Аренда просторной трех комнатной квартиры в районе Долгинцева (Автовокзал ).Светлая и уютная квартира подходит как для большой семьи так и для командировочных .Квартира находится на пятом этаже пяти этажного дома , раздельная планировка .Вся необходима мебель и техника для комфортного проживания имеется .Показ в удобное для Вас время по предворительной договорености .

Днепровское шоссе, 5д
rieltor.ua

Квартира знаходиться за адресою : Дніпровське шоссе 9. Квартира укомплектована усім необхідним для проживання: бойлер, цифрове телебачення , 4 спальних місця, ковдри, подушки, посуд, праска, пилосос, холодильник. Дзвоніть і приходьте на показ!

Дніпровське шоссе, 9
rieltor.ua

Пропонуємо до Вашої уваги оренду однокімнатної квартири біля автовокзалу. У квартирі сучасний ремонт. Розташована на четвертому поверсі чотриповерхового буднику. Повністю мебльована та має необхідну для проживання техніку: бойлер, пральну машину, холодильник, телевізор, кондиціонер. Щодо розташування: центр міста, поряд вся необхідна інфраструктура, а саме - магазини, кавярні, супермаркети, парки, школи, дит.садочки та багато іншого. Оренда для однієї людини або пари, без домашніх тварин. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Дніпропетровське шосе, 8
rieltor.ua

Здам в оренду однокімнатну простору сталінку, на вул. Дніпр. шосе 8. Квартира повністю укомплектована необхідними меблями та технікою. Вся необхідна інфраструктура у пішій доступності, зупинка під будинком. Ціна 8500+світло, газ та вода. Готова до заселення, дзвоніть.

Дніпровське шоссе, 8
rieltor.ua

Географія Кривий Ріг