«PODIL PLAZA & RESIDENCE» — це багатофункціональний престижний житловий комплекс преміум-класу, розташований у самому серці Подолу. Розкішне природне оточення біля підніжжя гори Щекавиця, статусне сусідство, ексклюзивна архітектура і дизайн, високоякісний сервіс. Ця однокімнатна квартира виконана у сучасному стилі й вражає своєю естетикою. Вона ідеально підходить для створення затишного оселі.

Глибочицька вул., 73
rieltor.ua

Оренда стильної 1-кімнатної квартири у самому серці міста на Подолі у новому будинку 2008 року. Квартира оснащена всією необхідною технікою і меблями. Велике двоспальне ліжко і зручний диван, кондиціонер, посудомийна машина, телевізор, бойлер, пральна машина, підлога з підігрівом. Закрита територія під охороною, паркінг, зелений двір для відпочинку. М. Контрактова Площа - 8 хвилин пішки. Ціна - 25,000 грн комісія 50%

Щекавицька вул., 30/39
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Оренда нової квартири в новому будинку за адресою вулиця Глибочицька 73 ЖК Podil Plaza & Residence. Чудовий панорамний вид на Київ з 22го поверху. Укомплектована вбудованою кухнею, холодильником, пральною машиною автомат, двоспальним ліжком, шафою, установлений бойлер. Центр Києва, до Подолу 5 хвилин пішки, супермаркет Новус, Житній ринок, Контрактова Площа в пішій доступності. Чудове транспортне сполучення з Лукянівкою 1,5 км. Бізнес центр Forum на Пимоненка в пішому доступі. Фотографії відповідають дійсності. Перша здача після ремонту.

Глибочицька вул., 73
rieltor.ua

Затишна однокімнатна квартира з сучасним дизайном у житловому комплексі Podil Plaza & Residence. Вона переповнена світлом та елегантною простотою, створеною завдяки оновленню та ремонту. Кожен куток простору містить в собі гармонію кольорів та стилів, даруючи відчуття затишку та вишуканості.

Глибочицька вул., 73
rieltor.ua

Оренда квартири Пропонується в оренду чудова та затишна квартира площею 40 квадратних метрів в новому ЖК Podil Plaza & Residence, розташованого за адресою вулиця Глибочицька, 73. Квартира розташована на 20 поверсі 25-поверхового будинку. З її вікон відкривається неймовірний краєвид на місто. В квартирі зроблений гарний ремонт. Також вона повністю мебльована та обладнана побутовою технікою. Оскільки тут ще ніхто не проживав, все знаходиться в ідеальному стані. ЖК належить до бізнес-класу та має власний великий паркінг. На перших двох поверхах будівлі розташовані магазини та офісні приміщення. Район має чудову інфраструктуру: поруч знаходяться магазини, кафе, ресторани, парки та все необхідне для комфортного життя. До станції метро "Контрактова площа" можна дістатися за 10 хвилин. Територія ЖК обладнана закритим двором з ландшафтним благоустроєм, зоною відпочинку та дитячим ігровим містечком преміального рівня. Запрошуємо на перегляд! A3.088

Глибочицька вул., 73
rieltor.ua

Комісія 25% В оренду пропонується дизайнерська однокімнатна квартира за адресою Дегтярна 29, ЖК Подол Град. 5 поверх з 8. Загальна площа 48 м кв. Квартира складається: Кухня укомплектована всією необхідною технікою ( витяжка, духова шафа, чайник, варочна поверхня, холодильник) Великий обідній стіл. Пральна машина вбудована. За потреби можемо встановити посудомийну машину. Санвузол суміжній з ванною є великий бойлер . Гардеробна достатньо велика. Також є сушильна машина. Відкритий балкон дуже затишний та не залишить нікого байдужим. Квартира дуже тепла. Локація зручна по всім критеріям. Біля будинку будинку є магазин, кавʼярня, школи та садочки, тренажерний зал, аптеки, салони краси поряд. Пейзажна Алея та Андріївський Спуск. До метро Контрактова Площа 12 хвилин пішки. В пішій до доступності зупинка громадського транспорту. До центру міста 10 хвилин. Орендарів з тваринками розглядаємо. Також є відео огляд. Чекаємо на перегляд ! З повагою Рієлтор Ірина.

Дегтярна вул., 29
rieltor.ua

Здам свою 1-кімнатну квартиру біля метро Т. Шевченка на вул.Межигірська 56, сталінка 2/5, 39/8/14, в квартирі є все необхідне, побутова техніка, пральна машинка автомат, 3 спальних місця, ліжко з ортопедичним матрацом та розкладене крісло. Квартира чиста акуратна, хвилина ходьби до метро Тараса Шевченка. 0667763274; 0978734747 господиня.

власник
Межигірська вул., 56/60
rieltor.ua

Оренда 1 кімн. Поділ. метро Контрактова площа. Тараса Шевченка Набережно Лугова,3а,1км,27кв.м,4 поверх. Мебльована, побутова техніка, бойлер, інтернет. Поруч бомбосховище в підземному паркінгу. Вартість: 8000грн+комун. Комісія 50%.

Набережно-Лугова вул., 3а
rieltor.ua

Аренда: 1к квартиры, ул. Андреевская, Подольский р-нОренда 1к квартири, вул. Андріївська, ПоділБезопасные апартаменты рядом с резиденцией посла в США. Охрана. Дом с лифтом и парадным входом.Первая аренда от собственника.Эти апартаменты – выгодная альтернатива долгосрочному проживанию в соседних отелях «Fermont», «Radisson».Рядом с апартаментами "Днепр", пешеходная туристическая зона, рестораны, фуникулер, метро, пешеходный мост.Квартира имеет: мягкий уголок «Natuzzi», качественная мебель, матрас «Де люкс», шторы «Блекаут», шкафную комнату, сантехнику из Франции, коллекцию картин. Квартира укомплектована постельным бельем, посудой, стиральной и посудомоечной машиной, кондиционером, системой охраны «Ajax».Есть возможность заключения сделки аренды с юридическим лицом.#3159.1734.7488

Оренда 1к квартири, вул. Андріївська, Поділ
olx.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Глибочицька вул., 73
rieltor.ua

Однокімнатна квартира після косметичного ремонту. Квартира укомплектована усією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання, нова пральна машинка, нова варильна панель, нова мікрохвильова піч, є чайник, посуд, кондиціонер , бойлер, фен. Санвузол сумісний, чистий підїзд, через дорогу є бомбосховище. В квартирі дуже добра шумоізоляція. Також добре розвинена інфраструктура під будинком кавярня, Євразія, супермаркети, ринок, магазини. Зручна транспортна розвязка, в дворі є місце для паркування і 5 хв до м.Контроктова площа.

Межигірська вул., 19
rieltor.ua

Пропонується в оренду 2-кімнатна квартира (50 кв.м) в клубному будинку Podil Green Castle по вул. Нижній Вал, 11 Планування : кухня-студія, окрема спальня, санвузол. Панорамні вікна з видом на Поділ. Побутова техніка: холодильник, мікрохвильова піч, телевевізор, кондиціонери, варильна панель, пральна машина. В будинку є власна котельня ,скважина та генератор. Вихід на дах з басейном. На території відеоспостереження, охорона. Є відео

Нижній Вал вул., 11
rieltor.ua

До зазначеної суми оплати входить комунальний прибирання та комунальнфй платіж. Вся інформація в оголошенні актуальна. Кваотира устаткована усім необхідним, якісно відремонтована, дизайнерська студія на Андріївському узвозі, поруч з Михайлівською площею, Софією Київською, Пейзажною алеєю, Музеєм Історії Укріїни та Володимирською гіркою. Оптоволоконний інтернет, автономні джерела опалення. Високі потолки, балкон, внутрішній двір у будинку. У місячну плату входить прибирання, та комунальні платежі. За необхідності надається власне паркувальне місце у дворі з кодовим замком. Все необхідне для комфортного проживання від посуду до постільної білизни надається.

власник
Десятинна, 13
rieltor.ua

Дзвінки не приймаю, для зв‘язку пишіть в телеграм , нік: VeroRealty 1 кімнатна смарт квартира , поруч метро Контрактова площа (пару хвилин пішки). В квартирі є Телевізор, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Кондиціонер. Адреса: Київ, вул. Хорива 16. Комісія 50% !!! Прохання рієлторам не турбувати. Не співпрацюємо з агентствами.

Оренда смарт квартири вул. Хорива 16 , Поділ, Подол
olx.ua

Квартира в пешей доступности до метро , чистая , акуратная , мебель и бытовая техника вся , закрытий двор , возможность парковки авто , рядом Житний рынок ,надлительно

Сдам квартиру м Контрактовая площадь , Волошська  32\34
olx.ua

Здається в довгострокову оренду простора дворівнева 1-кімнатна квартира на Подолі, метро "Контрактова площа" 3 хвилини, вул.Спаська 6,царський будинок, ліфт, 6 поверх/6цегл., 50/24/13. Укомплектована меблями та технікою, є кондиціонер та бойлер! Панорамні вікна! Довгостроково! 19000грн.+ комісія аг.

Оренда 1-кімн.- дворівнева, Поділ, метро "Контрактова площа", Спаська
olx.ua