В довгострокову оренду здається двокімнатна квартира (2-й поверх) в ЖК Лікоград. Квартира знаходиться за адресою м. Київ, вул. Академіка Вільямса 15, корп. 3. Загальною площею 70 кв.м. До метро Іподром 15 хв. пішки. В будинку є генератор, що забезпечуватиме роботу опалення взимку. Квартира мебльована і укомплектована необхідною технікою (бойлер, посудомийна машина, кондиціонер, сучасний тв 49 дюймів). В квартирі зроблено євроремонт. Комунальні 600 грн. Опалення в середньому 1600 грн. залежно від місяця. Додатково оплата по лічильниках. В будинку є консьєрж.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 15
rieltor.ua

Здам двокімнатну квартиру в Голосіївському районі по вул. Академіка Глушкова 49, 7 поверх 16 поверхового будинку, квартира в хорошому стані.

Здам двокімнатну квартиру Глушкова Теремки
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Здається 1-кімнатна квартира в ЖК Лікоград, вільна для проживання. Тепла, затишна, облаштована всіма необхідними меблями та технікою. Бойлер, холодильник, телевізор, чайник, кондиціонер, мякі меблі, кухня, шафи купе. Лічильники води, опалення. Електролічильник подвійний тариф (день, ніч). Вікна у двір. Упорядкований район, гарна транспортна розвязка. До метро "Васильківська" 15 хв пішки, розвинена інфраструктура (магазини, школи, кафе, лікарні, аптеки, ресторани, банки, косметологи, будь-які сервіси), голосіївській парк та ВДНГ для прогулянок на природі. Орендна плата 15000 грн + застава у розмірі орендної плати + комунальні та комісія 50%.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3/7
rieltor.ua

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 9
rieltor.ua

Пропонуємо в оренду 4-х кімнатну квартиру з терасою, вул. Степана Рудницького (Вільямса), 3/7. Квартира з гарним сучасним ремонтом, повністю укомплектована меблями та технікою. Квартира з гарним видом на місто. Зручне планування квартири: Перший поверх: Простора вхідна група. Велика спальня з власним санвузлом (ванна і душова кабіна), гардеробна. Дитяча кімната, розділена на 2 зони – зона відпочинку і зона для ігор та занять. Великий санвузол з ванною. Окрема кімната з диваном і з санвузлом з ванною, сходи на 2-й поверх. Другий поверх: Велика кухня-вітальня з виходом на терасу. Кухня зонована, має барний стіл, великий обідній стіл та кутовий диван. На 2-му поверсі окремий санвузол з душовою кабіною, пральня. В кожній кімнаті кондиціонер, телевізори; встановлено посудомийну машину, бойлер, два холодильники, є вся необхідна побутова техніка для кухні, тепла підлога, охоронна система.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3/7
rieltor.ua

ул.Вильямса (Рудницкого)17/11, Ліко град, метро Іподром\Васильківська вул.Вільямса 17/11(Рудницького) Уютная квартира в современном жилом комплексе поблизости от метро. Кондиционер Стиральная машинка Бойлер Плита Холодильник Микроволновка Электрочайник Утюг Гладильная доска Пылесос Шкаф-купе Гардеробный шкаф ... Есть посуда Интернет(несколько провайдеров в доме на выбор) Wi-Fi Роутер Небольшие коммунальные платежи и зимой и летом. Голосеевский район, Ликоград; Ближайшее метро Ипподром и Васильковская. Ашан, Сильпо, Новус - все в нескольких минутах пешком (2- 5 мин). Рядом: озера, парк, ВДНХ ТЦ Respublika, МЕТРО, Эпицентр.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 17/11
rieltor.ua

Простора, світла та тепла 2-х кім. квартира в сучасному ЖК «ВЕНЕЦІЯ» з видом на озера. Сучасний ремонт, повністю укомплектована меблями та технікою. Кімнати роздільні, два засклені балкони, бойлер 100л, кондиціонери, тепла підлога в с/в, лічильники тепла та води. Закритий двір, закрите паркування та підземний паркінг. 12 хвилин пішки від метро Іподром. У підїзді та по периметру комплексу цілодобове відеоспостереження. Добре розвинена інфраструктура. Поруч дитячі садки та школи. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном або месенджери!

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 19/14
rieltor.ua

В долгосрочную аренду семье (можно с детьми старше 6 лет, но без животных) сдается квартира, ул. Вильямса 3/7 в ЖК «Лико-град». 45 метров. Дом сдан, все ремонты закончены. Ухоженный двор с детскими площадками, окна выходят на лес. До метро 15 минут пешком. В квартире все есть: кухня MERX, холодильник Liebherr, духовой шкаф, варочная, микроволновка - Electrolux, стиральная машина - Bosch, посудомоечная машина - Electrolux, кондиционер - Mitsubishi, водонагреватель, WiFi, ТВ. Отдельная спальня з кроватью 10 метров квадратных, кухня-студия с раскладным диваном, гардеробная. Полностью меблирована. Все счетчики, в том числе отопления, на батареях термоголовки - квартира тёплая.

Аренда евро-2 комнатной квартиры жк Лико-Град ул Вильямса 3/7
olx.ua

Житлові комплекси у Київ