1 к. в ЖК Диадема, Срибнокильская, 2 А, м. Позняки 5 мин. 51 кв. м, 12/25 этаж. Солидный дом, приличные соседи. Когда заходишь в эту квартиру - чувствуешь себя, как дома. Приглашаем убедиться в этом.

Срібнокільська вул., 2 А
rieltor.ua

Здам 1к в довгострокову оренду , вул. Соломії Крушельницької 15-А, будинок монолітнокаркасний 2017р., 8/26 , 40/16,5/10,5. Квартира з ремонтом, меблями та побутовою технікою( холодильник, посудомийна машина, фільтр на питну воду, телевізор), велика лоджія з кухні не засклена. Санвузол сумісний встановлена ванна, бойлер, пральна машинка. На все лічільники. Сучасний будинок, охайний під"їзд, два ліфти пасажирські та вантажний, поштомат Нової пошти, ОСББ, консьєрж. Квартира утеплена ззовні і має регулятори тепла на батареях. Поряд з будинком 10-15 хвилин ст.м "Позняки", "Харківська, АТБ, ТРЦ «Піраміда», «Аладдін», ліцей «Інтелект», «Метро», каскад озер - Вирлиця, Тягле і Небреж, церква, магазини, поліклініка. Ціна оренди 13000/місяць, плюс комунальні платежі.

Здам 1к в новобудові м. Харківська
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ОРЕНДА 1-кім кв 5-пов метро Осокорки Позняки Урлівська 38, будинок з гарним зеленим двориком, велика кімната з комфортним ліжком та окремо кухня з побутовою технікою, сан вузол з ванною , доглянутий підїзд

ОРЕНДА 1-кім кв 5-пов метро Осокорки Позняки Урлівська 38
olx.ua

Гарна пропозиція. Пропонується повноцінна 1кім. квартира на 1-му поверсі, площею: S=33,4 м. Квартира з ремонтом, з вбудованими меблями та з побутовою технікою. В квартирі є все, що необхідно для комфортного проживання. Поруч Парк Партизанської Слави, розвинена інфраструктура, багато супермаркетів і магазинів, а також метро Вирлиця - 12 хвилин пішки. Будинок стоїть віддалено від дороги, затишний дитячий майданчик, тихий зелений двір. Комісія: 50%. Прохання колегам не турбувати.

Метро Вирлиця 1к з ремонтом по Харьківському шосе 174А Дарниця
olx.ua

ОРЕНДА 1-кім кв 13-й пов метро Осокорки Позняки Урлівська 38 будинок за проектом АППС-люкс з гарним зеленим двориком 1 кімн., площа: 43/18/10м, 13-й поверх, квартира з красивим видом на місто, простора кімната, розділена на зону відпочинку і спальну зону, квартира світла, з усіма комфортними меблями, окремо затишна кухня з виходом на засклену лоджію, містка шафа, сервісна служба охорони, поруч магазини, школи, садки, зручна транспортна розвязка

ОРЕНДА 1-кім кв 13-й пов метро Осокорки Позняки Урлівська 38
olx.ua

Аренда 1к квартиру ул. Русовой 7. Патриотика Квартира 37м2 - мебель и техника - Белкин застеклен - панорамные окна - отличное состояние - развитая инфраструктура Рядом: Гмыри. Чавдар, Днепровская набережная , проспект Николая Бажана Просмотры по договоренности в удобное для клиента время.

Аренда 1к ЖК патриотика Русовой 7 Осокорки
olx.ua

ЖК Харьковский находится в 8ми минутах хотьбы от метро Бориспольская. Закрытая своя територия с детской площадкой и спортивной площадкой. Охрана комплекса 24/7. Видеонаблюдение. Доступ в дом/двор/этаж по картам СКД. Дом монолитно-каркасный. С красного кирпича + утепление (очень теплый) Маленькие маркеты прямо под домом. До Ближайшего супермаркета 9мин. Отделение новой почты в доме. Под домом Эпицентр-Экспресс Рядом огромный красивый парк (парк Партизанской славы) Свежий ремонт. ( еще не сдавалась) Вся мебель и техника - новые. Кондиционер, бойлер, стиралка, варочная поверхность, роутер, духовой шкаф, холодильник, чайник, микроволновка, Smart телевизор 43", теплый пол в ванной. Помимо стандарных счетчиков воды и электроенергии, стоит счетчик тепла. Риэлтор. Комиссия, залог. Без животных!

1к квартира ЖК Харьковский, Харьковское шоссе 190, Харківське шосе
olx.ua

Низький поверх. У квартирі є все необхідне для життя - кухня (з мікрохвильовою піччю, газовою плитою, духовкою, чайником, холодильник - вся техніка робоча та нова), розділений санвузол, окрема кімната з диваном - ліжком, кондиціонер, робочий стіл, шафа і комод в кімнаті+ велика шафа в коридорі. Є великий просторий балкон. Пральна машина є. Вай фай роутер у наявності. Поруч магазини, торгові центри, до метро 7 хвилин пішки.

Руденко Лариси вул., 15/14
rieltor.ua

У довгострокову оренду пропонується однокімнатна квартира з євроремонтом, ЖК «Патріотика», м.Осокорки 10 хв пішки. Загальна площа 40 м2. У квартирі виконаний якісний євроремонт, повністю мебльована та оснащена всією необхідною побутовою технікою. Є велике ліжко з ортопедичними матрасом 180 на 200 та диван розкладний на двох НИЗЬКА КОМУНАЛКА. Поруч знаходиться магазин АТБ та Новус. Побутова техніка: холодильник, стир.маш.-авт., бойлер (все нове). Варильна, духовка, холодильник. Двері броньовані, величезний балкон. Поруч метро м.Осокорки, парковка, відмінна транспортна розвязка.

Бориса Гмирі вул., 20
rieltor.ua

Всі зручності. Бойлер, телевізор, холодильник, мікрохвильова, файний вид, чималий гардероб . Новий будинок.

Крушельницькой Соломії вул., 15
rieltor.ua

Світла й тепла квартира знаходиться на 18 поверсі. Зручне планування кімнат: відокремлена кухня з вбудованою технікою, затишна гостинна з зоною для відпочинку. В холі велика шафа-купе для речей. Квартира з сучасним ремонтом, повністю укомплектована меблями й технікою для комфортного проживання.

Зарічна вул., буд.4-1
rieltor.ua

Здається 1 кімнатна квартира площею 30м.кв. у новому обжитому будинку комфорт класу ЖК Метрополія Дарниця. Із 28 травня. Квартира повністю омебльована, Усе нове - є уся необхідна техніка! ХОРОШИЙ РЕМОНТ. Територія ЖК повністю закрита без доступу посторонніх, є відеонагляд та охорона. У дворі є дитячі площадки, Спортивний майданчик для здорового образу життя. Дуже затишно та спокійно, багато зелені -Є підземний паркінг, та можна орендувати паркомісце -У будинку є 2 мінімаркети (боксМаркет та Коло), кавярня, салон краси-пепукарня,і т.д -3 хв до Дарницького ЖД вокзалу - поруч із домом Садки, Школи, дарницький ринок - 300 метрів великий парк Будинок заселений 3 роки тому. Комуналка виходить 560 гнр/міс.+ по лічильникам На довгострокову оренду, неменше6 місяців Ціна 14 500грн/міс +така ж залогова сума Побажання, без тварин, одна людина або молода пара. Без шкідливих звичок. Без Комісії Юрій +380677885394 Телефонуйте із 15:00 до 23:00, або пишіть в любий час (whatsApp, telegram, Viber).

власник
Ісмаїла Гаспринського вул. (Сормовська), 3
rieltor.ua

Пропонується в оренду студію 26 кв. у ЖК Метро Парк Перша Здача ! Закрита територія 5 хв від метро Вирлиця Ціна:16000 грн. Комісія:50%

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127
rieltor.ua

Вільна з 28.05 До вашої уваги представлена1 кімнатна квартира на оренду за адресою: Харківське шосе, 190 , розташована на 8 поверсі 25 поверхового будинку. Квартира з хорошим ремонтом обладнана всією необхідною технікою: Плита, Холодильник, Пральна машина, бойлет, мікроххвильвова піч, пилисмок, гладильна доска, електро чайник тощо. Без дітей та тварин! Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 20 хвилин до центру міста, метро, транспорт. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Харківське шосе, 190
rieltor.ua

Затишна квартира розташована у середині будинку, тепла. У квартирі є все необхідне: Передпокій: 2-і вбудовані шафи-купе, тумба для взуття; Кімната:спальний гарнітур-ліжко з ортопедичним матрацом (новий наматрасник), тумбочки, комод , крісло, телевізор із 43 діагоналлю Samsung, робоча стінка для роботи за компом та студенту, роутер WiFi. Кухня: вбудована, витяжка, посудомийка, мікрохвильова піч, пилосос, холодильник, плита.Балкон засклений, утеплений. Кухонний стіл новенький 4 стільці. Ванна та с/вузол поєднаний: пральна машина, бойлер, німецька сантехніка, дзеркало на повний зріст. Батареї чавунні є терморегулятори. У будинку своя котельня (комунальні на тепло не дорого), ОСББ, консьєрж, три ліфти, стоянка для мешканців будинку-шлагбаум.

Урлівська вул., 36а
rieltor.ua

Довготривала оренда 1к квартири на вул. Срібнокільська 12! Комфортна квартира для проживання родини чисельністю не більше 3 осіб. Оплата усіх комунальних послуг здійснюється за показниками лічильників. Кухня та Ванна кімната мають електричний підігрів підлоги.

Срібнокільська вул., 12
rieltor.ua

м.Позняки, вул. Григоренко 7Б, поверх 12. За планом 1-кімнатна, але розділена перегородкою на спільну зону та вітальню. 2 балкони, утеплені, 1 поєднаний з вітальнею. Роздільні санвузли. Повністю укомплектована меблями, битовою технікою та посудом. Поруч АТБ, Новус, школа та дитячий садок. Зручна транспортна розвязка. До метро пішки 15 хв.,або 2 зупинки транспортом.

Григоренка Петра просп., 7б
rieltor.ua

ЖК Метрополія (квартира видова). Закритий двір з охороною та місцем для парковки автомобіля. Квартира в гарному стані, сучасний ремонт, є вся побутова техніка. Метро Вирлиця 3 хвилини пішки.

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 128
rieltor.ua

Оренда квартири біля метро "Славутич",вул. Центральна 21 Квартира знаходиться на 6/10,загальною площею 32 кВ м Планування квартири:студія Є всі меблі та техніка Ціна оренди 14 000грн

Центральна вул., 21
rieltor.ua

Здається 1 кімнатна квартира студія вул. Заслонова 13б Квартира в гарному житловому стані, з усім необхідним для комфортного проживання. Здається для одного або двох людей без дітей і тварин.

Заслонова Костянтина вул., 13б
rieltor.ua

-к квартира Ул. Светлая 3д , в квартире одна полноценная комната , кухня, совмещенный санузел, балкон. (с хорошим ремонтом) Есть все необходимое : вся мебель , диван широкий двухместный, кухня с любой посудой, холодильник , телевизор, микроволновка, стиралка, бойлер . Счетчики на отопление. Закрытая и охраняемая территория, подземный паркинг, гостевой паркинг, частные клиники, аптека, салон красоты, лес, супермаркет, спортклуб, детские площадки, метро Бориспольская пешком 10 мин., возле дома остановки маршруток. . оплата 10000 + комуналка

Світла вул., 3Д
rieltor.ua

Здам 1-но кімн квартиру на Позняках біля озера ЖК на Драгоманова 2б Хороша інфраструктура ЖК, Ашан , парковка Квартира 51м2, 18 поверх, гарний вид. Панорамні вікна, балкон. Є кондиціонер, телевізор З тваринами не розглядають. По цьому обʼєкту з колегами не співпрацюю. 15000гр.

Драгоманова вул., 2б
rieltor.ua

Ціна оренди 13000 грн для однієї людини, для двох ціна буде більша

Урлівська вул., 30
rieltor.ua
123...9
1 - 24 з 204 результатів