Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Коперника вул., 3
rieltor.ua

Пропонується 2-к квартира студіо типу євродвушки по вулиці Коперника 3, новобудова 2016 року із закритою територією (зразу за кінотеатром Київська Русь), 5 хв піша доступність метро Лукʼянівська, 2 зупинки до Контрактової площі, неподалік Університет, КПІ, Золоті Ворота, Вокзальна. Квартира з якісним сучасним ремонтом для себе, продумане перепланування до дрібниць, орема спальня з виходом на засклений утеплений балкон, зал із виходом на відкритий балкон, велика гардеробна кімната. Ідеальний стан, затишна, максимально укомплектована. По техніці - кондиціонер, велика плазмова панель зі smart-tv, роутер, оптоволокно!, пральна машина, бойлер, холодильник, вбудована духова шафа, варочна, мікрохвильовка, електрочайник, пилосос, утюг, система відеонагляду, тепла підлого (кухня, санвузол, хол). В санвузлі гігієнічний душ, унітаз інсталяція, іспанський кахель, в спальні двоспальне ліжко зі зручним матрасом, вбудована шафа, великий розкладний диван. Квартира видова з великим еркерним вікном, ламінат, венеціанська штукатурка. Є індивідуальний лічильник тепла на квартиру, презентабельне парадне, консьєрж-сервіс 24/7, в ЖК кавʼярні, салон тощо, поряд сквери, великі супермаркети, ідеальна розвʼязка у всіх напрямах. При необхідності надішлю відеоогляд.

Коперника вул., 3
rieltor.ua

Пропонуємо в оренду затишну 2кімнатну квартиру в центрі столиці біля метро Лукянівка у сучасному житловому комплексі по вул. Коперника 3. Будинок - якісний, будувався Київміськбудом з керамічної цегли. Квартира з євроремонтом. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою європейських виробників. Спальна кімната з кондиціонером, облаштована двохспальним ліжком 160х200 з ортопедичним матрасом. Вітальна кімната має розкладний великий диван, телевізор, кондиціонер. На кухні - вбудований кухонний гарнітур, духова шафа, варильна поверхня, холодильник, пральна машина, посудомийна машина. Два балкончика з кухні та кімнати: засклений та незасклений. Є великий гардероб в коридорі та вбудована шафа-купе. Санвузол сумісний з душовою кабіною. Підігрів підлоги в кухні, коридорі та санвузлі. Лічильники на воду, світло і опалення. В будинку цілодобова охорона, відеонагляд, консьерж. Гостьова парковка. Чудова інфраструктура та транспортне сполучення. Відео вишлю.

Коперника вул., 3
rieltor.ua

Лукянівка. вул. Дегтярівська 12/7. Квартира розташована на сьомому поверсі чотирнадцяти поверхового будинку. Загальна площа 53/28/9 кв.м. Кімнати окремі в кожній кімнаті є балкон. Санвузол сумісний. Стан квартири задовільний. В квартирі все є необхідне для проживання(меблі та побутова техніка). Поряд метро Лукянівська,пішки 10 хв. Зоопарк, парк ім. Пушкіна і т.д. Всі соціально-побутові обєкти в пішій доступності. Побажання власника- ні дітей, ні тварин. Бажано дві дівчинки, два хлопчика. Свіло не відключають. 15000 грн.+ ком.послуги

Сдам 2х кімнатну квартиру біля м.Лукянівська
olx.ua

Шевченківський район, вулиця Білоруська 36-А, метро Лукʼянівська до 7хв пішки. Новобудова з закритою територією, є паркінг у домі (оренда місця за окремий кошт) Поверх 9\24, загальна площа 75м2, дві окремі кімнати та окремо кухня. Двоспальний диван, двосплаьне ліжко, гардеробна, є вся необхідна техніка. Ціна 30 000грн

Новобудова! 2р 75м2 вул. Білоруська 36а м. Лукʼянівська 7хв
olx.ua

вул.Герцена,35 , 5 поверх, площею : 105/ 60/ 13 кв.м., простора квартира, три спальні, вітальня ,кухня та два сан.вузла, два балкона. Всі необхідні меблі та техніка : холодильник, морозильна камера, посудомийна машина, бойлер, кондиціонер, пральна машина на 7кг., Закрита територі, охорона, дитячі майданчики, зона відпочинку, спортивний майданчик, магазини,кавярні,поруч парк. Тиха ,зелена зона. До метро Дорогожичі,Лукянівська 10-15хв.

Оренда 3-ри кім.квартири в Герцен Парк
olx.ua

На оренду пропонується трикімнатна квартира, загальною площею 76 м.кв. Район Лукʼянівка, вул. Білоруська 32 Квартира знаходиться на другому поверсі 5ти поверхового будинку. По плануванню має простору кухню-вітальню, дві окремі кімнати та санвузол В квартирі виконано якісний ремонт, повністю мебльована та обладнана всією необхідною технікою. Телефонувати 06*********83

Оренда трикімнатної квартири , Лук"янівка, вул.Білоруська 32
olx.ua

Пропонується в оренду велика три кімнатна квартира з новим дизайнерським ремонтом. Світло є завжди. Загальна площа 146 метрів Кухня вітальня – 64 метри; 2 окремі спальні кімнати 3 санвузли Дві вбиральні бойлерна Повністю укомплектована меблями від провідних європейських виробників. Ліфт їде до підземного паркінгу, паркомісце є. ЖК Бізнес класу. Закритий комплекс, охорона та відеоспостереження 24/7, консьєрж. Поруч супермаркет, хімчистка, навчальні заклади, аптеки, кафе. Розвинена інфраструктура до 7 хвилин пішки від станції метро Лукянівська.

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 18б
rieltor.ua

Ексклюзив! Можна з тваринами! Пропонується чудова 2 кімнатна квартира за адресою: Білоруська 36А, ЖК Срібна вежа. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною якісною технікою та меблями для комфортного проживання. При бажанні, ви можете їх переставляти на інше місце, або завезти свої. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, поруч є метро Лукянівська. У пішій доступності продуктові магазини, магазини з товарами для дому та бутіки одягу. Також аптеки, салони краси, ТЦ, ресторани, кафе, поліклініка, школи і дитячі садки. Затишний та тихий двір, є зони для паркування свого авто та платні стоянки. Маю офіційну угоду з кожним власником опублікованої квартири. Офіційний рієлтор з ФОП та ліцензіями, навідмінну від інших рієлторів. Мої права захищенні законодавством! Комісія 45% за фактом підписання договору оренди квартири. Квартира буде здана у найближчий час, тому не зволікайте! Пишіть у Telegram/Viber, або телефонуйте!

Білоруська вул., 36А
rieltor.ua

Здається трикімнатна квартира у чудовому стані 5 хв від м.Лукянівська, повністю укомплектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою. У квартирі три окремі кімнати, санвузол сумісний, комфортна кухня, два балкони і просторнй коридор, є шафа. У кожній кімнаті сучасні меблі: диван, ліжко, дві шафи, крісла, стіл для навчання або роботи, стільці. Знаходиться у дворі, тихо і затишно. Зручна трнспортна розвязка, тролейбуси, маршутки. Не далеко від будинку є дитячий садок, школа, ліцей, СІЛЬПО, MCDonalds.

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 6
rieltor.ua

Без тварин. Лукянівка – 1к квартира на 6 поверсі з 16, площа 35 м.кв. Вікна на схід/південь Квартира з ремонтом, мебльована та укомплектована технікою. Лоджія засклена. Кондиціонер на тепло і на холод. Газова плита, електрична духовка. Санвузол спільний. Ванна. Бойлер 60л. Панорамний вид. Консьєрж цілодобово. Пасажирський ліфт, вантажний ліфт, Домофон в квартирі Розвинена інфраструктура, під будинком школа, поруч знаходиться обласна лікарня, парк Котляревського, КІМО, ТЦ Променада, ТЦ Квадрат, кінотеатр Київська Русь, супермаркет Сільпо, Лукянівський ринок, кафе, ресторани. Відмінна транспортна розвязка м Лукянівська, трамвай 5 хвилин пішки, зупинка автотранспорту Герцена.

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 49
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

Здам 2к квартиру Білоруська 23 метро Лукьянівська 10 хв.пішки Кухня-вітальня та окрема спальня. Ванна, бойлер, кондиціонер. Балкон з вітальні, вікна мпв, цегляний спецпроект. Гарний доглянутий стан. Вільна та готова до заселення.

Білоруська вул., 23
rieltor.ua

Довгострокова двокімнатної квартири на Лук‘янівці, по вулиці Білоруській, буд. 23. Квартира укомплектована меблями та технікою

Білоруська вул., 23
rieltor.ua

Сдам двокімнатну квартиру вул. Дегтярівська 26, біля метро Лукянівська 10 хвилин пішки. Світло не вимикають! Цегляний будинок, 3/5 поверхового будинку. Квартира з ремонтом, необхідні меблі та побутова техніка: кондиціонер, пральна машина, бойлер, холодильник телевізор, газова поверхня та духовка, двоспальне ліжко, розкладний дива та крісло, шафи-купе, Одна кімната прохідна, санвузол роздільний, балкон засклений. Довгостроково. Ціна оренди 17000 грн/міс + залогова сумма 17000 грн. додатково сплачуються комунальні платежі. Комісія 50% місячної оренди.

Двокімнатна з ремонтом вул. Дегтярівська, метро Лукянівська.
olx.ua

Квартиру в новому будинку, шлагбаум, двір з паркомісцем, консьєрж. Поруч Міністерство юстиції - світло 24/7. Світла, дуже тепла взимку, лічильники на воду та опалення. Коммунальні 1000 грн + лічильники. Довгостроково. Можна з маленькою собачкою.

Ільєнка, 83Д
rieltor.ua

Світло не вимикають! Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 22
rieltor.ua

Довгострокова оренда квартири. Квартира укомплектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою для проживання. Поруч розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, кафе, відділення пошти та банків. Для додаткової інформації телефонуйте або пишіть у месенджери. Перегляди у зручний для вас час. ID обʼєкта: К142

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 4
rieltor.ua

Здам 1 кімнатну квартиру на Лукьянівці. Сталінка, високий 1 пов / 5 пов. будинку. Висота приміщення, Н = 3 м. Зелений затишний двір, тихе місце, але поруч із Центром міста. До Метро 2 зупинки. Газова колонка, завжди є тепла вода . є Укриття, вхід поруч із парадного.

Ромоданова вул. (Пугачова), 17
rieltor.ua

Постійне світло! Підземний паркінг на 2 авто (5000 грн) Ліфт їде прям на паркінг Дитяча кровать є, якщо потрібно піднімемо та зберемо. Оплата за перший місяць + залоговий платіж + комісія ріелтора 50% від орендної плати.

3 кімнатна квартира ЖК Парус Іллєнка 18-б
olx.ua

Світло не вимикають! Актуально! Можливі перегляди! Здаю 2-кімнатну квартиру на Лукянівці, вул Іллєнко 71(колишня Мельникова) Квартира після ремонту. Будинок з ліфтом (6 поверх), цегляний (взимку тепло). Меблями та технікою повністю укомплектована. До метро пішки 5 хвилин або на громадському транспорті 2 зупинки, зупинка прямо біля будинку. Навпроти будинку парк Котляревського. Дуже тихий двір, всі вікна виходять у двір. Квартира здається для сімї без тварин. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику, комісійні послуги 50% від суми оренди Мобільно відповім в Viber.

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 71
rieltor.ua

В долгосрочную аренду сдается двухкомнатная квартира ул. Черновола 8, Лукьяновка, Шевченковский район. - 4 этаж - две раздельные комнаты - просторная 2к квартира 58 м2 - балкон - тихий двор, окна во двор - квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой - 3 отдельных спальных места - станция метро Лукьяновская 5 мин. пешком - отличная наземная транспортная развязка - развитая инфраструктура, супермаркеты всех брендов, ТРЦ, рынок цена 16 000 грн. Дмитрий

Чорновола Вячеслава вул., 8
rieltor.ua

Оренда 2 кімнатної квартири в найкращому ЖК UNIT HOME .Перша здача, велика кухня-вітальня оснащена всією необхідною технікою (посудомийка, духовка, електо плита), майстер спальня зі своєю вбиральнею і санвузлом (пральна і сушильна машинка), два, гостьова кімната + санвузол. На території парк з ландшафтним дизайном, дитячий майданчик, спорт зал, тенісні столи і кафе. ID: 79385

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 8
rieltor.ua

Аренда двоуровневой квартиры с тарасой, ЖК Парус, Лукьяновка, ул. Юрия Ильенко Оренда дворівневої квартири з тарасою, ЖК Парус, Лукянівка, вул. Юрія Іллєнка Двухэтажная квартира , с летней террасой. Вся техника и сантехника дорогая и качественная. Высота потолков на втором этаже 4.5 метра. Квартира делалась для себя и не планировалась на сдачу в аренду. Так же в наличии ДВА паркоместа. Очень важно, что в этом доме не отключают электроэнергию Приглашаем на просмотр с экспертом THE Capital

Аренда квартиры с тарасой, ЖК Парус, Лукьяновка, ул. Юрия Ильенко
olx.ua

Оренда чудової трикімнатної квартири в ЖК Парус. Розташована на 14-му поверсі. Площа квартири 160 кв.м. включає в себе: вітальню, кухню, спальню, дитячу кімнату, два санвузли та гардеробну кімнату. A. 6 4 8 7

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 18Б
rieltor.ua
1 - 24 з 54 результатів

Популярні запити