Здам в оренду 3-кімнатну квартиру в Олександрівському районі. Квартира розташована на 7 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа становить 69м2. У квартирі є всі необхідні меблі та техніка. Ціна оренди становить 11.000 грн.+ ком.послуги + залог у розмірі місячної орендної плати. + центр міста + розвинена інфраструктура + євроремонт + у квартирі є всі необхідні меблі та техніка + засклений балкон та лоджія + можна с невеликими тваринами Дзвоніть та поїхали дивитись!

Героев Сталинграда улица, 48, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 11000.0 UAH
dom.ria.com

Пропонується в оренду простора 3-кімнатна квартира в Олександрівському районі міста Запоріжжя. Ідеальний вибір для сімейного проживання або для створення затишного робочого простору. Квартира знаходиться в зручній локації зі зручним доступом до транспорту, магазинів та інших необхідних сервісів. Оснащена всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання.

Героев Сталинграда улица, 48, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 11000.0 UAH
dom.ria.com

Здається 3-кімнатна квартира, розташована на вул. Українській. Добре розвинена інфраструктура: у дворі будинку школа, у кроковій доступності дитячий садок, ринок, Сільпо, АТБ, зупинки транспорту. Квартира у відмінному стані, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Встановлено всі лічильники. Будинок ОСМД. Дуже чисте, доглянуте подвіря та підїзд. Встановлено ІТП (індивідуальний тепловий пункт), що дуже заощаджує витрати на опалення. Квартира вільна.

Українська вул., 8
rieltor.ua

Пропонується в оренду 3-х кімнатна квартира (кухня-студія + дві окремі кімнати) по вул. Шкільна зупинка Обласна бібліотека на 7 поверсі з 9 поверхів. В квартирі зроблено капітальний ремонт. Здається з усім необхідним для комфортного проживання: меблі, техніка, посуд, пилосос, фен, є гардиробна. Розвинута інфраструктура: супермаркети, школа, р.Дніпро, зупинка громадського транспорту то що. Здається порядній сімї на довготривалий термін без домашніх улюбленців

Оренда 3-х кімнатної квартири по вул.Шкільна
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдам 3 комнатную квартиру ул. Запорожская 9й этаж. Косметика. С мебелью и техникой 8000+ ком услуги. Без животных

Аренда 3 комнатной квартиры ул. Запорожская
olx.ua

Сдам 3-комн.квартиру в районе Малого рынка, ул. Школьная, 2/5 кирпичный дом. Большая кухня - студия и две отдельные комнаты. Квартира в отличном состоянии, евробалкон. Вся мебель и техника! Удобное месторасположение - все рядом! Оплата - стоимость аренды + к.у. Услуги агентства 50%.

Сдам 3-комн.квартиру в районе Малого рынка, ул. Школьная
olx.ua

Сдается в аренду трехкомнатная квартира в центре города, место расположение классное, есть все рядом квартира после капитального ремонта , на площадке расположены две квартиры, во дворе свободная парковка. Есть вся необходимая мебель, техника . Видео прилагается в личные сообщения.

Соборный (Ленина) проспект, 81, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 18000.0 UAH
dom.ria.com

Пропонується до оренди простора повнометражна квартира на вул. Гоголя у районі Малого ринку. Квартира з автономним опаленням. Дві окремі спальні, велика вітальня - кухня студія, два санвузли. Є всі необхідні меблі та техніка. Тихий спокійний район. Телефонуйте! АН "Парус" Тетяна.

3-кімнатна повнометражка Малій рінок 2/4
olx.ua

Сдам трех комнатную квартиру после кап ремонт по ул Южно-Украинской выход окон на парк. Квартиру сдает хозяин.Цена 11000 грн.

власник
Сдам трех комнатную квартиру после кап ремонта
olx.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Географія Запоріжжя