Здається по вул. Б. Хмельницького( поруч вул. Вовчинецької). Квартира в житловому стані, бойлер на горячу воду, холодильник, лічильники(газ, світло, вода), центр.опалення. Квартира в середині будинку. Біля будинку зупинка, магазини, аптеки, та інше. Пропозиція від агентства нерухомості “ Gamma IF”

Житловий стан, тихий район.
olx.ua

Квартира в новобудові, індивідуальне опалення, меблі, техніка, недалеко від центру

2к новобудова  вул.Богдана Хмельницького
olx.ua

Богдана Хмельницького, 2 кімнатна, 3/5пов, бойлер, холод, пралка, кондиціонер, м/п вікна, засклений балкон. 300дол+кп Вже вільна

Оренда 2-кімнатна Каскад
olx.ua

Оренда просторої затишної квартири в спокійному районі міста з гарним ремонтом. Квартира ідеальна для життя. 2 кім окремі, кухня з балконом, санвузол роздільний, просторий коридор з кладовою. У кімнатах паркет. Якісний добротний ремонт, який робили для себе та нещодавно оновили. Підігрів підлоги там де плитка. Індивідуальне газове опалення. Кімнати повністю мебльовані. Двоспальне ліжко, меблі, телевізори, пральна машина, пилосос, микрохвильова, газова варильна поверхня, електродухова шафа. Телефонуйте, таких якісних квартир мало на ринку оренди. Квартира чиста, світла, тепла і повністю підходить для життя родини. Тихі двори в оточенні приватного сектору. Поруч магазини, школи, кавярні, тц Велес, 10 хвилин до центру міста на авто.

ул. Хмельницкого Богдана, 51В, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 300.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здаю 1 к.кв по Б.Хмельницького (р- н Вокзал та Одеська академія) - Новобудова з євроремонтом. - 5/ 6 поверх.Будинок без ліфта. - Інд.Опалення-газовий котел. - Необхідні меблі. Є гардеробна кімната. - Побутова техніка: Холодильник, Пральна машина, пилосос, котел. - Проведено інтернет. Вартість-8500 Грн+КП

Здаю 1 к.кв по Б.Хмельницького (р-н Вокзал) Новобудова.
olx.ua

Здається в оренду хороша та простора однокімнатна квартира на вул.Богдана Хмельницького. Тихий, хороший район, розвинута інфарструктура. В квартирі є все необхідне для проживання. Хороший євроремонт, прекрасний стан. Можна з тваринами!!! Детальніше за телефоном!

Хмельницкого Богдана улица, 98, Ивасюка Надречная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 400.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Географія Івано-Франківськ