вул. Саперне Поле, 3

«Бульвар Фонтанів» Саперне Поле вул., Квартира повністю укомплектована, оснащена всією побутовою технікою. Велика кухня вітальня, закрита спальня з шикарним виглядом, велика ванна кімната, гардеробна кімната. І що немало важливо, багато місця для ваших речей. Житловий комплекс преміум-класу "Бульвар Фонтанов" - ідеальне місце для життя та відпочинку. Концепція має на увазі 150-метровий каскад музичних фонтанів, двір без машин, лаунж-зону на даху, цілодобове обслуговування, високотехнічну систему безпеки та трирівневий підземний паркінг.

Саперне Поле вул., 3
rieltor.ua

#10228 ЖК "Бульвар фонтанів". Сучасна 2к квартира, 8 поверх/13 поверхового будинку 71 кв. – загальна пл. , кухня-вітальня 45 кв. м, 15 – житлова пл. Продумане планування, 1 окрема спальня плюс простора кухня-вітальня, два санвузли з душовою кабіною та ванною, бойлер, пральна машинка з сушаркою, 5 великих шаф-купе в передпокої та спальні, скрізь підігрів підлоги, кондиціонери. У квартирі є система очищення води "зворотній осмос". Дизайнерський ремонт у сучасному стилі, високоякісні європейські матеріали та техніка, світлі тони. Комплекс преміум-рівня, своя велика закрита і територія, що охороняється, із зеленою зоною, зі своєю власною інфраструктурою. Концепція «двір без машин» - гарантія безпеки, все переміщення транспорту здійснюється підземним паркінгом.

Саперне Поле вул., 3
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Квартира з ремонтом преміум класу у ЖК Бульвар фонтанів. Здається в оренду ВПЕРШЕ - чудова квартира площею 127 кв. м. за адресою Саперне поле 3. Знаходиться на 10-му поверсі. Це ідеальне житло для тих, хто шукає престижну та повністю обладнану квартиру. Основні характеристики: Планування: Кухня-вітальня (41 кв. м), три спальні, дві вбиральні, пральня, два санвузли. Окремий гардероб з власним санвузлом. Комплектація: Меблі та техніка: Повністю мебльована та обладнана побутовою технікою BOSCH. Зручності: Підігрів підлоги, стеля з акустичною системою, електромоторні штори, квартира обладнана системою захисту Ajax (датчик задимлення, потопу, фіксація руху, відчинення дверей), також проведено оптоволокно, є можливість під`єднання старлінку у випадку блекауту Дизайн: Мякі панелі, італійські шпон панелі, декоративна штукатурка, камяні стільниці та підвіконня, італійська плитка, гарний паркет. Додаткові особливості: Високі двері прихованого монтажу, вбудований плінтус частково з підсвічуванням. Квартира продумана до дрібниць для вашого комфорту. 1 кімната залишається пустою та буде обладнана на прохання майбутніх мешканців. Житловий комплекс бізнес-класу, з високим рівнем безпеки з добре облаштованою територією. Підземні паркінги, сучасні підїзди та ліфти. У комплексі є фонтани з підсвічуванням та музикою. Поруч ліцей, два супермаркети, 2 спорт зали, басейн, гарна транспортна розвязка. Умови оренди: 4500$ + к.п+ застава у розмірі одного місяця проживання+ обов`язковий клінінг по виїзду. Розглядаємо маленьких тваринок Чекаємо на порядних та привітливих людей. Не пропустіть шанс на прекрасне життя у цій чудовій квартирі. Зателефонуйте прямо зараз!

Саперне Поле вул., 3
rieltor.ua

Дизайнерская 2-х комнатная квартиры (60м2) на ул. Саперное Поле 3 в новом премиальном жилом комплексе "Бульвар Фонтанов". Дорогой дизайнерский ремонт с использованием только качественных материалов. В квартире отдельно кухня-гостиная и спальня, просторный смежный санузел с ванной, застекленный балкон. Полностью укомплектована мебелью и бытовой техникой для комфортной жизни. В комплексе предусмотрена лаунж-зона на крыше с открытой террасой, аллея фонтанов, закрытая территория с круглосуточной охраной, многоуровневый подземный паркинг с лифтом. Все необходимое в пешей доступности.

Саперне Поле вул., 3
rieltor.ua

Стильная 3-х комнатная квартира (105м2) в новом премиальном жилом комплексе "Бульвар Фонтанов" на ул. Саперное Поле, 3. Функциональная планировка: - Кухня гостиная с обеденной зоной и зоной отдыха. - Хозяйская спальня - Детская либо гостевая - Гардеробная комната - Застекленный балкон - 2 санузла (ванна/душ) В квартире дорогой дизайнерский ремонт в современном стиле. Полностью укомплектована всей необходимой мебелью и бытовой техникой лучших мировых производителей для комфортной жизни. В комплексе предусмотрена лаунж-зона на крыше с открытой террасой, закрытая территория, трехуровневый подземный паркинг, автономная инфраструктура, рестораны.

Дизайнерська трикімнатна квартира в ЖК Бульвар Фонтанів
olx.ua

Предлагается на аренду светлая, уютная двухкомнатная квартира в современном комплексе премиум класса Бульвар Фонтанов (ул. Саперное поле, 3). Общая площадь - 65 кв.м. Жилая площадь - 38 кв.м., Кухня - 15 кв.м., Высота потолков - 3 м. Этаж/Этажность - 12/15 Квартира отличается удобной и функциональной планировкой (зал, спальня и отдельно кухня, большая гардеробная). В квартире выполнен дорогостоящий ремонт с использование качественных экологических материалов. Квартира укомплектована всей необходимой бытовой техникой от ведущих мировых производителей. Видеообзор по запросу Жилой комплекс "Бульвар Фонтанов" признан одним из лучших жилых комплексов Киева. Полностью закрытая территория с круглосуточной охраной, "двор без машин", большой многоуровневый паркинг, гостевые вестибюли и консьержи в каждом парадном. На территории имеется собственная инфраструктура: VIP отделение банка, салоны красоты, магазины и кафе. Выгодное месторасположение по транспортной развязке в центре города в сочетании с тихим и спокойным окружением. Все это позволяет жить здесь с максимальным комфортом. АН Маяк - ваш лучший помощник для покупки, продажи или аренды премиальной недвижимости в Украине и зарубежом. Наши офисы находятся в ЖК Новопечерские Липки (ул. Драгомирова, 20) и ЖК Французский квартал 2 (ул. Дж. Маккейна, 3а), а также в Дубай (Объединенные Арабские Эмираты). Код объекта 22856

Аренда 2ой квартиры 65м ЖК Бульвар Фонтанов Французский квартал БЕЗ%
olx.ua

Стильна, видова 2-кімнатна 86 м2 квартира в ЖК "Бульвар Фонтанів" вул. Саперне поле 3 Квартира з якісним ремонтом із дорогих матеріалів стильна, затишна, в теплих тонах. Є всі необхідні меблі та побутова техніка, відмінне функціональне планування. З вікон відкривається внутрішній зелений двір Склад приміщень: хол з гардеробною, кухня-вітальня, санвузол, спальня, гардеробна, ванна кімната. Багато вікон в підлогу, світла в теплих світло-кофійних кольорах оздоблення. Дуже комфортна, з гарним функціоналом. Вся побутова техніка. Житловий комплекс "Бульвар Фонтанів" розташований на закритій території з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Безпечний та захищений для діток.Є дитяча площадка. Кожне парадне зустрічае своїх жильців парадним, презентабельний холом з консьєржем. Розвинена інфраструктура: школи, дитячі садки, вузи, ресторани, бутіки та багато іншого. Зручна транспортна розвязка. У пішій доступності станції метро. Показ за домовленістю. Співпрацюємо з агенствами. Без % для орендарів

ексклюзив
Саперне Поле вул., 3
rieltor.ua