Исключительно на 6 месяцев ! Сдам свою однокомнатную квартиру после капитально ремонта, все исключительно новое. Ремонт закончили 2 месяца назад, отсутствуют откосы на окнах. Квартира расположена на 9/9 этаже на улице Александровская, до остановки(проспекта) идти меньше минуты. В квартире есть все необходимое для проживания: газовая плита, стиральная машина, холодильник, микроволновая печь, посуда, настольная духовка, бойлер, пылесос, телевизор, вай фай. А также есть небольшая кладовка. Квартира соответствует фотографиям. Аренда 7000 грн + залог 7000 грн. Сдам квартиру порядочным людям. Риелторов просьба не беспокоить. Детальнее по телефону.

власник
Сдам 1к на Советской на полгода
olx.ua

Здам в оренду на довгостроковий період однокімнатну повнометражну (47 кв м) квартиру по вул. Миру. Квартира з евроремонтом технікою та сигналізацією. У Квартирі є усі необхідні меблі для проживання. Ціна оренди 6000 грн + залог + останій місяць.Звонити через Телеграм Вайбер Вацап.

власник
Здам однокімнатну повнометражну квартиру:(47кв метр).Центр міста
olx.ua

2х кімнатна квартира з ремонтом 2015 року. Все як на фото. Ціна 7000 грн + ком.послуги. Деталі за телефоном 06******89 Анастасія.

власник
Оренда квартири
olx.ua

Квартира знаходиться на другій лінії від вулиці Чумаченко, в районі зупинки «Висотна» Знаходиться на одній лінії з лікарнею, тому світло не вимикають! Є все необхідне для проживання. Телевізор, пральна машина, холодильник, фен, праска. Два спальних місця. Невеликі комунальні та дуже тепло взимку! Вам не знадобиться обігрівач ні одного дня. Можна з дітьми та окремо обговорюються домашні тварини. Бажано сімейна пара. Послуги ріелтора - 2000 грн Звʼязок тільки через телеграм- 0 ************43

власник
1 к квартира, Космос!! Комарова
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Аренда 2-кімнатної квартири, вул. Незалежної України 42, 2/5 поверх, 50/28/8, теплий цегляний будинок, сталінка, квартира у нормальному стані, продається з усіма меблями та технікою.

власник
Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 42
rieltor.ua

Сдам просторную однокомнатную квартиру в самом центре коммунарского района по адресу улица Чумаченко 34А. Сдам на длительный срок. Меблирована. Техника. От хозяина. Оплата помесячно+ залог 5000 грн+ ку

власник
Сдам 1 к квартиру Космос
olx.ua

Сдам двухкомнатную квартиру по улице Кияшко, Ленинский район. Я хозяин, без агентских услуг!!! Рядом остановки транспорта, супермаркет Сильпо. В пешей доступности находится зеленая зона, парк и остров "Хортица". Квартира в жилом состоянии, чистая и ухоженная. Балкона нет. Есть вся необходимая для жизни мебель, холодильник, телевизор, в каждой комнате спальные места, два дивана и двуспальная кровать. В квартире колонка, горячая вода у Вас будет постоянно. Квартира на 4 этаже 4-ох этажного дома. Желательно без животных и не более 4-ох человек. Условия аренды 4000 грн. в месяц + коммунальные услуги + Вы сразу оставляете 4000 грн. за последний месяц проживания. Звоните.

власник
Сдам 2-х комнатную квартиру по ул. Кияшко, комнаты раздельные, хозяин!
olx.ua

Сдам 1км квартиру на 2м этаже 9ти этажного дома в центре Бородинского. Дом ОСББ, детская площадка, магазины, остановка , школа рядом. Из мебели и техники : новый диван, бойлер, холодильник, газ.плита ( как на фото). Квартира сдается на длительный срок .

власник
Сдам 1 км квартиру . Бородинский
olx.ua

Сдам квартиру, 9 этаж. Квартира чистая, готова к проживанию. Комнаты раздельные. Просторная кухня.

власник
Сдам 2-х комнатну квартиру на ул. Украинской
olx.ua

Двухкомнатная полнометражная квартира, 2 этаж, в центре города. Есть необходимая мебель и бытовая техника.

власник
Долгосрочная аренда квартиры в центре города
olx.ua

Здаю як 2х кімнатну, тобто комуналка сплачується 2/3 (наприклад опалення 2100 нараховано, сплачуєте1400). Водонагрівач на 80л., кондиціонер 7ка, сейф, балкон, холодильник, броньовані двері+загальний тамбур. Лічильники лише на світло (старий дисковий) та воду... Також можимо надати у користування пилесос, гладильню, столові прибори та ін. Є рідвідка до пральної машинки, є сама машинка але потребує ремонт. Розташування будинку та поверхах забезпечує захист від вибухів неподалік ( за час війни жодного скла не розбилося). Інфраструктура: 100м. Ринок, магазини, аптеки, поліклініки (доросла та дитяча в радіусі 500м.) За 800м. кінцева зупинка транспорту 6-ти маршрутів у різні напрямки міста.

власник
Авраменко улица, 12, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 4500.0 UAH
dom.ria.com

Сдам 2-х ккімнатну квартиру, Космічний р-н., ул.Чумаченко,25а, 8/9. Евроремонт, є всі меблі та техніка. Дуже гарне розташування, поруч зупинка, АТБ, ринок, парк, автостоянка.

власник
Чумаченка вул., 25А
rieltor.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Сдам в аренду 1-комнатную квартиру 2/9этаж,вся необходимая техника есть, развязка хорошая все рядом, мебель имеется, можно на короткий срок два,три месяца.

власник
Аренда квартиры однокомнатная
olx.ua

Оренда 1х кімнатної квартири за адресою вул. Професора Толока (Дніпровський район), 2-й поверх 9-ти поверхового будинку. Є вся потрібна техніка: бойлер, холодильник, техніка Квартира знаходиться в спокійному районі, в кроковій доступності, парк, магазини, школи, дитячі садки, зупинки транспорту, ринок. Кінцева маг. Варус Оплата 4000 грн (+ комунальні послуги) Прохання дзвонити, а не писати в ОЛХ. Телефонуйте, або пишіть у вайбер, домовимося про огляд.

власник
Оренда 1 кім.квартири. Бородинський(Дніпровський)р-н. Власник
olx.ua

Сдам 2 к. В квартире есть вся необходимая техника для комфортного проживания.

власник
Сдам 2 ком. квартиру Светлая 12 9/14 этаж.
olx.ua

Просьба реелторам не звонить.Сдам 2 ком.квартиру на космосе,возле Ореховского кольца,рядом АТБ,и др.магазины,конечка транспорта,квартира частично меблирована, бойлер,холодильник,1 этаж,балкон,лоджия большая.БЕЗ ЖИВОТНЫХ!!!!

власник
Сдам 2ком.квартиру
olx.ua

Здам в оренду 1 кім квартиру Шевченківського районі вул магістральна 80 ,10 поверх Квартира в жилому стані,2 дивани двоспальні, є всі необхідні меблі і техніка Кондиціонер, бойлер, пральн.машинка, холодильник Оренда 5000 грн+ ком.посл(+5000 грн залогова сума)

власник
Здам однокімнатну квартиру
olx.ua

Квартира на первом безопасном этаже, район Пушкина, в самом центре города, две минуты от проспекта , состояние отличное.

власник
Сдам 2 комнатную квартиру, центр города
olx.ua

Здається однокімнатна квартира по вулиці Бочарова, 2-й Шевченківський мікрорайон. Поряд автобусна та трамвайна зупинка, парк, магазини. Квартира частково мебльована.

власник
Квартира по вулиці Бочарова, довгострокова оренда
olx.ua

Без комисии аренда 1к кв долгосрочно новый дом есть все для жизни Новокузнецкая 57 пески 4 южный

власник
Долгосрочна аренда квартиры
olx.ua

Здам в довгострокову оренду 2-кімнатну квартиру в м. Запоріжжі для двох дорослих без тварин по вул. Незалежної України, р-н універмаг "Україна", центр (Вознесенівський район). 3/5 поверх, нові металопластикові вікна, свіжий косметичний ремонт, балкон не засклений. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями. 9000 грн. + комунальні послуги, торг (+залогова сума в розмірі місячної оренди). Власник. Рієлторам не турбувати!

власник
Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 80
rieltor.ua

Від власника. Здам у оренду 3 кімнатну квартиру по вул. Рубана на 8 поверсі 9 поверхового будинку, хортицький район.Квартира облаштована всією необхідною для проживання технікою і меблями. В кожній кімнаті є ліжка. В квартирі два балкони, встановлені сучасні пластикові вікна. Є бойлер для гарячої води на 80 літрів. Встановлені лічильники на воду, газ, е/е. Додаються реальні фото квартири. При заселенні оплачується місячна орендна плата + страхова сума у розмірі орендної плати, яка по закінченню оренди повертається. Оплата комунальних послуг за поточний місяць здійснюється у наступному місяці. Здаю квартиру орендарям без тварин. На всі запитання відповім по телефону.

власник
Здам в оренду 3-кімнатну квартиру від власника по вулиці Рубана
olx.ua

Сдам в долгосрочную аренду 2х к квартиру в центре города , новострой , по ул Гагарина 3. Закрытый охраняемый двор с консьержем. Общая площадь 80м, просторная кухня - студия , 2 сан узла-гостевой и при спальне(ванная). После косметического ремонта.удобное расположение , остановка , супермаркет в доступности 100 м, рядом школы , садики. Преимущественно семейным парам.

власник
Сдам 2к квартиру
olx.ua

Здам на довгий час однокімнатну кв.у центрі міста. Можна з дітьми і тваринами.1 поверх. На вікнах решітки. Металеві двері. Колонка,мблі,посуд,душова кабінка.Поруч магазини,аптеки.4200+к.п.Стоять лічильники гагу ,води,електроенергії.

власник
Довготривала аренда
olx.ua
1 - 24 з 55 результатів

Популярні запити

Географія Запоріжжя