Сдается видовая и просторная 1 к. квартира по Чавдар, 8, м. Осокорки 7 мин. 60 кв.м., 9/21 этаж. Капитальный евроремонт. Квартира укомплектована новой, стильной мебелью, встроенная кухня, дорогая мебель, вся бытовая техника. Большая комната 21 м. - спальня, с двуспальной кроватью с ортопедическим матрасом, двумя тумбочками и большим шкафом. Большая, просторная кухня (21 м) обьединена с гостевой зоной. В прихожей – большой шкаф. Окна м/п. С/у облицован плиткой, большая ванная, бойлер, стиральная машина.. В квартире бронированная дверь, чистое парадное, тихие соседи, зеленый двор, рядом зеленый частный сектор, есть охраняемая парковка. Отличная транспортная развязка, во дворе детская площадка, рядом - школы и детские садики, супермаркет Новус, магазины, салоны красоты, Спортлайф. До метро Осокорки - 7 минут пешком!

Чавдар Єлизавети вул., 8
rieltor.ua

Оренда просторої та світлої 1-к квартири Дарницький р-н, Чавдар Єлизавети, 28. Можна з котом або собачку маленьку. - 17 поверх 25 поверхової будівлі - загальна площа 39 м2, кухня 9 м2 - будинок дуже теплий, комунальні незначні - дуже гарний вид з вікна на озера Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: - Плита - Бойлер - Телевізор - Холодильник - Пральна машина - Двуспальне ліжко - Мікрохвильова піч Санвузол поєднаний, облицювання якісною плиткою. Чисте парадне, на поверсі тихі спокійні сусіди Біля будинку є паркінг Інфраструктура: - ТЦ - Кафе - Озеро - Аптеки - Школи - Садочки - Магазини - Відділення Нової пошти та банку - Новус та інші продуктові магазини Гарна транспортна розвязка. До найближчої станції метро Осокорки, Позняки – 15-20 хвилин в пішій доступності Для запису на показ телефонуйте за телефоном, вказаним в оголошенні Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!

Чавдар 28, м Осокорки, затишна квартира, можна з тваринами
olx.ua

Пропонується до оренди простора квартира по вул. Чавдар Єлизавети 8. Метро Осокорки, Дарницький р-н. Квартира знаходиться на 17-му поверсі, загальна площа 60 м2. Чудовий стан, є вся необхідна техніка та меблі.

Чавдар Єлизавети вул., 8
rieltor.ua

Здам довгостроково 1-кімнатну квартиру на першій лінії затоки Дніпра, Квартира з гарним плануванням, тепла та затишна в будинку комфорт-класу(вул.Ващенко,1), де дуже охайне парадне, є відеоспостереження, домофон, консьєрж 7/24, 3 висотні ліфти, парковка. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання: велика кутова шафа-купе, кондиціонер, холодильник, електроплита, CВЧ, пральна машина, двоспальне ліжко, цифрове ТБ 170 кан. та швидкісний 1Gb WIFI LAN Internet, бойлер ARISTON 100 л. Є комфортна велика засклена лоджія.В наявності лічильники на опалення, воду, світло (вартість опалення є оптимальною). Відмінне транспортне сполучення, станція м. Осокорки (7 хв пішки) 15 хвилин і Ви в Центрі Києва! До озера з піщаним пляжем -10 хв пішки. Відмінна інфраструктура поруч: магазини, дитсадки, школи, гуртки раннього розвитку, Скандинавська гімназія, кав`ярні, ресторани, спорткомплекси, м`ясні лавки, міні пекарня, лавки фруктів та еко продуктів, супермаркет "Novus", Metro CashCarry, Епіцентр Здається довгостроково, без тварин та куріння!

Ващенка Григорія вул., 1
rieltor.ua

Пропонується в оренду роздільна однокімнатна квартира в місті Києві, Дарницького району, масив Осокорки, вулиця Григорія Ващенка 3, ЖК "Молодіжний квартал", яка пропонує вам не лише затишок, але й безліч можливостей для активного та комфортного життя. Основні характеристики: загальна площа 42,6 м2, житлова 17,9м2, кухня 9,5м2. Розташування: 3-й поверх 20-ти поверхового будинку. В квартиру майже не попадають прямі сонячні промені (тильна сторона). Оснащення все необхідне. Зручне місце: за 900 метрів від станції метро "Осокорки" (11 хв. пішки) Комфорт та зручність: необхідна техніка для вашого комфорту. Переваги: Транспортна доступність: розвинена траспортна розвязка та метро. Розвинена інфраструктура: поруч супермаркети «Новус», «Фора», школа №333, пляж з озером у пішій доступності. Ця квартира - ваш ідеальний вибір для якісного та зручного життя, Її переваги неможливо переоцінити. Оплата оренди: 14000 гривень на місяць, та страхова сума 14000 гривень. Без тварин. Послуги агенції 50% від місячної орендної плати.

Ващенка Григорія вул., 3
rieltor.ua

Затишна квартира поряд з метро Осокорки 10 хв. пішки, з гарним видом з вікон квартири. Просторе планування квартири, серія АППС - люкс, всі кімнати окремі, сан.вузол - окремий, просторий хол, дві лоджії засклені. Квартира укомплектована меблями, все відповідає фото квартири. З побутової техніки - бойлер, пральна машинка, посудомийна машина, два кондиціонера, мікрохвильова піч, холодильник, духова шафа, індукційна плита. В будинку є ОСББ та працюють консьєржі. При заселенні орендарі сплачують перший та залоговий місяць власнику квартири та послуги брокера разово. В квартирі все продумано до дрібниць для комфортного проживання та відпочинку. Розвинена інфраструктура, поряд магазини "Новус" та "Фора", безліч маленьких магазинів, аптека, спортивні зали, затишні кав`ярні, поряд з будинком багато спортивних та дитячих майданчиків, місць відпочинку для дітей та дорослих, також є озеро в пару хвилин ходьбі. Орендарі з домашніми улюбленцями за даною адресою не розглядаються.

Григорія Ващенко, 3
rieltor.ua