Оренда квартири в престижному мікрорайоні Поділля! Пропонуємо затишну квартиру з усіма зручностями: Гарна інфраструктура та багато комерційних обєктів у непосредній близькості. Поруч зупинка громадського транспорту та парк для прогулянок. Постійне освітлення в будинку. Квартира з дизайнерським ремонтом, обладнана посудомийною та пральною машиною, холодильником, мікрохвильовою піччю. Тепла підлога та чудовий краєвид на ліс з вікна. Запрошуємо на перегляд!

Оренда 2-кімнатної квартири на Поділлі
olx.ua

Здається стильна нова квартира ще ніхто не проживав. Продумано все в квартирі зі смаком ,гардероба вмістка, інтернет, духова шафа,диван, двоспальне ліжко. Більш детально за телефоном. Беруть порядних чистоплотних людей, діток.

Академічний 2кімнатна квартира Перша здача.
olx.ua

Квартира на 9 поверсі. 80 м.кв. Є гардеробна. Ремонт , техніка , сантехніка, меблі - все дуже якісне, робили квартиру для себе. Тепла підлога. Стіл з електроприводом по висоті. Фільтр на воду. Кондиціонер на кухні.

власник
Оренда 2-х кімнатної квартири ЖК Перлина Поділля
olx.ua

Квартира в хорошому стані, меблі, техніка.Вільно!!!

Оренда здам 2-кімнатну квартиру на Пирогова
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Срочно!Сдам 2ю квартиру на Вишенке по ул.Келецкая,есть вся необходимая мебель и техника!Рядом транспорт и вся инфраструктура!Доп.фото сброшу на телеграмм!Телеграмм на Киевстаре!

Аренда квартиры на Вишенке
olx.ua

Здам 2 кімнатну квартиру в центрі міста. Житловий стан, меблі, побутова техніка. 9000+ ком. За детальною інформацією звертайтесь по телефону.

Здам 2 к квартиру в центрі міста
olx.ua

Здам 2 кімнатну квартиру у новобудові. Євроремонт, меблі, побутова техніка, автономне опалення. 15000+ ком. За детальною інформацією звертайтесь по телефону.

Здам 2 кімнатну квартиру по вул. Дачній в новобудові
olx.ua

Сдаётся двухкомнатная квартира на длительный срок Находится в центре города, по улице Льва Толстого (Степана Бандеры) В квартире есть вся необходимая мебель и техника Готова к заселению Оплата за первый и последний месяц + коммунальные Без животных

власник
Сдам двухкомнатную квартиру в центре города
olx.ua

Оренда 2-к по вул. Космонавтів. Квартира в житловому стані, всі необхідні меблі та техніка.

Оренда 2к на Космонавтів
olx.ua

Здам 2 хКІМНАТНУ квартиру на Литвиненко , між Урожаєм і Кориатовичів , є меблі холодильник , вільна з 4.06 , дивитись домовлятись можна вже . Можна з тваринкою , беруть всіх порядних людей , можливий торг по домовленості .Кімнати окремі , та інші варіанти по місту .Газ плита , є бойлер

Здам 2 хкімнатну квартиру на Литвиненко , район  Урожая
olx.ua

Довготривала оренда квартири Поділля Сіті з автономним опаленням меблями та технікою вільна з 05.06 дивитися можна з 01.06 .Не кутова не над дорогою поруч транспорт магазин дитячих садок .Без тварин

Довготривала оренда 2 кім Поділля
olx.ua

Здам 2 хКІМНАТНУ квартиру на Словянці, Л Ратушна , меблі , техніка, посуд , текстиль , ковдри , подушки , вільна . Дуже чиста , гарна , вільна . Без тваринок . Теплий пол , утеплена , близько до транспорту . Фото є .12000+ тільки лічильники газ світло вода ( все інше зараз оплачує хазяйка ), взимку + опалення . Та інші варіанти по місту .

Здам 2 хкімнатну квартиру на Л Ратушній , все є  абсолютно для життя
olx.ua

Оренда 2 кім. квартири, все є для проживання, можна з дітьми та тваринами.

Пирогова улица, 61, Урожай, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда доглянутої квартири в самому центрі міста для порядної родини, можна з дітками.Без домашніх улюбленців.Меблі та техніка в наявності.Готова до заселення.Подробиці за тел.

Кропивницкого улица, 11, Центр, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Квартира в хорошому стані є всі меблі та техніка.Вільно

Пирогова улица, 112, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Здається 2-х к. квартира по Бульвару Свободи в р-ні Поділля, 17000 + всі комунальні, 2 місяці передоплати, АГВ, 2-контурний газовий котел, теплі підлоги, кімнати роздільні, в кімнатах шпалери, санвузол плита, пластикові вікна, балкон засклений, є меблі, кухонні меблі, холодильник, 2 телевізори плазми, пральна машина, кабельне ТБ, інтернет, вай-фай роутер, газова плита, духовка, витяжка, кондиціонер, можна пару БЕЗ ДІТЕЙ, БЕЗ ТВАРИН, НЕ СТУДЕНТІВ, ТІЛЬКИ РЕЗИДЕНТІВ УКРАЇНИ, можна 1-2 людини, посуду і постільної білизни немає, закритий двір, поруч АТБ, Сільпо, ТРЦ Поділля Сіті, дитячий садок, 24 нова школа, ПОСЕЛЕННЯ І ПЕРЕГЛЯД ТІЛЬКИ З 3 ЧЕРВНЯ

Свободы бульвар, 1, Подолье, Винница, Винницкая 17000.0 UAH
dom.ria.com

Здається хороша 2к квартира з євроремонтом, меблі, техніка, вільна, можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниці, перегляди і послуги платні.

Ляли Ратушной улица, 20, Словянка, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com

Здається 2-х к. квартира по вулиці 600-річчя в р-ні Вишеньки, 10000+всі комунальні, оплата помісячна, опалення центральне, на гарячу воду колонка, кімнати роздільні, вікна пластикові, без балкона, але є комора, в кімнатах шпалери, санвузол плита, є меблі, кухонні меблі, холодильник, 2 телевізори, пральна машина, газова плита, духовка, витяжка, кабельне ТБ, дротовий інтернет, посуд, постіль, чайник, кавоварка, сімю можна з дітьми, можна з твариною, в пріоритеті можна собаку навіть велику, власники дуже люблять собак, поруч ДОНУ, ГРОШ, ТРЦ Мегамолл, школа, парк, Вишенське озеро, ТРЦ Мир, ЗАСЕЛИТИСЯ І ДИВИТИСЬ МОЖНА З 29 ТРАВНЯ

600-летия улица, 52, Вишенка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Гарний стан, два кондиціонери, АГВ, всі фото відповідають дійсності!Перегляд в зручний час!

Симона Петлюры улица, 20, Центр, Винница, Винницкая 12500.0 UAH
dom.ria.com

Квартира здається на 3 місяці з можливістю продовження. Ремонт, меблі, техніка, інтернет. Без тваринок. Дивитися можна, заселення з 8 червня.

Юности проспект, 37, Вишенка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Двокімнатна квартира на Вишеньці перехрестя Космонавтів і Порика гарна транспортна розвязка. пішої доступності трамваї тролейбуси поруч торгові центри школи садочки уже вільно для показів і для заселення можна з дітками.

Космонавтов проспект, 24, Вишенка, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com

Будинок находеться коло поділля сіті, гарний район і сусіди! Тихо затишно, ремонти ніхто не робить! Є легкі не долик в косметичній оправі! А так все працю в гарному режимі!

власник
Зодчих улица, 4, Подолье, Винница, Винницкая 20000.0 UAH
dom.ria.com

Колеги по даному обʼєкту НЕ СПіВПРАЦЮЮ. Велика квартира в цегляному будинку на 3 поверсі. Простора кухня має все необхідне. Новий холодильник, з посуду є все необхідне: сковорідки каструлі, келихи, тарілки. Посуд гарний сучасний. Рушники кухоні теж є. З кухні балкон з полицями для будь яких речей та зона відпочинку , столик з кріслами. Кімнати окремі Велика шафа купе Постіль ковдра та інше все є. При необхідності може бути прасувальна дошка, праска ( утюг). Бойлер достатньо великий. WiFi є. Поряд зупинка транспорту. Будинок розташований так що близько до центру міста, до ринку Урожай та зони відпочинку пляж Спартак . Все пішки. Магазин поруч Садочок школа також. Електроплита Опалення централізоване Є відеоогляд , пишіть на телеграм , надішлю відео. Пропозиція від посередника Оплата перший та останній місяць+ комісія 75%

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 31А, Ленинский, Винница, Винницкая 14000.0 UAH
dom.ria.com

Для поціновувачів комфорту та затишку. Цент міста Вінниця Новобудова, закрита територія. В квартирі ніхто не проживав, тільки після ремонту. Ремонт власники робили як для життя, а не оренди. Все дуже якісно, зі смаком та дуже комфортно. Є кладова на поверсі. Парко місце на дві машини за окрему плату Фото відповідають дійсності. Більше деталей за телефоном

Монастырская улица, 41, Центр, Винница, Винницкая 35000.0 UAH
dom.ria.com
123...5
1 - 24 з 111 результатів