Броварський р-н, Зазимя-Сади.Будинок 130 кв.м., 3 поверхи.У будинку 1 поверх - кухня - їдальня, душ,туалет,прачечна кімната,віранда. На 2 поверсі - кімната з каміном та великим балконом, спальня, дитяча з балконом .На 3 поверсі - більярдна кімната,спальня з балконом.Своя свердловина, бойлер.Ділянка 7 соток, дуже зелений, доглянутий сад, гойдалки садові, окремо сауна.Інтернет вай-фай.До Десни 100 метрів.Поруч магазин, зупинка транспорту.Гарне місце для відпочинку!

Садова вул.
rieltor.ua

Новий сучасний будинок біля річки Десна. Побудований з карпатської смереки і оброблений екологічними матеріалами Remmers. Є вся побутова техніка. На території розташований тенісний корт з професійним покриттям штучна трава чеського виробництва. Також баня зі зрубу на дровах з опаленням, може використовуватись як гостьовий будинок. На теріторії є автополив. Тихі сімейні сусіди. Будинок для людей, які цінують спокій і комфорт.

власник
Бузкова, 2
rieltor.ua

Запрошую на перегляд будинку в неймовірно гарне місце, яке надихнуло Довженка на написання твору "Зачарована Десна" Котеджне містечко "Зазимя 18" окрім прекрасних краєвидів, природи і особливого мікроклімату, має закриту територію, що охороняється, чистий пісчаний пляж на декілька будинків, доглянуту набережну та привітніх сусідів. Будинок розташовано на ділянці 10 соток: газон з автополивом та зрошенням, ландшафтний дизайн та дорослі фруктові дерева. Відеонагляд по периметру будинка Також на території побудовано другий будиночок, в якому запланована баня/сауна, але можна організувати під гостьовий будинок. - Загальна площа основного будинку - 300м2 - Побудовано у 2018 році для власного проживання з використанням максимально якісних матеріалів та сучасних технологій будівництва - Стіни - керамоблок, утеплення мінеральною ватою - Дах - керамочерепиця - Опалення - комбінована котельня з тепловим насосом Nibe, електричний котел - фанкойли, батареї та тепла підлога - Вбудована система кондиціонування - файнкойли з кліматконтролем на кожну кімнату - Скважина з очисними фільтрами на технічну та питну воду - Сигналізація в будинку - Електро-ролети на вікнах Будинок має стан абсолютно нового, так як проживали в ньому 2 місяці на рік, але взимку опалювали для підтримки стану. Виконано якісний дизайнерський ремонт. Дуже стильно і затишно. Ідеальний варіант для сучасної сім’ї з дітьми. В будинку є підвальне приміщення, яке можна облаштувати при необхідності як укриття на 2 кімнати На першому поверсі: - гардеробна - санвузол - кухня - столова - вітальня з каміном - гостьова спальня На другому поверсі: - 2 дитячі кімнати - гостьова спальня - батьківська спальня з гардеробною та великою терасою - санвузол На третьому поверсі: - ігрова кімната на весь поверх з зоною для перегляду фільмів на проєкторі - 2 кладові кімнати - санвузол Для запису на перегляд дзвоніть, домовимось про зручний для вас час

ексклюзив
Абрикосова вул., 3
rieltor.ua

Дерево оброблене німецькими екологічними матеріалами. На території є тенісний корт турнірного рівня з покриттям штучна чеська трава і професійним освітленням. Баня на дровах - окрема будівля з опаленням. Великий двір з ланшафтним дізайном і автополивом. Два заїзди з майнанчиками для парковки. Бесідка з деревяними меблями і мангалом. Можливість встановлення меблів за побажаннямі клієнта. Поруч річка Десна і песчаний облаштований пляж. Власник.

власник
Садовая улица, 2, Зазимья, Киевская 40000.0 UAH
dom.ria.com

Географія Зазим'я