Здаємо 1 - но кімнатна квартира в гарному стані та з усім необхідним для комфортного проживання ( перевага сімя з 2 -3 чоловік ). Вбудована кухня з електроплитою ( індукційна ) , витяжка , чайник , холодильник , обідній стіл + стільці та неаеличкий диван. Вихід на лоджию , обладнана для відпочинку на з необхідними шкафами , тумбочками. В кімнаті великий кутовий розкладний диван , дві шафи , полиці , тумба + телевізор. Сан.вузол - сумісний , кутова ванна , пральна машина , бойлер. Коридор - вбудована шафа , полиця для взуття , прихожа . В квартирі на все встановлено лічильники. Оплата : 1 - й + останній ( залоговий ) місяць + ком. платежі . Комісійні - 50 %. З Посередниками - Не співпрацюю ! Перегляди за попередньою домовленістю !

Лісківська вул., 28
rieltor.ua

В квартирі є вся необхідна меблі та техніка для проживання.

Лісківська вул., 18
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

В квартирі є вся необхідна меблі та техніка для проживання. Транспортна розвязка зручна( маршрутки, автобуси, тролейбуси). В під"їзді 2 ліфти,один грузовий. В пішій доступності знаходяться магазини, салон краси, термінали та банкомати, ТЦ,,Милославський,, Нова пошта, дитячі та спортивні майданчики, зоомагазин та інше. Ціна оренди становить 11000грн + ком.послуги В будинку працює консєрж,чисте парадне,.. Перегляди по домовленості.

Лісківська вул., 18
rieltor.ua

Здам в оренду 2к квартиру по вул.Лісківській 2/71. В квартиі дві окремі кімнати, великий балкон. Є холодильник, електрична плита з духовою шафою. Знаходиться на 2 поверсі. Зручне місце розташування, поруч є всі необхідна інфраструктура.

Здас в оренду 2к квартирупо вул. Лісківській
olx.ua

Вашему вниманию предлагается в долгосрочную аренду двухкомнатная квартира. Квартира ,аккуратная, чистая. В квартире есть необходимая мебель и техника. Счётчики воды, света. Район с очень хорошо развитой инфраструктурой. Рядом с домом есть абсолютно всё необходимое для комфортной жизни. Застеклённый большой видовой балкон. Эпицентр в пешей доступности. Чистый подъезд, уютный двор, приятные соседи. В доме была произведена замена лифтов. Показы в удобное для вас время. По дополнительному запросу пересылаю видео. Звоните с удовольствием отвечу на все ваши вопросы.

Лісківська вул., 2/71
rieltor.ua

Пропонується в оренду затишна 1-кімнатна квартира-студія у клубному будинку ЖК "Прага" на Троєщині. Ця квартира оснащена всім необхідним для комфортного проживання: сучасні меблі, вбудована техніка, якісна сантехніка. Однією з унікальних переваг цієї пропозиції є доступ до просторої тераси на даху будинку, звідки відкривається чудовий вид на місто. Тераса обладнана зоною відпочинку та грилем, що робить її ідеальним місцем для відпочинку чи проведення часу з друзями та сімєю. ЖК "Прага" відомий своєю закритою територією, що забезпечує додаткову безпеку та конфіденційність. Район Троєщина зручний своєю розвиненою інфраструктурою: поруч є магазини, кафе, спортивні зони, а також зупинки громадського транспорту, що забезпечує легкий доступ до інших частин міста. Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто шукає комфортне в спокійному районі з легким доступом до усіх міських благ. Чекаємо на ваші дзвінки та готові відповісти на будь-які запитання! Комісія 50%

Лісківська вул., 31
rieltor.ua

Здам 1-к квартиру в чудовому стані. Велика кухня-вітальня та окремо спальня,є невеличкий гардероб,без балкону. Є холодильник,мікрохвильовка,духова пічка,варочна поверхня,електрочайник,телевізор,інтернет,кондиціонер,бойлер,пральна машинка,2 розкладних дивани,велика шафа-купе,лічильники на все. Лісківська 23,територія під охороною. Комісія 50%

Здам 1-к квартиру з окремою спальнею в ЖК "Район"!Лісківська 23!
olx.ua