Здається в оренду 2 кім. квартира, не кутова, світла та сонячна, індивідуальне опалення, меблі, побутова техніка, все як на фото. Ліфт працює. Чудова локація будинку, все поряд: парк магазини, супермаркет, аптека зупинка громадського транспорту. Без тварин.

Троллейбусная улица, 4В, Дружба, Тернополь, Тернопольская 12000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда однокімнатної квартири. Перша здача. Зроблений сучасний євроремонт. Індивідуальне опалення. Є усі необхідні меблі та техніка. Є велика заселена лоджія. Квартира дуже світла, затишна та тепла. Чудове місцерозташування поруч магазини, супермаркети, хороша транспортна розвʼязка.

Троллейбусная улица, 15Б, Дружба, Тернополь, Тернопольская 330.0 USD
dom.ria.com

Здається 3-кімнатна квартира загальною площею 71 м2 з балконом та якісним ремонтом у р-ні Дружба за вул. Тролейбусна. Код квартири - #21644431 • 11 поверх з 11 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • ремонт. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • шафа; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира з роздільним функціональним плануванням має: окремі кімнати з міжкімнатними дверима та виходом на балкон. Кухня площею 12 м2 з шафами для посуду, необхідною технікою для готування їжі та обідньою зоною. Санвузол сумісний з ванною кімнатою, укомплектований душовою кабіною, пральною машиною та якісною сантехнікою. Квартира має побутову техніку, меблі та все необхідне для комфортного тривалого проживання. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Тролейбусна вул., 1
rieltor.ua

Перша здача. Новобудова. Індивідуальне опалення. Меблі, холодильник, пралка.

Троллейбусная улица, 3Б, Дружба, Тернополь, Тернопольская 270.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Троллейбусная улица, 5Ж, Дружба, Тернополь, Тернопольская 7000.0 UAH
dom.ria.com

Здається в оренду квартира по вулиці тролейбусна Це однокімнатна, але переділена на спальню і прихожу. .Поруч вся інфраструктура до зупинки 5 хвилин .Поруч пед універстиет.не високі комунальні.хороший ремонт.7 поверх з 11. є ліфт.новобудова..неподалік парк. квартира тепла і світла . є вся побутова техніка. на фото не передає те що вживу тому запрошую на огляд.

Троллейбусная улица, 5Б, Дружба, Тернополь, Тернопольская 8500.0 UAH
dom.ria.com

Ексклюзив! Оренда 1-о кім квартири з усіма необхідними меблями та побутовою технікою. Здається, як на довгий так і на короткий термін. Біля будинку є достатньо місця для парковки авто. Показ у зручний для вас час за попередньою домовленістю. За більш детальнішою інформацією телефонуйте.

Троллейбусная улица, 11Д, Тернополь, Тернопольская 320.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо в довгострокову оренду світлу та простору однокімнатну квартиру на Дружбі, по вулиці Тролейбусній, загальною площею 49 кв.м. на 1 поверсі. Встановлено індивідуальне опалення. Кухня укомплектована меблями, посудом та побутовою технікою. Кухонний гарнітур виконаний на замовлення, обладнана газова варильна поверхня та духовка, встановлено холодильник. У вітальні знаходиться розкладний диван, шафа та комод. Імпортна техніка в санвузлі, білосніжна ванна, туалет та умивальник. Зручне місце розташування: поруч знаходяться зупинки громадського транспорту, школи, дитячі садки, супермаркети АТБ, супермаркет Сільпо, продуктові магазинчики, прокат одягу, церква, салон краси, стоматологія, аптека, ресторан, багато дитячих майданчиків. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-786-513-LX.

1 кімнатна квартира на Дружбі
olx.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль