Здам в оренду 1 кімнатну квартиру в ЖК Софія Клубний. Перша здача. Готова до заселення. Світла і тепла квартира. Є все необхідне для комфортного проживання. Розвинена інфраструктура. Індивідуальне газове опалення. Лічильники на світло, газ і воду. Можна з твариною, але за додаткову плату Оплата перший +залоговий місяць+ комунальні послуги. А також комісія одноразово 50% Перегляд за домовленістю. Олена

Здам в оренду 1К квартиру ЖК Софія Клубний
olx.ua

Здам ДОВГОСТРОКОВО 2к. квартиру на ЖК «Софія Клубний» (с.Софіївська Борщагівка). - 7 поверх - 67 кв.м. - роздільний санвузол - кухня сумісна із лоджією - тепла підлога ( коридор+ванна кімната+туалет+кухня) - кондиціонер (холод+тепло) - автономне опалення (газовий котел) -тепла підлога Квартира мебльована. В спальній кімнаті - ліжко 180х200. В залі - великий розкладний диван. Є 2 великі шафи для зберігання речей.

Оренда СУЧАСНОЇ 2 квартири ЖК Софія Клубний
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ЖК "Софія Клубный" ПЕРША ОРЕНДА. В ЖК дуже розвинена інфраструктура: салони, кафе, магазини, аптеки, фонтани, фітнес-клуб і ін. в ньому самому. У квартирі: -двухконтурний котел індивідуального опалення. Самі обігріваете квартиру та воду - газова плита - посудомийна машинка - духовка - холодильник - пральна машина - wi-fi - smart телевізор Повний супровід, комісія після перевірки документів іпідписання договору.

Стильна і сучасна в озелененому ЖК
olx.ua

Географія Софіївська Борщагівка