Пропонується до вашої уваги 1-но кімнатна квартира. М. Кловська – 5 хв пішки Вул. І. Мар’яненка 13 В квартирі зроблений якісний ремонт, укомплектована меблями, технікою. Кімната – диван, телевізор, з кімнати виходить засклена лоджія яку можна використовувати як кабінет. Простора кухня. В санвузли душова кабіна. Квартира дуже затишна та має гарний зелений вид. Додали комод та мікрохвильову піч, їх немає на фото. Вільна та готова до заселення.

Маряненка Івана пров., 13
rieltor.ua

Здається 1-кім.квартира в урядовому квартиралі. Поруч Маріїнський парк, метро Арсенальна. Квартира в гарному житловому стані, є гардеробна, санвузол з душовою кабіною та джакузі, є бойлер, кондиціонер, пральна машинка, холодильник. В кімнаті диван, крісло, комод. Будинок з ліфтом. Для однієї дівчини або пари. Торг можливий

Інститутська вул., 27/6
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Затишна світла студія на Хрещатику. Балкон. Кондиціонер.Бойлер.

Хрещатик вул., 29
rieltor.ua

Здам квартиру студію. 4 поверх, повністю мебльована, нова сантехніка та меблі, пральна машина, газ плита, холодильник, зручне місце розташування, 1 хв. до метро Хрещатик!

Оренда квартири центр, вул. Лютеранська
olx.ua

Пропоную в ОРЕНДУ 2 кімнатну квартиру VIP рівня у діловому історичному ЦЕНТРІ КИЄВА, вул. ЛЮТЕРАНСЬКА, 13. Царський будинок. Загальна площа 70 кв.м, 4-й поверх 4-х поверхового будинку після реконструкції, балкон, консьєрж, кодовий замок. Висота стелі 3,2 м. Високоякісний ремонт з використанням екологічно чистих матеріалів, сучасні меблі, відмінна побутова техніка. Простора вітальня-їдальня, обладнана кухня, затишна спальня, санвузол, інтернет, кондиціонери і т.д. Діловий центр, чудова інфраструктура, магазини, ресторани та все, що потрібно для комфортного життя! Перегляд в зручний для Вас час з екcпертом компанії T.H.E. Capital!

Лютеранська вул., 13
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Басейна вул., 11
rieltor.ua

Липки, Басейна вул,3, 6/6-пов, 40/17/9, ліфт, світла, затишна квартира, ремонт, мебльована, ліжко, диван, кондиціонер, телевізор, пральна машина, бойлер, газова плита, мікрохвильова піч, балкон, су-спільний ванна кімната, біде, вікна у двір. Місце – супер! Центр міста, Хрещатик, Бесарабка. 19900 грн. +комунальні. +комісія. Співпрацюю.

Басейна вул., 3
rieltor.ua

вул. Шовковична 18а сусід Маріїнський парк Царський будинок 1908 року без ліфта в тихому печерському дворику. 4/4 поверх.будинку Загальна 50 кв м Вбудована кухня, вся необхідна побутова техніка . Вітальня студія , вихід на засклений балкон. Ванна кімната з душем. Охайний під’їзд .

Шовковична вул., 18а
rieltor.ua

1к квартира-студія з новим дизайнерським ремонтом в самому центрі стлолиці. Квартира обладнана всім необхідним для комфортного проживання, холодильник, мікрохвильова піч, двоспальне ліжко, шафа, смарт телевізор. Все абсолютно нове. В вартість оренди входять всі комунальні, інтернет, ТВ, + клінінг 3 рази на місяць з заміною постільної білизни. Без заставної суми Є три вільні квартири

Басейна вул., 13
rieltor.ua