Сдам 1 комнатную квартиру на Осокорках, улица Чавдар, 13. До метро 7 минут пешком. Общая площадь квартиры 46.3 кв. м, 11/25 этажного дома. Встроенная кухня, вся бытовая техника(новый телевизор по желанию арендатора). Рядом озеро, Новус, Фора, АТБ, спорт. залы, салоны красоты. в доме паркинг.

Чавдар Єлизавети вул., 13
rieltor.ua

Оренда кімнатної студії в ЖК "Рівєра". (до метро Славутич 3 хв пішки ) У квартирі є вся необхідна побутова техніка та меблі для комфортного проживання : плита, холодильник, пральна машина, кондиціонер, телевізор. Мінімальні платежи за опалення та горяче водопостачання та максимальний комфорт, працює газовий котел. Дуже затише і комфортне місце з розвиненою інфраструктурою Ціна 13 000 грн

Центральна вул., 19
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Двокімнатна студія в престижному будинку на вул. Срібнокільській, 24. Гарна інфрастркуктура. Поруч Аркадія, магазини, ресторани, хімчистки, басейн, салони краси і т.д. До м. Осокорки 4 хв. пішки. Гарний краєвид з вікна, особливо увечері. Є підземний паркінг через дорогу. 14 поверх, два ліфти, консьєрж. В будинку Укрпошта, поштомат Нової пошти. В квартирі зроблений якісний ремонт. Є все, що потрібне для комфортного проживання: двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, велика кількість місць зберігання - зручні вбудовані шафи, тумби, комоди,комоди, пральна машина, диван, крісло, великий телевізор, 2 кондиціонера, пилосос, вбудована кухня з посудомиючою машиною, мікрохвильовою піччю, духовою шафою, варочною поверхнею, джакузі, зручне робоче місце (можливо зробити й друге в іншій кімнаті). Кухня може бути повністю відгороджена дверима і розсувною перегородкою.

Сдам 2 ком квартиру м Осокорки Позняки ТРЦ Аркадия
olx.ua

ПЕРША ЗДАЧА однокімнатної квартири 42м2 ЖК Славутич Повністю укомплектована 42м2 15 поверх Підземний паркінг З КОЛЕГАМИ НЕ СПІВПРАЦЮЮ за вказаним номером є тг вб комісія АН 50%

оренда 1кім. квартири ЖК Славутич
olx.ua

Без комісії! Оренда 3х з євроремонтом на Осокорках. Вулиця Княжий Затон 21. Здається чудова 3хк квартира з дизайнерським євроремонтом на Княжому Затоні 21. За 5 хвилин ходьби від ст. м. Осокорки та набережної Дніпра. 16/25 поверхового монолітно-каркасного будинку. Площа квартири 98/59/15. Квартира 2-х стороння з видом на Дніпро та у двір. Комфортне, раціональне планування дозволить вам насолоджуватися життям у ньому. Три окремі кімнати, кухня, гардеробна, побутова кімната, 2 с/в. Один з/в з ванною-джакузі, інший (гостьовий з душовою кабіною). На підлозі у вітальні, кухні та коридорі іспанська плитка (тепла підлога з підігрівом). У спальні та дитячій кімнаті-ламінат. Встановлені кондиціонери, бойлер, пральна машина-автомат. Вбудована кухня, вся побутова техніка. 2х камерний холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, два LCD телевізори. Відмінне місце розташування та транспортна розвязка. Поруч два торгово-розважальні центриАркадія і Рівєр Мол, супермаркети, школи Інженерний ліцей. та д/с. До м. Осокорки 5 хвилин пішки. Квартира вільна та готова до проживання. Телефонуйте сьогодні, перегляди за домовленістю. Можливий торг.

Княжий Затон вул., 21
rieltor.ua

2к. Срибнокольская, 24. м. Осокорки 10 мин. 74 кв. м, 14/16 этаж. Новый ремонт. Хорошая инфраструктура. Рядом Аркадия, магазины, рестораны, химчистки, бассейны, салоны красоты и т.д. Есть подземный паркинг через дорогу. В доме Укрпочта, почтомат Новой почты. Есть все, что нужно для комфортного проживания: двуспальная кровать с ортопедическим матрасом, большой телевизор, 2 кондиционера, посудомоечная машина , микроволновка, варочная поверхность, духовка, джакузи. Кухня может быть полностью ограждена дверью и раздвижной перегородкой. Свободна.

Софії Русової вул., 1
rieltor.ua

Пропонується в оренду 2к квартира в елітному ЖК Rivetstone по вул. Трускавецька 10, ЖК Рівер Стоун. Є відеоогляд . - сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів - 2 окремі спальні кімнати з панорамними вікнами - шикарний вид з вікна - повністю укомплектована побутовою технікою, меблями та всім необхідним для життя - зручне планування - охорна 24/7, закрита територія комплексу - територія з набережною і парком, - розвинена інфраструктура зі спортивними та дитячими майданчиками, магазинами, ресторанами, школою, дитячим садком, спортклубом та ін. Затишна гарна квартира для вашої сімʼї! Після ремонту ніхто не проживав. Квартира готова до переглядів! Чекаємо на вас!

Трускавецька вул., 10
rieltor.ua

Однокімнатна студія, новий будинок, до метро Осокорки, Позняки 7 хвилин пішки, Комфортний зелений мікрорайон з чудовою інфраструктурою. Квартира світла, доглянута, затишна, вікна в тихе зелене подвіря на приватний сектор, з видом на Південний міст. Є всі необхідні меблі та побутова техніка, кондиціонер, велика гардеробна, лоджія. Поруч озера, паркова зона, спортивні майданчики. Відмінне парадне, є відеоспостереження, консьєрж, все поруч: Novus, супермаркети, Metro, всі салони, аптеки, банки та все що потрібно для життя. Помірні комунальні, на все встановлені лічильники. 13000 гривень/місяць та комунальні.

Чавдар Єлизавети вул., 18
rieltor.ua

Осокорки! Квартира з гарним ремонтом у сучасному комплексі комфорт-класу ЖК Seven! Грамотне зонування простору: велика кухня-вітальня, окрема спальна кімната і гардеробна. Виконано оздоблення з високоякісних матеріалів, у квартирі є вся необхідна для життя побутова техніка та меблі. Є лічильники на опалення, гарячу та холодну воду. У будинку охорона, велосипедна, колясочна, облаштоване укриття, система пожежної сигналізації, відеоспостереження і генератор на ліфт на випадок відключення світла. На території комплексу є багаторівневий паркінг, дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики. Поблизу безліч магазинів, ТЦ, відділення банків, пошти, спортклуби, кафе. Станція метро Осокорки за 5 хвилин. Поспішайте орендувати цю чудову квартиру, поки це не зробили інші! Телефонуйте!

Дніпровська наб., 18б
rieltor.ua

1к., ЖК Славутич, вул. Зарічна, 4, м. Славутич 2 хв Кухня-вітальня + спальня, квартира після ремонту, є все необхідне, посудомийна машина, пральна машина, телевізор, мікрохвильова піч, духова шафа, кондиціонер. Хороша транспортна розвязка, підземний паркінг, все що необхідно для комфортного життя є на території комплексу: спорт клуб, супермаркет, магазини, салони.

Зарічна вул., 4
rieltor.ua

ПЕРША ЗДАЧА! ЖК SEVEN, вул. Дніпровська набережна, 20-Б Затишна 2-кімнатна квартира з площею 63 м2. Виконаний люксовий ремонт з використанням якісних матеріалів. Квартира укомплектована технікою Siemens, Franke. Стільниця кварц, фурнітура Blum. Кондиціонери інвекторні в кожній кімнаті та кухні вітальні. Домофон, сигналізація Ajax. Є душ та ванна. Поряд ТЦ River Mall, Аркадія, метро Осокорки. Будинок підключений до генератора. БЕЗ ТВАРИН! БЕЗ ДІТЕЙ. Вартість 1000 Євро/місяць.

Сдам 2 ком квартиру Соавутич ЖК Севен Осокорки
olx.ua

Житлові комплекси у Київ

Пропонуємо в оренду з простору трьох-кімнатну квартиру 90 м². в ЖК бізнес класу Славутич. Квартира розміщена на 11 поверсі має панорамні вікна з видом на Дніпро. Планування зручне та комфортне: велика кухня-вітальня з розкладним диваном, 2 спальні кімнати , 2 гардеробні кімнати, 2 санвузли (один з душовою), просторий хол. В квартирі виконаний сучасний ремонт високої якості. Повністю мебльована. Повна комплектація вбудованої техніки: посудомийна та пральна машина, бойлер, холодильник, витяжка, варильна поверхня та духова шафа, великий телевізор, 3 кондиціонери. Є підігрів підлоги, інтернет, система безпеки (охорона). Оренда для сімї. Важлива умова! Проживання без домашніх тварин!!! Метро Славутич 2хв.

власник
Зарічна вул., 4
rieltor.ua

Здам дизайнерську 2к квартиру в найкращому ЖК RiverStone! Квартира здається вперше, обладнана дорогими якісними меблями, сучасною побутовою технікою від провідних виробників. Все продумано до найдрібніших деталей. В квартирі дуже комфортно та затишно, з вікон відкривається неймовірний краєвид на Київ! Чудово розвинена інфраструктура! - River mall - власна набережна та власна інфраструктура - супермаркети: Сільпо, Novus - Епіцентр Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

Оренда 2к квартири ЖК RiverStone Осокорки Дніпровська набережна
olx.ua

До вашої уваги оренда 1 к квартири в ЖК Рівєра 51 м.кв. До метро Славвутич 150 метрів. Квартира обладнана усім необхідним, вільна , гоьова до заселення. Індивідуальне опалення, охорона, інтернет. Вул. Центральна 21. Без тварин

Центральна вул., 21
rieltor.ua

Здам 4х кімнатну квартиру 2х поверхову біля метро Позняки вул. Гмирі 1Б/6, Дарницький рн – 23 000 грн + 23 000 грн застава, повертається при виселенні. + комунальні послуги. Комісія рієлтора 50% від місячної ціни одноразово. 11-12 поверх, 140/80/20 м2., на 1му рівні велика столова – кухня, окрема спальня, с/у, далі по сходам 2 рівень ще 2 кімнати + зала, з 1 кімнати зроблений робочий кабінет, балкон засклений, є всі необхідні та побутова техніка (холодильник, пральна машина, кондиціонер, бойлер), інтернет. Квартира з косметичним ремонтом. Вікна склопакети, броні двері, підлога плитка + ламінат. Розглянемо різні варіанти орендарів, можна з дітками або, кішкою, або стерилізованим котиком. Квартира вже вільна та готова до заселення сьогодні. Розвинута інфраструктура все поруч з будинком магазини, ТРЦ Аладін, Макдональдс, школа, дитячий садок, супермаркети, спорт зал. Відмінна транспортна розв’язка у всі куточки міста, до станції метро Позняки 5 хвилин пішки. Олександр рієлтор.

Бориса Гмирі вул., 1Б/6
rieltor.ua

Аренда пентхауса ул. Срибнокилская, Позняки, Осокорки Площадь - 355 кв. м., жилой фонд. Рациональная планировка, представляющая собой два жилых этажа, просторный холл, три спальни, кухня-столовая, гостиный зал, кабинет, SPA зона с сауной, прачечная, гардероб, 3 санузла и 2 технические комнаты, застекленные балконы, открытая терраса обустроенная гриль зоной и зоной отдыха, имеет зеленые насаждения с видом на озеро и церковь. Интерьер выполнен в стиле неоклассицизма по авторскому проекту. Вся мебель премиум класса ТМ IPE Cavalli Visionnaire, Scavolini, Capital, DV Home collection, др., освещение ТМ Fabbian, AXO Light, др., бытовая техника ТМ V-Zug, Liebherr, Miele, др., сантехника TM Villeroy&Boch, Laufen, др. В пентхаусе есть все необходимое, он оснащен приточно-вытяжной вентиляцией с рекуперацией и системой кондиционирования воздуха Daikin, системой увлажнения воздуха, системой защиты от протечки воды, видеонаблюдением, видеодомофонами, централизованной системой управления ТВ-видео-аудио, системой контроля температуры в помещениях, системой очистки воды, бойлерами, стабилизаторами напряжения Volter, электрическим подогревом полов, охранной сигнализацией. В доме есть закрытый и открытый паркинг. Развитая инфраструктура, дом расположен в 7 минутах ходьбы от ст. м. Осокорки и Позняки. Рядом озеро. В пешей доступности – гимназия, детский сад, частные клиники, салоны красоты, магазины, рестораны, банк, почта, торговый центр. АН Маяк - ваш лучший помощник для покупки, продажи или аренды премиальной недвижимости в Украине и зарубежом. Наши офисы находятся в ЖК Новопечерские Липки (ул. Драгомирова, 20) и ЖК Французский квартал 2 (ул. Дж. Маккейна, 3а), а также в Дубай (Объединенные Арабские Эмираты) Код обьекта #22659

Срібнокільська вул., 12
rieltor.ua

ЖК Славутич на 5 поверсі Перша здача, вільна для перегляду та проживання! Щойно зроблений ремонт, є все необхідне для комфортного проживання. Кухня-студія та окрема спальня. 43 кв.м Укомплектована кухня, бойлер, підігрів підлоги, дві місткі шафи-купе, велике двоспальне ліжко, робоча зона. ЖК, який не потребує реклами. 4 хв пішки до метро, низький поверх

Сдам 1 ком квартиру ЖК славутич Осокорки Севен
olx.ua

ОРЕНДА 2-х кім квартири 53м метро Осокорки Позняки, вулиця Княжий Затон 12, простора 2-х кім квартира , 8-й поверх, дві окремі кімнати-спальня та гостьова з комфортними меблями, велика засклена лоджія на дві кімнати, кухня обладнана усією необхідною побутовою технікою, сан вузол з ванною, доглянутий підїзд

ОРЕНДА 2-х кім квартири 53м метро Осокорки Позняки
olx.ua

Здам 1-кім. квартиру, вул. Чавдар № 5. 8/24 поверх. Цегляний будинок. Площа 50/18/10 кв.м. Тепла. Світла. Простора. Облаштована необхідними меблями і технікою, кондиціонер. Простора кухня з лоджією, вбудовані меблі, холодильник, плита, чайник, обідній стіл. Великий хол з вмісткою гардедобною. Ванна, в ній є зручні шафки і пральна машина. Окремо велика вбиральня. Консьєржі. Три ліфти. Метро Осокорки - 5 хв і Ви в потязі. ТЦ Аркадія і Рівелмол - через дорогу. Ринок, де завжди все найсвіжіше теж через дорогу. Школи, дит садочки - Є. Книгарні, кав’ярні, прогулянкові зони, все поруч. Ціна 13 500грн плюс комунальні послуги. Торг . Агенство 50% . Олександр 09********58 , 09********58 , 09********03

1 кім поруч Метро Осокорки на вул.Чавдар №5 ,Новий дім
olx.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Зарічна вул., 6к3
rieltor.ua

вул.Анни Ахматової 47 Новий будинок.Євроремонт, встроена кухня-студія, 2 кімнати окремі, сучасні меблі, двухспальне ліжко, дитяча кімната, велика гардеробна, комплект побутової техніки, посуомийна машина, бойлер, кондиціонер, балкон засклений, лічильники на все, охорона. Поряд супермаркет, кафе, ресторан, парковка, метро Осокорки пішій доступності. Ціна 25000 грн. Комісія 50% Контактне лице Акім 097640133пять, 066315997один

Ахматової Анни вул., 47
rieltor.ua

Пропонується в оренду трьохкімнатна квартира на Позняках, вулиця Бориса Гмірі 1, всього за 3 хвилини ходьби від метро. Це дворівнева квартира площею 130 кв. м., яку можна легко перетворити на пятикімнатну. Вона складається зі студії з двома санвузлами та двома спальнями. Авторський проект, будинок обладнаний усіма зручностями. Комунальні послуги включені у вартість та залишаються на дуже низькому рівні. Вартість оренди становить 25 000 гривень. Є можливість проживання з маленькими собачками, але буде подвійний застав.

Бориса Гмирі вул., 1
rieltor.ua

• Княжий Затон, 21 ЖК Корона транспорт: ст.М"Осокорки", ст.М"Позняки" - 5хв • 1 кімнатна 5-й поверх Загальна площа: 60м.кв, 14м.кв. Квартира буде готова до заселення через тиждень. Ціна: 14 000 грн/місяць

Княжий Затон вул., 21
rieltor.ua

Вперше здається в довгострокову оренду видова однокімнатна квартира в ЖК Севен/Seven, Дніпровська набережна 16Г. Вигляд на Правий Берег на Печерські Пагорби. Квартира після ремонту, всі меблі та техніка нові і якісні. Техніка від світових виробників, енергозберігаюча. Загальна площа - 45 м2, кухня – 22 м2, спальна кімната – 14 м2. Повністю укомплектована для життя. Є пральна машина, холодильник, телевізор по запиту орендарів, кондиціонер замовлений - на черзі встановлення, посудомийна машина, електричний водонагрівач (бойлер), центральна - гаряча вода. У квартирі велика шафа в передпокої та містка вбиральня! Шикарний вид з вікна на приватний сектор, затоку та озеро і Дніпро. Поруч ТЦ Аркадія, ТРЦ River Mall, школи, садки, в комплексі є продуктові магазини, чудові дитячі та спортивні майданчики. У будинку є кімната для зберігання велосипедів, дитячих колясок і т. д. Цілодобова охорона, відеоспостереження. В будинку встановлений Генератор! Завжди є опалення, вода, Інтернет та працює ліфт під час блекаутів. 3 хвилини метро Осокорки, 5 хв. до с.м. Славутич. Для сімейної пари без дітей або для однієї людини. Вартість 23000 грн+комунальні+50% комісії АН

Дніпровська Набережна, 16Г
rieltor.ua
123...5
1 - 24 з 103 результатів