вул. Котельникова 51а! Однокімнатна квартира, великий засклений утеплений балкон, кухня та одна кімната окремо. Двуспальний диван на котрому розміщений двуспальний ортопедичний матрац. Великий вмісткий шкаф . Пральна машина. Кухня набірна з газовою плитою та духовою шафою, двукамерний холодильник, Перевага - сімейна пара, які не палять, без тварин. Ця квартира розташована всього в 10 хвилинах ходьби від станції метро "Житомирська", що робить її ідеальним варіантом для студентів, працюючих осіб та всіх, хто бажає бути корисним у місті. Оренда 9 000грн/міс + кім. Оплата першого та заставна сума. Послуги АН-50% від вартості першого місяця проживання.

Котельникова Михайла вул., 51а
rieltor.ua

Довгострокова оренда квартири у ЖК BeTheOne. Квартира укомплектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою для проживання. Поруч розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, кафе, відділення пошти та банків. Для додаткової інформації телефонуйте або пишіть у месенджери. Перегляди у зручний для вас час. ID обʼєкта: К341

Стуса Василя вул., 35Б
rieltor.ua

Здається 1-кімнатна квартира за адресою: вул. Ірпінська, 72. 5 хвилин до метро Академмістечко. Поверх: 8/16. Площа: 42/18/8,7 м². Роздільний санвузол. Дві лоджії, встановлені металопластикові вікна. Новий холодильник та пральна машина. Наявні шафа, стіл, двоспальне ліжко. Свіжий ремонт у туалеті, ванній та коридорі. Домофон. Квартира в житловому стані, вільна і готова до заселення. Все необхідне для проживання є. Умови: Без тварин та маленьких дітей. Для 1-2 осіб. Ціна: 10 000 грн. Готові до перегляду!

Ірпінська вул., 72
rieltor.ua

116833 До вашої уваги пропонується 3-кімнатна квартира на оренду за адресою: пр-т Паладіна,23, розташована на 3 поверсі 16-поверхового будинку. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. У пішій доступності магазини, кафе, школи, дитячі садки, медичні заклади. Тихий та затишний двір, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка. Агентство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! КОМІСІЯ АН Квартали 50% за фактом підписання договору оренди.

Палладіна академіка просп., 23
rieltor.ua

Терміново!!! Оренда 2-ох кімнатної квартири! Є газ! метро Академістечко Новобіличі Пральна машинку ставлять при заселенні! Гаряча вода централізована! Але можемо поставити бойлер по бажанню! 43 м2 Можна з тваринами! Терміново! Ціна 9900 грн + комунальні 50 % комісія агенції

Наумова генерала вул., 37б
rieltor.ua

Здається в довгострокову оренду 2х кімнатна квартира на 1 поверсі в ЖК Чайки! Загальна площа 63,4 м2, кухня 10м2, кімнати по 17 м2, 1 балкон лоджія 8 м2, відкритий балкон 4 м2. Влітку 2023 року зроблений ремонт та куплені нові меблі! Квартира дуже тепла взимку-опалення централізоване! В квартирі є все необхідне для комфортного проживання-диван, ліжко king size, бойлер, холодильник, пральна машина, ТВ, мікрохвильова піч, витяжка, газова плита з електродуховкою, кондиціонер, 2 шафи-купе, велика шафа для зберігання, письмовий стіл з висувною тумбою, тумба під тв, комод, електросушилка для рушників. По всій квартирі натяжні потолки, панорамні вікна в лоджії, ролети «день-ніч», є Wi-Fi. Подвійні вхідні двері, одні з яких броньовані. 15 хв на громадському транспорту до м.Житомирська. Квартира розташована в хорошому ЖК Чайки, на території якого: державна та приватна школа/садок, дитячі та фітнес центри, мед центр, аптеки, футбольне поле, тенісний корт, баскетбольний майданчик, ігрові майданчики, салони краси, магазини та інше.

Лобановського, 16
rieltor.ua

Пропонується для оренди квартира 35/18/7,5 ;9/9поверхрвого цегл.Балкон засклений - металопластик.Нова плита,бойлер,пральна за домовленістю (є орендарі зі своєю),замінені труби,нові змішувачі .В квартирі можливо проживання з чотирилапим другом. Будинок розташований в чудовому місці - школа ,садочок у дворі.Поліклініка,магазини - АТБ,Ашан,Фора, продовольчий та речовий ринок,Нова Пошта і укрпошта,аптеки - все в пішохідному доступі 5хв.Швидкісний трамвай,автобуси і маршрутки задовольнять будь якй запит і довезуть без пересадок до трьох гілок метро.

Симиренка вул., 12А
rieltor.ua

Пропонується в оренду роздільна 2к квартира по вул. Олевська 11 - 65 кв.м. загальна, 10 кухня - 11 поверх 16ти поворхового будинку - на поверсі тихі та спокійні сусіди Квартира повністю укомплектова всім необхідним для комфортного прожиття: Кімната 1 - кондиціонер - шафи для речей - розкладний диван Кімната 2 - стіл - шкафа - купе - двоспальне ліжко Кухня - плита - витяжка - холодильник - стіл та стільці - кухонні меблі - мікрохвильова пічь Ванна - бойлер - пральна машина - сан вузол раздільний Есть просторний застеклений балкон. Новий будинок посеред зручної інфраструктури. Розташований серед зеленої зони. Поряд продуктові (АТБ, Сільпо, Фора, ринок) та будівельні магазини, кавʼярні, аптеки, зоомагазин, косметологічні салони, нова пошта та ін. Біля будинку садочки, школа. До ст.м Академмістечко: 5 хв на транспорті, 20-25 хв пішки. Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомогаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!!

Олевська вул., 11
rieltor.ua

Оренда однокімнатної квартири в чудовому районі! Пропонується в довгострокову оренду однокімнатна квартира у цегляному газофікованому будинку, що поєднує комфорт та зручність. Ідеальний варіант для тих, хто цінує комфортне проживання з хорошою транспортною доступністю: всього 15-20 хвилин до станцій метро Святошин, Нивки та Серецька, а також тролейбус до Майдану Незалежності. Переваги розташування: Навпроти — школа та облаштований парк для прогулянок. У пішій доступності — магазини, базар, заклади харчування та спортивні зали. Про квартиру: Стан: задовільний, з зовнішнім утепленням. Металеві вхідні двері, що забезпечують надійність. Центральне опалення та бойлер для гарячої води. Суміжний санвузол, що зручно для щоденного використання. Обладнання та зручності: Кухня оснащена газовою плитою, меблями та посудом. У кімнаті — всі необхідні меблі та техніка: диван, холодильник, шафа-гардероб, письмовий стіл, пральна машина, електрочайник та інші зручності. Wi-Fi, обідня зона, праска, сушарка для білизни — все для вашого комфорту! Додаткові можливості: Балкон/лоджія для відпочинку на свіжому повітрі. У внутрішньому дворику завжди спокійно та затишно. Немає ліфта, що робить будинок менш гучним. Фінансові умови: Оплата: перший та останній місяць + завдаток у розмірі місячної оплати.. Комунальні платежі оплачуються орендарем. При проживанні з тваринами завдаток буде збільшено. Комісія ріелтора: 50% від місячної оренди. Не проґавте можливість орендувати цю чудову квартиру! Телефонуйте з моїм номером телефона будемо домовлятись на огляд.

Туполєва академіка вул., 3
rieltor.ua

Здається 2 кімнатна квартира в жилому стані по вулиці Симиренка 25. Кімнати роздільні, великий балкон. Є необхідні меблі та техніка. Поруч школа садок магазини АТБ Сільпо. При заселенні оплата за перший місяць та залогова сума. Комісія 50%

Симиренка вул., 25
rieltor.ua

Здам 2-к квартиру. Розвинена інфраструктура району та зручна транспортна ровязка. Поруч метро Житомирська. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання.

Львівська вул., 22
rieltor.ua

Оренда квартир у ЖК, Київ

Оренда двокімнатної квартири поруч з метро Академмістечко провулок Приладний,10 , ЖК "Академ-Квартал" Площа 65 кв.м. ( дві спальні+ кухня вітальня) Двоспальне ліжко, та два великих дивана. Дві шафи для зберігання речей, можлива докомлектація меблів. Санвузол окремий. Пральня та сушильна машина, мікрохвильова піч, телевізор, духова шафа, холодильник. Розглядаємо гарних та порядних людей без шкідливих звичок. Довготривало. Вартість - 21000 грн / міс, + гарантійна сума - 21000 грн. Можливий торг.

Приладний пров., 10
rieltor.ua

Довгострокова оренда 3-х кімнатної квартири. Святошинський рн, бульвар Жуля Верна,3. 7/9 пов. Площа 61/40/7 кв.м. Квартира двостороння. Кімнати суміжно-роздільні. Стан квартири на фото. Ліфт в даний час не працює і не буде працювати до нового року. Поряд вся інфраструктура: магазини, два парки, аптеки, зупинка швидкісного трамваю №3 , маршруток і тролейбуса. Орендна плата 9500грн+комунальні платежі+ страхова сума. Комісія АН 50%. ТОРГ МОЖЛИВИЙ!

Жуля Верна бульв. (Ромена Роллана), 3
rieltor.ua

ул. Якуба Колоса Святошинский р-н Сдам 1 комн. Борщаговка 35\18\8 Балкон заст холодильник,, стиральная машина. до метро Святошино 10мин.езды на транс интернет , Цена 8000 грн+ коммун Риелтор Комиссия 50% Все вопросы по тел

Коласа Якуба вул., 13
rieltor.ua

Оренда двокімнатної квартири на бульварі Кольцова 14Б (ЖК Парковий). Розташована на 21 поверсі 23 поверхового будинку загальною площею 82м2. Уся необхідна побутова техніка, Кухонні меблі, Велика шафа-купе,кондиціонери, Бойлер, Пральна машина, Інтернет. Лічильники ХВ, ГВ та тепла. Два засклені балкони. . У будинку консьєрж. Біля будинку 4 школи, дитячі садки, парк «Юність», супермаркети «Сільпо», «АТБ», «Квадрат», базар «Дніпро». Хороша транспортна розвязка, швидкісні трамваї №1, №2, №3 є паркінг.

Миколи Руденка бульв. (Кольцова), 14Б
rieltor.ua

Доманицького Василя(бувша Потапова генерала), буд.10а(готелька), 5/9пов, вікна на схід, квартира тепла не кутова, б/засклений, санвузол сумісний , бойлер, пма,холодильник. Загальний стан квартири середній жилий, укомплектована необхідними меблями. Добре розвинена інфраструктура поряд школа , садочок, магазини, АТБ, парки, базар ,швидкісний ТР 1.

Василя Доманицького вул. (Потапова генерала), 10а
rieltor.ua

Здається 2-х кімнатна квартира на проспекті Леся Курбаса 9. Загальна площа: 52 кв.м 2/9 пов будинку Микільська Борщагівка, Святошинський район. До метро Житомирська 5 хвилин їзди. В квартирі є вся необхідна техніка для комфортного проживання: холодильник, пральна машинка, газова плита. Поряд школа, дитячий садок, супермаркети. Довгострокова оренда. Квартира готова до здачі.

Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 9
rieltor.ua

Оренда трьохкімнатної квартири по вулиці Академіка Доброхотова 15. Святошинський район. 3 поверх, загальна площа 64м2. Роздільне планування: три окремі кімнати, великий хол, кухня, роздільний санвузол, два балкони. Є необхідні техніка і меблі для комфортного проживання. Поряд школи, дитячі садочки, магазини. Метро Академмістечко і Житомирська до 10 хвилин пішки. Квартира вільна з 02.11

Доброхотова академіка вул., 15
rieltor.ua

42958 пр. Палладина. м."Академгородок" 6 мин ходьбы, напротив "МакДональдс" и "Novus". Этаж 3/9 дома, метраж 68/18+13+14/8 кв.м. Стеклопакеты. В тех комнатах, где застекленные балконы - деревянные окна. В ванной и в туалете кафельная плитка. Бойлер. Стиральная машинка-автомат. Гарнитурная кухня, СВЧ, газовая плита, 2-х камерный холодильник. Кладовая. 3 раздельные комнаты. Зал 18 кв.м - мягкий уголок, стенка и 2 спальни напротив друг друга с балконами. Спальня 13 кв.м - односпальная кровать, письменный стол, шкаф и спальня 14 кв.м - двухспальаня кровать, шкаф. На полу ламинат. Бронедверь. Домофон. Длительно, 14 000 грн.

Палладіна академіка просп., 22
rieltor.ua

Здається 2-кімнатна квартира в Києві, спальний район Біличі, на вулиці Булаховського Академіка, поруч з метро Академмістечко. Площа 70 м² з євроремонтом, кухня 12 м². 13-й поверх 14-поверхового будинку, комфорт-клас. Додатково оплачується за лічильниками та опаленням. У квартирі є всі необхідні побутові прилади: телевізор, електроплита, мікрохвильова піч, електрична духовка, холодильник, Wi-Fi, електрочайник, пральна машина та інше. Меблі - є. В квартирі консьєрж і домофон для вашої безпеки. Ідеальний варіант для комфортного проживання. Телефонуйте!

Булаховського академіка вул., 5г
rieltor.ua

Задається 1 к. квартира з чудовим плануванням: окрема спальня + кухня студія. Поруч ст. м. Академістечко . ЖК Грюнвальд, вул. Клавдіївська, 40Е. 16 поверх, 40м2. Квартира з новим сучасним ремонтом Дуже теплий будинок, індивідуальний лічильник опалення. Витрати на опалення у зимовий сезон мінімальні. Беріть речі, заїжджайте та живіть. Укомплектована всією необхідною побутовою технікою. Пральна машина, плита, духова шафа, витяжка, холодильник, телевізор, кондиціонер, бойлер. Від ст. м. "Академмістечко", 10 хвилин на маршрутному таксі 200К або 15 хвилин пішки. Поруч лісопарк для прогулянок та пробіжок, супермаркет, школа, безліч магазинів. Вартість 13000грн./міс Комісія 50%

Клавдієвська вул., 40Є
rieltor.ua

ЗДАЄТЬСЯ мебльована 3ох-кімнатна квартира на 6му поверсі в будинку з газом! Всього в квартирі 4 кімнати, але одна зайнята речами власників. До оренди дві спальні: 11 м2 та 7 м2, прохідна вітальня 15 м2, кухня 6 м2, окрема ванна та туалет, і балкон 10 метрів в довжину, уздовж однієї сторони квартири. В квартирі газова плитка, та газова духовка, у ванні є бойлер. Також є мікрохвильовка, посудомийка, пральна машина, пилосмок, кондиціонер, телевізор з Smart TV та спортивна стінка. Інтернет підведено, але оскільки ніхто не проживає послуга не надається. Провайдер ЛАНЕТ. Квартира повністю мебльована і має всю необхідну для життя техніку. Будинок на Борщагівці проспект Леся Курбаса 15.Поряд магазини, дитячі садочки, школа, зупинка швидкісного трамваю №3. Вартість 350 доларів. При заселенні оплата за перший і останній місяць.

Леся Курбаса, 15
rieltor.ua

Квартира з ремонтом, з нуля. Нові труби, нова електрика, новий ремонт, нова побутова техніка. Перше заселення. Від власника.

власник
None 14000.0 UAH
lun.ua

Здам в довгострокову оренду власну 3-к квартиру в ЖК «Нивки Парк» (вул. О. Бердника, 1Д, будинок 12, 13 поверх з 17). Без комісії, пропозиція від власника. • 85,7 м2 – 2 окремі спальні, вітальня, кухня, 2 санвузли, балкон. • Вартість: 40 000 грн + всі комунальні (1 600 грн. прибл. – прибудинкова, електрика, вода, опалення – за лічильниками, ін.). Застава: 40 000 грн. • Переваги квартири: - новий ремонт, перша здача; - стіна між вітальнею та коридором укріплена армованими негорючими магнезитовими панелями (на випадок обстрілу); - продумана можливість безпечного підключення зарядної станції через автомат введення резерву (зарезервований весь світ, інтернет, захист від затоплення і одна розетка на робочій поверхні на кухні); - в обох спальнях є робочі зони; - зручне планування, багато місця для зберігання (в 2 спальнях та коридорі - системи для зберігання Кольчуга, кухня під стелю, ліжка з висувними шухлядами, диван з нішею); • Техніка: 4 кондиціонери, індукційна варильна поверхня, духова шафа з функцією мікрохвильовки, витяжка, 2 бойлери, посудомийна машина, холодильник, електрочайник, пральна машина, окрема сушильна машина, тепла підлога у 2 санвузлах та на балконі, телевізор 55 дюймів у вітальній з ТВ-приставкою. • Інше: у великій спальні - ліжко 160х200, в малій - 90х200, домофон, стоїть захист від затоплення, роутер, датчики руху, розумні терморегулятори. • Переваги ЖК: закрита територія, власна розвинена інфраструктура, підземний паркінг, 7 хв пішки до метро Нивки.

власник
None 40000.0 UAH
lun.ua
1 - 24 з 246 результатів

Шукай квартиру по локації