Здам 2-кімнатну квартиру з євроремонтом за адресою Виноградний провулок 1/11. Урядовий квартал, з євроремонтом. Цегляний совмін, квартира в хорошому стані, повністю укомплектована меблями та технікою. Тварини по домовленності. Поруч вся інфраструктура, зручна транспортна розвʼязка. Метро Майдан Незалежності, Хрещатик, та Арсенальна!

Виноградний пров., 11/1
rieltor.ua

6й поверх восьми поверхового будинку. Чудова панорама Києва з балкону. Всі кімнати окремі. Кухня також з дверима, не прохідна. Два кондиціонери. Обидва на сонячну сторону. Повноцінні двоспальні кроваті з недешевими матрацами. Бойлер. Пральна машина. Душкабіна. Новий унітаз, німеччина ( на фото старий ). Духового шкафу немає. Окремий стіл для 4х людей для прийому їжі. Для сім"ї з дітьми без котів. Консьєрж 24 години. Загальна площа квартири 95 метрів. Стеля 4 метри. Мінімальний строк оренди 3 місяці. Перший та залогова сума обов"язково. Комунальні, як у всіх, звичайно. ФОП 3 група. Можливість розрахування на безготівковий рахунок для Юридичних осіб.

Хрещатик вул., 17
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пушкінська 2, квартира в самому центрі Києва, навпроти будинку сквер. Будинку з ліфтом, підїзд закривається на кодовий замок. Квартира з ремонтом. Вбудована кухня, кондиціонери, холодильник, пральна і посудомийна машини. Два балкона. 2 хвилини від головної площі міста "Майдан Незалежності", метро Хрещатик, Театральна, Золоті Ворота. Запрошуємо на перегляди.

Євгена Чикаленка вул. (Пушкінська), 2
rieltor.ua

Тихий центр. Затишна квартира в центрі Києва. Чотирикімнатна квартира :дві великі окремі спальні, кабінет з розкладним диваном, кухня з вітальнею. Світла, тепла, двостороння, на обидві сторони лоджії, мебльована меблями з натурального дерева, вся побутова техніка , кондиціонери, натуральний художній паркет, високі стелі. Красивий підʼізд з мармуровими сходами. Поруч школи, садочок, , метро Палац спорту- 4 хв, метро Площа Українських Героїв-6 хв, метро Хрещатик- 5 хв. ТЦ Гулівер, БЦ Парус, Sport Life, Бессарабський ринок, парк, безліч кафе та кавʼярень.

Кропивницького вул., 4
rieltor.ua

Здається 1-кім.квартира в урядовому квартиралі. Поруч Маріїнський парк, метро Арсенальна. Квартира в гарному житловому стані, є гардеробна, санвузол з душовою кабіною та джакузі, є бойлер, кондиціонер, пральна машинка, холодильник. В кімнаті диван, крісло, комод. Будинок з ліфтом. Для однієї дівчини або пари.

Інститутська вул., 27/6
rieltor.ua

Оренда 6-кімнатної квартири. Можна під ОФІС! Вулиця Михайлівська, будинок 16. Чотири роздільні кімнати, інші прохідні, 3 поверх, два санвузли, один балкон виходить на вулицю, а велика лоджія виходить у двір, парко місце у дворі, меблів практично немає, кухня укомплектована, у кожній кімнаті кондиціонер. Можна розглядати як офіс.Квартира після ремонту. Є можливість доукомплектації квартири, якщо плануєте заїжджати на довгий термін, від року та більше.

Михайлівська вул., 16
rieltor.ua

Оренда квартири Пропонуємо Вашій увазі двохкімнатну квартиру в самому центрі Києва, на вулиці Прорізна 11, в 300 метрах від метро Хрещатик. Цей будинок є сталінкою. Висота стель у квартирі становить 3,5 метри. Квартира розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку. Важливою перевагою є те, що світло в будинку не вимикали. Загальна площа квартири становить 59 м2, з них 30 м2 — житлова площа, а кухня має площу 11 м2. У квартирі є 2 окремі спальні, простора кухня та роздільний санвузол. Будинок розташований у дуже зручному місці, поруч уся необхідна соціальна інфраструктура: магазини, освітні заклади, банки, аптеки, фітнес-центри та багато іншого. До Майдана Незалежності всього 500 метрів. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: кондиціонер, плита, електрочайник, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина та духова шафа. Запрошуємо вас на перегляд цієї чудової квартири разом з експертом компанії The Capital. A 3 8 9 2

Прорізна вул., 11
rieltor.ua

В довгострокову оренду пропонується неймовірна 4 кімнатна, дворівнева квартира в Урядовому Кварталі. Виконаний ремонт з використанням високоякісних матеріалів. Планування: Перший поверх -Кухня-столова -Вітальня -Санвузол Другий поверх -2 спальні -Кабінет з балконом -2 санвузли ( ванна і душ) Елітний район поблизу Національний Банк України та Маріїнський парк, сквер на Липському провулку, Гудвайн, БЦ Гулівер, один з найкращих навчальних закладів міста- Кловський Ліцей. Тихий двір, зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики. У дворі є власні 2 парковочні місця.

Орлика Пилипа вул., 6
rieltor.ua

В оренду пропонується стильна та простора 2-кімнатна(роздільна) квартира в історичному центрі Києва. Поруч Майдан, Золоті Ворота, Майдан, Хрещатик. Затишне місце в самому центрі. Мала Житомирська, закритий двір. 2 окремі спальні кімнати, невелика кухня-студіо з диваном , каміном і тв. Транспорт: М «Золоті Ворота», М «Майдан Незалежності», М «Хрещатик»

Мала Житомирська вул., 20
rieltor.ua

Оренда двоповерхової квартири на Хрещатику, вул. ПушкінськаОренда великої квартири у самому серці Хрещатика у довгострокову оренду по вулиці Пушкінська 11.Дизайнерська двоповерхова квартира (200 кв метрів) у довгострокову оренду.Поруч вся інфраструктура!!!Квартира на 4 поверсі 4х поверхового будинку, металопласт.вікна, дах, двері, домофон. 190м2На першому поверсі велика гостинна, кухня, санвузолНа другому поверсі 1 спальна, 2 дитячі кімнати і санвузол#3159.17354374

Оренда двоповерхової квартири на  Хрещатику, вул. Пушкінська
olx.ua

Затишна світла студія на Хрещатику. Балкон. Кондиціонер.Бойлер.

Хрещатик вул., 29
rieltor.ua

В оренду пропонується вишукана 4-кімнатна квартира, за адресою вул. Мала Житомирська 5 5-й поверх, площа: 182,6\81,0\35,2; Унікальна простора квартира за дві хвилини від Майдану Незалежності. Три спальні, кабінет, кухня-вітальня, дві гардеробної, два санвузли, два балкони, технічна кімната. ВІкна виходять у два закритих дворики між будинками. Є власне паркомісце у дворі, у подарунок до квартири Виконаний якісний стилізований ремонт 10 років тому. Стеля 3,59 м. В стелю вмонтовано систему кондиціювання та вентиляції. Телевізори є в кожній кімнаті. У вітальні стеля декорована вітражами. В будинку два ліфта, є консьєрж, відеонагляд. Реконструкція будинку проводилась в 1993 році з заміною на залізобетонні перекриття За власником квартири у закритому дворі завіксовано одне паркомісце #A2948

Мала Житомирська вул., 5
rieltor.ua

НЕ СПІВПРАЦЮЮ З РІЕЛТОРАМИ Заселення з 1 червня 2024 Шовковична, 22, ;ст.М"Палац спорту", "Хрещатик"; новий будинок "Спецпроект" побудований у 2006 році з підземним паркінгом, закритий двір під охороною, висота стелі 4,5 метри, парадне у мармурі, ліфт, парковка у дворі, метро "Арсенальна" та "Хрещатик" 5 хвилин, Маріїнський парк пішки 3 хв • 4р, 6-й поверх, площа: 230,0\-\-; пропонуємо 4 кімнатну квартиру в урядовому кварталі. В ЦІНУ ОРЕНДИ ВХОДИТЬ ДВА ПАРКОМІСЦЯ. Одне в підземному, одне в наземному паркінгу. Ремонт виконаний в класичному стилі, простора вітальня, кухня, господарська спальня (master bedroom) з гардеробною і санвузлом з джакузі, дві дитячих спальні з вбудованими місткими шафами, дві гардеробні кімнати, три санвузли, пральня В кімнатах встановлені інверторні кондиціонери до -20. Укомплектована якісними дорогими меблями і побутовою технікою; Ціна: 2 000 USD/місяць Пишіть на Вайбер-швидко відповім!

Шовковична вул., 22
rieltor.ua

Пропонується в оренду 4к-квартира в історичному центрі міста по вул. Хрещатик 23, з чудовим видом на ЦУМ. Максимально розвинена міська інфраструктура, яка забезпечує пішу доступність до всіх необхідних обєктів та дозволяє швидко втілити в реальність будь-яку забаганку. Поруч є все для комфортного проживання: ресторани, кафе, аптеки, магазини, торгові центри, банки і т.д. В квартирі наявні 3 окремих спальні, кухня-студія з більярдним столом, три балкони, два санвузли та сауна. Є можливість проживання з домашніми улюбленцями. #315917350549

вул. Хрещатик, 23
rieltor.ua

БЕЗ%%%Пропонується в Оренду Ексклюзивна 3-к Квартира 90 м2 в Урядовому Кварталі по вул. Ліпська 15 ПЕРША ОРЕНДА!!! ДО БЛОКПОСТІВ!!! Квартира знаходиться на 3 поверсі 4 поверхової «сталінці» 2 квартири на поверсі, у зеленому затишному дворі, заїзд у двір закритий шлагбаумом, проблем з паркуванням не існує. Стіни 60 см, стеля 3.20 м квартира дуже тепла в зимку та прохолодна в літку , двостороння. Велика Кухня Вітальня з виходом на панорамну лоджію , дуже сучасна кухня яка нікого не залишить байдужим. Кухня оздоблена технікою MILLE (духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, холодильник, система очищення води – зворотній осмос). Передпокій з великою кількістю шаф для Вашого одягу та тумб для взуття. Два санвузли, один з ванною, а другий з душ кабіною. Велика спальня з двоспальним ліжком, з вбудованою шафою для речей на вікнах автоматичні штори «blackout» Кабінет для продуктивної роботи з виходом на балкон. В квартирі виконано дуже гарний ремонт з використанням якісних матеріалів, все робилось для себе на довгі роки. Квартира відключена від центрального опалення і гарячої води так як встановлено двох контурний Газовий котел на опалення і гарячу воду, що дозволяє заощаджувати на комунальних і бути більш автономним, світло майже не вимикають. В передпокої і санвузлах підлога з водяним підігрівом Встановлено два кондиціонера «Daikin», є охоронна та пожежна сигналізація. Все буде Україна!!! Вас зацікавила ця квартира? Тоді швидше зателефонуйте або пишіть нам! Ваші дбайливі "One Realty" Exclusive 3-bedroom apartment for rent 90 m2 in the Government Quarter at 15v Lipska Street in FIRST RENT!!! BEFORE THE ROADBLOCKS!!! The apartment is located on the 3rd floor of a 4-storey building, 2 apartments on the floor, in a green and cozy courtyard, the entrance to the courtyard is closed by a barrier, there are no parking problems. Walls 60 cm, ceiling 3.20 m, the apartment is very warm in winter and cool in summer, two-sided. Large Kitchen Living room with access to a panoramic balcony, very modern kitchen that will not leave anyone indifferent. The kitchen is equipped with MILLE appliances (oven, microwave, dishwasher, refrigerator, water purification system - reverse osmosis). Entrance hall with plenty of wardrobes for your clothes and shoe cabinets. Two bathrooms, one with a bathtub and the other with a shower. Large bedroom with a double bed, with a built-in wardrobe, automatic blackout curtains on the windows Study for productive work with access to the balcony. The apartment has been very well renovated using quality materials, everything was done "for yourself" to last for many years. The apartment is disconnected from central heating and hot water as a two-circuit gas boiler is installed for heating and hot water, which allows you to save on utilities and be more autonomous, the light is almost never turned off. The hallway and bathrooms have underfloor heating There are two Daikin air conditioners, burglar and fire alarms. Everything will be Ukraine!!! Are you interested in this apartment? Then call or write to us soon! Your caring "One Realty"

Липська вул., 15 а
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Хрещатик вул., 13
rieltor.ua

Увага! Заселення з 25.05. Вже показуємо!!! Урядовий квартал. Пропонується квартира в оренду на Інститутській 19А, 2/5 поверх, плита- газова., три роздільні кімнати. площа 90кв.м. Історичний Центр Києва, метро Майдан Незалежності 7 хв., метро Арсенальна 7хв. 2 балкони У квартирі є : місце під кабінет, два дивани, велике двоспальне ліжко, новий телевізор з технологією Smart, біде, роздільний санвузол, духова шафа. Зручна локація в самому центрі міста. Тихий двір. Для орендарів без домашніх тварин, довготерміново 25000грн/міс+ 25000грн залог + 12500грн послуги АН.

Інститутська вул., 19а
rieltor.ua

Оренда чудової 1кім.квартири,в самому серці Київа,по вул.Михайлівська 22-А 2 поверх 7 Поруч Майдан Незалежності,Михайлівська площа,Володимирська гірка,Пейзажна алея. Висота стелі 4 м. Квартира з ремонтом,з усіма необхідними меблями,та технікой(нові холодильник та пральна машинка) Газова плита з духовою шафою. У пішій доступності три станціі метро(Майдан Незалежності,Хрещатик,Золоті Ворота) Без тварин!

Михайлівська вул., 22а
rieltor.ua

Аренда 2х комнатной квартиры ул. Эспланадная 2 На 5/5 с лифтом. Состояние среднее. Новая стиральная машина, газовая плита, холодильник. Окна выходят в тихий двор.

Аренда 2х комнатной квартиры метро Палац Спорта.
olx.ua

В оренду пропонуєтсья простора та свіла 2-кімнатна квартира в самому серці Києва. Двостороння, Чудова квартира з якісним ремонтом , повністю мебльована, вбудована кухня, вся побутова техніка, мікрохвильова піч, пральна машина, кондиціонери, бойлер. Вікна виходять у двір та на вулицю Прорізна до памятника Паніковському. У закритому дворі є місце для парковки. Підїзд чистий, ліфткапітальний ремонт, гарний стан, біля дороги, підїзди охайні, кодовий замок, магазин. Поруч Майдан Незалежності,М Хрещатик", М "Театральна", М "Золоті Ворота" Гімназія 48, Спеціалізована школа 57 та 53, Дошкільний навчальний заклад 171 та 54, Центральна районна бібліотека ім. Є. Плужника, ТЦ GLOBUS, Київський академічний Молодий театр, магазини, ресторани.

Оренда 2к 70м2 Центр Золоті Ворота Прорізна Хрещатик Майдан Яр Вал
olx.ua

Оренда 3-кімнатної квартири в історичному центрі, вул. Лютеранська 10а ЖК Тріумфальна арка , на Липках, за 1 хвилину від вулиці Хрещатик. 6 поверх елітного будинку. Площа 130 м2 Планування: - спальня з двоспальним ліжком -кабінет -вітальня -кухня -2 з/в (душова кабіна, джакузі). Обладнана всіма необхідними меблями та технікою. Кондиціювання, тепла підлога, сигналізація. Будинок з підземним паркінгом , консьєржем, охороною. #A 2 8 5 1

Оренда 3к квартири 130м2, вул. Лютеранська, ЖК Тріумфальна арка
olx.ua

Здам в оренду від власника квартиру під житло або під офіс, Шовковична 7а, Липки, біля Урядового кварталу, але вільний доступ, вїзд з Липської, до КПП. 60м, 3 окремі кабінети (13.6/19.4/21.3) , Поверх 2/5, в будинку на 1 та 2 поверхах офіси Двір закривається на шлагбаум, ключ надамо Квартира здається частково мебльована, з кухнею та вбудованою технікою (холодильник, посудомийка, пральна машина, кондиціонер), великим диваном та шафою-купе, все інше вивозиться. Тпкож при необхідності можемо довезти стіл та стільці на кухню та ліжко деревяне колір венге розмір 160х200, ці стіл, стільці та ліжко на останні 2 фото. Квартира готувалася під офіс, але у ній зручно і жити. власник ФОП 2 група Супер локація біля урядового кварталу, вільний доступ без перепусток (вїзд з вул. Липська, де Театр Золоті Ворота), гарний свіжий ремонт, зелений двір, безпосередньо від власника.

власник
Шовковична вул., 7а
rieltor.ua

Оренда 3х кімнатної квартири.В самому Центрі міста, біля Золотих воріт. вул.Лисенка 4.Царський будинок, поверх 3/7.Є ліфт. Простора та затишна квартира. Велика вітальня з балконом(не заскленим)який виходить на затишну та спокійну вул.Лисенка.Спальня з кондиціонером. Ще одна з кімнат була зроблена під кабінет. Наразі вона як спальня, там розкладений диван. Якщо буде потреба поставимо письмовий стіл. Простора кухня з заскленим балконом у зелений двір.Район з гарно розвиненою інфраструктурою, до Хрещатика 10 хв.пішки.

Лисенка вул., 4
rieltor.ua

Здам квартиру студію. 4 поверх, повністю мебльована, нова сантехніка та меблі, пральна машина, газ плита, холодильник, зручне місце розташування, 1 хв. до метро Хрещатик!

Оренда квартири центр, вул. Лютеранська
olx.ua
1 - 24 з 244 результатів