ОРЕНДА ЖК Європейський квартал, вул. Марії Приймаченко 8В, 1 секція. Загальна площа 54 м ,кімната 22 м. 2 поверх ,сучасний ремонт. Індивідуальне опалення, тепла підлога по всіх приміщеннях. Гардеробна кімната та вбудована шафа купе. Телевізор, посудомийна машина, мікрохвильова піч, холодильник, варильна поверхня, духова шафа. ДИВАН По вартості + комунальні

Оренда 1 кім кв з АГВ Старе місто
olx.ua

Готова до заселення чудова квартира! Ви шукаєте комфортне та затишне житло? Ця квартира саме для вас! - Чудовий житловий стан: квартира чиста, охайна та готова до заселення. - Повна комплектація: обладнана всіма необхідними меблями та сучасною технікою. - Швидкісний інтернет: завжди залишайтесь на звязку з усім світом. Розташування: Старе місто, район педучилища: зручне розташування, де поруч знаходяться всі необхідні магазини, кафе та інші послуги. Вартість оренди: Орендна плата: лише 8 000 грн на місяць і все. Комунальні послуги оплачує власник. Умови заселення: Для порядних орендарів на довгий термін. При заселенні необхідно оплатити орендну плату за перший місяць, залогову суму та одноразову комісію агенції нерухомості. Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд. Ми також можемо запропонувати інші варіанти, які відповідатимуть вашим фінансовим можливостям та потребам. Орендуйте цю чудову квартиру та насолоджуйтесь комфортом вже сьогодні!

Здається комфортна 1-кімнатна квартира, Старе місто (р-н педучилища)
olx.ua

Здається 1-к квартира в 3-ох поверховому котеджі по вулиці Володимира Ілика в р-ні Старого міста, 7000+все комунальні або 8000 і більше нічого не платити, оплата помісячна, на весь будинок своє опалення, газове та на дровах, є меблі, кухонні меблі, холодильник, газова плита, інтернет, вай-фай роутер, сімю можна з дитиною старше 4-ох років або без дітей, до 3-х осіб, можна з невеликою твариною, але тоді ціна буде 10, біля воріт на вулиці є парко місце, від будинку до зупинки педучилища 800 метрів, поряд ліс, річка Південний Буг

Илика Владимира улица, 46, Старый город, Винница, Винницкая 7000.0 UAH
dom.ria.com

Пропонуємо до Вашоі уваги дуже затишну та комфортну квартиру з автономним опаленням біля зупинки транспорту. Дуже зручне розташування- рядом центральний ринок, вокзал та торгівельни центри Замостя. Фото відповідає дійсності - гарні меблі, вся необхідна техника. Звертайтесь, подробіці по телефону

Брацлавская улица, 20, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 8000.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 1к квартири біля фонтана Рошен. Все як на фото. Є пральна машина, інтернет. Для порядних людей на довгий термін. Деталі по телефону

Кармелюка улица, 85, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 7000.0 UAH
dom.ria.com

+ комунальні. Для сімї. Хороший стан квартири. Фото дійсні. В районі магазину Гроно. Чекаємо на порядних квартиронаймачів.

Коцюбинского проспект, 33, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 7000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда 1 кім.Автономне Опалення. Ремонт.Меблі та техніка.Зручне місце розташування.Поруч транспорт.

Якова Галчевского улица, 1А, Старый город, Винница, Винницкая 9500.0 UAH
dom.ria.com

Здається квартира-студія від власника. третій поверх, косметичний ремонт. Чиста, охайна квартира студія з меблями, бойлером, пральною машинкою, холодильником. Є лічильники, добре розвинена інфраструктура. За додатковою інформацією чи фото звертайтесь у Вайбер, номер вказаний в оголошенні (05 00 59 26 67)

власник
Чудова 1 к. квартира-студія від власника (вул. Єрмака)
olx.ua

Здається в оренду 1-на. Квартира. Вся замебльована, та укомплектована технікою. Автономне опалення. Поруч з будинком знаходиться транспортна розвязка, зупинка, вся інфраструктура. Спокійний район, затишний двір, добрі сусіди. Квартира вільна, готова до заселення. Просимо Вас на перегляд в любий зручний для Вас час. Всім Миру та добра.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Ж, Старый город, Винница, Винницкая 9900.0 UAH
dom.ria.com

Квартира в трьох поверховому будинку, на третьому поверсі, з автономним опаленням, новий ремонт, ще ніхто не жив, в спальню доставлять двоспальне ліжко, є своє паркомісце біля дома.

Немировское шоссе 1-й переулок, 94, Военный городок, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com

Квартира вільна і готова до заселення АГВ Укомплектована усім необхідним для комфортного проживання і солодкого сну Планування з гардеробною Затишний двір Чиста, комфортна та затишна Запрошую до перегляду

Немировское шоссе, 94Е/1, Военный городок, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Пропозиція від агентства нерухомості Оренда 1-кімнатної великої квартири з індивідуальним опаленням (двоконтурний газовий котел). Лічильники на все Інтернет Новобудова Можна з невеликим домашнім улюбленцем

Немировское шоссе, 94Е, Дальнее замостье, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Квартира в новому будинку, жк Туркіш Сіті, поруч з транспортом, парковка вільна, є крита платна поруч, вся інфраструктура, магазини та кафе, аптеки, банки, школи та садочки, ринок, супермаркети, кавярні, пошта, зупинка громадського транспорту 3х вилини .Квартира _студія.Звоніть, допоможу підібрати Ваш варіант житла.

Коцюбинского проспект, 43Б, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 12500.0 UAH
dom.ria.com

Чудова 1 кімнатна квартира.Автономне опалення.Ремонт.Меблі та техніка.На довгий термін.Телефонуйте.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8З, Старый город, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Здається 1-но к. квартира по вулиці Покришкіна/М.Приймаченко в р-ні Старого міста, 13000+всі комунальні, 2 місяці передоплати, АГВ, теплі поли, балкон заселений, ремонт свіжий, пластикові вікна, в кімнаті шпалери, санвузол плита, є меблі, кухонні меблі, сушка для рушників, холодильник, плазменний телевізор, кабельне ТВ, дротовий інтернет, газова плита, витяжка, пральна машина, беруть сімю можна з дитиною, БЕЗ ТВАРИН, чудова панорама з вікна, поруч 22 школа, озеро, магазини, аптека

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8В, Старогородский, Винница, Винницкая 13001.0 UAH
dom.ria.com

Квартира в житловому стані, є необхідні меблі, холодильньник, автономне опалення. Можуть докупити пральну машинку, але ціна буде 6000+ком, вже вільна.

Дубовецкая улица, 37А, Старый город, Винница, Винницкая 5500.0 UAH
dom.ria.com

Оренда затишної 1-но кімнатної квартири в новобудові! Шукаєте сучасне та комфортне житло у центрі міста? Тоді ця пропозиція саме для вас! Основні переваги: - Сучасний ремонт зроблений у квартирі. - Повністю обладнана всіма необхідними меблями та технікою для життя. - Зручне розташування: поруч знаходяться магазини, зупинка громадського транспорту, заклади сфери послуг, місця для прогулянок та відпочинку. Орендна плата: 11000 грн. в місяць + комунальні платежі. При заселенні вноситься орендна плата за перший місяць, залогова сума та комісія агенції нерухомості одноразово. Не втрачайте можливості жити в сучасному та зручному помешканні! Зателефонуйте нам сьогодні, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію.

Здається 1-но кімнатна квартира в гарному стані. Все є.
olx.ua

Перша здача!!! Новий сучасний ремонт. Повністю укомплектована меблями та технікою. Є холодильник, пральна машина, телевізори, кондиціонер, мікрохвильова піч, пилосос, чайник, клімат контроль! Балкон засклений з кімнати. Для одного чи пари, без дітей та тварин. Можна на термін від місяця!

Нагорная улица, 19А, Старый город, Винница, Винницкая 11000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда однокімнатної квартири в ЖК Довготривала оренда однокімнатної квартири в ЖК Європейський Квартал. Зроблений новий ремонт, гарний краєвид, вікна виходять в двір будинку. В квартирі є всі меблі та техніка які потрібні та необхідне для вашого комфортного проживання є. В квартирі також встановлено фільтр для води.Гарний житловий комплекс де знаходиться безліч різних магазинів, кафе а також є медична клініка та стоматологія. Велика шафа-гардеробна, ліжко та додадкові меблі. Все в світлих та спокійних кольорах. Біля будинку знаходиться невеличке озеро де можна провести свої вихідні з друзями. Також можемо розглянути як варіант з домашнім улюбленцем.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8В, Винница, Винницкая 10500.0 UAH
dom.ria.com

Здається 1 кімнатна квартира на Старому місті по Вулиці Якова Гальчевського . Квартира с хорошим евро ремонтом, є всі меблі та техніка.

Здається Чудова 1 кімнатна квартира на Старому місті.
olx.ua

Оренда смарт квартири у приватному будинку. Сучасний ремонт. Є усі необхідні меблі та побутова техніка. Електроопалення. Фото відповідають дійсності. Вільна. 6500+світло в опалювальний період. З 1.04. 7000+світло. Послуги АН 70 %

Оренда смарт квартири у приватному будинку. Старе місто. Рн Тропіканка
olx.ua

Оренда 1к квартири біля ЖК «Зоря» Косметичний ремонт,велика кімната-23м2. Пральна машина і кондиціонер. Автономне газове опалення. Шукаємо на оренду сімʼю без домашніх улюбленців. Додатково можемо привести дитяче ліжечко-при потребі.

Оренда 1к біля Жк»Зоря»-Автономне опалення
olx.ua