Оренда 1к. квартири на Поділлі! Здам в оренду простору квартиру. Квартира з новим, сучасним ремонтом. Повністю укомплектована меблями та технікою, є все для комфортного проживання. Во дворі є паркінг місця. Розвинена інфраструктура, поряд школа, магазини, аптека, кавʼярні. Запрошуємо до перегляду.

Анатолия Бортняка улица, 2, Подолье, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
dom.ria.com

Современная, светлая, просторная 1-комнатная квартира с ремонтом в элитном районе Подолье. - В квартире сделан современный ремонт в светлых тонах. Своё индивидуальное отопление - установлен двухконтурный газовый котёл, с помощью которого можно регулировать комфортную температуру в квартире. Оборудован тёплый пол. Экономные коммунальные ! Квартира укомплектована бытовой техникой и мебелью. - ТЕХНИКА: Кондиционер, холодильник, стиральная машина, микроволновая печь, встроенный духовой шкаф, варочная поверхность, вытяжка, микроволновая печь и др. - МЕБЕЛЬ: Современная, стильная, белая кухня оборудована всей необходимой техникой, обеденный стол, стулья. Из кухни есть выход на лоджию с панорамными окнами. В комнате установлена большая двух-спальная кровать, прикроватные тумбы и комод. В коридоре - оборудован гардеробная. В сан. узле душевая кабина. - По договоренности хозяева готовы купить новую мебель - кровать, письменный стол со стулом и комод. - Квартира свободна - можно заселяться.

Зодчих улица, 17, Подолье, Винница, Винницкая 14999.0 UAH
dom.ria.com

здаєм гарну однокімнатну квартиру на Поділлі в новому будинку поряд зі школою, двір закритий - не проїзний облаштоване укриття в будинку( опалення, WI-FI, санвузол) в квартирі є все необхідне для комфортного проживання в приорітеті одна людина чи пара без шкідливих звичок та домашніх улюбленців заселення з 27.05

Анатолия Бортняка улица, 14, Подолье, Винница, Винницкая 17000.0 UAH
dom.ria.com

Довгострокова оренда квартири в районі ТЦ Поділля Сіті. Вихід з підʼїзду одразу на зупинку, де курсує громадський транспорт. Поруч є всі необхідні магазини, салони краси, аптеки, спортзали та багато іншого. За деталями звертайтеся за номером телефону

Зодчих улица, 3, Подолье, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Довготривала оренда просторої квартири на «Поділлі». Вільна!

Академика Ющенка улица, 5, Подолье, Винница, Винницкая 14000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда сучасної 1к квартири в одному з найкращих районів місті, Поділля. Квартиа тепла та затишна, зроблений якісний євроремонт в світлих тонах. Укомплектована всією необхідною технікою та меблями, зручне планування. Автономне газове опалення, тепла підлога. Велика шафа-купе для зберігання особистих речей. Велика лоджія з зоною для відпочинку, можна застосовувати як робочу зону. Це перший поверх, високий, тому дуже комфортно. Квартира вільна, готова до заселення. Деталі за номеном телефону.

Орендна 1к квартири. Поділля
olx.ua

Квартира з ремонтом, меблі, техніка.Вільно!!!

Зодчих улица, 20, Подолье, Винница, Винницкая 14000.0 UAH
dom.ria.com

Здається одно-кімнатна квартира на Поділлі. Підігрів підлоги. При блекауті працює інтернет. Паркінг вільний в дворі. Опалення індивідуальне газове. Без тварин. Поруч транспорт, магазини, ринок, садок, школа. Запрошую на перегляд, телефонуйте!

Академика Ющенка улица, 10, Подолье, Винница, Винницкая 12500.0 UAH
dom.ria.com

Здається Шикарна 1 кімната квартира на Поділля, перша здача. Квартира с хорошим Євро ремонтом, є всі меблі та техніка.

Здається Шикарна 1 кімната квартира на Поділля.
olx.ua

Здається в довготривалу оренду 1но кімнатна квартира в елітному мікрорайоні Поділля. Квартира укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою (варильна панель, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор, кондиціонер і тд.). Інтернет і кабельне за бажанням. Індивідуальне опалення мінімізує витрати на комунальні послуги та дозволить самостійно регулювати комфортну температуру в квартирі. Поруч зупинка, магазини, ТЦ Поділля Сіті, парк, Фонтанна площа, платні паркінги, АТБ, Сільпо, Нова пошта, різноманітні магазини, місця для відпочинку і прогулянок. Більше фото в приватні повідомлення.

Анатолия Бортняка улица, 10, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com

Зодчих улица, 18, Подолье, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
dom.ria.com

У цій квартирі багато сонця і простору! Є гардероба кімната. Велика кухня та просторий балкон. Автономне опалення - двохконтурний газовий котел. Є усі необхідні меблі та техніка. Квартира вільна та готова до заселення. Деталі по телефону.

Зодчих улица, 9, Подолье, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com

Квартира з хорошим житловим станом Опалення автономне газове Укомплектована меблями та технікою

Зодчих улица, 13, Подолье, Винница, Винницкая 11000.0 UAH
dom.ria.com

Здається чудова 1 кімната квартира на Поділля, перша здача. Квартира с хорошим Євро ремонтом, є всі меблі та техніка.

Здається чудова 1 кімната квартира на Поділля, перша здача.
olx.ua