Оренда квартири в Соломʼянському районі, вул. Генерала Воробйова 14. Поверх - перший. Квартира суміжно- роздільного планування. Вікна на парк і в двір. Є пральна машинка, холодильник. Вода - централізована. Є постійно. В спальні двох спальне ліжко, в вітальні 2 дивана які розкладаються. Тварини обговорюються. Двір тихий, спокійний. Через дорогу гімназія, поруч садочок, супермаркети, аптеки, кавʼярні. ЖД вокзал 15 хв. пішки, метро Вокзальна в пішій доступності. Поруч зупинка громадського транспорту.

Генерала Генадія Воробйова вул. (Курська), 14
rieltor.ua

Свіжий ремонт, мебльована, 4 спальних місця. Є пральна машина автомат, мікрохвильова піч, телевізор, компютерний стіл, шафи. У кухні є витяжка, газова плита, на фото не видно змішувача , але вже все встановлено Ванна з бойлером та електричною сушаркою.

Квартира соломянський район , відрадний
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Здам 1 кімнатну квартиру на вул.Донця 17/46,кімната 18м,2/5,двух спальне ліжко з ортопедичним матрацом,шкаф купе,стіл,з побутової техніки холодильник новий,бойлер,пральна машина, ,пилосос,прихожа,дуже чиста,охайна квартира,Для 1,2 людей без дітей і тварин.

Здам 1 кімнатну квартиру на вул.Донця 17/46 Відрадний
olx.ua

Дзвінки не приймаю, для зв‘язку пишіть в телеграм , нік: VeroRealty В другій кімнаті буде встановлено нове двомісне ліжко з комфортним новим матрасом. Пропонується двокімнатна квартира в ЖК Квартет. Квартира розділена на кухню-вітальню та окрему спальню. Є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Комісія 50% Адреса: Київ, вул. Липківського, 16а !!! Прохання рієлторам не турбувати. Не співпрацюємо з агентствами.

Оренда ЖК Квартет вул. Липківського, 16а ( Липковского ) Вокзальна
olx.ua

Оренда однокімнатної квартири з ремонтом в Соломянському районі Київ, Караваєві дачі, вулиця Авіаконструктора 43, метро Шулявська Цегляний будинок, є ліфт, охайний підїзд В квартирі зроблений новий ремонт. Охайна, чиста. З балконом! Є необхідні меблі та техніка: Новий холодильник, пральна машина, Бойлер на 50л, посуд, сушарка для білизни, Wi-fi. Дешеві комунальні платежі Інфраструктура: Зручна транспортна розвязка, метро - до 10-ти хвилин. Прямі маршрутні транспортні засоби до центру (25-30 хвилин міським транспортом) Напроти будинку Новус, в будинку своя комерція: дві кавярні, аптека. Три зупинки до ТРЦ Мармелад та ТРЦ Космополитен. Здамо порядним людям, телефонуйте!

Антонова авіаконструктора вул., 43
rieltor.ua

Здається сучасна, стильна та простора квартира в новому заселеному будинку ЖК "Місто мрії", на вулиці В. Гетьмана 1, в 2-3 хвилинах від метро Шулявська. Поруч розташовані парки КПІ та Багряного. Біля будинку знаходяться магазини, кавярні, фітнес-клуби тощо. Чудова транспортна розвязка. Вікна виходять у двір. У будинку є підземний паркінг. В квартирі є якісна техніка, зокрема посудомийна машина, духовка, пральна машина, двокамерний холодильник, кондиціонер. Широке ліжко (160) з ортопедичним німецьким матрацом. Вартість - 650 доларів плюс завдаток у розмірі 650 доларів та 50% комісія, яка повертається при виселенні, плюс комунальні платежі щомісяця (на воду, світло та опалення встановлені лічильники). Звертайтеся за телефоном або пишіть в телеграм.

Гетьмана Вадима вул., 1
rieltor.ua

Пропонується в оренду затишна 3-кімнатна квартира з ремонтом на вулиці Преображенського 8б, у Соломянському районі. Квартира повністю мебльована з чудовим краєвидом. Фотографії відповідають дійсності. Все нове, сучасне, якісне. Планування: - простора кухня-вітальня - спальня - дитяча спальня - два санвузли (ванна) - кімната для зберігання побутових речей. Розвинута інфраструктура та транспортна розвязка: поруч зупинка залізничного вокзалу, супермаркети, кавярні, ресторани, банки, школи, дитячі садки та інше. За додатковою інформацією та переглядом квартири телефонуйте.

Преображенська вул. (Клименка Івана), 8Б
rieltor.ua

2-к. квартира з гарним виглядом на центр Києва, вул. Романа Ратушного, 5, чудове розташування біля Солом’янського парку. Код квартири - #25229555 • 9 поверх з 9(ліфт); • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • бойлер; • балкон; • ремонт. У квартирі: • кухня; • двоспальне ліжко; • диван; • комп’ютерний стіл; • кондиціонер; • пральна машина; • холодильник. Здається в оренду стильна та затишна двокімнатна квартира з чудовим видом на центр Києва. Розташована в престижному районі біля Солом’янського парку, ця квартира ідеально підійде для тих, хто цінує комфорт та зручне розташування. Квартира має зручне планування: окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима, кухня площею 7 м2. Кухня має шафи для посуду, холодильник, варильну поверхню, духовку, витяжну вентиляцію тощо. А також зручну обідню зону. Санвузл окремий.Ванна кімната облаштована ваною та якісною сантехнікою. Квартира укомплектована кондиціонерами, бойлером, побутовою технікою, меблями та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Тваринки обговоримо індивідуально! Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру. Більше пропозицій на сайті orendakyiv.com.ua

Романа Ратушного вул. (Волгоградська), 5
rieltor.ua

Пропонується до оренди 2-х кімнатна квартира студіо в новому будинку по вул. Патріарха Мстислава Скрипника 40. 18/25 поверхового будинку. Площа квартири 62 кв.м. В квартирі виконано якісний ремонт. Повністю укомплектована необхідними меблями та технікою. Гардеробна кімната. Санвузол суміжний. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка. Код обєкту 11201331

Патріарха Мстислава Скрипника вул., 40
rieltor.ua

Соломʼянський район, вулиця Скрипника 40, поруч ЖК Малахіт Тайм Квартет. Новобудова с закритою територією, поверх 19\21, Загальна площа : 82 м2; кухня; спальня; вітальня; 2 санвузли, балкон. Тепла підлога: кухня - зона біля вікон. Оснащена всією необхідною побутовою технікою: посудомийна машина Bosсh, мікрохвильова піч Samsung, подвійна духова шафа Neff, холодильник, кондиціонер, пральна машина Bosch, бойлер 100л; ТV; wi-fi; сигналізація; наземне безкоштовне паркування в закритому комплексі, що охороняється; при необхідності підземний паркінг (окрема оплата). Паркінг служить бомбосховищем. У дворі дитячий майданчик, спортзал, салони краси, продуктовий магазин та кафе, аптека; поряд Ultramarket, Novus, Укр пошта , Нова пошта, школа, дитсадок. За 10 хвилин пішки метро «Вокзальна», 5-7 хвилин зупинка автобуса. Поруч 2 парки. Ціна 35000грн

Патріарха Мстислава Скрипника вул., 40
rieltor.ua

Актуально ✔️ Пропонується 2-х кімнатна квартира біля Севастопольської площі, по вул Сімʼї Ідзиковських 37-А. Кімнати роздільні. Є необхідні меблі та техніка. Готова до заселення! Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісія 50 % Швидко відповім в Viber або телеграм: @Alex_Piskun_13

Сімї Ідзиковських вул., 37а
rieltor.ua

У сучасному житловому комплексі «Кампус» ми здаємо в оренду нову квартиру. Для Вас: *Домашній кінотеатр - акустика будь-якої тональності у Вас вдома *Вся побутова техніка - кондиціонер, бойлер, посудомийна машина. *Велика спальня - вікно від підлоги до стелі, де вранці або вечорами горять вогнями і рухомими сюжетами видиме місто. *Кухня з маленьким балконом і мяким диваном буде чарівним видовищем після робочого дня. * Два балкони У комплексі є: Прекрасний спортивний майданчик, поруч басейн і стадіон. Стоянка для велосипедів. Місце для появи лапок собак. Місце для паркування автомобіля. Затишні лавочки в умовах дерев і гірських трав. Цілодобова охорона, відеоспостереження, закрита, облаштована, велика територія. Креативна зона для роботи не виходячи з дому. Магазини, кафе. До центру міста 10 хвилин КПІ - 5хв, КНАУ-10 хв, Університет ім. О.О. Богомольця-15 хв.

Нижньоключова вул., 14
rieltor.ua

Перша здача! Пропоную для оренди, простору квартиру Вулиця Миколи Амосова 4, Київ. Найближчі орієнтири - Протасів Яр, Соломянський лісопарк. Квартира має загальну площу 103 кв.м. та розділена на дуже комфортні зони де розмітилися – простора кухня з обіднім столом та усією технікою, дві спальні (одна з двоспальним ліжком і друга з розкладним диваном), величезна вітальня з дуже зручним диваном, балкон і санвузол. Даю перелік усього, що представлено для користування: - Двоспальне ліжко з матрацом - М’який розкладний диван - Кондиціонери - Пральна машина Miele - Душ кабіна - Водонагрівач gorenje - Мікрохвильова - Духовка ARISTON - Посудомийна машина BOSCH - Варильна поверхня ARISTON - Витяжка ARISTON - Холодильник LG - Чайник електричний - Праска - Прасувальна дошка - Телевізори Квартира вільна для переглядів та оренди. Комісія 50% від вартості оренди у місяць. Телефонуйте, буду рада познайомити Вас з квартирою.

Амосова Миколи вул., 4
rieltor.ua

Оренда квартири,Соломʼянський район, Івана Неходи 7 , метро Вокзальна! Квартира у житловому станіу, розташована на 3/5-поверхового будинку, хрущовка, 44метра! У санвузлі недавно був виконаний ремонт, є пральна машинка,холодильник, два дивани,шафи,тощо! У дворі є місця для для паркування, спортивний майданчик, транспорт, магазини, метро Вокзальна пішки 15 хвилин!

Неходи Івана вул., 7
rieltor.ua

Здам однокімнатну квартиру вул.Нищинського 12.квартира знаходиться на пятому поверсі.чиста і затишна.Є вся необхідна техніка,у ванній кімнаті душ,пральна машинка.Тихий і затишний двір ,хороша транспортна розвязка.

Ніщинського Петра вул., 12
rieltor.ua

Оренда 2-кімнатної квартири в ЖК "Совські ставки" на 24-му поверсі 27-поверхового будинку за адресою вул. Володимира Брожка, 70. Загальна площа 54 м, кухня-вітальня 28 м. Квартира з меблями, простора кухня обєднана з вітальнею та окремою спальнею. Поруч зручна інфраструктура, до ТРЦ Ocean Plaza можна дійти пішки

Володимира Брожко вул. (Кіровоградська), 70
rieltor.ua

ЗДАМ! Двохкімнатну квартиру в Солом’янському районі. Вулиця Лондонська 14 (за старою назвою: вулиця Пітерська, 14). Квартира розташована у теплому будинку із керамічної цегли ( сталінка). Низький поверх - 2й / 5ти. Площа квартири 90 метрів. Висота стель: 3 метри. Дуже затишна, тепла, охайна; облаштована усіма необхідними меблями та побутовою технікою: На кухні - вітальні: холодильник, пральна машина, мікрохвильовка, 2 дивани, крісло, шафа. Є балкон. У спальні: шафа, двохспальне ліжко зі світильниками, приліжкові тумби, стільці; є другий балкон. Для речей виділена окрема невелика кімната - гардеробна. 2 санвузла із ванною та душевою кабіною, бойлер. ( Детальніше можна побачити на фото). Найближчі орієнтири: Сквер ім. Ушинського, Кадетський гай, Сквер Мартиросяна, Парк ім. Островського, Сквер "Поляна" Дуже тихий та комфортний район для проживання. Зручна транспортна розвязка: у пішій доступності Чоколівський бульвар, станція Кільцевої електрички «Караваєві Дачі», супермаркети, Нова Пошта. За 7 хвилин їзди станція метро «Вокзальна» та Південний залізничний вокзал, також станція метро "Шулявка". Для порядних людей, без тваринок. Вартість 15 000 грн/ місяць + заставна сума. Рієлтор Валентина

Лондонська вул. (Пітерська), 14
rieltor.ua

Здам 1 кімнатну квартиру, за адресою вул. Василенка , 11. До метро Берестейська 20 хвилин пішки . 5 хвилин швидкісний трамвай ( їде без заторів до метро КПІ та вокзальної) , 1 хвилина 14/15 трамваї ( їдуть без заторів до контрактової площі). Квартира після косметичного ремонту, розташована в зеленій зоні , чудове місце для проживання з дітками . Є бойлер, телевізор, газова плита, витяжка, пральна машинка, холодильник, мікрохвильова піч.

Василенка Миколи вул., 11
rieltor.ua

Дизайнерська квартира в новому ЖК «Альпійське Містечко». Виконано стильний ремонт. Кухня-вітальня з обідньою зоно та спальним місцем. ЖК із сучасним парадним, охороною ,доглянутою територією та підземним паркінгом. Адреса: вул. Протасів Яр 8. Соломянський район, метро Олімпійська 19 хв пішки. Зелена локація з гарною транспортною розвязкою. У пішій доступності ресторани, фітнес-клуби, супермаркети, ін.

Протасів Яр вул., 8
rieltor.ua

ЖК "Campus", вул.Нижньоключова 14. Світла, простора, видова квартира 51 кв.м, 10 поверх. Квартира з авторським ремонтом, повністю облаштована для комфортного проживання. Стильна, затишна, світла. Панорамне вікно. Раціональне планування: - спальня кімната; - кухня - вітальня, - просторий санвузол, великий коридор. Квартира обладнана всією необхідною технікою: пральна машина з функцією сушки, кондиціонери, холодильник, керамічна поверхня, витяжка, духова шафа, телевізори. Всі меблі виконані із якісних матеріалів під замовлення. Відмінна особливість квартири – велика кількість місць для зберігання речей. Шафа в прихожій, шафа в кімнаті, ліжко в спальні з підйомним механізмом і великою нішею для зберігання білизни, диван на кухні. Чудова локація. Поруч зупинки транспорту. Позвинута власна інфраструктура. Метро "Політехнічний інститут" і "Шулявська". Ціна: 1 000 у.е.

Нижньоключова вул., 14
rieltor.ua

Молодогвардійська 12. Оренда. Соломянський район. 2 кімнатна кімнатна Здам в оренду 2 кімнатну квартиру по вулиці Сікевича (Молодогвардійська) 12. Соломянський район, масив Чоколівка. Квартира розташована на 3 поверсі 9 поверхового цегляного будинку спецпроект, 48/32/7 кв.м., одностороння. Гарний стан: склопакети, плитка, ламінат, вбудована кухня/техніка/меблі, заміна проводки/труб/сантехніки, лоджії засклені/утеплені; Квартира складається: кухні, вітальні, спальні, санвузла роздільного. Все робилося для себе! Заходь і живи. Розвинуто інфраструктуру: школи, дитячі садки, ТРЦ, фітнес-клуб, супермаркети, ринок, басейн, поліклініка, зона відпочинку, велікій Ландшафтний парк. Ст. м. "Вокзальна"- 15 хвилин транспортом. Усі питання по телефону...

Володимира Сікевича вул. (Молодогвардійська), 12
rieltor.ua

Пропоную в оренду, 1 кімнатну квартиру, творчій простір, 38м2, сталинка, ул. Клінічна, Соломинка. Довгостроково. Недавній ремонт. Нова побутова техніка : холодильник, пральна машина, кондиціонер Мінімально меблів, простора, світла, тиха. 2 поверх. Інтернет місто ТБ. Індивідуальне опалення. Можливо з тваринами. В будинку є бомбосховище. 12000+ комунальні та залог в розмірі 12000грн. Ціна фіксується на півроку.

Клінічна вул., 21/19
rieltor.ua

Гарматна вул., 21
rieltor.ua

Пропонується до оренди 3-х кімнатна квартира по вул. Миколи Голего 5. 12/16 поверхового будинку. Площа квартири 120 кв.м. Планування: простора кухня-студія, дві спальні, окремий санвузол. В квартирі виконано якісний ремонт. Повністю укомплектована необхідними меблями та технікою (Домашній кінотеатр hi-fi, плазмові телевізори, кондиціонери, куллер для води, посудомийна машина, кавова машина, пральна машина, бойлер, камін, домофон, підлога з підігрівом). Встановлена сигналізація. Підземний паркінг, консьєрж. Відміна інфраструктура та транспорта розвязка. Код обєкту 11201260

Миколи Голего вул. (Лебедєва-Кумача), 5
rieltor.ua
1 - 24 з 289 результатів