БЕЗ% ЖК Княжий Затон 9. ВІЛЬНА! КЛЮЧІ НА РУКАХ! БУДЕ ГЕНЕРАТОР! 2к квартира. Сучасний ремонт. Всі необхідні меблі та техніка в наявності! Планування: - кухня з виходом на лоджію - 2 окремі кімнати - ванна - туалет - коридор У кухні: - варочна поверхня та витяжка - духова шафа - мікрохвильова піч - холодильник - кухонний стіл і стільці У 1-й кімнаті: - двоспальне ліжко з новим ортопедичним матрацом - дві місткі гардеробні шафи У 2-й кімнаті: - тумба під телевізор - 2-місний розкладний диван -2 крісла - шафи для зберігання речей - кондиціонер У санвузлах: - ванна та туалет - бойлер - дзеркало з підсвіткою та місця для зберігання речей - пральна та сушильна машини У гардеробі: - комод - гардеробна шафа з великим дзеркалом Регульовані радіатори опалення, лічильники на опалення, електроенергію, воду. Енергозберігаючі склопакети. Встановлено відеоспостереження. Консьєрж. На території ЖК є все необхідне: гостьовий та підземний паркінг, салони краси, кафе, спортивні та дитячі майданчики. У пішій доступності ТРЦ RiverMall, Аркадія, магазини та супермаркети Сільпо, АТБ, NOVUS, фітнес клуби Sportlife та DOG, ресторани, кафе, медичні клініки. Поруч новий парк зі спортивними зонами та локаціями для відпочинку, озеро Срібний Кіл та набережна річки Дніпро! Безпечний та молодий район, піша доступність до метро та основні транспортні розвязки (проспект Бажана, Дніпровська Набережна, Дарницький та Південний мости). До станцій метро Позняки та Осокорки 10 хвилин пішки. Оплата: 1-й місяць + заставна сума (22500 грн) + комунальні платежі. Без комісії для орендаря! ПОБАЖАННЯ ДО ПОТЕНЦІЙНИХ ОРЕНДАРІВ: - без домашніх улюбленців; - можливе заселення з дітьми від 6 років; - довгостроково (від 6 місяців); - покімнатну оренду не розглядаємо. Перегляди у будь-який час за попередньою домовленістю.

Княжий Затон вул., 9
rieltor.ua

Оренда затишної 2 кімнатної квартири вул. Княжий Затон 2/30, Дарницький р-н - 75 кв. м. загальна, 20 кв. м. кухня - 14 поверх 16-ти поверхового будинку Квартира простора, світла, є дуже чудова дитяча кімната В квартирі є все необхідне для комфортного проживання: - Плита - Чайник - Холодильник - Духова шафа - Пральна машина - Кондиціонер 2 шт - Мікрохвильова піч - Посудомийна машина Санвузол розділений З кухні маємо вихід на засклений балкон, де є шафа для зберігання речей Інфраструктура: -ТРЦ -Кафе -Озеро -Школа -Садочки -Магазини Розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвязка! Станція метро Позняки 5 хвилин в пішій доступності Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!

Княжий Затон 2/30, Позняки 5 хв, затишна 2к квартира
olx.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Княжий Затон вул., 16В
rieltor.ua

БЕЗ КОМИССИИ! Сдаётся в аренду уютная однокомнатная квартира в Дарницком районе Киева по адресу ул. Княжий Затон, 7. Квартира сдается для одного человека, без детей и домашних животных. Жильё расположено в районе с развитой инфраструктурой, что обеспечивает комфорт и удобство проживания. Всего в нескольких минутах ходьбы находятся отделения Укрпочты и Новой Почты, супермаркет "Новус" с генератором, многочисленные кафе и рестораны, также оборудованные генераторами, а также спортивные площадки, стадион и фитнес-зал. Для удобства в непосредственной близости расположены отделения банков. Метро "Позняки" всего в 7 минутах неспешной прогулки, что позволит вам легко и быстро добираться в любую точку города. Это идеальный вариант для тех, кто ценит комфорт и удобство жизни в современном районе с развитой инфраструктурой.

власник
Княжий Затон вул., 7
rieltor.ua

Без Комісії!! До Вашої уваги пропонується 3-к квартира в пішій доступності до м.Осокорки. В квартирі виконаний ремонт та є вся необхідна побутова техніка (окрім бойлера, власники можуть докупити та поставити за необхідності). Складається з трьох окремих кімнат, двох сан/вузлів та кухні. Поруч розвинена інфраструктура: ресторани, аптеки, магазини, школи та багато іншого. Такоє є власна кладова в цьому будинку. Розглянемо орендарів з маленькими домашніми улюбленцями. Можу надіслати відео за потреби. До м.Осокорки 10хв пішки.

Княжий Затон вул., 16а
rieltor.ua

Перша здача в оренду, хороший якісний євроремонт, Спальня , окрема вітальня, кухня, і дитяча ( з двоповерховим ліжком і диваном) Санвузол роздільний 5 поверх Поруч метро Позняки , Осокорки, ТРЦ River mall, парк 22000 грн Без комісії

Княжий Затон вул., 4а
rieltor.ua

Княжий затон 16в, 16пов. цегла. Будинок з охороною, поруч зона відпочинку, маркети, прогулянкова зона, затока, River Mall тощо Квартира 110кв.м. у гарному стані, наповнена меблями та технікою: • Вбудована кухня; -Пральна машина • Посудомийочна машина; • Духова шафа; -Холодильник; • Мікрохвильова піч; • Витяжка; • Блендер; • Кондиціонери; • Вбудовані шафи; • Двоспальне ліжко; • Телевізор; • Дитяча; • Кінотеатр; Гарне планування: • Двостороння(гарний протяг); • 2 великі ванни кімнати; • Вхідна частина; • Хол; • Спальня; • Дитяча; • Вітальня; • Багато балконів; Краєвид з вікна потішить ваші очі, свіже повітря. На усе лічильники. Гарні сусіди.

Оренда 3кім. квартир біля Рівер Молу
olx.ua