вул. Бориса Гмирі, 16

Здається 2-кімнатна квартира у новому будинку ЖК Патріотика. Квартира без меблiв та техніки. М. Позняки, Осокорки 10 хв пішки. Розташування будинку прекрасне, на території житлового масиву супермаркет Novus, у пішохідній доступності Metro та Епіцентр. Поруч два озера. Також є молодша школа та 2 приміщення гімназії "Київська Русь", 2 дитячі садки. Біля будинку сучасні дитячі майданчики та спортивний майданчик з тренажерами

Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

Здається світла, затишна 1-кімнатна квартира у житловому масиві Патріотика на вул. Гмирі, 16 в будинку з чудовою назвою "Черемош". Параметри: 37/17/8.5; 10/25-поверхового будинку. Квартира з ремонтом, склопакети, кахель, засклений з 2-х сторін від підлоги до стелі балкон. Повністю мебльована - в кімнаті 4-х секційна дуже містка шафа-купе 2.6 х 2.6 метра - вздовж усієї тильної від вікна стіни, розкладний диван, тихий кондиціонер, письмовий стіл. У кухні - вбудовані на замовлення кухонні меблі з духовкою, варильною поверхнею та витяжкою, є двокамерний холодильник. У ванній кімнаті встановлена пральна машина, електричний бойлер, рушнико-сушарка, полиця з дзеркалом та підсвічуванням. На великому заскленому балконі розташовані великі шафи. У передпокої встановлено зроблені на замовлення місткі меблі з дзеркалом та вішалкою. Вхідні двері – броньовані. Квартира обладнана інтернетом, встановлено WI-FI роутер. Вікна квартири виходять Схід, тобто. на найвигіднішу і кращу для життя сторону світу – у квартирі буде багато ранкового сонця. Працюють 3 ліфти (2 пасажирські та 1 вантажний), у чистому акуратному парадному постійно чергує консьєрж, вхідні двері у будинок - з кодовим замком. У будинку та квартирі ДУЖЕ тепло взимку і прохолодно влітку, т.к. сучасне будівництво та якісне утеплення створюють ефект ТЕРМОБУДИНКУ. Утримання квартири ДУЖЕ ЕКОНОМІЧНО за комунальними платежами і в рази менше, ніж у старіших будинках завдяки лічильникам на всі послуги, а особливо індивідуальному КВАРТИРНОМУ лічильнику тепла. Поруч - шикарна інфраструктура, що включає ТРЦ «Аладдін», супермаркети "Novus", "Сільпо", АТБ", мегамаркети "Епіцентр" та "Metro", тихий зелений парк "Сканді", озеро з пляжем, до яких, як і до метро "Позняки" від 3 до 7 хвилин неспішним кроком.

Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Сдается квартира по адресу ул. Б.Гмыри 16. В квартире имеется: варочная поверхность, духовой шкаф, микроволновка, чайник, холодильник, смарт ТВ, кондиционер с зимним режимом), большая спальня. Квартира в светлых приятных тонах. Удобная, комфортная, уютная и стильная. + комм. платежи по счетчикам., счетчик на отопление индивидуальный. Метро Позняки.

Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua