Новый дом бизнес класса ЖК «Герцен Парк», ул. Герцена 35. Однокомнатная смарт квартира , общая площадь 20 кВ.м., большой санузел, счетчики на воду, свет. В квартире есть бытовая техника, холодильник, плита электрическая, бойлер, СМА, чайник. Квартира полностью укомплектована мебелью: диван, стулья, стол, шкаф . Закрытая придомовая территория, охрана и видеонаблюдение 24/7 , подземный паркинг. Рядом с комплексом крупнейший парк города - Кирилловский Гай. Метро Дорогожичи - 15 минут ходьбы, до метро Лукьяновская - 20 минут, до Крещатика - 10 минут на автомобиле. Лучшее место для жизни, работы и отдыха недалеко от центра города.

Аренда 1к.квартиры, ЖК Герцен Парк, м Дорогожичи 12 мин. пешком
olx.ua

Довгострокова оренда чудової 4-х кімн. квартири для великої сімї, по вул. Герцена 17/25 в цегляному клубному будинку, площею 176м2, включно 4 балкони та лоджії по 4 м2. Квартира знаходиться на 6-му поверсі, 3-х стороння, основні вікна виходять на тихе подвіря. Квартира складається з холу, вітальні-їдальні 45 м2, кухні, спальні 1(41м2), спальні 2, спальні 3 по 12 м2 та15 м2, дві ванні кімнати 10 м2 та 4,5м2, 3-х засклених теплих лоджій та відкритого балкону. Укомплектована італійською кухнею, з побутовою технікою, вбудованими шафами у великій кількості, багато груп світла у кожній кімнаті, шторами, тюлями. У квартирі є побутова техніка: плита, духовка, витяжка, окремо фільтована вода, посудомийна машина, бойлер, очищення води, кондиціонери в кожній кімнаті. З меблів є 2- х спальне ліжко 1,8 м *2 м з ортопедичним матрасом, прикроватні тумбочки, стіл та стільці на кухні, великий стіл 1,8 м та стільці в їдальні. В 2-х спальнях є ліжка: в одній 2-х ярусне односпальнев іншій односпальне ліжко. Будинок теплий, опалення з термолічильниками, тепла підлога, електрика тарифікована (день/ніч). У квартирі є домофон, сейфи, охоронна сигналізація, металеві, захисні та сонцезахисні ролети. Підїзд охороняється, є консьєрж, 2 ліфти: вантажний і пасажирський, стоянки для автомобілів у дворі, вїзд закритий через шлагбаум,є на подвірї дитячий майданчик. Дуже зручна локація: Є все в блиькій доступності: лікарні, парки, дитячі майданчики, мовні курси, спортивні секції, ТРЦ, аптеки, банки, почти, Поліція Шевченківського району, поряд м. Лукянівка, м. Дорогожичі 10-15 хв. Гарна розвязна міского транспорту. До центру від 5 до 15 хв. на автомобілі, залежно від часу. Вартість оренди + комунальні. Перегляд за попередньою домовленостю. Без комісії!!!

ексклюзив
Герцена вул., 17/25
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Доброго дня! Агентство нерухомості Four Towers пропонує до вашої уваги: есклюзивна дизайнерська квартира для великої сімї. Просторе планування, площею: 140 кв. м. : 3 окремі кімнати, гардеробна, пральня, 2 с/в та вітальня з кухнею. Простора вітальня з кухнею, 45 кв.м. використовується як простір для відпочинку, з затишним диваном та каміном, а також великим телевізором. Два санвузли, надають можливість уникнути черг в великій сімї. 3 спальні відокремлені від зони відпочинку. Спальня з гардеробною та великими вікнами та телевізором. В кожній кімнаті встановлений кондиціонер, в квартирі виконаний якісний ремонт із комплектуючих матеріалів передових світових виробників. Квартира продумана до дрібниць.

Герцена вул., 17-25
rieltor.ua