вул. Коновальця (Щорса), 32г

Квартира на вул. Щорса 32Г, 20 поверх, (консьєрж у підїзді) Загальна площа квартири 117 м2, 3 кімнати, спальня, кабінет, 2 санвузли (гостьовий та хазяйський). Квартира мебльована (в мякій класиці), на підлозі санвузлів кухні та коридору - плитка, в решті кімнат паркетна дошка. У ванній, гостьовому туалеті та лоджії - електро-підігрів підлог. У спальні та великій кімнаті є кондиціонери. На кухні: варильна поверхня, духовка, посудомийка, холодильник, мікрохвильова піч, витяжка, телевізор. Можна з дітьми, тваринами невеликими.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 32Г
rieltor.ua

Пропонуються шикарні 6-кімнатні апартаменти на 24-му поверсі будинку, що знаходиться на вул.Євгена Коновальця 32Г - Загальна площа: 280 кв.м. - 4 спальні - 3 санвузли - пральня - 2 гардеробні кімнати - кабінет - їдальня - засклений балкон Квартира повністю мебльована шикарними меблями, а також обставлена безліччю чудових аксесуарів. З вікон квартири відкривається чудовий вид на історичний центр міста, дуже тихо. У будинку є ліфт, хімчистка, а також цілодобова охорона. Також є парко місце за додаткову плату.

Євгена Коновальця вул., 32Г
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Євгена Коновальця вул., 32г
rieltor.ua