Здається 2 км кв Р-н Центр вул. Кобилянська Ремонт, меблі, вся побутова техніка, опалення індивідуальне, інтернет. Вільна. Фото. Ціна 260$ + ком. Пос 06******24 09******94

Здається 2 км кв Р-н Центр вул. Кобилянська
вул. Кобилянська
olx.ua

Здається в оренду частина старовинної будівлі, на три квартири, з закритим двором та власним заїздом. Розташована неподалік від вулиці Кобилянської, квартира має два паркомісця та знаходиться всього дві хвилини пішки від центральних вулиць міста. Обєкт після капітального ремонту: оновлені дах, фасад та усі комунікації. Ніхто не проживав у квартирі після ремонту, тому вона перебуває в ідеальному стані. Загальна площа житла складає 119 м², з яких 62 м² припадає на перший поверх, а мансардний поверх займає 60 м², до якого додається 20 м² тераси. Також є повноцінний підвал висотою 3 метри площею 37 м² з входом прямо з квартири. Кухня має площу 11 м². Квартира має чотири кімнати з двома санвузлами, високі стелі та великі вікна, що забезпечують багато природного світла. Опалення виконано комбінованим способом (газ та електрика), інстальовано бойлер. Крім того, є система охолодження за допомогою файкойлів та обігрів тепловим насосом. Оренда складає 700 доларів США на місяць. Перегляд квартири можливий у зручний для вас час за попередньою домовленістю. За додатковою інформацією та організацію огляду звертайтеся за вказаним телефоном. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-920-446-LX. Катерина, +38**************72.

Сдам квартиру Черновцы, Шевченка Тараса вул.
olx.ua

Ціна 300$+КП. Можна з малими тваринами Оплата за перший + останній місяці. Рієлтор • Здам 1кімнатну в центрі, вул. Кобилянська • Свіжий ремонт • Нові меблі, двоспальне ліжко • Пральна машинка, холодильник • Вільна • Можна з малими тваринами • Світло жодного разу не виключали • Заведене оптоволокно ПЕРШИМИ про найцікавіші АКТУАЛЬНІ пропозиції з РЕАЛЬНИМИ ФОТО дізнаються підписники тeлeгpaм кaнaлy rentCV

ЦЕНТР! КОБИЛЯНСЬКА! з балконом! Здам 1К з меблями і технікою, ТВАРИНИ
olx.ua

Здається 4-к. квартира з ремонтом, і/о, меблями за вул. Кобилянської (р-н Центр) Код квартири: # 12076423 - 4 поверх з 4 - вторинний житловий фонд - індивідуальне газове опалення - двоконтурний котел - тераса У квартирі: - двоспальне ліжко - односпальне ліжко - розкладний диван - варильна панель - духова шафа - холодильник - пральна машина Світла, комфортна квартира у самому центрі міста. Зроблено ремонт, встановлено меблі та побутову техніку. Перевагою є індивідуальне опалення, що допоможе заощадити при оплаті за комунальні послуги. Поруч – розвинута інфраструктура, магазини, заклади харчування, зручна транспортна розв’язка. Перегляньте квартиру на нашому сайті orenda.chernivtsi.ua/4-k-kvartira-z-remontom-io-meblyami-za-vul-kobilyanskoyi-centr Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

4-к. квартира з ремонтом, і/о, меблями за вул. Кобилянської, Центр
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам 1к. Р-н Кобилянської вул. Маяковського. Ремонт. Елітний будинок, планування люкс. Шикарний район квартира в центрі міста . Тільки для порядних людей. Пралка пів автомат.ТІЛЬКИ ДЗВІНКИ.

власник
Здам 1к. Центр. Ремонт. Власник. Перегляд з 20 травня.
olx.ua

Здається 2 кімнатна квартира по вул. Кобилянській, кімнати прохідні, жилий стан, пічне опалення, без меблів. Туалет та ванна - Своя!!! але розташована у спільному коридорі з сусідкою. Балкон з кімнати виходить на вул. Кобилянську.

Квартира по вул. Кобилянській
olx.ua

Здається 4-к. квартира з ремонтом, і/о, меблями за вул. Кобилянської (р-н Центр) Код квартири: # 1 2 0 7 6 4 2 3 4 поверх з 4 вторинний житловий фонд індивідуальне газове опалення двоконтурний котел тераса У квартирі: двоспальне ліжко односпальне ліжко розкладний диван варильна панель духова шафа холодильник пральна машина Світла, комфортна квартира у самому центрі міста. Зроблено ремонт, встановлено меблі та побутову техніку. Перевагою є індивідуальне опалення, що допоможе заощадити при оплаті за комунальні послуги. Поруч розвинута інфраструктура, магазини, заклади харчування, зручна транспортна розвязка. Перегляньте квартиру на нашому сайті orenda.chernivtsi.ua/4-k-kvartira-z-remontom-io-meblyami-za-vul-kobilyanskoyi-centr Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього телефонуйте за вказаним номером.

Кобылянской Ольги улица, 2, Центр, Черновцы, Черновицкая 600.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Чернівці

Географія Чернівці