Сдам 3 комн. Шевченковский р-н, ул. Полякова, 4этаж. Мебель, холодильник ,стиральная машина, бойлер, кондиционер. Балкон 6м2. Для порядочной семьи. Цена 7000грн.

Сдам 3 комн. Шевченковский р-н
olx.ua

Шевченківський район Вулиця Брюллова Поверх - 4/4 поверх Площа квартири - 75 кв/м Побутова техніка - газова плита, духова шафа, мікрохвильова піч, бойлер, пральна машина, телевізор, холодильник, кондиціонер Меблі - три 2х спальних дивана, шафа-купе, шафа, меблі на кухні Вартість оренди - 7.500 грн + КП Оплата за перший та останній місяць

Оренда 3х кім кв. по вул. Брюллова ( Шевченківський район )
olx.ua

Здаю як 2х кімнатну, тобто комуналка сплачується 2/3 (наприклад опалення 2100 нараховано, сплачуєте1400). Водонагрівач на 80л., кондиціонер 7ка, сейф, балкон, холодильник, броньовані двері+загальний тамбур. Лічильники лише на світло (старий дисковий) та воду... Також можимо надати у користування пилесос, гладильню, столові прибори та ін. Є рідвідка до пральної машинки, є сама машинка але потребує ремонт. Розташування будинку та поверхах забезпечує захист від вибухів неподалік ( за час війни жодного скла не розбилося). Інфраструктура: 100м. Ринок, магазини, аптеки, поліклініки (доросла та дитяча в радіусі 500м.) За 800м. кінцева зупинка транспорту 6-ти маршрутів у різні напрямки міста.

власник
Авраменко улица, 12, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 4500.0 UAH
dom.ria.com

Сдаю 3х комнатную квартиру на Иванова возле бассейна Славутич. В квартире есть все необходимое для комфортного проживания. Звоните, буду рада гостям! Оплата за месяц 12500 грн.+12500 (залоговая сумма).

Сдам 3х комн. квартиру в Шевченковском р-не
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам 3х кімнатну квартиру по вул.8 березня в р-ні Іванова.Квартира з косметичним ремонтом,всі меблі,холодильник,пральна машина,водонагрівач.Поруч зупинка,магазини вся інфоструктура.Тварини обговорююиься.Оплата 6500+ком.+6500(залогова).Послуги агентства 50%.

Здам 3х кімнатну квартиру в Шевченковському р-ні
olx.ua

Здається 3-кімнатна квартира в Шевченківському районі, по вулиці Магістральна. Кімнати роздільні, з ремонтом. Обладнана всією необхідною меблею та технікою. На довгостроковий термін. Ціна: 8000 гривень/місяць. Телефонуйте, і ми можемо відразу поїхати на перегляд.

Магистральная улица, 96, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 8000.0 UAH
dom.ria.com

Здам 3 кімн. квартиру Шевченківський, вул. Авраменко. 7/9 поверх. Ремонт, меблі, побутова техніка. Усі кімнати роздільні. 7500 грн Також є й інші варіанти

Авраменка вул., 7
rieltor.ua

ПЕРША ЗДАЧА!!! У довгострокову оренду пропонується стильна та затишна 3-кімнатна квартира на вул. Ак.Муравченка, навпроти стадіону Стріла, (5 хв пішки від Іванова) • квартира повністю з ремонтом (всі кімнати роздільні) • загальна площа – 60 м² • 1-й дуже високий поверх • стелі 3.5 м, теплий цегляний будинок, квартира в середині будинку все освітлення LED • санвузол та ванна – окремі • у всіх кімнатах ламінат • новий кухонний посуд, кухонна техніка: мультиварка, електромясорубка, блендер, мікрохвильова піч (НВЧ), холодильник з морозильною камерою У квартирі є абсолютно все: • 2 телевізори, бойлер, пральна машинка, 2 кондиціонери • двоспальне ліжко та розкладний диван, всі необхідні меблі (праска, прасувальна дошка) • у підїзді вхід до військового бомбосховища!!! • великий і доглянутий двір • через 15м стадіон Стріла, ідеальне місце для дітей, басейн Славутич, тенісні корти • біля будинку стоянка для автомобіля Телефонуйте та будемо домовлятися!!!

Омська вул., 5
rieltor.ua

Сдам свою з-х комнатную квартиру , Бочарова1 в 14 эт доме , шикарный вид на парк , вся инфраструктура рядом . Без комиссии 8500+ квитанции

власник
Сдам свою 3-х к квартиру
olx.ua

Сдам квартиру в Шевченковский район улица Грекова 2 с удобствами+ отопление печное, отдельный вход,залог за имущество 3000 гривен.Все вопросы по телефону.

власник
Сдам квартиру Шевченковский
olx.ua

Сдам свою 3-х комнатную уютную квартиру на 7 эт. 9-ти эт. дома на Авраменко. Удобный двор - 3-я линия от дороги, большая парковка. Развитая инфраструктура: конечная транспорта, поликлиника, рынок, школа, детсад, магазины, супермаркеты, платные стоянки и др. Хорошее жилое состояние, 6 спальных мест, мебель, бойлер, стиральная машина, холодильник, 2 TV, утюг, пылесос, необходимая посуда. Оплата 7000 за первый и последний месяцы + к/у.

власник
Сдам свою 3-х комнатную квартиру . Шевченковский р-н.
olx.ua

Сдам 3 комн квартиру с раздельными комнатами в центре города по ул.Магистральная. В квартире сделан евроремонт . Полная комплектация необходимая для комфортного проживания. Готова к заселению.

Сдам 3 комн ул.Магистральная
olx.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Пятый этаж, тихий двор, в трехстах метрах школа и детский сад, в двухстах метрах конечная остановка транспорта, в шаговой доступности АТБ и другие продуктовые магазины (один из них прямо в соседнем подъезде). Полностью жилое состояние со всей мебелью и бытовой техникой. Можно отдельно снять гараж.

власник
сдам 3ех комнатную квартиру
olx.ua

Географія Запоріжжя