Здам 1 НОКІМНАТНУ квартиру на Замостянській , є меблі , техніка , вільна ціна 10000+ ком послуги

Здам 1 нокімнатну квартиру ближнє ЗАМОСТЯ , магазин Гроно
olx.ua

Здається квартира з меблями, технікою. Вже вільна. Бажано 1-2 людини. Меблі, техніка, все є. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам однокімнатну квартиру на Замості(Стеценка)
olx.ua

Здається в оренду 2к квартира на вулиці Стрілецькій Косметичний ремонт, житловий стан, є всі необхідні меблі та техніка, є два кондиціонери. Комфортний 3 поверх, квартира не кутова. По всім питанням - телефонуйте

Оренда 2к квартири на Стрілецькій
olx.ua

Замостянська. БК «Зоря» Довготривала оренда для порядних людей. Перевагу надаємо парі. Без тварин. Телефонуйте

Довготривала оренда, 1 кім квартира, 9000тис
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здача гарної і затишної квартири для сімейної пари. Гарний і тихий мікрорайон, все в кроковій доступності, близько до шкіл та садочків. Поруч магазини, міський транспорт, БК Зоря, аптеки, супермаркети, спортзал. В квартирі власне індивідуальне опалення. А також приємний плюс - світло взимку постійно Запрошуємо на перегляд в зручний для Вас час

оренда 2к квартири на вул. Стрілецька
olx.ua

Здається смарт квартира в Замостянському районі. Можлива оренда від одного місяця. Особливості: - У кімнаті є два ліжка. - Санвузли, душові та кухня спільні. - Охайний стан приміщень. - Раз на два тижні видають постільну білизну та рушники. - Централізоване прибирання, яке проводиться раз на день. Поруч є вся необхідна інфраструктура: магазини, зупинка громадського транспорту, заклади сфери послуг та багато іншого. Орендна плата складає 6000 грн. за кімнату. Комунальні платежі не потрібно платити, все включено в орендну плату! Якщо потрібно на короткий термін житло, помитись, відпочити, поїсти. Самий ідеальний варіант! При заселенні вноситься орендна плата за перший місяць та комісія агенції нерухомості одноразово. Телефонуйте! Підберемо житло під ваш бюджет та потреби.

Здається 1-но кімнатна квартира, можливо на місяць і командіровочним
olx.ua

Здається в оренду однокімнатна квартира з нішою для родини можна з дитиною шкільного віку але без тварин,косметичний ремонт,меблі,нова техніка до зупинки 3 хвилини.Пропозиція від рієлтора.

1к квартира в районі Замостя
olx.ua

Поруч Зал.вокзал, меблі, техніка, ремонт. Оренда лише на 1 календарний місяць!! Запрошую на перегляд. Пропозиція від ріелтора.

1кімн.кв. Коцюбинського. Оренда з 30.07-30.08. на 1 місяць!!
olx.ua

Велика, двохкімнатна квартира в спальному районі Тяжилів. На території є великий дитячий майданчик, на першому етажі будинку є спортзал, кавярня, магазин, салон краси, медична лабораторія. Краще телефонувати.

Здам 2 к квартиру на Тяжилові
olx.ua

Здається хороша квартира в ЖК Набережний Квартал. Дві окремі кімнати, автономне опалення, усі меблі та техніка, є посудомийна машина, телевізор, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч. Квартира з хорошим ремонтом, чиста та охайна. Розвинений район міста, поруч дві школи , приватний садочок , безліч магазинів, ресторанів, кафе, зупинка громадсько го транспорту . Квартира вільна, телефонуйте.

Здається хороша 2 кім квартира в ЖК Набережний Квартал
olx.ua

Чудова квартира з гарним ремонтом, (вулиця Антонова). Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою! Автономне газове опалення! Фото відповідає реальності! Розвинута інфраструктура!

Оренда однокімнатної квартири на замості
olx.ua

Здається однокімнатна квартира у центрі міста біля парку, ЖК Родинний маєток! Зручне планування, закрита територія під охороною.

власник
Оренда 1к квартири ЖК Родинний маєток
olx.ua

Квартира з косметичним ремонтом, є необхідні меблі, холодильник, для порядних людей, без хатніх тварин, вже вільна.

Здам 1 кімнатну квартиру на Жуковського 3030
olx.ua

Здам 2х кім р-н Залізничного вокзалу. Вул. П. Тичини 3/5 ц 50/30/8 квартира з хорошим косметичним ремонтом .12000тис Меблі ,техніка . 06******15

Оренда 2-х кімнатної квартири р-н Залізничного вокзалу
olx.ua

Здам в довгострокову оренду 1к квартиру в р-ні Площі Перемоги, 4/5ц 32/17/7, житловий стан, є все необхідне для проживання: холодильник, пральна машина, диван розкладний, 1,5 ліжко, шафа, гардеробна,, балкон засклений. Поруч зупинки міського транспорту, до центру 2 зупинки, торгівельні центри, центральний ринок, супермаркети, школа та дит.садок. Для порядних , переважно сімʼя 2-3 особи, без тварин. Ціна 6500+комунальні послуги 1500 взимку) Послуги АН 60%

Оренда 1к р-н Площі Перемоги
olx.ua

Квартира з косметичним ремонтом, є необхідні меблі та техніка, для порядної пари без хатніх тварин.

Здам 1 кімнатну квартиру на Брацлавській 3030
olx.ua

Киевская улица, 128, Киевская, Винница, Винницкая 8000.0 UAH
dom.ria.com

Чиста, аккуратна, комфортна для проживання. Світло не відключають!!!! В 3 хвилинах від дому річка, пляж. 3 зупинки до центру міста. Поруч багато магазинів, аптек, школа

власник
Георгия Нарбута (Грибоедова) улица, 3, Киевская, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com

Здається квартира

Стеценко улица, 27, Замостянський, Винница, Винницкая 9000.0 UAH
dom.ria.com

Косметичний ремонт, пл.вікна, плитка в с/вузлі, диван, холодильник та пр.машинка. Вільна.

Антонова Олега улица, 54, Военный городок, Винница, Винницкая 8000.0 UAH
dom.ria.com

Квартира з автономним опаленням. Хороший житловий стан. Є необхідні меблі та побутова техніка

Антонова Олега улица, 10А, Военный городок, Винница, Винницкая 8000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда 1к.квартири. Житловий стан, частково з меблями, без техніки. Квартира вільна, готова до заселення

Шимка Максима улица, 14, Военный городок, Винница, Винницкая 6000.0 UAH
dom.ria.com

Доброго дня! Здається на довготривалу оренду 1-но кімнатна квартира в гарному житловому стані. Квартира по площі не велика. 6 поверх із 9 є ліфт. Місце знаходження квартири тролейбусна зупинка Водоканал - Київська. Для сімейної пари без дітей та беЗ тварин або для 1 Людини ! ВСІ ДОДАТКОВІ ПИТАННЯ ЗАДАВАТИ і ПИСАТИ на Вайбер або Телеграм ПО НОМЕРУ ТЕЛЕФОНА В ОГОЛОШЕННІ ! КРАЩЕ ВСЬОГО ТЕЛЕФОНУВАТИ ГОЛОСОМ ! ТУТ В ОГОЛОШЕННЯХ НА ПИТАННЯ НЕ ВІДПОВІДАЄМО ! Гарний житловий стан квартири, меблі, техніка: Холодильник, пральна машина автомат, провідний інтернет. Балкон засклений. Тихе та спокійне місце розташування. Довготривала оренда для порядних людей. Вартість - 7 000 грн. + комунальні. Показ по домовленості. Телефонуйте по номеру телефона в оголошенні ріелтор Віталій АН Будемо раді допомогти вирішити Ваші житлові питання. Всім Мирного Неба і Будьте Здорові!

Киевская улица, 156, Водоканал, Винница, Винницкая 7000.0 UAH
dom.ria.com

Зручна локація будинку, є необхідні меблі, холодильник пральну машину можуть доставити

Замостянская улица, 8, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 6000.0 UAH
dom.ria.com
123...5
1 - 24 з 113 результатів