Світла, стильна, затишна квартира з функціональним плануванням та сучасним ремонтом з якісних матеріалів в престижному ЖК Комфорт Таун поруч з центральною алеєю, повністю готова для комфортного проживання - просторі кімнати - роздільні - зручні спальні місця - вмісткі шафи-купе - вбудована кухня з побутовою технікою провідних брендів - холодильник - духова піч - пральна машина - посуд і т.д Насичена житлова інфраструктура: концепція - місто в місті - цілодобова охорона - контроль вїзду на територію - променад з фонтанами - зелена зона - початкова школа - ігрові та спортивні майданчики - відділення банків - магазини - пошта - кавярні - паркінг - місце для вигула собак і т.д Зручна транспортна розв"язка - до м. Лівобережна 10хв Відеоогляд за запитом

Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

Здам двокімнатну квартиру, 46 м2, на 9 поверсі, з гарними краєвидами на Русанівський канал. Будинок розташований в 15 хвилинах від метро Лівобережної (червона гілка). Серед природи, де багато парків та зон відпочинку, кафе, ресторани. З гарно розвинутою інфраструктурою (супермаркети, аптеки, нова пошта, дитячі садочки, школи і т.д.) Квартира з сучасним ремонтом, облаштована так, що кожен куточок можна використовувати для фото та відеозйомок. В квартирі є вся техніка для комфортного проживання ( сушильна та пральна машинки; газова плита та духовка; кондиціонер) На будинку встановлені сонячні батареї, тому за світло і опалення можна не переживати. Запрошуємо на перегляд в зручний для Вас час Експерт з нерухомості Катерина

Ентузіастів вул., 33
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Вашему вниманию представлена 3 комнатная квартира в аренду по адресу: улица Каунасская, 12/2, которая находится на 3 этаже 5-ти этажного дома. В квартире хорошая планировка. Все комнаты раздельные. Есть большой остекленный балкон, две кладовки, маленький холл, санузел при входе и ванная у спальных комнат. Окна выходят на две стороны и потому в квартире всегда много света. Общая площадь 60 кв. В доме просторный очень светлый подъезд с невысоким лестничным маршем. В квартире есть современный большой 2-х камерный холодильник, телевизор, стиральная машина и газовая плита. Много спальных мест. Одна спальня с 2-х спальной кроватью, вторая с одноместной, и угловой раскладной диван в гостиной. Также в квартире много места для хранения. В каждой спальне есть большие шкафы от пола до потолка. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города, 25 минут до метро, остановки общественного транспорта. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Каунаська вул., 12/2
rieltor.ua

Будинок газифікований. Поверх низький. Стане в нагоді при вимкненні електроенергії.‼️ Оренда 2-х кімнатної квартири одразу біля метро Дарниця. Квартира доглянута, з сучасними меблями. В одній кімнаті комфортний диван ( розкладається, в іншій двоспальне ліжко. Є письмовий стіл. Встановлений кондиціонер. Балкон засклений. Є бойлер, проведений інтернет. Кухня обладнана всією необхідною технікою - холодильник, мікрохвильова, газова плита з духовкою, електро чайник. Квартира тепла. Підїзд чистий, є консєрж, кодовий замок. В будинку новий ліфт. Метро Дарниця 6 хв пішки. Біля будинку садочок 521, 535, ліцей, океанаріум, МакДональз, продуктові магазини, зупинка транспорту, аптека, парк Перемоги. Є відеоогляд 15.000 грн Без торгу Комісія АН 50% Ключі на руках.

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 4
rieltor.ua

Метро Чернігівська 300 метрів. Вул. Хоткевича 8 (поруч Краківська, Попудренка, Броварський проспект, Красноткацька, Гагаріна). Чиста, акуратна квартира для порядних, платоспроможних людей. Повністю мебльована. Вся техніка, всі зручності, кабельне, інтернет. Довгостроково. Ціна 300 у.о. (можна за курсом) + комунальні. Останній місяць. !!!Застава!!! 500 дол. Агентство, 50% комісійні.

Гната Хоткевича вул. (Червоногвардійська), 8
rieltor.ua

Зверніть увагу! Тариф за комунальні комерційні- світло коштує 7 грн за кіловат і тд і тп. З тваринами можна! З маленькими дітьми можна. Оренда 3-к квартира Проспект Павла Тичини 18Б , Березняки. Нова, шикарна 3-к квартира, з дизайнерським ремонтом. 70 кв. м. Перша здача. Укомплектована усією необхідною технікою : холодильником, посудомийною машиною, пральною машиною, бойлером, 3 інверторні кондіционери (1 у вітальні, другий та третій у кімнатах ) також 2 телевізори у вітальні та спальні, домофон з відеокамерою . Є тепла підлога. Всі необхідні меблі: 2 дивани, ліжко, шафи і т д. Багато картин сучасних українських художників. Своя закрита територія. Тихе місце. На території є підземний паркінг. Поруч озеро Тельбін навколо якого велодоріжка, пляж, в будинку є салон краси, школа англійської, поруч ТЦ Silver breeze і спортзал EnerGym ресторани, магазини, аптеки і вся інфраструктура. Проспект Павла Тичини 18Б. Ціна: 1000Є

Тичини Павла просп., 18б
rieltor.ua

Пропонується в оренду двокімнатна квартира з якісним ремонтом біля метро Дарниця та Чернігівська. Дві кімнати, санвузол роздільний, засклений великий балкон. Квартира мебльована та оснащена всією необхідною технікою та меблями. Відмінна інфраструктура району – поряд три супермаркети, парк Перемоги, пошта, банки, метро Дарниця – 10 хвилин пішки, метро Чернігівська – 7 хвилин пішки.

Малишка Андрія вул., 25
rieltor.ua

Здається 1-кімнатна квартира в новобудові ЖК Комфорт Таун, 22 м², з євроремонтом. Розташована на вулиці Регенераторна, у житловому районі Соцмісто, поруч з метро Лівобережна, Київ. Поверх 8/9, кухня 6 м², комфорт-клас. Додатково оплачуються за лічильниками та опаленням. У квартирі: електроплита, мікрохвильова піч, холодильник, витяжка, посудомийна машина, електрочайник, пральна машина, кондиціонер, меблі, Wi-Fi. Безпека житлового комплексу забезпечена домофоном, відеонаглядом та охороною території. Поспішіть забронювати цю сучасну квартиру для комфортного життя у столиці!

Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

Вільна та готова до заїзду сьогодні. Пропонуємо Вам орендувати сучасну квартиру з усім необхідними меблями та технікою по вулиці Юрія Поправки 14. До метро Чернігівська 4 хвилини пішки. Є вода холодна, гаряча + бойлер та тепло під час відсутності електрики. У кімнаті: диван та крісло розкладні фірми Blest, смарт-ТВ, кондиціор, вбиральня з гардеробом в передпокої. На кухні духовки немає, мікрохвильова піч, варильна поверхня, холодильник, чайник, витяжка. Вана кімнати : бойлер, пральна машина. фото відповідають дійсності , але наживо краще виглядає. Без тварин та малих дітей. Поряд з будинком парк, школи, садки, мед. центр, гарна транспортна розвязка. Будинок ОСББ, стоянки для авто поряд.

Юрія Поправки вул. (Миколи Лебедєва), 14
rieltor.ua

РІЄЛТОР ЖК Русанівська Гавань Велика та простора квартира. Є зручне ліжко з ортопедичним матрасом, диван в іншій кімнаті, кондиціонери, холодильник, мікрохвильова піч, мультиварка, пральна машинка, бойлер, два санвузли. Великий коридор. Лоджія з кухні засклена. Комфортний поверх. Для людей, хто любить простір і мінімализм . Можливо під офіс закритого типу. Охороняємий комплекс, поряд набережна. Дніпро. М. Лівобережна. Квартира вільна, перегляди за домовленістю.

Оренда 2х кімнатної квартири, вул.Нікольсько-Слобідська 10,Лівобережна
olx.ua

Здається в оренду видова, простора та затишна квартира-студія 50 кв м з дизайнерським ремонтом в новому будинку в ЖК Паркові озера. Квартира оформлена як студія, спальне місце відділено. У квартирі встановлено смарт система електропідігріву підлоги, фільтри води, якісна техніка. Є посудомийна машина, пральна машина, ТВ, кондиціонер, бойлер, праска, пилосос та все для комфортного життя. Є велика лоджія з робочим місцем, панорамними вікнами та чудовим видом на тихий двір та частково парк. Поруч чудовий доглянутий парк та озеро. На території є супермаркети (Новус, Коло), аптеки, салони краси, фітнес зал, кав’ярні, ресторани До метро Дарниця пішки через парк 15 хв Прохання З ТВАРИНАМИ НЕ ТУРБУВАТИ !!!

Воскресенська вул., 18
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6д
rieltor.ua

Здається 1-кімнатна квартира загальною площею 40 м2 в Дніпровському р-ні по вул. Андрія Малишка, 21Б. Код квартири - 25192379 • 6 поверх з 9; • централізоване опалення; • балкон; • якісний ремонт; • завжди є місце, де поставити машину. У квартирі: • кухня; • диван; • шафа-купе; • шафа; • комод; • кондиціонер; • пральна машина; • холодильник; • робоче місце. Затишна квартира повністю мебльована, має якісний ремонт та гармонійний дизайн інтер’єру. Планування включає окрему кімнату та кухню площею 8 м2 з вбудованими меблями та технікою (витяжна вентиляція, варильна поверхня -газ, духовка-газ/електрика ), роздільний санвузол з заміненою сантехнікою. У квартирі є кондиціонер, надійна побутова техніка та зручні меблі для вашого комфортного проживання. Поруч магазини (Фора, АТБ), школи, дитячі садки, спортивний зал. У пішій доступності м. Чернігівська (8 хвилин), м. Дарниця (12 хв.). До Парку Перемоги 15 хв. Перша здача!!!!!!! Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

Малишка Андрія вул., 21Б
rieltor.ua

Пропонується в оренду чудова 3 кімнатна квартира

Окіпної Раїси вул., 10
rieltor.ua

3к-кв (97 m2) ЖК «Автограф», м. «Дарниця», «Чернігівська», дизайнерський ремонт! Про об’єкт: Світла та простора 3к-квартира (двохстороння) з якісним дизайнерським ремонтом в сучасному ЖК "Автограф". Планування роздільне: функціональна кухня-вітальня, спальня, дитяча, великий коридор, роздільний санвузол. В квартирі багато освітлення, шаф для зберігання речей з дзеркалами. Повністю мебльована та укомлектована необхідньою побутовою технікою: кондиціонер, бойлер, холодильник, посудомийна машина, духова шафа, мікрохвильовка, варильна поверхня, пилосос, телевізор, інтернет, Wi-Fi. Цегляні стіни з утепленням, є автономне опалення, підземний паркінг (бомбосховище). Про локацію: Поруч - парк «Перемога», м. Дарниця (Океанаріум, ТЦ «Дитячий світ»), ринок «Юність». Близькість до усіх необхідних обєктів, транспортні шляхи у будь-якому напрямку. Розвинена інфраструктура: 2 станції метро в 15 хв. озеро, велика кількість супермаркетів, магазинів, кафе та ресторанів, школи, дитсадки, банки, поштові відділення, аптеки та медичні заклади. (Перегляди в будь-який час за домовленістю, телефонуйте!)

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 28
rieltor.ua

Березняки, Тичини 5, поверх 9, площа 27/15/5, гарний стан, склопакети, кахель, ламінат, всі меблі, кондиціонер, пралка, холодильник, фільтр на воду, 7500 грн

Тичини Павла просп., 5
rieltor.ua

Здається в оренду сучасна однокімнатна квартира - студія на Березняках. Вулиця Березняківська, 36г. 1/9 пов. Площа: 25/16/6 кв. метрів. Квартира з ремонтом, з меблями та побутовою технікою. Диван, шафа-купе, стіл, вбудована кухня, пральна машина, холодильник, газова поверхня, електрочайник, мікрохвильова піч. Супермаркети, пошта, банки. Ціна: 10000 грн + комунальні послуги.

Березняківська вул., 36г
rieltor.ua

Пожарського 8,поряд метро Дарниця,в квартирі свіжий ремонт,склопакети,плитка,сучасні меблі,хододильник,пралка,мікрохвилівка,ціна 12000грн.

Дмитра Багалія вул. (Пожарського), 8
rieltor.ua

Пропонується затишна та доглянута євродвушка, неподалік від метро Чернігівська, загальною площею 70м, зі своїм паркомісцем. Зроблено якісний ремонт. В квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка для комфортного проживання, а саме: кондиціонери, духова шафа, холодильник, електричний чайник. Розвинена інфрастуртура, в 15 хвилинах метро Чернігівська, ТРЦ "Проспект", супермаркет, дитячі садочки та школи. В квартирі установлені лічільники на тепло та воду, чистий та доглянитий двір, конс"єрж. Чудове місце для проживання з сім"єю.

Дмитра Багалія вул. (Пожарського), 4
rieltor.ua

метро Лівобержна ( 3 хв.) ВПЕРШЕ ЗДАМ ГАРНУ 1кім.квартиру, свіжий ремонт, 3поверх /9ти поверх. теплого будинку, 34/18/6 склопакети, кахель, балкон засклений, обшитий, нова сантехніка, паркет, жидкі обоі,є всі необхідні меблі та побутова техніка для життя: нові холодильник, газова поверхня, витяжка, кондиціонер, пральна машина, вбудована кухня, 2 шафи: купе та звичайний, комод, диван- ліжко, плазмовий TV, з приставкою, Wi-Fi- роутер, лічильники (вода, світло, тепло), бр.двері, тамбур, домофон, ОСББ (мінімальні комун. послуги), чисте парадне, новий ліфт. Розвинена транспортна розвязка та інфраструктура: маркети: NOVUS, СІЛЬПО, Нова пошта, банки, кафе, відмінна зона відпочинку – Русанівська набережна з парком, пляж.14800 грн. + комун, ТОРГ. Фото- реальні! Квартира - ВІЛЬНА. Телефонуйте! 0504107505 Татьяна АН ДОМ

Флоренції вул., 10а
rieltor.ua

1-к. кв. Харківське шоссе 17-а. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі

Харківське шосе, 17А
rieltor.ua

1к квартира, Пожарского 8, Днепровский район, 35м2, кирпич, 8 этаж/9 дома, метро Дарница 7-8 мин пешком, метро Черниговская 5-7 мин пешком. Квартира в отличном состоянии, металлопластиковые окна, санузел только после ремонта, вся необходимая мебель и техника, лифт отис, тихий уютный двор. Рядом возле дома АТБ, Фора, Новус, ТРЦ Проспект, Новая почта, магазины, аптеки и.т.д. Квартира свободна. 10000 грн

Дмитра Багалія вул. (Пожарського), 8
rieltor.ua

Дніпровський район, масив Воскресенка, пр-т. Воскресенський (бульв. Перова) 20. Оренда 2-к квартири 44м2. 4/5 поверх. Квартира в хорошому стані, з меблями та технікою. Дві роздільні кімнати, кухня, окремий с/в, засклений балкон. Проведений інтернет, є wi-fi роутер. Чисте парадне, встановлений домофон. Зручне місце розташування, поруч зупинки, супермаркети, школи, дитячий садок, парк. До метро Лівобережна - до 15 хвилин на громадському транспорті. Ціна 8 000 грн.

Воскресенський бульв. (Перова), 20
rieltor.ua

Дуже простора однокімнатна квартира Спецпроект з товстими стінами Закритий тамбур на дві квартири Квартира дуже тепла -подача води та опалення знизу Після косметичного ремонту З газовою плитою Балкон засклений Необхідні меблі та техніка Телевізор, Інтернет, водонагрівач Метро Чернігівська 5 хвилин пішки Поруч два парки Кіото та Перемоги Всі необхідні магазини, ринок Юність Невеликі комунальні платежі

Малишка Андрія вул., 29а
rieltor.ua
1 - 24 з 342 результатів