Оренда квартири по вулиці Личаківська, 37 (ЖК Авалон ) Будинок бізнес-класу Консьєрж, система відеонагляду. Закрита територія, закритий паркінг, хол з відпочинковою зоною (кавомашина і т.д.). У будинку є спортзал. Площа 85 кв м , 2 кімнати ізольовані плюс кухня-студія , якісний сучасний ремонт. Система кондиціонування, просторий балкон , Є вся необхідна побутова техніка: посудомийка, пральна та сушильна машина). Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Два санвузли, гардеробна. Ціна: 1500 $ плюс КП Є паркомісце у підземному паркінгу.

Оренда 2 кімн.кварт, буд. бізнес-класу, вул Личаківська, ЖК Авалон
olx.ua

Оренда квартири у новобудові по вулиці Личаківська (Авалон). Будинок бізнес-класу, консьєрж, спортзал у будинку. Закрита територія, закритий паркінг, хол з кавомашиною та відпочинковою зоною. Дві кімнати плюс кухня-студія, якісний сучасний ремонт. Є всі необхідні меблі та побутова техніка, система кондиціонування, посудомийка, пральна та сушильна машина. Підігрів підлоги, два санвузли, гардеробна, просторий балкон. Ціна: 1500 $ плюс КП

Личаківська вул., 37
rieltor.ua

Пропонується в оренду ексклюзивна VIP 2-кімнатна квартира у найпрестижнішому ЖК Львова. Avalon 37 - це новобудова нового формату. На тлі інших виділяється своєю малоповерховістю, витонченістю та високоякісним рівнем сервісу. В ЖК - є консьєрж - сервіс, закрите подвірʼя та власний спортзал. Квартира складається із 2 ізольованих кімнат, просторої кухні-студії, зони входу, гардеробу та суміжного санвузла з ванною. У квартирі є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання, а саме: двоспальне ліжко, 2 розкладних дивани, вбудовані шафи для зберігання одягу, холодильник, посудомийка, газова поверхня, духова піч, мікрохвильова піч, чайник, кондиціонер та багато іншого. Ідеальний варіант для поціновувачів спокою, витонченості та відчуття безпеки та відмінного сервісу. Кімнат - 2. Площа - 82. Поверх - 3/6. Ціна - 1800$. Звертайтесь! Організую оперативний показ та супровід від початку до підписання угоди!

Личаківська вул., 37
rieltor.ua

Оренда 2 кімнатної квартири, вул.Личаківська ЖК Авалон -Новобудова. -Площа 92 кВ м.Кухня студія+ 2 ізольовані спальні.В будинку є сучасний спортивний зал для мешканців з панорамними вікнами на сад ,душ. -Закрита територія з відео наглядом ,три консєржі 24/7,великі холи з відпочинковою зоною,телевізором та кавою апаратом.На кожному поверсі виділена кімната для куріння. -Ціна 1800 $ в ціну входить паркомісце Код:1238

Личаківська вул., 37
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Агенція нерухомості Компаньйон Ріел Естейт пропонує вашій увазі оренду однокімнатної квартири по вул. Личаківська 37 Авалон.Дизайнерський ремонт. Високі стелі (3 м)Вся необхідна побутова техніка, кондиціонер.Консьєрж.В будинку власний спортзал, який входить в ціну.Огляди за домовленістю.

Личаківська вул. Личаківський район
real-estate.lviv.ua

Шукай квартиру по локації