АКТУАЛЬНО! Квартира вільна. Перегляди за домовленістю в зручний Вам час! Чудова сучасна двокімнатна квартира в самому серці району Позняки, в надійному цегляному будинку від забудовника КМБ. Максимально розвинена інфраструктура. ТРЦ РІВЕРМОЛЛ, метро, супермаркети, кафе, ресторани, Новапошта, Розетка, рекреаційні зони для активного дозвілля, поруч є абсолютно все! Будинок автономний. Підключений ГЕНЕРАТОР. Завжди працює ліфт, є водопостачання і опалення. Дбайливе ОСББ. Квартира обладнана всім необхідним. Дві окремі кімнати, безліч місць для зберігання, обладнана гареробна, простора кухня-вітальня. 3 кондиціонери, є уся необхідна побутова техніка. Є відеоогляд по запиту. З колегами співпрацюємо без дублювання в рекламі. Звертайтесь!

Ахматової Анни вул., 22
rieltor.ua

м.Позняки, вул.Анни Ахматової, 22, "спецпроект" 2014р., 20/25 пов., 41/18/12 кв.м, с/в-сум., євроремонт. Сучасні меблі. Техніка від європейських виробників: бойлер "Electrolux", холодильник "Electrolux", ел.плита "Hansa", мікрохвильова піч "Samsung", ел.чайник "Tefal", кондиціонер "Cooper&Hunter". Internet. Лічильники на воду і тепло. Квартира тепла. В будинку окремий генератор для ліфтів, тому ліфти завжди працюють. До метро Позняки - 10хв. пішки. Поруч супермаркет "NOVUS". Сума комунальних: світло+опалення+консьєрж+Internet = 1638 грн. взимку! Ціна: 11000 грн.+ комунальні. м.(06*********55, 0-*********33,Іван Володимирович.

1к., з ремонтом. До м.Позняки-15хв. Ліфт працює завжди!
olx.ua

Оренда двокімнатної квартири за адресою вул. Анни Ахматової 22 У квартирі дизайнерський ремонт і грамотне функціональне планування: одна спальня, простора вітальня з виходом на балкон, кухня два санвузли: один з ванною інший з душевою та передпокій. ГЕНЕРАТОР + На кухні дорогі якісні меблі й техніка: кухонний стіл з Бельгії, Electrolux камфорка, посудомийка, Hansa микрохвильова піч і духовка, Whirlpool холодильник, посудомийка, Midea 2 кондкондиціонераіка Підігрів підлоги у ванній та душевій. Квартира знаходиться в районі з гарно розвиненою інфраструктурою. Поруч є все необхідне для комфортного проживання.

Ахматової Анни вул., 22
rieltor.ua