Оренда стильної 4-кімн. квартири на початку Левандівки. Три кімнати ізольовані, одна прохідна. Центральне опалення. Дві засклені великі лоджії. Добротний сучасний ремонт. Нова сантехніка. Вмонтовані кухонні меблі, дві шафи-купе (коридор і кімната), одна кімната облаштована під спальню, інші кімнати без меблів. Вся побутова техніка, в т.ч. посудомийна машина. Для сімї з дітками шкільного віку (без домашніх улюбленців), для людей, які мають свої меблі. Розвинута інфраструктура, поруч "АТБ", ринок, школа, садок, зупинка громадського транспорту. На тривалий термін. +КП.

Оренда 3-кімн. квартири вул. Сяйво (район "АТБ")
olx.ua

Оренда 3 кім. квартири. Можна з тваринами, можна для кількох осіб.Поруч школа, садочок, паркінг.Вся побутова техніка повністю, включаючи посудомийну машину, блендер, мультиварку. Деталі по телефону.

Сяйво вул. Залізничний район
real-estate.lviv.ua

Пропонується в оренду затишна 2-кімнатна квартира по вул. Сяйво. Кімнати ізольовані з кожної з яких є свій вихід на зашклений балкон. В квартирі присутні всі необхідні меблі для комфорту орендарів а також вся необхідна побутова техніка.Інфраструктура в радіусі 300м.Розглянуть порядних орендарів: сімейна пара,студенти, військові.Без котів. Маленький песик до обговорення.Виникли питання? телефонуйте.

Сяйво вул. Залізничний район
real-estate.lviv.ua

ОРЕНДА двокімнатної квартири у вулиця Сяйво Залізничний район Квартира знаходиться на поверсі з 10 Опалення центральне Техніка: духова шафа, газова плита, чайник , пральна машина , ТВ Велика ванна та тропічний душ Є великий засклений балкон Ізольована спальня з великим двоспальним ліжком та ортопедичним матрацом! Фото відповідають дійсності За додатковою інформацією телефонуйте ЦІНА 12000+ КП

Сяйво улица, 15, Зализнычный, Львов, Львовская 12000.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда квартири 1 кімната 25 кв.м 5 / 12 поверхОренда!Новобудова!Рудненська!1кімнатна квартира смарт- студія з ремонтом.Перша здача!З побутової є все необхідне(мікрохвильва піч,електрочайник,пральна машина,варочна поверхня),включно з теплою підлогою у ванні!На все лічильники.Опалення будинкове.Квартира буде готова до перегляду з 3березня/Ціна 12000грн+кп.Беруть пару,1 особа.БЕЗ ТВАРИН.Є Відео.

Сяйво вул. Франківський район
real-estate.lviv.ua

Житлові комплекси у Львів