Квартира з косметичкам ремонтом з необходимцдними меблями та побутовою технікою, готова до заселення і проживання. Тихий двір, до метро 15 хвилин пішки

Чистяківська вул., 11а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ЖК Нивки Парк, проспект Берестейський 65Б, однокімнатна квартира на 6 поверсі, 34 кв.м., 15000 грн + к.п. Це та квартира де кожен може намалювати картину свого майбутнього життя. Створити саме ту атмосферу в якій хочеться жити, з дрібниць та деталей, які дозволяють відчувати себе максимально комфортно. Жити в стилі Хюгге, наприклад. Створити теплий і затишний дім. В четверг планую перегляди. Дзвоніть. P.S. Зверніть увагу на балкон. Там можна обладнати місце для заняття йогою, фітнесом або зробити собі міні-спортзал. Я зняла відео квартири, кому буде цікаво - пишіть в приват - вишлю.

Берестейський просп. (Перемоги), 65Б
rieltor.ua

Здам 1-ну квартиру біля метро Нивки та Святошино, 5 хвилин пішки. Сталінка, висока стеля. Простора кімната. Гаряча вода - колонка. Якщо меблі якийсь зайві, власник прибере. У будинку продуктовий магазин, бомбосховище. Недалеко магазин Сільпо, ярмарок по 2 раза на тиждень, ларьочки з продуктами.

Кулібіна вул., 14
rieltor.ua