Оренда однокімнатної квартири на Печерську за адресою вул. Рибальська буд. 3 СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ У БЛЕК АУТ Найзручніша локація! Центр Києва біля ТРЦ Гулівер, метро Кловська 15 хвилин пішки, Печерський ринок, великий супермаркет, Верховний суд України, офіс Генерального прокурора, ресторани, пошта, спортзали Укомплектована необхідною технікою, включаючи: газову варильну поверхню,новий холодильник,пральна машина,інернет Дуже низькі комунальні платежі Комісія 50% під час підписання договору оренди

Рибальська вул., 3
rieltor.ua

ЖК "Svitlopark", Світло парк, Свитлопарк, авторський проект, Все нове. Поруч Печерск, Центр. До метро Видубичі 10 хвилин пішки. Метро працює в повітряну тривогу, в цьому плані набагато зручніше, ніж жити на Лівому березі. Низький 2й поверх, що зручно В квартирі кондиціонер, подігрів підлоги в санузлі пральна машина, бойлер на 80 літрів, Повноцінна Ванна, Сушарка електро велике двоспальна ліжко, На кухні на підлозі мармур, розкладний комфортний диван, кухня з доводчиками , Великий холодильник, гарний скляний стіл, 2 крісла. Є просторий засклений балкон із сушаркою для білизни Всі лічільники, включно з лічільником тепла. Безкоштовна парковка в Охороняємому дворі. Закрита територія. Система пропуску СКД Скрізь камери спостереження Безпечний виїзд в сторону Конче Заспи Зручний виїзд в центр без пробок. Поруч Сільпо, Jusk, відділення НП, в парадному поштомат НП. В ЖК 2 продуктових маркети і кавярня. Вікна виходять у двір с ландшафтним дизайном. У дворі фонтан, дитячі площадки, кросфіт.

Сдам 1 ком квартиру м Выдубичи жк Свитло парк
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Шикарна квартира в елІтному будинку бізнес класу на Печерську Лесі Українки 7б -Поряд БЦ Парус і ТРЦ Гулівер, Бесарабський ринок. До станцій метро Кловська і Печерська 5-10 хвилин. 11-поверх Загальна площа квартири 58 м2 Простора видова квартира з дизайнерським ремонтом в класичному стилі, з вбудованою кухнею, безліччю вбудованих шкафчиків і мякими меблями. 1 кімната( поділена на 2 зони- спальня, вітальня), сан. вуз,велика кухня,лоджія. На кухні: посудомийна машина холодильник, варочна поверхня електродуховка електрочайник, і другі побутові пристрої. Бойлер, шафи купе, кондиціонер, смарт TV, на кухні і в ванній пол з підігрівом. Жити в центрі і біля метро зручно, завжди можна добратися до будь якої точки Києва швидко. В той же час затишний внутрішній дворик, поряд футбольний стадіон - чудове місце для пробіжок і занять спортом. Якщо ваша мета комфорт, мобільність і зручність то ця квартира саме для вас

Лесі Українки бульв., 7б
rieltor.ua

Пропонується в оренду затишна,сучасна та дуже вишукана 1к квартира з загальною площею 63 квадратних метрів, розташована в престижному житловому комплексі "Новопечерські Липки". Цей ЖК славиться своєю комфортною та безпечною житловою інфраструктурою, що робить його ідеальним місцем для проживання. Квартира пропонує просторий вітальний простір з великими вікнами, які заповнюють приміщення світлом і створюють атмосферу затишку. Кухня обладнана сучасною побутовою технікою і має достатньо місця для приготування страв та комфортного прийому гостей. У спальні знаходиться зручне двоспальне ліжко. Гардероб. Санвузол облаштований сучасною сантехнікою і має душову кабіну. Локація житлового комплексу надає доступ до всієї необхідної інфраструктури: поруч розташовані торгові центри, ресторани, кафе, школи, дитячі садки та медичні заклади. Ця квартира ідеально підходить для сімейного проживання або для тих, хто цінує комфорт та сучасний житловий стиль.

Аренда/Сдам 1к кв 63м2 / ЖК Новопечерские Липки / Печерск
olx.ua

Здаю простору однокімнатну квартиру у престижному хмарочосі у центрі міста Carnegie Tower (метро Кловська, найвища житлова будівля в Україні).Квартира розташована на 35-му поверсі 47-поверхового будинку з підземним паркінгом, охороною та швидкісними ліфтами.Загальна площа квартири 83 кв. Перегородкою відділена зона спальні. В квартирі 2 великі ванні кімнати, гардеробна кімната, простора кухня-студія. Квартира повністю мебльована, є все необхідне для комфортного проживання.Панорамні вікна з розкішним видом на Дніпро, Лавру, Батьківщину-мати, видно всі мости Києва. Висота точки огляду 105 м, лінія горизонту приблизно 30-35 км, такий панорамний огляд можливий лише на повітряній кулі. З побутової техніки: індукційна плита, духовка, холодильник, електрочайник, кондиціонер, пилосос, пральна машина, міні праска. Зручне розташування: пішки 5 хвилин до метро Кловська, 10-15 хвилин до Маріїнського парку, Бесарабського ринку, ТРЦ Гуллівер та Арена.

Кловський узвiз, 7
rieltor.ua

Леси Украинки б-р, 7б. Аренда квартиры в новом доме с охраной и подземным паркингом в центре Киева, на Печерске. Хорошая транспортная развязка, 10 минут пешком до метро Печерская. Прекрасная инфраструктура: рынки, магазины, рестораны, спорт-клуб, кинотеатр, аптека, школа, детская площадка и т.д. Квартира расположена на 20 этаже /20-этажного дома. Общая площадь 61 кв.м. В квартире: отдельная просторная кухня с открытым балконом, гостиная с выходом на большую застекленную лоджию и с/у с ванной. Квартира предлагается полностью меблированной и оснащенной всей необходимой бытовой техникой (кроме посудомоечной машины), есть подогрев пола, кондиционеры, большой встроенный шкаф в коридоре. Из окон открывается панорамный вид на город.

Лесі Українки бульв., 7б
rieltor.ua

Здам 1кім. квартиру. Метро Арсенальна 3-4 хвилини пішки. пер. ІпсилатіЇвський, 3. Кімната 23 м.кв. Кухня 9 м.кв. 2 поверх. Квартира тільки після косметичного ремонту. Нові пластикові вікна, засклений і обшитий балкон на кімнату і кухню, су роздільний в кахелі. Необхідні меблі, пральна машина, холодильник, мікрохвильова, ТВ. Квартира вільна. 14000 грн. Можливо торг.

Іпсілантіївський пров. (Аістова вул.), 3
rieltor.ua

Здам в довготривалу оренду 1-кімнатну квартиру в центрі на Печерську. Поруч метро Печерська. Цегляний будинок 11/18 поверх, в єлітному центральному районі Царському селі. Площа 48/18/8 м2. Квартира з меблями, санвузол типу ванна/туалет роздільний, лоджія засклена, паркет. Великий холодильник, мікрохвильова піч, ел. чайник та необхідний комплект посуду. Пральна машина. Телефон, кабельне телебачення, лічильники, кондицiонер, бойлер. Паркування, консьєржка. Тихе спокійне місце. Поруч парк з фонтаном. Для сімї без дітей чи жінки. Без тварин.

Старонаводницька вул., 4б
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується приміщення в оренду за адресою вул. Кловський узвіз 7 ЖК Carnegie centre. Квартира знаходиться на зручному девятому поверсі площею 83 квадратних метрів правильної прямокутної форми. Світлий ненавязливий дизайн приміщення підійде для різних видів діяльності: косметологія, адвокатура, програмування, а також для офісів закритого типу. Квартира обладнана сучасною технікою, що забезпечить автономне функціонування офісу. Наша пропозиція це перш за все безпека вашої діяльності, бо саме місце розташування чудово захищено сучасними засобами протиповітряної безпеки. В комплексі є дворівневий паркінг де можна орендувати місце для вашого авто. Звертайтесь наша пропозиція обовязково вам сподобається, телефонуйте з радістю презентую наш варіант.

Кловський узвiз, 7
rieltor.ua

Здам сучасну нову квартиру після ремонту перша здача в сучасному ЖК бізнес-класу "Лейпцизький" вулиця Лейпцизька 13а. Тихе затишне місце в самому центрі Києва. Загальна площа квартири-65м2, кімната 25м2, кухня 20м2. Вікна квартири виходять на Батьківщину Мати, річку Дніпро. знаходиться на 11 поверсі, висота стелі 3м. В квартирі доставлять всю необхідну техніку та меблі. Територія комлексу закрита, є підземний паркінг. В будинку є генератор на випадок відключення світла. До м.Печерска 10 хв, поряд вся необхідна інфрастуктура. Ключі у мене, перегляд за домовленістю. Відеооглад квартири висилаю в месенджери.

Лейпцизька вул., 13а
rieltor.ua

Оренда однокімнатної квартири Печерский район.Метро Арсенальна-3 хвилин пішки,Печерська-5 хвилин на транспорті,вул.Князів Острозьких(Московська)17/2 , 12/14поверхового,44/20/9,совмин-відомчий будинок,необхідні меблі:шафа,диван,м*який куток на кухні та гарнітурна мебля,великий холодильник,пральна машина,комора,чисте парадне,домофон,великий балкон на кухню та кімнату засклений,поруч школи,магазини,ринок,Фуд маркет,парк Слави та Маріїнський,можно з будь якими тваринами тваринами та дітками,два великих ліфта працює один вантажний,квартира дуже тепла та світла,комунальні не великі як взимку так і влітку,з балкону відкриваеться чудовий краевид,12000грн.+к.п.

Князів Острозьких вул. (Московська), 17/2
rieltor.ua

Аренда 1 комнатной квартиры в ЖК Французский Квартал 1, Печерский район. Планировка: -кухня-студия -спальня -санузел (душ-кабина) -гардеробная В квартире: качественный ремонт, есть посудомоечная машина, кондиционер, бойлер, стиральная машина, матрас кровати-ортопедический. Есть телевизор с плоским экраном с кабельными каналами, WI-FI, кухня оснащена варочной поверхностью, СВЧ, встроенным холодильником с морозильной камерой, прекрасны вид с окна. Инфраструктура: закрытая и охраняемая территория комплекса, в доме подземный паркинг, рядом супермаркеты Новус, Сильпо, кофейни, салоны красоты, аптеки, спорт зал, метро Лыбидская/Дворец Украины 5 мин пешком. Рядом такие ЖК как Французский квартал 2, Бульвар Фонтанов, Централ Парк. Код объекта #19745

Аренда 1 комнатной квартиры в ЖК Французский квартал, Печерск
olx.ua