вул. Драгоманова, 2б

Здається квартира по вулиці Драгоманова 2Б В квартирі є все необхідне для проживання. Низький поверх, вода є постійно. Поруч Ашан, АТБ, Сільпо, кафе, салони краси.

Драгоманова вул., 2Б
rieltor.ua

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира в аренду по адресу: Драгоманова улица 2 Б, которая находиться на 10 этаже 25 этажного дома. Квартира с хорошим ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой (бойлер, кондиционер), очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка и инфраструктура.Ближайшее метро Позняки. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством! До вашої уваги представлена 1 кімнатнаквартира в оренду за адресою: вул. Драгоманова 2 Б, яка знаходиться на 10 поверсі 25 поверхового будинку. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всіма необхідними меблями та технікою (бойлер, кондиціонер), дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний закритий двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка та інфраструктура. Найближче метро Позняки. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних орендодавців та продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Драгоманова вул., 2 Б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Шикарна квартира в стилі Прованс на вул. Драгоманова2 другій поверх. Наші переваги: Простора спальня для релаксу та відновлення сил. Велика студія-кухня з чарівним каміном і панорамними французькими вікнами. Справжній стиль Прованс, де кожен куточок вибудований з любовю до деталей. Шикарні італійські меблі, що надають елегантність і комфорт. Посудомийна машина для легкості приготування їжі та побутових справ. Гардеробна кімната класу люкс для вашого гардеробу та аксесуарів. Кроватка для немовля, за потреби. Тепла підлога у ванній та кухні - додатковий комфорт у холодні дні. Розташування ідеальне: поруч з Ашаном і АТБ, всього 2 хвилини до озера Сонячне. Підїзд має укриття та консєржа для вашої зручності. В ЖК є дитячий та спортивний майданчики, кавярні, пекарні, кафе. Орендна плата 20000+ заставна 20000+ комісія 10000.

Драгоманова вул., 2б
rieltor.ua

Здам квартиру 3 кімнатну роздільну після косметичного ремонту, по адресі Драгоманова 2-Б, поверх 24 з 25, три роздільних кімнати в кожній є двухспальне ліжко, шкаф, письменний стіл і крісло, на підлозі ламінат, вигляд з вікон нормальний (не вікна в вікна), на лівий і частково правий берег, вікна панорамні. Два сан вузли окремих, в кожному є унітаз, раковина і в одному ванна в іншому душева кабіна. Будинок 2016 року, монолітно каркасний, умови оренди - без тварин і дітей до 6 років. Поряд з будинком в 30 метрах вхід в торговий центр з найбільшим ашан в Україні і іншими магазинами #A3252

Оренда кв на Драгоманова
olx.ua