ЖК ПечерSky Адрес: вул. Болсунівська 2. Количество комнат: 3 Цена: 1900$ Оренда просторої 3-кімнатної квартири в одному з найкращих комплексів преміум-класу «PecherSky» на вул. Болсунівська 2. Повністю мебльована та оснащена всією необхідною технікою. У ЖК власна інфраструктура з цілодобовою охороною, консьєрж сервісом 247, кімнатою для водіїв, колясковою, підземним паркінгом, закритим і дитячим майданчиком, що охороняється, відеоспостереженням. ХАРАКТЕРИСТИКА ОБЄКТУ: -роздільне планування -висота приміщень 3 м -поверх 10 -поверховість 16 КВАРТИРА СКЛАДАЄТЬСЯ З : -спальня -дитяча -кабінет -кухня (обєднана з вітальнею) -санвузол -балкон Відео по запиту. ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ З ДІТЬМИ Є генератор.

генератор
Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

ЖК PecherSky престижний житловий комплекс бізнес-класу розташований біля ботанічного саду імені Гришка за адресою: вулиця Бусловська 2 В будинку Генератори Новий якісний ремонт (робили для себе). Натуральні оздоблювальні матеріали. Повністю укомплектована кухня, освітлення , меблі - Італія. Встановлено кондиціонери В будинку 4-х рівневий паркінг, охорона 24/7, відеонагляд, пропускна с-ма, дитячий майданчик, через дорогу БЦ IQ, Sport Life з басейном, поруч Ботанвчний сад.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

Загальна площа — 253 кв.м. Ідеальний варіант для сім’ї, яка цінує комфорт та розкіш. Планування квартири: - Простора вітальня для відпочинку та прийому гостей - Квартира обладнана найсучаснішою технікою Miele, та меблями топових італійських брендів - Кухня з обідньою зоною на вісім персон - Майстер спальня з окремим гардеробом та ванною кімнатою - Дитяча кімната з власним гардеробом і ванною - Кімната вільного призначення, яка може використовуватись як кабінет - Гостьова ванна кімната і окремий гостьовий санвузол - Пральня для вашої зручності Велика розкішна тераса з приголомшливими видами на Батьківщину-Мати та лівий берег У будинку лише 7 квартир, що гарантує приватність та тишу. Для вашого комфорту — цілодобова охорона, власний дитячий майданчик, спортзал та басейн на даху. Ліфт з доступом до підземного паркінгу, де у вартість оренди вже включено два паркомісця. Ця квартира — ідеальне поєднання простору, стилю та затишку у тихому куточку міста.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

#7549 Свет есть постоянно! ЕСТЬ ВИДЕООБЗОР Аренда 4-х комнатной, 2-х уровневой квартиры ул. Болсуновская (Струтинского), д. 2. Печерский, Зверинец, ЖК Премиум класса PecherSKY. Квартира - победитель конкурса "Интерьер Года". 3 метра потолки. Внутри свой лифт . Квартира 200 м. кв. терраса 200 м. кв. Эксклюзивная резиденция в стиле Armani/Casa. Кухня столовая, гостиная. 2 спальни находятся на 2 уровне. Дорогие материалы создают роскошную и уникальную атмосферу. Пространство, продуманное до мелочей, стиль и материалы отделки от Armani - соединение комфорта с изысканностью, функциональности с элегантностью. Комплекс расположен в в историческом центре Киева, в новой статусной башне PecherSKY. Cобственная огромная открытая терраса с лужайкой и бассейном, откуда открывается захватывающий вид на Днепр и Ботанический сад.

Сдам/Аренда Пентхаус 4к, 300м2, ЖК "Pecher sky", ул.Болсуновская 2
olx.ua

До Вашої уваги - світла та стильна квартира в престижному ЖК столиці PecherSky. Зручне розташування в самому центрі міста. Є генератори на ліфти, що є досить важливим! В квартирі є все необхідне для життя. Перегляди в зручний для Вас час.

генератор
Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

2-комнатная (84м2) квартира в элитном ЖК "PecherSky". В квартире выполнен дорогой и качественный дизайнерский ремонт. Квартира полностью меблирована и укомплектована бытовой техникой лучших мировых производителей. Есть система кондиционирования. Отдельная спальня. Гостевой санузел. Большая ванная, душевая кабина. Окна выходят на Печерский мост. Дом полностью заселен. Большой просторный холл. Есть паркоместо. Собственная служба эксплуатации, охрана, консьерж сервис, подземный паркинг, видеонаблюдение по всей территории. Закрытая детская площадка. В пешей доступности Ботанический Сад. #A6943

Болсуновський пров. (Мічуріна), 2
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: @AnatoliyVash

Болсуновська вул. (Струтинського),  2
rieltor.ua

Без комісійних для орендаря! Житловий комплекс "PecherSKY Luxury Apartments", який надихає) Саме тут ми Вам пропонуємо дизайнерські 2-рівневі апартаменти, з терасою та джакузі, що знаходяться за адресою: вул. Болсунівська, 2. Пентхаус, загальною площею 240м2 і 130м2 займає тераса з неймовірним видом на Дніпро, Києво-Печерську Лавру, Ботанічний сад та памятник Батьківщині-Мати. Уявіть, як приємно наприкінці насиченого дня спостерігати цю красу в променях заходу сонця на власній терасі. Ви можете собі це дозволити! Пентхаус розташувався на 20 поверсі та надається у повній комплектації для комфортного проживання: * побутовою технікою Bosch; * кліматичною технікою Mitsubishi; * італійської плиткою; * теплими підлогами; * Led TV; * меблями на терасі; * джакузі; * зимовий сад. Пентхаус в 240м2 включає: простору кухню-вітальню, 3 спальних кімнати зі своїми с/в, ванною, душем і гардеробами, окремо 3 місткі гардеробні кімнати, 3 с/в, джакузі та терасу із зимовим садом. Є можливість за окрему плату надати парку місце в підземному паркінгу. У будинку є генератор. Ліфти, водопостачання, опалення, інтернет, та освітлення загальних зон працюють завжди. Чудовий вибір для переважно сімейних пар з дітками і без, з тваринками. Договір оренди мінімум на 12 місяців, при підписанні оплата за перший місяць та гарантійний платіж (депозит).

генератор
Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

Ексклюзивна квартира з дизайнерським ремонтом! Планування: простора кухня-студія, затишна спальня та сучасний санвузол. Квартира повністю мебльована та оснащена усією необхідною технікою для комфортного проживання. Переваги комплексу: • Цілодобова охорона для вашої безпеки; • Закрита прибудинкова територія із зонами для відпочинку та спорту; • Лише 7 хвилин пішки до Національного ботанічного саду; • Просторий гостьовий хол площею близько 300 кв.м; • Чотирьохрівневий паркінг. Інфраструктура ЖК Pechersky: • Ресторани від найкращих рестораторів Києва; • Фітнес-клуб преміум класу Sport Life; • Салон краси преміум-класу. Ваш новий рівень комфорту та стилю чекає на вас! 3.1.5.9.1.7.2.5.1.6.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

Агентство Нерухомості “Новопечерські Липки” пропонує в оренду 3-х кімнатну квартиру на Болсуновського, 2. Площа 144 м2. Планування: Гостьова зала з кухнею поєднані в неймовірний кінозал, міні бар, столову зону. Господарська спальня з власною гардеробною кімнатою та ванною кімнатою. Гостьова спальня. Гостьовий санвузол з душовою системою. Чудова квартира в сучасному та розкішному житловому комплексі. В квартирі поєднано розкіш та розумне планування. Встановлено сучасну техніку та зручні меблі. Додаткова інформація: паркомісце входить у вартість оренди. №2098

Оренда 3-к квартири 144м2 в ЖК PecherSky Болсуновська 2
olx.ua

Без комісії! 3-х кімнатна квартира в комплексі преміум-класу "PecherSKY", вул. Болсуновська 2. Площа 88 м.кв. Дизайнерський ремонт з використанням високоякісних матеріалів, квартира укомплектована технікою преміум класу та меблями італійського виробництва. Підлога: натуральний паркет, плитка з підігрівом, система кондиціонування. ЖК PecherSKY - цілодобова охорона комплексу, закрита прибудинкова територія з зоною відпочинку та спорту, гостьовий хол площею 300 кв, 4-х рівневий паркінг, інфраструктура PecherSKY: ресторани від найкращих рестораторів Києва, фітнес-клуб, салон-краси Kika-Style, 7-м хвилин пішки до національного ботанічного саду.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

Оренда квартири Пропонується панорамна квартира в елітному житловому комплексі бізнес-класу PecherSky. Цей будинок є повністю автономним, що гарантує постійну наявність світла, води та опалення, незалежно від зовнішніх обставин. Квартира володіє всіма необхідними умовами для комфортного проживання. Вона оснащена власним підземним паркінгом, що забезпечує безпеку і зручність для вашого автомобіля. Помешкання також укомплектоване сучасними меблями та технікою, що дозволяє одразу заселитися без додаткових витрат і зусиль. Внутрішнє планування квартири включає простору вітальню, обєднану з кухнею, велику окрему спальню, гардеробну кімнату, кабінет та засклений балкон з чудовим видом на місцевість (17 поверх). Комплекс має власний багаторівневий підземний паркінг, куди спускається ліфт та гостьові стоянки. Для відпочинку мешканцям буде доступний затишний та просторий внутрішній двір, де облаштовані спортивний та ігровий майданчики. Жк також має цілодобову охорону, відеоспостереження, службу адміністраторів та інженерного персоналу, які забезпечать вам безпеку та комфорт. Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто цінує комфорт та якісне життя. За потреби доступний відеоогляд. Запрошуємо вас на перегляд. A5.297

Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

Свет есть постоянно! Без перебоев электричества. ЕСТЬ ВИДЕООБЗОР Аренда 4-х комнатной, 2-х уровневой квартиры ул. Болсуновская (Струтинского), д. 2. Печерский, Зверинец, ЖК Премиум класса PecherSKY. Квартира - победитель конкурса "Интерьер Года". 3 метра потолки. 22/23 эт. Площадь квартиры 138 м. кв. + терраса 250 м. кв. Эксклюзивная резиденция в стиле Armani/Casa. Кухня столовая, гостиная. 2 спальни находятся на 2 уровне. Дорогие материалы создают роскошную и уникальную атмосферу. Пространство, продуманное до мелочей, стиль и материалы отделки от Armani - соединение комфорта с изысканностью, функциональности с элегантностью. Комплекс расположен в в историческом центре Киева, в новой статусной башне PecherSKY. Два уровня, собственная огромная открытая терраса с лужайкой и бассейном, откуда открывается захватывающий вид на Днепр и Ботанический сад. Стоимость аренды до войны - 15000$ ENGLISH SPEAKING! Best apartments in Kyiv! The light is always there! No power outages. Rent 4-room, 2-level apartment st. Bolsunovskaya (Strutinskogo), d. 2. Pechersky, Menagerie, LCD Premium class PecherSKY. The apartment is the winner of the competition "Interior of the Year". 3 meters ceilings. 22/23 floor The area of the apartment is 138 sq.m. + terrace 250 sq.m. The area of the apartment is 138 sq.m. + terrace 250 sq.m. Exclusive residence in Armani/Casa style. Dining kitchen, living room. 2 bedrooms are on the 2nd level. Expensive materials create a luxurious and unique atmosphere. Space, thought out to the smallest detail, style and finishing materials from Armani - a combination of comfort with sophistication, functionality with elegance. The complex is located in the historical center of Kyiv, in the new status tower PecherSKY. Two levels, a private huge open terrace with a lawn and a swimming pool, offering a breathtaking view of the Dnieper and the Botanical Garden. The cost of rent before the war - $ 15,000

Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

Оренда просторої 1-кімнатної квартири в одному з найкращих комплексів преміум-класу «PecherSky» на вул. Болсунівська 2. Додатково до квартири є кладовка де встановлено безперебійник для електрики на 2,5 кВт. Повністю мебльована та оснащена всією необхідною технікою. У ЖК власна є власна інфраструктура. Цілодобова охорона, консьєрж сервіс 24/7, є кімната для водіїв, колясочна, підземний паркінг, закритий дитячий майданчик, двір та спортивна площадка, цілодобова охорона та відеоспостереження. Квартира розташована на 6 поверсі, або 2ий поверх над стілобатом, дуже тиха квартира оскільки виходить не на дорогу. КВАРТИРА СКЛАДАЄТЬСЯ З : -кухня (обєднана з вітальнею) -спальня -санвузол -балкон Відео по запиту. ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ З ДІТЬМИ ТА Маленькою собачкою Будинок автономний, є генератор.

генератор
Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

ЖК Печерск Скай, PecherSKY, улица Болсуновская 2 Ультрасовременная 3-х комнатная (120 м2) квартира! 2-х уровневый пентхаус, с террасой! 120м квартира, 200м терраса, бассейн / джакузи, 2 спальни, 2 санузла, кухня, столовая. Лифт

Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

Вітаю! Представте собі власне гніздечко в серці столиці – двохкімнатну квартиру в елітному комплексі PecherSKY. Знаходячись на 18-му поверсі з 85 метрами площі, це справжнє втілення комфорту та розкіші. Спальня, прикрашена в стилі готелю, вражає не лише своєю елегантністю, але й простором, завдяки власному гардеробу та ванній кімнаті. Кухня, виконана в студійному стилі, стає центром сімейних зустрічей та готування, а гостьовий санвузол надає зручності для ваших гостей. Особливість цієї квартири – не лише її розташування у престижному комплексі, але й розкішний вид з вікна на місто, що заворожує своєю нічною панорамою. Усе це доступно Отож, не втрачайте можливість стати власником цього мрійливого помешкання у самому серці Києва.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

Вашему вниманию предлагается трёхкомнатная квартира в престижном доме PecherSKY, расположенная на 17 этаже, площадью 130 кВ.м. с панорамным видом из окон. Индивидуальный дизайн-проект. Планировочное решение: кухня-гостиная, кабинет, спальня, гардеробная, 2 санузла, постирочная. В проекте использованы самые современные технологии, натуральные материалы европейских производителей и разнообразные фактуры (дубовый паркет, мрамор). Квартира оборудована системой вентиляции и кондиционирования Daikin, системой фильтрации воды, полностью укомплектована встроенной и мягкой мебелью ведущих европейских производителей (Roche Bobois, Gubi), итальянской сантехникой, а так же бытовой техникой Siemens. Все жилое пространство квартиры наполнено всеми необходимыми предметами интерьера и быта, которые создают домашнюю обстановку, уют и комфорт.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

Болсунівська вул. (Струтинського), 2 До вашої уваги пропонується трикімнатна квартира в комплексі преміум класу PecherSKY по вулиці Болсунівська, 2, розташована на 9/22-пов., загальною площею 130 кв.м. На поверсі розташовано лише 2 квартири, що підвищує її приватність. У квартирі виконаний ремонт за ексклюзивним дизайн-проектом 2023 р., в якому все детально враховано для Вашого комфорту та естетичної насолоди. У проекті використані найсучасніші технології, натуральні матеріали та різноманітні фактури: натуральні камінь та дерево. Функціональне планувальне рішення: кухня-вітальня, майстер-спальня зі своїм санвузлом та гардеробом, друга спальня, яка також обладнана своїм санвузлом та гардеробом. Квартира обладнана системою вентиляції та кондиціонування Mitsubishi, внутрішньопідлоговими конвекторами, автоматизованою системою управління шторами та жалюзі, системою фільтрації води Aqualtis, італійською сантехнікою Antonio Lupi, Hotbath, Margaroli, технічним та декоративним світлом виробництва Італії. Квартира повністю укомплектована вбудованою французькою побутовою технікою De Dietrich, меблями Roche Bobois, Cattelan Italia.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2
rieltor.ua

Аренда квартиры, ул. Болсуновская, Печерск, ЖК PecherSky Оренда квартири вул. Болсунівська, Печерськ, ЖК PecherSky Оренда розкішних дворівневих 5-ти кімнатних апартаментів (316м2) у новому житловому комплексі преміум-класу "PecherSky" по вул. Болсунівська, 2. Ремонт виконаний за індивідуальним дизайном та сучасними технологіями з використанням екологічних матеріалів. Дуже зручне планування - на першому рівні просторий хол, кухня-їдальня, гостьовий зал, кабінет, два санвузли, тераса (барбекю та меблі для відпочинку). На другому рівні – хол, господарська спальня, дитяча спальня, гостьова спальня, три санвузли, тераса. Повністю мебльована та оснащена всією необхідною технікою світових виробників. У житловому комплексі власна інфраструктура з цілодобовою охороною, консьєрж сервісом 247, кімнатою для водіїв, колясковою, підземним паркінгом, відеоспостереженням. У вартість входить 2 парко місця. #1162

Аренда квартиры, ул. Болсуновская, Печерск, ЖК PecherSky
olx.ua

Оренда 2-х рівневого пентхауса з терасою та джакузі в ЖК Pechersky. Адреса - вулиця Болсунівська 2 До вашої уваги пропонується шикарний пентхаус з великою терасою і джакузі. Площа квартири – 240 кВ м. Площа тераси – 130 кВ м. кв. У квартирі є: - простора кухня-вітальня (60 кВ м) - 3 спальні (головна спальня зі своїм гардеробом, санвузлом, балконом та окремим виходом з квартири); - 3 санвузли; - 3 гардероби; - пральня; - велика тераса із зимовим садом та джакузі; У квартирі зроблено новий ремонт за авторським проектом. Укомплектована всією необхідною технікою та апаратурою: - побутова техніка Bosch; - кліматична техніка Mitsubishi; - італійська плитка; - тепла підлога; - Led tv – 70 дюймів; - меблі на терасі; - джакузі; - зимовий сад. -паркомісце Без комісії.

Без комиссии. Аренда пентхаус Pechersky Терраса Джакузи
olx.ua

Дворівневий пентхаус 250кв.м Печерськ Вул. Болсуновська 2 ЖК PecherSky Плоша 250кв.м, тераса 100кв.м Плануваня: 3 спальні, кухня вітальня, 3 санвузла, 3 гардероба, терраса, джакузі, барбекю. Повністю мебльована, є вся необхідне техніка, кондиціонери, бойлери. Генератор на ліфти, та зони загального користування.

Пентхаус з терасою, ЖК Pechersky, вул. Болсуновська 2
olx.ua

Ультрасовременная 3-х комнатная (120 м2) квартира! 2-х уровневый пентхаус, с террасой! 120м квартира, 200м терраса, бассейн / джакузи, 2 спальни, 2 санузла, кухня, столовая. Лифт

Без комиссии! ЖК Печерск Скай, PecherSKY, улица Болсуновская 2
olx.ua

#3271 Оренда трикімнатної квартири в ЖК PecherSky. Квартира тристороння Квартира виконана в індивідуальному дизайні за сучасними технологіями, з використанням екологічних матеріалів. Планування: гостьовий зал, їдальня, кухня, дві спальні, вбиральня, кімната відпочинку, два санвузли, пральня. Панорамний вид. Всі необхідні меблі та техніка.

Оренда 3к квартири 155м2 ЖК PecherSky Болсунівська 2
olx.ua

Пропонується 3к квартира, в елітному ЖК на Печерську, ЖК PecherSky Комісія - 10% Вул. Болсуновська 2, ( Сергія Струтинського ) В будинку Генератори! Новопечерські Липки, Бульвар Фонтанів, Французький квартал 2, Park Avenue, Tetris 2 спальні, кухня студія, 2 санвузла, великий гардероб, балкон, підігрів підлоги, вбудована побутова техніка світових виробників, ремонт виконаний з високоякісних матеріалів, встановлені фільтри води на питну та проточну воду, вбудована аудіосистема у стелі у всіх кімнатах та санвузлах, датчики затоплення, є все необхідне для проживання! Є в наявності парко місце. В будинку 4-х рівневий паркінг, охорона 24/7, відеонагляд, пропускна с-ма, дитячий майданчик, через дорогу БЦ IQ, Sport Life з басейном, поруч Ботанвчний сад.

PecherSky line Оренда 3к Печерськ Центр Липки
olx.ua

Шукай квартиру по локації