Квартира 1комнатная,с ремонтом,полностью оборудована.Находится на 2 этаже.Полностью вся инфраструктура:новая почта,аптека,продуктовый магазин,спортзал,мойка,автобусная остановка.Ул.Ивана Франка.Без животных

власник
Квартира в долгосрочную аренду
olx.ua

Вперше здається двокімнатна квартира: - хол з шафою-купе; - ванна/санвузол; - кухня-студіо; - житлова кімната з двоспальним ліжком; - житлова кімната з розкладним диваном. Локація: Ужгород, вул.І.Франка (поруч стадіон "Авангард", в пішій доступності центральна набережна, парк "Боздош". На кухні вже замовлено і буде доставлено кухонний стіл, телевізор, кондиціонер. Підлога в квартирі з підігрівом. Квартира нова, щойно зроблено ремонт - здається вперше. Є відеогляд. Пропозиція від рієлтора.

Здається нова 2-кімн. квартира. Ужгород, вул.І.Франка
olx.ua

Хороша однокімнатна квартира, знаходиться на 4-му поверсі в новобудові, вул. Ів. Франка, є WI-FI, вода постійно, автономне опалення. В наявності є вся необхідна техніка. На першому поверсі є продуктовий магазин, через дорогу кафе, в хвилині ходьби знаходиться набережна, парк відпочинку, стадіон, розважальний комплекс з більярдом, піцерією, спортзалом. Тут вам буде комфортно і затишно! Додатково можна орендувати гараж!Телефонувати за номером +38********59.

Оренда у новобудові 1.5к квартири, вул І.Франка в Ужгороді 15000 грн.
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Географія Ужгород