Здається Шикарний 4 кімнатний Будинок Лука Мелешківська. Будинок з хорошим Євро ремонтом, є всі меблі та техніка.

Здається Шикарний 4 кімнатний Будинок Лука Мелешківська.
olx.ua

Здам частину будинку на Старому місті , вулиця Я. Гальчевського . Другий поверх, окремий вхід.

Здам будинок на Старому місті
olx.ua

Здається в оренду стильний таунхаус з усіма центральними комунікаціями. Є меблі та техніка. Район Фабрики Рошен і набережної. Хороша транспортна розвязка. У дворі паркомісця під авто. АГВ, тепла підлога, 2 санвузли, кладова, кімната для прання, кухня 16 кв.м., 4 кімнати, вихід на терасу. Вільний з 01.08. Запрошую на перегляд!

Оренда таунхауса на Старому місті по вул. 20-го Березня
olx.ua

Здам окремий 2к будинок з окремою ділянкою. Р-н Ближнє Старе місто. При потребі власники можуть доставити меблі і техніку. (Наприклад в іншу кімнату 2х спальне ліжко і тд.) Можна з дітьми і тваринами. Є двір. Є гараж з ямою. Є погріб та інше. Будинок складається з 2ох окремих кімнат, санвузол суміжний , 2кухні в будинку та є при вході веранда. Є всі меблі і техніка. Вільний, можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниці, перегляди і послуги платні.

Здам окремий 2кімнатний будинок на Старому місті (3 міська лікарня)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається окремий будинок на Старому місті (біля 3лікарні) для 1людини, (ціна літом - 8000грн, зимою - 7000грн). Можна для чоловіка/хлопця або для дівчини/жінки. Меблі, техніка. Вільна, можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниці, перегляди і послуги платні.

Здам окремий однокімнатний будинок на Старому місті, р-н Третя лікарня
olx.ua

Здам на дуже довгий термін добротний, просторий будинок з усіма зручностями! Зал та дві окремі спальні! Велике подвірʼя, чудово підійде для родини з дітьми! Великим плюсом є те, що господарі готові вас прийняти з домашніми улюбленцями, які будуть чудово себе почувати у дворі. Будинок чистий та доглянутий, хоч і без сучасного ремонту! У дворі є Погреб, літня кухня, мангал, гойдалка і маленький городик. Поруч з будинком є ставок де можна чудово проводити час. Недалеко дитячий садочок, магазини. Спокійний район, до вулиці Замостянської всього 2, 5км. Запрошую на перегляд!

Антона Турчановича улица, Бучмы, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
dom.ria.com

Уперше Хозяйський будинок! Дятяча+спальня+ванна с санвузлом+гардеробна+робочий кабінет+велика та простора зала! Є підсобні приміщення!Два вида опалення-Твердопаливний котел+газовий котел+є генератор! Інтернет -Оптоволокно!Після ремонту-Перша сдача після власників! Велика ділянка зеленої зони! Пультові ворота! Багато фруктових дерев.виноград і т.д. Перша сдача!Будинок не здавався!В живу набагато краще та зрозуміліше!Чудові власники-запрошуємо на перегляд! Телефонуйте!

Аграрная улица, Винница, Винницкая 1000.0 USD
dom.ria.com

Здам в оренду будинок район третьої лікарні на Старому місті, . три кімнати, гараж, сарай. Комунікації: світло, газ, вода по лічильниках, туалет на вулиці. Основні вимоги до орендарів-порядність, та охайність. Оплата за перший і останній місяць. Будинок вільний показ з пятого серпня.

Николая Костомарова (Ломоносова) улица, Старый город, Винница, Винницкая 6000.0 UAH
dom.ria.com

ДВА ВИДА ОПАЛЕННЯ-ТВЕРДОПАЛИВНИЙ КОТЕЛ ТА ГАЗОВИЙ!ТЕПЛІ ПОЛИ! Є ГЕНЕРАТОР! ГАРАЖ ДЛЯ АВТО!+Красивий піднавіс для ще одного авто! ТА МАЄМО ДЕ ЗАРЯЖАТИ ЕЛЕКТРОАВТОМОБІЛЬ-Це теж важливо та комфортно! СДАЄМО 2х.п. СТИЛЬНИЙ ТА СУЧАСНИЙ БУДИНОК! УПЕРШЕ! ХОЗЯЙСЬКИЙ-РОБИЛИ ВСЕ ДЛЯ СЕБЕ НЕ НА ОРЕНДУ! Інтернет.кабельне. 1-ший поверх-просторна кухня з вітальнею та виходом на красиву террасу , санвузол гостьовий, кімната окрема та гардероб для речей! 2-гий поверх-Три окремі кімнати!санвузол з ванною та гардеробна кімната! Усього-4 окремі кімнати, кухня з вітальнею, два санвузли з ванними кімнатами тадві гардеробні кімнати! Будинок мебльований та можна щось обговорити та доукомплектувати по вашому бажанні! Із техніки усе є-посудомийка також є! Огородженна своя велика територія!невеличкий дизайн.Пультові ворота. Фото усі добавимо у вівторок, але уже можемо запрошувати вас на перегляд! Дуже Чудові власники! Телефонуйте!Тут затишно, та узимку усе працюватиме!

ул. Строителей, 95, Винница, Винницкая 1499.0 USD
dom.ria.com

Данила Нечая улица, Старый город, Винница, Винницкая 1300.0 USD
dom.ria.com

Здається 7 кімнатний Будинок Супер місце Вулиця Квітнева. Будиночок в житловому стані. Можна під любий вид Бізнесу. Центр реабілітації, дитячий садок, школу, пансіонат.

Здається 7 кімнатний Будинок на Квітневі.
olx.ua

Здається чудова 3х кімната квартира в котеджному домі на першому поверсі,на Юності. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога. Площа 92 кВ.м. Власна тераса 15 кВ.м. На терасі є столик зі стільцями та мангальна зона. Навпроти вихід до озера. Відмінне місцерозташування з 2 парковими зонами. Дуже затишний та тихий район. Ціна 20000 грн. Пропозиція від AH VIP Service Андрій 06******95

Здається чудова 3 кімната квартира на Юності.
olx.ua

Здається вперше, дуже, гарний будинок. 2 кімнати, кухня, ванна кімната с теплою підлогою ремонт, меблі, техніка, посуд, все необхідне для життя є. двір спільний з господарями , місце під машину. Поряд, магазини. Старе місто, район 22 школи . Здається через АН.

Здам 2х кімнатний  будинок р-н 22 школи
olx.ua

Звертатись за номером +38********67 Довгострокова оренда будинку/времянка 2 кімнати • 1 поверх Площа 35 м² Додатково плата по лічильникам Стіни з цегли Окремий будинок Індивідуальне опалення Пропозиція від посередника Опис ФОТО РЕАЛЬНЕ! Здається невеликий будинок з окремим входом і окремим двором по вулиці Постишева в р-ні буми, 5000 + лічильники, оплата помісячна, в будинку є туалет, ванна і гаряча вода, просто житловий стан, є меблі, кухонні меблі, газова плита, холодильник, тв, є місце під авто у дворі, бойлер, своя вода і вигрібна яма, окремі лічильники, на опалення газовий конвектор, так само є грубка на дровах, пральної машини немає, можна сімю без дітей , або 2 людини але без тварин, до зупинки Трублаїні рівно 400 метрів Особливості планування з меблями

власник
Довгострокова оренда будинку по вул. Вернадського, р-н Бучми
olx.ua

СДАЄМО 2х.поверховий СТИЛЬНИЙ ТА СУЧАСНИЙ БУДИНОК! УПЕРШЕ! ХОЗЯЙСЬКИЙ-РОБИЛИ ВСЕ ДЛЯ СЕБЕ НЕ НА ОРЕНДУ! ДВА ВИДА ОПАЛЕННЯ-ТВЕРДОПАЛИВНИЙ КОТЕЛ ТА ГАЗОВИЙ!ТЕПЛІ ПОЛИ! Є ГЕНЕРАТОР на 3.5кВт! + ГАРАЖ ДЛЯ АВТО!+Красивий піднавіс для ще одного авто! А також маємо де зарядити електроавтомобіль-це важливо та комфортно! Трифазна мережа!!! Інтернет.кабельне! 1-ший поверх-просторна кухня з вітальнею та виходом на красиву террасу ,санвузол гостьовий,кімната окрема та гардероб для речей! 2-гий поверх-Три окремі кімнати!санвузол з ванною та гардеробна кімната! Усього-4 окремі кімнати,кухня з вітальнею,два санвузли з ванними кімнатами та дві гардеробні кімнати! Будинок мебльований та можна щось обговорити та доукомплектувати по вашому бажанні! Із техніки усе є-від посудомийки до посуду та багато чого іншого! Огородженна своя велика територія!невеличкий дизайн.Пультові ворота. У живу значно красивіше,та зрозуміліше! Дуже Чудові та порядні власники! Тут затишно,та узимку усе працюватиме! Ключі на руках!Показуємо у будь-який зручний для Вас час по домовленності! САЙТ НАЖАЛЬ УКАЗУЄ НЕВІРНУ ГЕОЛОКАЦІЮ... ТА УСІ ФОТО ЗАГРУЗИТИ НЕМОЖЛИВО,ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Сдамо 2х.буд!СУЧАСНИЙ!2-вида отопленя+гараж!Генератор!Зарядне для авто
olx.ua

Здам окремостоячий будинок на Старому місті(Ушакова). Великий двір, є місце під авто. Близько транспорт,меблі,техніка,агв. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам окремостоячий будинок двокімнатний Старе місто(Ушакова)
olx.ua

ОРЕНДА ВЕЛИКОГО, КРАСИВОГО БУДИНКУ, З ВІДМІННИМ РЕМОНТОМ І ДІЛЯНКОЮ. (Не здається під комерційні цілі та велику кількість людей. Цей будинок для однієї, не великої, сімї). Сучасний, ідеальний для життя двоповерховий будинок в місті Вінниця. (210 м² загальної площі будинок, 70 м² гостьовий будинок, 120 м² два гаражі з автоматичними ролетами, 30 м² підвал). Будинок побудований 2010 році. Навесні 2018 році проведена реновація. Більшість меблів у будинку абсолютно нові. Будинок знаходиться по вулиці Енгельса. Ближнє Старе місто. Біля цукеркової фабрики. В 3 кілометрах від вул. Соборна. Ділянка 7 соток. На першому поверсі будинку знаходиться * Гарна вітальня з диваном, кріслами, дорогими вітринами шафами й великим телевізором. * Їдальня кімната з круглим деревяним столом і стільцями. * Ванна кімната * Кухня у деревяному класичному стилі з великою двокамерним холодильником * Передпокій, з моніторами зовнішнього відеоспостереження. * Хол зі сходами на другий поверх. 2 поверх будинку: * Велика хазяйська спальня з бежевою меблями * Гостьова спальня в білому стилі * Ванна кімната з великою, багатофункціональної душової кабіною * Велика гардеробна кімната з сучасним, дзеркальною шафою-купе * Дитяча кімната * Балкон Територія біля будинку викладена тротуарною плиткою, з красивими газонами, з освітленням. Також на території є: * Гостьовий будиночок зі спальнею, вітальні та ванної. * Гаражі на дві машини з автоматичними воротами. * Затишна цегляна альтанка з мангалом . * Автоматичні ворота на вїзді у двір * Підвал За більш детальною інформацією, звертайтесь ТІЛЬКИ до перевірених рієлторів та їх агентств. Подробиці по телефону або в чаті сайту. Звертайтесь і ми покажемо у зручний час.

Дубовецкая улица, 32, Старе місто, Винница, Винницкая 1799.0 USD
dom.ria.com