Квартира знаходиться в центрі на Колодязній/ 6 Слобідська 9 поверх. Укомплектована всім необхідним для життя. Холодильник, пральна машина, телевізор. Для порядних людей на довготривалий термін. Без тварин. Поряд є все зупинка транспорту, дитячий майданчик, магазини, супермаркети АТБ, Сільпо, ринок, парк.

Здам 1 к квартиру в центрі
olx.ua

Сдаю 1к. кв, 6-Я Слободская 3/9,кирпич, косметический ремонт, мебель, вся техника.

Однушка в Центре на 6 Слободской.
olx.ua

здається 1 кімнатна квартира в спокійному, найкращому для життя районі, де взагалі дуже складно знайти житло. Квартира знаходиться за адресою проспект Центральний, ріг вулиці 3 Слобідська, зупинка громадського транспорту поруч з будинком, також поруч АТБ та через дорогу знаходиться продовольчий ринок Юліана, взагалі район дуже зручний для життя, в кроковій досяжностя 3 школи діт садок, Києво Могилянська Академія, безліч магазинів, перукарень, аптек, нотаріальних контор, тощо, а в вихідні дні по вул Колодязна, поруч з будинком збирається самий великий в місті ярмарок з продовольчими та не продовольчими товарами, з не дорогими цінами. 4 - й, самий комфортний поверх, легко можна піднятися пішки, якщо не працює ліфт, але ліфт завжди працює, квартира має суміжний санвузол, з кімнати виходить великий засклений балкон Квартира світла, вікна квартири виходять на захід, дуже тепла. Зараз в квартирі роблять прибирання, тому фото поки такі. можлива оренда на не великий термін, від 3 місяців Вартість оренди 4000 гривень залогова платня 4000 гривень ріелторська послуга 2000 гривень

Слободская 3-я улица, 49, Центральный, Николаев, Николаевская 4000.0 UAH
dom.ria.com

Аренда 2к квартиры в Центре. Аренда квартиры в жилкопе, 2 комнаты, гардеробная, бойлер 30 л, холодильник новый, электро плита, вытяжка, диван, кровать. 6 ая Слободская, район Парк Петровского. Места под машину нет. Можно с собачкой.

Аренда 2к квартиры в Центре
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Аренда 1к квартиры на 3-й Слободской. Квартира в центре, в наличии необходимая бытовая техника. Санузел смежный, в плитке. Балкон застеклен. Рядом удобная транспортная развязка, развита инфраструктура: магазины, кафе, рынок. Возможна аренда на короткий срок.

Аренда 1к квартиры на 3-й Слободской
olx.ua

Здаю 3-кімнатну квартиру, 3 Слобідська / пр-т. Центральний. 4-й поверх 9-поверхового цегляного будинку, не кутова. Квартира тільки після ремонту, роздільні кімнати, 63 м. кв. загальної площі. Чекаємо побажань клієнтів для доукомплектування квартири.

Здаю 3-кімнатну квартиру, 3 Слобідська / пр-т. Центральний. Ц5
olx.ua

Здається 3-х кімната квартира на довгостроковий термін. Центральний район, 3-я Слобідська. Кухня-студія + окремі дві спальні, с/в розділений, балкон. Вся техніка: холодильник, пральна машина, кондиціонер,бойлер, роутер. Поруч садок, школа, ринок, зупинка, супер маркет. Дом дуже теплий. Переваги для молодої сімʼї без тварин. Оренда +комунальні послуги

власник
Довгострокова оренда
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Географія Миколаїв