квартира на Печерську. 7 поверх. Не торцева. Квартира обладнана всiм необхiдним для комфортного життя, якісний ремонт, тепла та затишна. кондиционер. Стіни - цегла, спецпроект заводу Арсенал, новий ліфт. Ст.м. "Дружби народів" 5 Хив

Аренда 2-х ком.квартиры , м. Дружбы народов , Драгомирова 6б
olx.ua

Пропонуємо на оренду 2-кімнатну квартиру 60 м2 Жк Новопечерські Липки Планування: - кухня/вітальня. - спальня. - с/в - гардеробна Перегляди у зручний для Вас час Територія комплексу, що охороняється, підземний паркінг. Власний ландшафтний парк. Тенісний корт, спортивні та дитячі майданчики. М. Дружби Народів о 5 хв.

Оренда 2-х кімнатної Квартири Драгомирова 11 ЖК Новопечерські Липки
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Довгострокова оренда квартири в ЖК Підвисоцького. Загальна площа 53 кв.м. Поверх 4/20. Квартира укомплектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою для проживання. Поруч розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, кафе, відділення пошти та банків. Для додаткової інформації телефонуйте або пишіть у месенджери. Перегляди у зручний для вас час.

Підвисоцького професора вул., 6в
rieltor.ua

До Вашої уваги в оренду пропонується 2-кімнатна квартира в елітному ЖК "Новопечерські Липки" по вул. Андрія Верхогляда (Драгомирова) Квартира розташована на 6 поверсі з гарним якісним ремонтом. Планування: кухня, велика вітальня з можливістю відокремлення від кухні, спальня, 2 санвузли (ванна та душ). У квартирі є бойлер, тепла підлога по зонах, кондиціонери, плазмові телевізори в кожній кімнтаі, вбудована кухня з усією необхідною побутовою технікою. Проживання без тварин та дітей. Чекаємо на перегляди з експертом THE Capital! #3 1 5 9 1 7 3 4 1 0 4 8

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 3
rieltor.ua

Чигорина 16, 3/5-эт. кирп. дома "сталинка" Н=3.2м, шикарная квартира-студия с кухней-столовой и отдельной спальней. Дизайнерский ремонт, лучшие материалы, дорогая встроенная мебель и техника, изюминка квартиры - балкон лаунж с панорамным видом на скверик, посудомойка, кондиционер, двуспальная кровать с ортопедическим матрасом, чистейшая квартира, возможность подключения сигнализации ДСО. Нет проблем с парковкой под домом. Бомбоубежище прямо в подвале с входом через парадное. Условия аренды: Для аккуратной пары или 1 человека без детей и животных. 22000грн/мес+ 22000грн залог+ 11000грн услуги АН.

Чигоріна вул., 16
rieltor.ua

Оренда кімнати за адресою вул. Cаперное поле, 45 до метро Либідська 10хв. Панельний будинок, чешский проект 5/10 этаж. Кімната в двухкімнатній квартирі, повністю укомплектована меблями та технікою (холодильник, пральна машина, плита з духовою шафою, мікрохвильова піч, бойлер). Вікна виходят в двір, балкон. Тихе місце.

Саперне Поле вул., 45
rieltor.ua

Сдается 3х комнатная бульвар Михновского(Дружбы Народов) ДомМебели метро Др.Народов 5 минут. 5/5 этажного, балкон застеклен, сан.узел раздельный, комнаты смежно-раздельные. В квартире косметический ремонт, мебель 90-2000х годов в хорошем состоянии, холодильник, стиральная , бойлер. 12000 грн+к.у. (риелтор)

Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 19а
rieltor.ua

2х кімнатна Печерськ ЖК "Авеню Метро Звіринецька. 2х кімнатна 90/40/23, 6 поверх, бул. Міхновського 14-16, вікна у двір, цілодобова охорона, консьєрж, закрита територія. Дизайнерський ремонт, сучасні меблі. У першій спальні – двоспальне ліжко, у другій (дитячій) – диван та тахта, письмовий стіл. У кожній кімнаті є телевізор, кондиціонер. Кухня укомплектована італійськими меблями з духовкою, посудомийною машиною. У коридорі – велика шафа-купе. У гостьовому санвузлі – пральна машина, у хазяйському – бойлер, велика душ-кабіна. Балкон засклений У кроковій доступності "Novus", дитячий садок, школи, кафе, ресторани, поліклініка, лікарня, станції метро "Звіринецька, Либідська", ТЦ "OceanPlaza". Фото інфо відповідає, посередникам не турбувати.

Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 14-16
rieltor.ua

ПЕРША СДАЧА! Стильний пентхауз в ЖК Новопечерські Липки В квартирі зроблений сучасний дизайнерский ремонт,все продуманно до дрібниць! В квартирі 5 спален 4 санузла, 3 гардеробних! Сантехніка й битова техніка, світових брендів!

Оренда пятикімнатної квартири в ЖК Новопечерські Липки
olx.ua

Дзвінки не приймаю, для зв‘язку пишіть в телеграм , нік: VeroRealty Пропонується однокімнатна квартира в ЖК 5/ Перлина. Є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Комісія 50% Адреса: Київ, ЖК 52 Перлина , вул. Бойчука, 17 !!! Прохання рієлторам не турбувати. Не співпрацюємо з агентствами.

Оренда ЖК 52 Перлина , вул. Бойчука, 17
olx.ua

Сдается трехкомнатная квартира на Драгомирова, 11 в жилом комплексе «Новопечерские Липки». Дизайнерский ремонт исключительного качества! Планировка: кухня-студио, хозяйская спальня со своей ванной и гардеробной, детская, 2 санузла (основной с ванной + гостевой с душевой кабиной), ТВ, скоростной интернет. Детская рассчитана на двоих детей, что подразумевает 2 спальных и 2 рабочих места, по желанию клиента спальные места могут быть сдвинуты в одно большое. Качественная бытовая техника именитых мировых производителей: посудомоечная машина, стиральная машина, бойлер, подогрев полов, в каждой комнате кондиционеры Daikin. Потрясающий вид на ботанический сад и бассейн с высокого этажа! Все лифты спускаются в подземный паркинг, круглосуточная охрана, видеонаблюдение. #1256

Аренда 3к 100м2 ЖК Новопечерские Липки Драгомирова  Печерск
olx.ua

Только долгосрочная аренда. Видовя полноценная 2-х комнатная квартира (57 кв.) в центре Киева на 12 этаже(из 14). Бульвар Леси Украинки 30а. Все окна панорамные, огромный балкон 10 кв. м. Со всех комнат открывается панорамный вид на Родину Мать и на левый берег. В квартире есть абсолютно всё. Встроенный сейф, двухспальная кровать 180*200см, сигнализация, вся бытовая техника, тв 55 дюйм, тёплый пол, посудомоечная машина, 2 кондиционеа, wifi и т.д . Квартира очень тихая, светлая и уютная. Очень качественный дизайнерский ремонт. Закрытая парковка со шлакбаумом. Дом 1975 года. Метро Печерская 3 минуты ходьбы. Без животных.

Сдам 2 ком квартиру м Печерск Бул Леси Укранки
olx.ua

Аренда 4-комнатной квартиры в жилом комплексе Новопечерские Липки Трендовая квартира с концептуальным ремонтом. Современная квартира, выполненная в лучших традициях итальянского дизайна с ремонтом из высококачественных материалов и любовью к деталям. Атмосферной, уютной и уникальной её делают такие мировые марки, как Corte Zari , Roberto Cavalli, сантехника Villeroy&Boch, Treesse и многие другие. 180 м2 вместили в себя отдельную кухню, просторную столовую, гостиную, гардеробную, 3 спальни и 2 санузла . из панорамных окон открывается вид на город 480 Есть возможность выкупа

Аренда шикарной  квартиры в ЖК Новопечерские липки, Драгомирова, Киев
olx.ua

Оренда трикімнатної квартири в клубному будинку «Botanik House» за адресою: вул. Болсунівська, 21,23, Печерський район. Без комісії для орендаря. Можливий безготівковий розрахунок в гривні. Площа – 145,5 кв.м, житлова – 58,0 кв.м, кухня-вітальня - 62,4 кв. м, поверх 2/6. Світла, простора квартира із сучасним ремонтом, укомплектована меблями і технікою, велика гардеробна кімната 8 кв.м, 2 санвузли. Є можливість оренди паркомісця в підземному паркінгу (використовується як укриття). Поряд IQ Business Center, спортклуб люкс формату «Sport Lifе», Національний Ботанічний сад ім.М.М. Гришка, метро «Звіринецька» (пішки 7 хвилин). 2 000 $ в місяць + комунальні платежі.

Болсуновська вул. (Струтинського), 23
rieltor.ua

Оренда квартири Здається в оренду стильна та світла однокімнатна квартира в житловому комплексі «Новопечерський двір», розташованому в престижному Печерському районі Києва за адресою вул. Драгомирова Квартира знаходиться на 13-му поверсі 22-поверхового будинку, що забезпечує приємний вигляд з вікон та тишу. Загальна площа квартири становить 56 м2. Всі приміщення створені з думкою про комфортне проживання, з використанням сучасних матеріалів та дизайнерських рішень. Кухня-вітальня оснащена всім необхідним для приготування та прийому їжі. Тут ви знайдете індукційну плиту, духовку, великий холодильник, посудомийну машину, а також кондиціонер та смарт TV. Спальня також повністю укомплектована для вашого комфорту. Тут встановлене зручне двоспальне ліжко, кондиціонер, смарт TV, а також велика шафа-купе, яка забезпечує достатньо місця для зберігання вашого одягу та інших речей. Санвузол суміжний, оснащений сучасною сантехнікою та всім необхідним для вашої зручності. Житловий комплекс «Новопечерський двір» є закритим комплексом з цілодобовою охороною, що гарантує безпеку та приватність його мешканців. Комплекс розташований в історичному районі Києва, що додає йому особливого шарму. У пішій доступності знаходяться магазини, салони краси, ресторани, аптеки, що забезпечує всі необхідні умови для комфортного проживання. До станції метро «Звіринецька» можна дістатися за 10 хвилин пішки, а поряд розташований ЖК «Новопечерські Липки», що додає ще більше зручностей і можливостей для проведення дозвілля. Ціна оренди складає 1100 у.о. на місяць плюс комунальні послуги. Не пропустіть можливість орендувати цю чудову квартиру в одному з найпрестижніших житлових комплексів Києва та насолоджуватися всіма перевагами життя у центрі столиці. A4.272

вул. Драгомирова, 2А
rieltor.ua

Пропонується в оренду 3-кімнатна квартира в ЖК «Новопечерські Липки» по вул. Драгомирова, 11. Це житловий комплекс бізнес-класу, а сама квартира знаходиться на високому поверсі. Площа 115м2. Дизайнерський інтерєр, в якому все продумано до дрібниць: дорогі меблі та побутова техніка від світових виробників. Засклена лоджія дозволяє милуватися краєвидами на місто у затишній атмосфері. По всій квартирі встановлена система кондиціювання, а також система безпеки для комфортного та водночас спокійного життя. Планування: - кухня-студія, - 2 спальні, - 2 гардеробні, - дві ванні кімнати з душовою кабіною та ванною. Ідеальний для життя житловий комплекс Новопечерські Липки, цілодобова охорона, відеоспостереження, підземний паркінг, відмінна транспортна розвязка, розвинена інфраструктура – на території Британська та Новопечерська школи, дитячі садки, кафе, ресторани, салони краси, барбершопи, хімчистки, фітнес зони. Перегляд за погодженням у зручний для Вас час. #3840

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 11
rieltor.ua

Предлагается для аренды 3-комнатная квартира на ул. Драгомирова, 11. Общая площадь 100 м². В квартире: кухня-гостинная, 2 спальни, гардеробная, 2 с/у и постирочная. Дизайнерский ремонт, полностью укомплектована всем необходимым. Сантехника, мебель известных европейских производителей.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 11
rieltor.ua

вул. Німанська 6, ст.метро Звіринецька (Дружби народів) 3 хв. кроком. Здається в оренду світла, затишна, 2-кімнатна, суміжна, квартира, на 6 поверсі (без ліфта) загальна пл. 45 кв.м. Повністю мебльована, два спальних місця. З необхідною побутовою технікою. Холодильник, пральна машина, кондиціонер. Ботанічний сад ім. М. Гришка, школи, магазини, поліклініка 12, супермаркети – Сільпо, Новус; ринок - все в пішій доступності. Якщо не додзвонитеся, пишіть Viber, Telegram, WhatsApp.

Німанська вул., 6
rieltor.ua

Предлагается в аренду 3х комнатная дизайнерская квартира в лучшем комплексе Новопечерские Липки. Планировка: Просторная гостиная зона Кухня с обеденной частью Гостевая спальня Гостевой санузел (душ) Мастер-спальня Санузел (ванна, душ) Гардеробная Кабинетная зона Постирочная/хоз комната Квартира выполнена из дорогих материалов, есть все необходимое для жизни. ЖК «Новопечерские Липки» - считается самым попурным жилым комлексом премиум уровня в городе Киев. Данный комплекс является уникальным по своей внутренней инфраструктуре, которая разработана по плану “город в городе”. Уникальная внутренная инфраструктура Новопечерских Липок является для многих жильцов наиболее привлекательным аттрибутом данного жилого комплекса. На территории этого мини города вы найдете свою собственную международную и среднюю школу, свой ландшафтный парк, несколько рестораннов, полноценный спорт зал с бассейном и даже теннисные корты! ЖК Новопечерские Липки – это комфортное место жизни для успешных, амбициозных людей, которые умеют наслаждаться жизнью и знают цену времени. 3.1.5.9.1.7.3.4.1.1.3.6

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 1-20А
rieltor.ua

Без комісії! 1к квартира студія 55м2 вул. Євгена Коновальця 44а В пішій доступності м. Печерська та м. Звіринецька. Квартира раціонально зонована на спальню та кухню вітальню. Окрема гардеробна кімната. Санвузол суміжний. Квартира облаштована всією необхідною технікою та меблями світових брендів. Багаторівневе освітлення. Вікна виходять в тихий затишний двір. Є відеоогляд, надішлю за запитом! Квартира вільна і готова до заселення! Перегляди в зручний час по домовленості. З КОЛЕГАМИ СПІВПРАЦЮЮ БЕЗ ДУБЛЯЖУ РЕКЛАМИ!!!

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а
rieltor.ua

Оренда квартири Драгомирова, 9 ЖК "Новопечерські Липки" площею 200м2. Мякі пастельні тони, італійські меблі, -кухня-вітальня, -дві спальні, -два санвузли, -вбиральня, техніка світових лідерів, система центрального кондиціювання, натуральний паркет, підігрів підлоги та багато іншого. З вікон відкривається чудовий краєвид на Ботанічний сад та Дніпро. Ідеальний для життя житловий комплекс Новопечерські Липки, цілодобова охорона, відеоспостереження, підземний паркінг, відмінна транспортна розвязка, розвинена інфраструктура – ​​на території Британська та Новопечерська школи, дитячі садки, кафе, ресторани, салони краси, барбершопи, хімчистки, фітнес зони. Перегляд за погодженням у зручний для Вас час. Професійна консультація. Вибір варіантів за запитом. Наші експерти – Ваші переваги. №2297

Аренда 3х комн ЖК Новопечечерские Липки 240м2 Драгомирова Верхогляда
olx.ua

Пропонується в оренду 3-кімнатна квартира в ЖК «Бульвар Фонтанів», за адресою вул. Саперне поле 5-А. Поверх 8/9, площа 90 кв. Є відео. У квартирі виконано дизайнерський ремонт. Квартира повністю укомплектована та готова до заселення. Вбудована техніка Siemens та сантехніка Villeroy&Boch. ПЛАНУВАННЯ: Велика кухня-вітальня, 2 спальні (майстер спальня з вбиральні і санвузлом), 2 санвузли, 2 вбиральні кімнати, засклений балкон. ТЕХНІКА: Кавомашина, праска, пилосос. ЖК преміум класу «Бульвар Фонтанів» знаходиться у самому центрі Києва. Захищена, закрита територія, підземний паркінг, консьєрж-сервіс 24/7, двір без машин. #3.1.59.1.0.5.03.

Оренда,Бульвар Фонтанів,Печерськ
olx.ua

Оренда 2 кімнатної квартири Вул. Кахи Бендукідзе 2 ЖК «Підвисоцького» 18 поверх з 24 70 м2 Планування: - кухня-вітальня - окрема спальня - гардеробна - санвузол ( ванна, душова) Квартира виконана в стилі мінімалізму , світла , має деревʼяні елементи та деревʼяну підлогу ( паркет ), декоративний камін. Присутня уся необхідна техніка та меблі. Комплекс має закриту територію, є підземний паркінг (який можна використовувати як укриття та бомбосховище) та гостьові парковки. Також на території комплексу є баскетбольний майданчик, спортивні тренажери, дитячі майданчики та окрема зона для вигулу собак. До метро Звіринецька 8 хвилин пішки. 50 % комісія агентства #3 1 5 9 1. 34 6 .4 3 3

Оренда 2 кім.кв. 70 м2, Кахи Бендукідзе, жк Підвисоцького
olx.ua

#4832 Оренда ексклюзивних апартаментів з неймовірним краєвидом в ЖК Новопечерські Липки. Апартаменти з однією спальнею площею 188 м2. розташовані на високому поверсі з шикарним краєвидом на Дніпро, Ботанічний сад та Лавру. Єдиний простір, де гармонійно розташовані зона вітальні з кабінетом, їдальня та кухня. У вітальні камін, що діє, домашній кінотеатр, проектор (екран). З вітальні вихід на затишний балкон з мякими меблями, де з радістю можна провести час, насолоджуючись видами Києва. Меблі в зоні кабінету та їдальні - англійська Theodore Alexander. Простора спальня з гардеробною та ванною кімнатою. Ліжко king size (матрац 2000*2200). - апартаменти оснащені системою «розумний дім», функціональністю квартири можна керувати з iPhone/iPad: відкриття/закриття штор, включення/вимикання світла, підігрів підлоги, TV, сантехніка, музика. - водяний підігрів підлог - центральна (вбудована) система вентиляції - побутова техніка Miele: пральна та сушильна машини, духова піч, пароварка, підігрів посуду, варильна індукційна поверхня, прасувальна система, холодильник. Парадне з консьєржем, три ліфти, спускаються в підземний паркінг. На території комплексу є все необхідне для комфортного проживання: спортивний клуб, тенісні корти, ландшафтний парк, дитячі майданчики, Новопечерська школа, British school, дитячий садок LеаpКids, школи розвитку для малюків від року, супермаркет Silpo, салони краси, спа-салони здоровя, затишні кафе-кондитерські та ресторани, станція метро Дружби Народів - 10 хв.

Аренда 2к 188м, ЖК Новопечерские Липки, ул. Драгомирова, 9
olx.ua
1 - 24 з 342 результатів