Соломʼянський район, ЖК Нивки Парк, вулиця Бердника 1-Д, метро Нивки 7хв пішки. Перша здача! Все нове! Комплекс закритого типу, в будинку є паркінг для авто! (оренда приблино 3000-4000грн). ЛІфт їде прямо в паркінг. Новобудова 2022 року, поверх 5тий, загальна площа 35м2, фомат студіо, але спальня відокремлена перегородкою. Вбудована кухня, двоспальне ліжко, гардеробна, є вся необхідна техніка та меблі. Ціна 20 000грн

Олеся Бердника вул., 1д
rieltor.ua

Перша здача, вартість 600$/місяць Здаю в оренду квартиру, євродвушка 43 м2. 18 поверх,вікна на ретровіль, квартира дуже світла та сонячна. Виконаний дизайнерський ремонт, в квартирі все нове. Кухня: - Холодильник Whirlpool - Варильна поверхня Whirlpool - Посудомийна машина Whirlpool - Додаткова система очистки води + миніралізована вода, ви забуваєте про бутлі - Бойлера для кухні на 50 літрів з Wi-Fi - Витяжка Pyramida - 3 контури освітлення Вітальня: - Кондиціонер Cooper&Hunter з можливістю обігріву - Телевізор Samsung 40 дюймів + Apple TV - Оптоволоконий інтернет + Роутер TP-Link з швидкістю 1 Гігабіт - Великий диван з можливість розкладення для сну 2х людей - Два контури освітлення Сан.вузол: - Тепла підлога - Ванна + душ система Grohe - Унітаз Grohe - Бойлер 100 літрів з Wi-Fi - Дзеркало з підсвіткою - Прально-сулильна машина Whirlpool на 9 кг(велика) - Полотенце сушка, з можливістю встановлювати температуру Спальня: - Двухспальне ліжко з натурального дерева 1800х2000 см, підматрацник, матрац - Шафа з дуже продуманою ергономікою - Два контури світла Встановлено лічильник тепла + терморегулятори на батареях, + лічильник на воду Відео румтуртур квартири надішлю за запитом в Телеграм

Всеволода Змієнка вул., 19
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Сдам 1-ю квартиру пер. Зеленого Клыну ( Уссурийский) д. 10, 1/5, 21/10/5. Чистая, аккуратная квартира. Стиральна машина, бойлер, холодильник, два дивана. В пешей доступности две станции метро Нивки и Берестейская, отличная парковая зона. Отличная транспортная развязка, развитая инфраструктура. Без животных!

Сдам 1-ю квартиру в пешей доступности две станции метро
olx.ua

Оренда з 01 червня. Здам чудову 1-кімнатну квартиру в Києві, вул. Василенка, 1 до м. Берестейська - 2 хв. Загальна площа 50 м², 1/3 поверхового будинку. Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою (телевізор, електроплита, мікрохвильова піч, холодильник, посудомийна машина та ін.), меблямиi. У будинку система відеонагляду, двір закривається на ключ. Вікна виходять у двір. Є два паркомісця у дворі за окрему плату. Додатково оплачуються за лічильниками та опаленням. Номер оголошення на сайті компанії: RF-1-668-157-LX.

Берестейська - 2хв, вул. Василенка, 1-кім квартира
olx.ua

Оренда 1-кімнатної квартири за адресою: провулок Чугуївський 13А. Квартира в хорошому стані, чиста та світла. Повністю укомплектована меблями та технікою (ліжко, пральна машина, холодильник, варильна панель, шафа, мікрохвильова піч, духова шафа, бойлер, інтернет). Доглянутий під’їзд, тихі сусіди. Будинок розташований в тихому та спокійному районі. Розвинена інфраструктура у пішій доступності – продуктові магазини, ринок, аптеки, ресторанчики та кафе, садочки, школи, відділення нової пошти, банки, дитячі майданчики. До станції метро Берестейська 10 -15 хвилин пішки. Також безліч маршруток, автобусів в будь-яку точку міста. Прохання з тваринками НЕ ТУРБУВАТИ! Перегляд у зручний для Вас час!

Чугуївський пров., 13А
rieltor.ua

Пропонується 1кімн.квартира на Пр-т Берестейський(Перемоги)66, 37/21/7,3 , 2 пов. 9-ти поверхового цегляного будинку. сан. вузол роздільний. У квартирі є всі необхідні меблі, бойлер, пральна машина, СВЧ-піч, електрочайник, плита, холодильник. Вікна виходять на проспект. Після косметичного ремонту. Відмінна транспортна розвязка, 10 хвилин ходьби до парку Нивки та Сирецького парку. Поруч розташовані садок, школа, супермаркет. Оренда довгострокова, переважно, сімейним парам, можна з дітьми. Без тварин! Метро Берестейська 8хв.пішки Метро Шулявська 10-12хв.пішки

Берестейський просп. (Перемоги), 66
rieltor.ua

ЖК Варшавський Плюс, вул. Змієнка,19 18/25 43/15/21 Світла затишна квартира з втіленням дизайнерських рішень, де кожен сантиметр квартири приносить користь. Окрема спальня, простора кухня-вітальня, гардеробна, сумісний санвузол з ванною. Відкритий вид із вікон. Повністю мебльована та оснащена побутовою технікою - двоспальне ліжко, диван, гардеробна, пральна машина, посудомийна машина, бойлер, холодильник, кондиціонер, духова шафа. Ремонт зроблений "для себе". Все нове, ніхто не проживав. Поруч спортивний клуб, ТРЦ Ретровіль, Новус, кавярні, ресторани, кінотеатр, парк Сирецький Гай, ліс, мотузковий парк Skypark.

Всеволода Змієнка вул., 19
rieltor.ua

Здається квартира під склад,майстерню,салон. Квартира без ремонту,додатково йде велика окрема комора. Без комісії

Всеволода Змієнка вул., 19
rieltor.ua

ЖК Нивки Парк, проспект Берестейський 65Б, однокімнатна квартира на 6 поверсі, 34 кв.м., 15000 грн + к.п. Це та квартира де кожен може намалювати картину свого майбутнього життя. Створити саме ту атмосферу в якій хочеться жити, з дрібниць та деталей, які дозволяють відчувати себе максимально комфортно. Жити в стилі Хюгге, наприклад. Створити теплий і затишний дім. В четверг планую перегляди. Дзвоніть. P.S. Зверніть увагу на балкон. Там можна обладнати місце для заняття йогою, фітнесом або зробити собі міні-спортзал. Я зняла відео квартири, кому буде цікаво - пишіть в приват - вишлю.

Берестейський просп. (Перемоги), 65Б
rieltor.ua

Дуже дорогий ремонт! Житимете навпроти величезного парку нивки в будинку бізнес-класу Сан-Франциско Плюси: багато місць для зберігання речей, 2 кондиціонери, посудомийна машина, камяна стільниця, гранітна мийка, відкритий балкон, завжди свіже повітря На 2 поверсі вихід в сад, ліфт спускається в паркінг, в жк мега крутий супермаркет Ультрамаркет, улюблене кафе"Львівські круасани", Макдональдс. До центру хвилин 15, біля метро завжди є ринок та купа інших корисностей. Метро в 3 хвилинах, зручно буде жити одній людині, так як квартира студійна Звільняється з 31 травня

Берестейський просп. (Перемоги), 67-в
rieltor.ua

ЖК Варшавський, вул.Змієнка,21 , 4 пов., площею 50 кв.м., велика кухня-студія, спальня, санвузол сумісний, є всі необхідні меблі та техніка.Два спальних місця, два кондиціонери, бойлер. Поруч ТРЦ Ретровіль, магазини ,кавярні, зручна транспортна розвязка.

Всеволода Змієнка вул., 21
rieltor.ua

Дзвінки не приймаю, для зв‘язку пишіть в телеграм , нік: VeroRealty Пропонується однокімнатна квартира 40 м² в ЖК Сан-Франциско, за кілька хвилин ст.м. Нивки. Новий ЖК із закритим двором та розвиненою інфраструктурою на території комплексу: супермаркет, кафе, ресторан, салон краси, аптека та ін. У квартирі виконано євроремонт у світлих тонах. Квартира розділена на кухню-вітальню та окрему спальню. Є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Комісія 50% Адреса: Берестейський проспект, 67, Київ. !!! Прохання рієлторам не турбувати. Не співпрацюємо з агентствами.

м. Нивки, ЖК Сан-Франциско, оренда 1-кімнатної квартири
olx.ua

Здається в довгострокову оренду 1 квартира з новим ремонтом, в новому ЖК Нивки Парк з гарною інфраструктурою. До метро Нивки - 2 хв на авто/10 хв пішки. Зручна транспортна розвязка. Квартира розрахована на перебування до 2-х осіб. Додатково сплачується: •7 250 грн - комісія •14 500 грн - страховий платіж (повертається при виїзді) У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: - зручне двоспальне ліжко - посуд - електроплита - мікрохвильова піч - кондиціонер - електрочайник - кабельне/супутникове ТБ - точка доступу WI-FI - пральна машина - бойлер - душова За детальною інформацією звертайтесь за телефоном, вказаним в оголошенні.

Здам Довгостроково квартира ЖК Нивки Парк 5х від метро Нивки
olx.ua