Квартира знаходиться на другій лінії від вулиці Чумаченко, в районі зупинки «Висотна» Знаходиться на одній лінії з лікарнею, тому світло не вимикають! Є все необхідне для проживання. Телевізор, пральна машина, холодильник, фен, праска. Два спальних місця. Невеликі комунальні та дуже тепло взимку! Вам не знадобиться обігрівач ні одного дня. Можна з дітьми та окремо обговорюються домашні тварини. Бажано сімейна пара. Послуги ріелтора - 2000 грн Звʼязок тільки через телеграм- 0 ************43

власник
1 к квартира, Космос!! Комарова
olx.ua

Сдам просторную однокомнатную квартиру в самом центре коммунарского района по адресу улица Чумаченко 34А. Сдам на длительный срок. Меблирована. Техника. От хозяина. Оплата помесячно+ залог 5000 грн+ ку

власник
Сдам 1 к квартиру Космос
olx.ua

Будинок по вулиці Чумаченка. Квартира із косметичним ремонтом. Є все необхідне для комфортного проживання та відпочинку. Домашні тварини обговорюються.

Чумаченко улица, 15А, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 5000.0 UAH
dom.ria.com

Сдам 2-х ккімнатну квартиру, Космічний р-н., ул.Чумаченко,25а, 8/9. Евроремонт, є всі меблі та техніка. Дуже гарне розташування, поруч зупинка, АТБ, ринок, парк, автостоянка.

власник
Чумаченка вул., 25А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається 3-кімнатна квартира (з ремонтом) на Космосі.Здається 3-кімнатна квартира (6 поверх 9-поверхового будинку) на Космосі по вул. Чумаченка (біля гімназії 6). В квартирі зроблений ремонт з переплануванням: кухня-студіо з вітальнею, окрема спальня з гардеробною та дитяча, яка розрахована на дві дитини. Санвузол обєднаний. Два балкони з ремонтом та шафами. Квартира здається зі всіма меблями, а саме: вбудована кухня з побутовою технікою Bosch, розкладний диван у вітальні, 3-метрова вбудована шафа у вітальні, двоспальне ліжко, повністю обладнана меблями гардеробна, два спальних ліжка в дитячій. Квартира також обладнана лічильниками на газ, воду, світло (двозонний). Квартира здається на довгий термін. Розташування дуже зручне.

Чумаченко улица, 23, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 10000.0 UAH
dom.ria.com

Житлові комплекси у Запоріжжя

Географія Запоріжжя