Однокімнатна квартира в ЖК Ново-Деміївський, метро Деміївська. За адресою проспект Валерія Лобановського 150-В. 10 поверх. Площа 50 кв.м. Із побутової техніки в квартирі є: холодильник, варильна поверхня, духовка, витяжка, пральна машина, бойлер, кондиціонер Санвузол сумісний. Гардеробна. Заскленний балкон. Закрита територія ЖК. До метро Деміївська 7 хвилин пішки. Вартість оренди 14000 грн + комунальні + страховий платіж + комісія рієлтора 50 %. Відео-огляд відправлю в телеграм

Лобановського просп., 150-В
rieltor.ua

Пропоную до оренди квартиру ЖК The Lakes ( 4 поверх), з затишним євроремонтом (авторський проєкт) в Голосіївському районі, будинок з генератором, планування – євродвушка (окрема спальна кімната, вітальня поєднана із кухнею, 1 санвузол) з усією необхідною технікою. Квартира вирізняється дизайнерським ремонтом, що поєднує лаконічність форм та природні текстури. Висота стель — 2,7 м, що додає простору легкості. У квартирі є велика гардеробна, що забезпечує додатковий комфорт. Кухня оснащена сучасним кухонним гарнітуром та професійним обладнанням найвищої якості. Ванна кімната обладнана душовою кабіною та санвузлом. Використані матеріали та технології забезпечують високу якість та довговічність. Вікна виходять у тихий двір, що створює затишну атмосферу. У комплексі є місця для відпочинку з ігровими майданчиками. Поряд парковка. Район має розвинену інфраструктуру: поруч ТРЦ Оушен Плаза, багато інших магазинів, кафе, ресторанів, банківських та медичних установ. У безпосередній близькості знаходиться парк, озеро та різноманітні можливості для активного відпочинку. Метро "Деміївська" розташоване в пішій доступності.

генератор
Ясинуватський пров., 10
rieltor.ua

Чудова квартира,щойно після ремонту!!! Світла,тепла та комфортна!!! Повністю укомплектована побутовою технікою,є варильна поверхня,духова шафа,бойлер,кондиціонер,мікрохвилівка. Зручні розкладні дивани,достатньо місця для зберігання речей,є шафи,комод. Розташування - супер,м. Деміївська 3 хв.,. поряд зупинки громадського транспорту,бібліотека ім.Вернандського,магазини,аптеки,банки.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 7
rieltor.ua

Здам однокімнатну квартиру 53 кв.м. з окремою спальнею та гардеробною розташована у Голосіївському районі по вул. Деміївська 16 у сучасному житловому комплексі комфорт класу. У квартирі виконано авторський дизайн, кухня-студія, окрема спальня, вбиральня, спільний з ванною санвузол. Обладнана новими сучасними меблями та сантехнікою. Є кондиціонер та бойлер. Оплата комунальних послуг за лічильниками. з вікон відкривається панорама міста. Заборонено курити на території квартири навіть на балконах! Перевагу віддаємо сімям, хлопцеві, дівчині без тварин. У дворі є спортивний та дитячий майданчики. Квартира має хороше місце розташування, гарно розвинена інфроструктура: поруч є зупинка громадського транспорту, метро, магазини, супермаркети, школа, дитячий садочок та інше.

Деміївська вул., 16
rieltor.ua

Пропонується в оренду дизайнерська 2-кімнатна (євротрешка) квартира, розташована на 20-му поверсі 25-ти поверхового будинку бізнес-класу. Проспект Голосіївський 30-Б. Квартира вільна, після клінінгу, готова до здачі в оренду. Фото та відео повністю відповідають. Хто не знайшов відео – можу скинути посилання. Метро "Деміївська" - 1 минута пішки. Закрита територія, що охороняється. Підземний паркінг. Три ліфти. Виконано якісний дорогий дизайнерський ремонт. Відеодомофон. По всій квартирі тепла підлога розведена від опалення. У санвузлі тепла підлога – електрична. Вода в квартирі завжди є (навіть при відключеннях електрики). Встановлено лічильники на все. Навіть на опалення, що дозволяє вам самим регулювати ваші комунальні витрати. Планування: Простора кухня-вітальня, дві окремі спальні, два повноцінні санвузли з душовими, простора передпокій. Одна вбиральня в передпокої і дві невеликі вбиральні в спальні. В наявності всі меблі та побутова техніка, необхідні для комфортного проживання: Три кондиціонери (у кожній спальні та в кухні-вітальні), два телевізори, посудомийна машина, пральна машина з функцією сушіння, швидкісний інтернет, роутер WiFi, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, бойлер, фільтр питної води зворотним осмосом. Чудово розвинена інфраструктура. Прекрасна транспортна розвязка. До станції метро Деміївська – 200 метрів. Зупинки маршрутних автобусів, що курсують у різні райони Києва. Готові розглянути проживання з дрібними домашніми тваринами (котик, собачка), за умови повної відповідальності орендарів за можливе псування майна. Складаємо договір оренди. Комісія – 50% від вартості місячної оренди. Укладання договору та оплата провадяться тільки після перегляду квартири. Рієлтор Олена.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 30Б
rieltor.ua

Сдам 1 комнатную квартиру. Голосеевский р-н, улица Забилы, до метро Голосеевская 5 минут пешком, до метро Демеевская 6 минут пешком. Площадь 32 м2, этаж 3/5. Квартира хорошая с ремонтом, с/у смежный (душ каб.), современная мебель, новая кухня, бытовая техника, плита газовая. Есть бойлер, интернет, балкон застекленный, кондиционер та охлаждение и отопление. Тихий двор, парадное с домофоном, спокойные соседи. Рядом есть школы, детские садики, магазины, бювет, шикарный Голосеевский парк. Рассматриваем жильцов с детками. можно с животными, но не со всеми (уточняйте) Дополнительная информация по телефону Фото по запросу. Цена 11000 грн, Екатерина 093-201-53-53 Риелтор

Забіли Віктора вул., 7
rieltor.ua

Оренда 3к квартири, вул. Демеевська, ЖК Soho Residence, ГолосіївоАренда квартиры ул. Демеевская, ЖК Soho Residence, ГолосеевоПропонується в оренду простора та затишна 3-кімнатна квартира, розташована лише за 200 метрів від станції метро "Деміївська" в житловому комплексі Soho Residence. Це перша здача, тому все в квартирі є абсолютно новим.Планування складається з:• трьох просторих спалень,• кухні-вітальні,• двох гардеробних,• двох ванних кімнат з ванною та душовою кабіною,• госп. блоку. Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою, включаючи кондиціонери, пральну та посудомийну машини, холодильник, мікрохвильову піч, пилосос, праску та два телевізори. Також в квартирі є не лише посуд, а й декор та дитячі іграшки.Працює приточно-вентиляційна система, що очищає та фільтрує повітря, забезпечуючи здорове та комфортне середовище для проживання.Житловий комплекс має власний підземний паркінг для автомобілів мешканців. В будинку також розташовані аптека, супермаркет та клініка Верум, що забезпечує комфорт і зручність для повсякденного життя.Варто зауважити, що в квартирі заборонено курити. Запрошуємо вас на перегляд!A1.609

Аренда квартиры ул. Демеевская, ЖК Soho Residence, Голосеево
olx.ua

Пропонується в оренду простора, світла і затишна 3-кімнатна квартира з кухнею-студією, яка зачаровує з першого погляду. Вона знаходиться в одному з найпривабливіших місць міста, даруючи ідеальний баланс між спокоєм та доступом до усієї необхідної інфраструктури. Особливості квартири: Роздільне планування: кожна кімната — це окремий оазис комфорту, що дозволяє насолоджуватися приватністю. Кухня-студія: просторий та сучасний простір, де ви зможете готувати й проводити час з сімєю або друзями у невимушеній атмосфері. Загальна площа 118 кв.м: ідеально розподілений простір, що включає дитячу кімнату, господарську спальню та ще гостьову кімнату.Просторий коридор з вбудованою гардеробною, кімнати з шафами та вбудованою гардеробною. Комфорт на вищому рівні: Два санвузли: більше зручності для великої родини або гостей. Тепла підлога: дарує приємний комфорт в холодну пору року. Індивідуальне опалення та лічильники води й електрики: контроль витрат і комфортний клімат у будь-який сезон. Два бойлери: забезпечують постійний доступ до гарячої води, незалежно від обставин. Усе необхідне для життя: Квартира повністю облаштована меблями та побутовою технікою: вам не потрібно турбуватися про додаткові придбання. Окрема дитяча кімната: створена для маленьких мешканців, з урахуванням їх потреб. Це місце, де кожна деталь продумана для максимального комфорту і затишку, з сучасними рішеннями і зручностями. Є також відеотур по квартирі. Оплата перший місяць + страхова сума і комісія ріелтора.

Деміївська вул., 13
rieltor.ua

Здається в оренду 1к квартира 9 поверх, вікна у двір. На території ЖК вся необхідна інфраструктура – кафе, ресторани, аптеки, магазини, салони краси тощо. У квартирі все необхідне - ліжко з ортопедичним матрацом, посудомийна машина, бойлер, пральна машина, підігрів підлоги, велика вбиральня та шафа-купе.

Голосіївська вул., 13
rieltor.ua

Перша здача! Пропонується в оренду нова, сучасна 1к квартира в ЖК West House, вул. Костанайська,13А. Комплекс бізнес-класу. Площа 49 м2. 13 поверх. Новий сучасний ремонт. Планування роздільне: кухня, спальня, коридор, санвузол, хоз. приміщення, велика лоджія (вихід і з кухні, і з кімнати). Повна комплектація меблями: вбудована кухня, двоспальне ліжко, тумби, шафи та ін. Все є з побутової техніки світових брендів: варильна поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна машина, холодильник, телевізор, кондиціонер, пральна машина, бойлер та ін. Лічильники на світло, воду, опалення (встановлені терморегулятори). Презентабельне парадне. Швидкісні ліфти. Комплекс закритого типу. Прекрасна інфраструктура і транспортна розвязка: до метро Деміївська 7 хвилин пішки, до центру 7 -10 хвилин на автомобілі.

Костанайська вул., 13-А
rieltor.ua

Голосіївський район, проспект Голосіївський 9 🏠 Дві кімнати - 55 м кв. Цегляний дім, четвертий поверх, великий утеплений балкон та вікна в тихий та затишний двір. Поруч 2 школи та 2 дитячих садочки, один навіть видно прямо з вікна. У квартирі зроблено все для зручності та комфортного життя. Заїзди та живи 🛋️ - Затишна вітальня - Окрема спальня з робочим місцем - Теплий балкон на якому можна випити ранком кави - Обладнана усім необхідним кухня - Два кондиціонери в спальні і вітальні - Велика ванна з душем обладнана бойлером - Швидкий та якісний інтернет Транспортна розвязка 🚌 - Пішки до метро Деміївська 3 хв. - До центру на метро 7-10 хв., на авто 15-20хв. без заторів Що поруч 🌳 - Голосіївський парк - Ашан та NOVUS - Національна бібліотека ім. Вернадського - Національний центр Олександра Довженка - Київська міська клінічна лікарня №10 Умови оренди 📑 Ціна 550$ за місяць по курсу НБУ + комунальні послуги. Курс валют відповідно сайту НБУ курс на перше число поточного місяця. Все буде вказано в договорі про оренду. Договір на рік з фіксованою ціною. Квартира здається виключно офіційно з виплатою податків за дохід від оренди через ФОП. На всі запитання з радістю відповім +380636094147.

власник
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 9
rieltor.ua

✅Актуальна! ✅Можна з тваринками! 💬Здається протора двокімнатна квартира біля метро Голосіївська, за адресою: Голосіївський пропект, 27. ⭐️Дуже теплий, цегляний будинок 2007 року. 💬Вільна з 23.10. 🔵Площа: 67м2 🔵Поверх: 10/18 🔵Є балкон 🔵3 ліфти, Консєрж 🔵Дуже розвинена інфрастктура, метро Голосіївська 5хв. Також поряд метро Деміївська (Демеєвская, Голосеевская). 📞Телефонуйте, пишіть та приходьте на перегляд.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 27
rieltor.ua

Здається 1-кімнатна квартира по вулиці Деміївській 45а. Площа квартири: 36 кв.м Здається на довгостроково. Квартира готова до здачі. Голосіівська, Голосіївський район. До метро Голосіївська 2 хвилини пішки. В квартирі є вся необхідна техніка для комфортного проживання: холодильник, пральна машинка, газова плита. Поряд школа, дитячий садок, супермаркети.

Здам 1к, Голосіївський район, метро Голоіївська, вул. Деміївська 45а
olx.ua

Здається в оренду простора та затишна 3 -х кімнатна квартира за адресою: Київ, вул. Голосіївська, 16. Це ідеальний варіант для родини або тих, хто цінує комфорт і зручне розташування. Основні переваги: Ідеальна локація: лише 10 хвилин пішки до станцій метро Деміївська та Голосіївська. Розвинена інфраструктура: поруч поліклініка, міська лікарня №10, центральний автовокзал. Зелені зони: насолоджуйтесь прогулянками вздовж Оріхуватських ставків або в мальовничому Голосіївському парку. Додатковий комфорт: Три окремі кімнати з двоспальним ліжком, двоярусним ліжком та односпальним ліжком що ідеально для усамітнення чи роботи. Вбудована кухня, два санвузли. Побутова техніка: газова плита, холодильник, пральна машина, кондиціонер, бойлер. Вікна виходять у двір. Є тамбур на дві квартири. Зручний поверх для проживання: останній, без сусідів зверху, а чудові краєвиди – бонусом! Ця квартира обєднує у собі затишок і зручний доступ до всього необхідного: транспортних розв’язок, медичних закладів та природи. Не пропустіть можливість жити там, де все на відстані руки! Звертайтесь для перегляду – ми завжди раді відповісти на ваші запитання!

Голосіївська вул., 16
rieltor.ua

По вул. Голосіївська 18, 2/5, біля парку Голосіівський, метро Голосіївська, Деміївська, дво кімнатна 45 м.кв. без балкону! поверх 2, газ!!! Перша здача, нова побутова техніка, нові меблі (кухня, ліжко….) підіргіви підлоги, центральна гаряча вода +бойлер, м.Голосіівська - 500метрів, в будинку магазин, кавʼярня… поруч метро, дитсадок, декілька шкільних закладів, напроти бізнес центр Маріон. Ціна з ПАРКОМІСЦЕм в критому паркінгу в 5-ти хв.

Голосіївська вул., 18
rieltor.ua

Здам 1 кім. Квартиру. Голосіївський р-н. Деміївка. ЖК " Ново-Деміївський ". ОСББ. метро Деміївська. пр. Валерія Лобановського ( Червонозоряний) 150 а. 16/17 поверхового будинку. 54/22/14 сучасний ремонт, меблі, 2 шафи-купе , 2 кондиціонера, вбудована кухня. Варочна поверхня, духова шафа. Із кухні лоджія з гарним видом на місто. Бойлер, пральна машина, холодильник. Все для комфортного життя - при відключені , встановлен генератор, інтернет оптоволоконний. Укриття - підземний та наземний паркінг. Огорожа та Охорона. Поруч Деміївська пл., Деміївський ринок., Голосіївський парк., Автовокзал. Ціна: 17000 грн + ком. Послуги, лічильники на опалення. тел: 063 747 05 45. 066-361-56-76

генератор
Лобановського просп., 150а
rieltor.ua

В довгострокову оренду здається простора світла двокімнатна квартира за адресою проспект Науки, 4. В квартирі є все необхідне для комфортного життя. З меблів є стіл, стільці, крісла та шафи для зберігання речей. Ліжко та диван будуть завезені за необхідністю. З техніки холодильник, телевізор, пральна машина та газова плита. Можливе заселення зі своїми меблями. Квартира чиста та охайна після косметичного ремонту. Є необхідний посуд. Санвузол роздільний, оздоблений кахлями. Встановлені лічильникі на гарячу та холодну воду. Дуже зручне транспортне сполучення в будь який район міста. До метро Деміївська 7 хв пішки. Комісія 50%.

Науки просп., 4
rieltor.ua

ЖК VIP рівня "Park Avenue", дизайнерський ремонт з використанням екологічно чистих матеріалів, сучасні меблі, кухня-студіо, побутова техніка провідних фірм Європи (AIG, SIEMENS, BOSH, смарт ТВ PHILIPS 4К), світова інсталяція-аквапанель 2*3м, 2 санвузли, гардеробна кімната. Закрита територія, розвинена інфраструктура (супермаркет, рестран), метро "Голосіївська". Захоплюючий вид на Київ

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 60
rieltor.ua

Пропонується в оренду затишна, 2-кімнатна (роздільні кімнати) квартира у тихому місці біля метро Деміївська, Голосіївська. Квартира у жилому стані, мебльована, дві спальних ліжка, диван, вітальня, вбудована кухня, обідній стіл. Побутова техніка: варильна панель, духова шафа, холодильник, бойлер. Лічильники тепла, води, світла. Лоджія засклена, консьєрж, підземний і наземний паркінги. Поруч Голосіївський парк для прогулянок, багато супермаркетів, школи та дитячий садок. Цегляний будинок 2008 року, нові замінені ліфти. Заїзд у двір під шглагбаум для мешканців будинку, камери, охорона

Забіли Віктора вул., 5
rieltor.ua

Чудова 2х разд. із сауною. М. Голосіївська-50м. вул. Васильківська, 2. Станція метро Працює, синя гілка. Ет. 2/9. Пл. 60/30/10. Квартира двостороння. Капітальний ремонт початку 2000х, але дуже якісний. Усі підлоги-дизайнерська плитка, на стінах камінь, на кухні-венеціанка. Вбудовані кухонні меблі з натурального дерева. Дуже великий сан/вузол, у якому і ванна, і душ/кабіна, з якої захід у бокс/сауну. Кімнати роздільні, але з одної з них вхід на кухню. Платтяні шафи вздовж всієї стіни спальні, при вході велика дзеркальна шафа на 4 відсіки, у спальні двоспальне ліжко і 2 дивани, один із яких полуторний; у вітальні - кутовий шкіряний диван (розкладається). З лоджії спроектували зону відпочинку та робочий кабінет. Оснащена всією необхідною побутовою технікою: бойлер, пральна машина-автомат, двокамерний холодильник, мікрохвильова піч. Відмінна інфраструктура. Біля будинку ТЦ, Голосіївський парк, фітнес клуб, зупинки транспорту. Перший будинок від метро Голосіївська- 50м працює)!Ціна 17500 грн./місяць + комунальні. Наталія. Агентство.

Васильківська вул., 2
rieltor.ua

В оренду пропонується квартира яка знаходиться в одному з найкращих ЖК Києва Парк Авеню | Park Avenue, проспект Голосіївський 60. Оренда двокімнатної квартири площею 65 квадратних метрів в елітному житловому комплексі "Парк Авеню VIP". Ця квартира відзначається своїм стильним та сучасним дизайном, .Двохстороннє планування квартири яка зачарує видом на панорманий Печерськ та панорамний вид на Голосіївський парк та захід сонця. Функціоанльне та зручне планування: - Кухня-вітальня - Спальня - Санвузол - Балкон ЖК обладнаний передовими комунікаційними системами та технологіями: тут функціонує автономна котельня з резервним обладнанням вищої якості, трансформаторна підстанція, панорамні ліфти, що спускаються до нижнього поверху підземного паркінгу. На території комплексу ведеться постійне відеоспостереження, вхід на територію – за перепустками. - Безшумні (швидкісні) ліфти; - Закрита територія(двір без машин) зі своїм доглянутим парком та зонами відпочинку у сучасному стилі; - Відео спостереження (камери на всіх поверхах), включаючи ліфти; - Бомбосховища з вай-фай; - 8 дитячих майданчиків для різного віку; - Спорт майданчики; - Зона барбекю; - Воєнізована охорона; - Консьєрж сервіс 24/7; - Пропускна система розумний будинок (доступ на поверх у ліфт, строго за картковою системою ключ); Власна інфраструктура ЖК Park Avenue VIP включає наявність супермаркету, спорткомплексу з басейном, школи раннього розвитку, дитсадок, банківські відділення, магазини, ресторани, кафе, аптека, винний маркет, мінімаркет, хімчистка, салони краси, стоматологія, нотаріус, літній театр. За пять хвилин ходьби знаходиться найбільший міський лісопарк із озерами в Європі Голосіївський парк ім. Максима Рильського. Завдяки зручному розташуванню дістатися центральної частини Києва від будинку вам вдасться всього за 7 хвилин. Дві станції метро в пішій доступності (Голосіївська, Деміївська). ЖК Park Avenue - це не просто кілька новобудов у Голосіївському районі Києва. Це універсальна та повністю продумана концепція "міста в місті". Не залишаючи території комплексу, можна отримати все необхідне для життя. Ви можете купити продукти, відпочити в ресторані, сплатити комунальні платежі, відпочити з дитиною на дитячому майданчику, не виходячи за межі житлового комплексу! Разом з квартирою ви отримуєте комфорт, безпеку та бездоганний сервіс. Відео тур по квартирі по запиту! Більше варіантів квартир можете знайти натиснувши на мій профіль олх або написавши мені в телеграм за контактним номером.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 60
rieltor.ua

Аренда современной 3-к квартиры 110м2, в элитном комплексе ЖК Парк Авеню ВИП. ул. Демеевская. Полностью автономный комплекс при выключении электроэнергии работает генератор на лифты, отопление и воду. Квартира просторная, выполнен дизайнерский ремонт в современном стиле, укомплектована всей мебелью и техникой. Планировка: кухня-гостиная, спальня, 2 спальня, два саунузла (ванная та душ), гардероб. Еще есть паркоместо в подземном паркинге за отдельную плату. Park Avenue VIP-комплекс премиум класса с закрытой территорией. Пешеходный двор свободен от машин. В Park Avenue VIP автономная котельная с резервным оборудованием высочайшего качества, собственная трансформаторная подстанция. Охрана и видеонаблюдение на всей территории 24/7, система контроля доступа на территорию. В жилом комплексе собственная служба эксплуатации, круглосуточный консьерж-сервис. Инфраструктура комплекса включает наличие супермаркета, спорткомплекса с бассейном, школы раннего развития, детский сад, банки, летний театр, мойку для автомобилей, медицинский центр, стоматологию.

генератор
Аренда 3к 110м2, ЖК Парк Авеню Park Avenue, вул.Демеевская
olx.ua

Двокімнатна квартира в ЖК Голосіїво, метро Голосіївська. Адреса - Голосіївська 13. Площа: 99/50/17. 5/25 поверхового будинку. Планування: дві окремі кімнати, дві засклені лоджії, 2 санвузли. Із побутової техніки в квартирі є: холодильник, пральна машина, посудомийна машина, електроплита, бойлер, кондиціонер, телевізор. Чудова локація будинку. Поруч Голосіївський парк, школи, магазини, спортклуб. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка, до метро Голосіївська або Деміївська 10 хвилин пішки. ВАРТІСТЬ ОРЕНДИ - 22000 ГРН ПРИ ОПЛАТІ ПОКВАРТАЛЬНО АБО 25000 ГРН ПРИ ОПЛАТІ ПОМІСЯЧНО + КОМУНАЛЬНІ ПЛАТЕЖІ КОМІСІЯ РІЄЛТОРА 50 % ВІД МІСЯЧНОЙ ВАРТОСТІ ОРЕНДИ

Голосіївська вул., 13
rieltor.ua

Простора студія в ЖК Козацький гай. Є балкон, парковка . М Голосіївська. Є все необхідне для проживання

Козацька вул., 55а
rieltor.ua
1 - 24 з 95 результатів

Популярні запити

Шукай квартиру по локації