#6222 Пропонується в оренду стильна квартира-студія на вулиці Заліській в районі Клочківська, поруч з супермаркетом Харків (колишній Восторг) та Будмен. Квартира дуже простора і затишна, з загальною площею 55 квадратних метрів. У ній є величезний диван з вбудованим електрошезлонгом та баром, оригінальний стіл Calligaris, який легко перетворюється з кавового в обідній, а також побутова техніка Gorenje та сантехніка Grohe. Зручності включають кондиціонер Daikin та бойлер у ванній кімнаті. Є двоспальне ліжко в окремій спальній зоні та великий диван, що розкладається на два додаткових спальних місця. Квартира має великий основний балкон з виходом на ще один, менший. Є просторі шафи-купе для зберігання речей як у спальній зоні, так і в коридорі. Забезпечена сигналізацією та можливістю підключення тревожної кнопки за додаткову оплату. Інтернет надається від Triolan. Квартира розташована у тихому районі недалеко від центру міста з легким доступом до супермаркетів, дитячих садочків, шкіл, кафе, зупинок громадського транспорту та станції метро. У будинку є міні-маркет, а біля нього - автопарковка.

Залесская улица, 5, Шевченковский, Харьков, Харьковская 10000.0 UAH
dom.ria.com

Код обєкту: 6036 Представляємо вашій увазі в оренду двокімнатну квартиру у центрі міста, розташовану на 1 поверсі 15 поверхового будинку, неподалік від магазину Восторг на Клочківській, в елітному районі . Ця квартира в новому житловому комплексі пропонує євроремонт, перша здача, . Загальна площа квартири - 60 квадратних метрів, з розплануванням, що передбачає окремі кімнати. У квартирі затишна кухня площею 20 м, де вже є необхідна мебель та побутова техніка. Також у вашому розпорядженні спальня, гардероб та санвузол. Додаткові зручності, такі як кондиціонер, Wi-Fi, а також пральна машина та посудомийна машина, допоможуть зробити ваше проживання максимально комфортним. Можливість перебування з домашніми улюбленцями, в тому числі з невеликою собачкою. Розташування квартири в непосредній близькості від всієї необхідної інфраструктури - магазинів, ресторанів, кафе, дитячих садків, шкіл та супермаркетів. Також поруч знаходиться зупинка громадського транспорту. Не упустіть шанс на прекрасне життя у цьому чудовому помешканні! Телефонуйте нам вже сьогодні, щоб домовитися про перегляд!

Залесская улица, 5, Павловка, Харьков, Харьковская 10500.0 UAH
dom.ria.com

Сдам 3к. кв в новострое Держпром, в Центре, ЖК Залесский.

Заліська вул., 5
rieltor.ua

Сдам уютную, просторную квартиру в новострое на Залесской ( за Тетрисом). Формат квартиры: кухня студия и спальня, гардеробная, санузел.Площадью 60м2. Есть все необходимое для комфортного проживания. Ванная комната с душ. кабиной.Диван в кухне студии не раскладывается.Чистая, теплая, сухая квартира. На 12ом этаже/15ти этажного дома. Есть возможность паркоместа. Отличная инфраструктура и прекрасная транспортная развязка. Звоните только в WhatsApp и Telegram 8000грн + коммунальные.

Сдам просторную квартиру в новострое Залесская(за Тетрисом) Научная
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

#3556 Сдається 2-кімнатна квартира (євродвушка) у ЖК бізнес-класу "Заліська" за адресою Заліська 5, Клочківська. Цегляний будинок, взимку дуже тепло, навіть спекотно, підїзди з відеоспостереженням, 2 ліфти, поруч з будинком парковка, що охороняється. Розвинена інфраструктура: 5 хвилин на машині до м. Наукова і центру, в 2х хвилинах зупинки громадського транспорту, супермаркети, школа, садок, спортзали, ресторани - все в пішій доступності.

Залесская улица, 5, Сосновая Горка, Харьков, Харьковская 9500.0 UAH
dom.ria.com