Хмельницьке шосе вул.
rieltor.ua

Здам в оренду будинок на провулку Підлісному м.Вінниця. Будинок займає площу 10 соток, має 3 великих кімнати і одну прохідну маленьку. Є місце для паркування автомобілів. Також для любителів городу є можливість саджати город, доглядати за ним і отримувати врожай).Можна з тваринами.Будинок утеплений, комунальні невеликі.Усі деталі за телефоном 06******11 Тетяна

Довгострокова оренда Будинку провулок Підлісний
olx.ua

Здається двоповерховий будинок з усіма зручностями у м. Вінниця, район Корея. Загальна площа 90 кв.м, виконаний євроремонт, встановлена нова побутова та сантехніка. В будинку є всі необхідні меблі: кухонні меблі, спальня, шафа та диван. www.youtube.com/watch?v=1CCE69U7dtA - огляд Опалення електричне, додатково є пічне опалення. Кухонна плита працює на пропан-бутані. Газ проведений по вулиці, центральний водопровід та каналізація в процесі підключення. Земельна ділянка площею 3 сотки з садом, що наповнений плодовими деревами та декоративними рослинами. На території є сауна, майстерня, зона барбекю та навіс для авто. До центрального парку 15-20 хвилин пішки, поруч знаходяться ліс та озеро. По іншим питанням звертайтесь ТІЛЬКИ до перевірених рієлторів та їх агентств. Дзвоніть або пишіть в чат, покажемо у зручний час.

Довгострокова оренда будинку. Вул. Генерала Арабея. Все є!
olx.ua

Перша сдача! Пропонуємо до Вашоі уваги окремий будинок в 2 км від міста по Хмельницькому напрямку. Гарна асфальтована дорога, поруч зупинка міського транспорта, магазин, дітячий садочок та школа. Будинок новий, дуже теплий, два вида отоплення. Ще нихто не проживав. Фотографіі відповідают дійсності. Показ в любий, зручний для Вас час.Ключі

Хмельницкое шоссе, Вишенка, Винница, Винницкая 18000.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається уперше частина будинку у центрі міста !!! Світла, простора - нічого лишньгого та є усе необхідне для проживання:шикарна кухня, духова шафа, пральна машина, холодильник.

Долгосрочная аренда части дома, Винница, р‑н. Центр, Соборная улица
olx.ua

Для Вас та Вашої родини, в оренду чудовий варіант.! Приватний будинок за ціною двокімнатної квартири !!! мікрорайон Корея.! Арабея! Будинок без сирості, теплий та затишний.! Не дивлячись на сіою квадратуру, має досить невеликі комунальні.! Є власна криниця, бойлер, підігрів полу у санвузлі(суміжний).! На подвірї є сонячна батерея; у будинкує акумуляторні батереї з інвертором, що не залишить вас буз світла та тепла.! В кроковій доступності є ліс, озеро, центральний парк, школа, садочок, спортивна школа, стадіон, магазини.! Будинок чистий, красивий та мебльований.! Можна з тваринкою, але, щоб проживала у дворі.!! Оплата за перший та останній місяць плюс комісійні агенству.! Поспішіть бути першими, це дуже вигідний варіант.! Всім миру та добра!

Генерала Арабея улица, Винница, Винницкая 24999.0 UAH
dom.ria.com

Оренда затишного будинку по вул. К.Коріатовичей 86 - 3 просторі кімнати - Сучасна кухня-студія, обладнана всім необхідним - Земельна ділянка: 5 соток, які можна використовувати для відпочинку - Зручний гараж для вашого авто - Центральна частина міста з усією необхідною інфраструктурою поруч Будинок вільний Телефонуйте зараз!

Довготривала оренда будинку 181 кв. вул. К.Коріатовичей
olx.ua

Здається Шикарний 3 кімнатний Будинок на Березино по Барському шосе!! Будинок з хорошим Євро ремонтом, є всі меблі та техніка.

Здається Шикарний 3 кімнатний Будинок на Березино!! Перша здача!!
olx.ua

Оренда комфортного будинку від АН "Ключ Вінниці". Будинок складається з трьох кімнат і підходить для проживання не більше чотирьох людей. Усі кімнати обладнані необхідними зручностями для комфортного проживання. Мінімальний термін оренди - від пів року. www.youtube.com/watch?v=yL9u9reSfJw - огляд Додаткові зручності включають в себе власну криницю для постійного доступу до чистої води, а також гараж з ямою, ідеальний для автомеханіків або автомобілістів. Поруч з будинком розташована додаткова будівля для господарських потреб. Загальна площа ділянки складає 8 соток, надаючи багато місця для садових робіт та відпочинку. Район також має ряд зручно розташованих обєктів, включаючи зупинки громадського транспорту, дитячий майданчик і магазинчик, що робить це місце ідеальним для сімейного проживання. Даний обєкт доступний від АН "Ключ Вінниці".

Довгострокова оренда частини будинку. Вул. Олеся Гончара.
olx.ua

Окремий вхід, дві окремі кімнати. АГВ Можливо під бізнес!

Хлебная улица, 16, Центр, Винница, Винницкая 30000.0 UAH
dom.ria.com

Довгострокова оренда приватного будинку. Будинок розташований на 14 сотках землі в 15 хв від центру,але схований від чужого ока З окремою сауною і басейном . Є дитячі кімнати для хлопчика і дівчинки, на подвірї дитячий майданчик . В будинку є все! Камін , сигналізація , інтернет, Wi-fi, 3 фази, генератор, підвал, Також ландшафтний дизайн ділянки. 380V.

Молодіжна, 14
rieltor.ua

Довгострокова оренда двоповерхового будинку. В будинку 2 поверхи, перший поверх Кухня, вітальня, санвузол. Є всі необхідні меблі та техніка (холодильник, мікрохвильова піч,телевізор, посудомийна машина, пральна машина) 2 поверх Спальня, санвузол, дитяча кімната, вітальня. Облаштований спортивний куточок. Є місце для парковки автівки. У вартість оренди входить оплата за комунальні послуги. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час

Рєпіна, 2
rieltor.ua

Здається шикарний 4 кімнатний Будинок на Окружному масиві перемичка. Перша здача, Будинок с хорошим евро ремонтом. Є всі меблі та техніка , в дуже чудовому місці. Рядом є все необхідне магазини, отпека , зупинки, і так далі.

Здається шикарний 4 кімнатний Будинок на Окружному масиві. Перша здача
olx.ua

Здається будинок на довгий термін.В будинку 3 окремих кімнати,велика кухня-студія,свіжий ремонт,всі необхідні меблі,техніка,є місце для стоянки автомобіля, є погріб.До центру міста 10 хв ходьби,авто 2хв.Близько до школи та садочка.Агенство, на повідомлення в OLX не відповідаю.

Здам будинок на Пятничанах
olx.ua

Запрошуємо вас в частину приватного будинку, розташований у самому центрі Вінниці. Поруч живуть власники! Це ідеальне місце для сімейних пар з дітьми або без них, а також для одного чи двох гостей. У будинку є дві затишні кімнати, повністю обладнана кухня і зручна ванна. Ви зможете залишити своє авто на власному місці поруч з будинком. Ми готові показати вам будинок у будь-який зручний для вас час.

Частина будинку. Центр. 2 кімн, кухня, ванна, кондиціонер. Місце під м
olx.ua

З КОМУНАЛЬНИМИ ПЛАТЕЖАМИ 25 тисяч, цілий рік. На одній території проживають власники. Цей будинок є просторою та функціональною резиденцією, яка надає достатньо місця для комфортного проживання родини. Починаючи з його зовнішнього вигляду, будинок привертає увагу своїм витонченим дизайном. При вході ви зустрічаєтеся з просторим холом, який веде до великої вітальні. Цей простір переповнений природним світлом завдяки величезним вікнам, які розкривають неймовірний вид на зелену околицю. Вітальня пропонує комфортну атмосферу для відпочинку та розваг, а також місце для зустрічей з друзями та родиною. Кухня є справжнім шедевром сучасного дизайну. Вона обладнана високоякісними кухонними приладами, має стильні кухонні шафки та великий острівець, який слугує як ідеальне місце для приготування страв та сімейних сніданків. На другому поверсі розташовуються дві просторі спальні кімнати. Кожна з них має великі вікна, які пропускають багато природного світла, створюючи приємну атмосферу. Будинок також має дві ванні кімнати, що обладнані сучасними сантехнічними приладами та стильними плитками. Не втрачайте можливості придбати цей привабливий будинок, який стане вашим прекрасним домом. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про огляд та дізнатися більше деталей.

Оренда. Будинок. Вже з комунальними. Євро - ремонт. В р-ні Набережного
olx.ua

ОРЕНДА 4 кімнатного Танхауса Район Перемичка Поверх 2 2 санвузли 3 сотки 2 парко місця Євроремонт Опалення Індивідуальне Загальна площа 100м² Вся необхідна техніка та меблі Вартість 33 000 грн/місяць + комунальні послуги Комісія АН 75% +38********73

Танхаус на перемичці окремо кухня студія
olx.ua

УНІКАЛЬНА ОРЕНДА будинку в районі Аграрного університету, аналогів якому немає у Вінниці! ТІЛЬКИ В НАШОМУ АГЕНЦІЇ І ТІЛЬКИ ДЛЯ ВАС! Прямий вихід на стадіон! (НЕ здається в комерційних цілях, для різних пансіонатів. Максимум для АйТішників!) www.youtube.com/watch?v=f9GEtzQ385o - повний відео-огляд! Повністю вся техніка та меблі, необхідні для життя. Того, чого не вистачає, може бути надано в короткі строки. Свій вихід на стадіон є тенісний корт. Великий сад, як і будинок. 199, 6 м. кв. щастя, 6 кімнат, 2 кухні, 3 санвузли, 4 спальні, житлова площа 80 м. кв Усі доступні комунікації поряд. І в той же час будинок знаходиться в тихому і затишному місці. Просочений любовю та гарною аурою, бо будувався для себе, а не на продаж. Зроблений із дорогих матеріалів. Все повністю з дуба всередині (двері, вікна, підлога, стеля тощо). Тобто, у кого алергія, тому цей будинок сподобається! Побудований із червоної Радянської цегли. Є можливість перепланування під себе та оренди з правом викупу. НЕ здається під пансіонати, реабілітаційні центри та інший вид діяльності. Тільки для сімї, можливо Айті компанії! Більше інформації за телефоном. Запрошую на перегляд у зручний для Вас час.

Елітний будинок в Вінниці. 6 кімнат. 7 соток. Царське Село. 999$
olx.ua

ЗДАЄТЬСЯ ДУЖЕ СТИЛЬНИЙ ТА КРАСИВИЙ БУДИНОК ЕЛІТНОГО РІВНЯ МАКСИМАЛЬНОЇ КОМПЛЕКТАЦІЇ!! ПЕРША СДАЧА! ІНТЕРНЕТ-ОПТОВОЛОКНО! Закрита територія!Гараж з електро зарядкою! Своє автономне газове опалення з регулюванням теплих полів!Чотири Кондиціонери! Камін у залі! ТВ.ПЛАЗМИ,САУНА,БАССЕЙН З ПІДІГРІВОМ ,ЛАНДШАФТНИЙ ДИЗАЙН! МАНГАЛЬНА ЗОНА З КОПТИЛЬНОЮ! СИГНАЛІЗАЦІЯ! ДВА санвузли,ванна та душова кабіна! Пральна та сушильна машина!Посудомийна машина,посуд.і т.д. Велика зала, та три окремі кімнати+2 санвузли+кухня+коридор та тамбур. Своя красива та доглянута ландшафтна територія!Є фруктові дерева,красиві квіти,газони! Паркування у дворі вільне для двох авто не враховуючи гараж! Нажаль сайт не дозволяє виставити багато фото,але з радістью скинемо Вам доповнюючі та усе розкажемо! Чудові власники! Телефонуйте!Аналогів-немає!!!У живу дуже красивий та затишний! Геолокацію сайт теж указую нажаль невірно...

Сдам 2х.буд.ЕЛІТНИЙ-VIP рівень!-БАСЕЙН+САУНА+КАМІН+барбек.зона!+ГАРАЖ
olx.ua

Здається Шикарний Таунхаус район ЖК Барский. Перша здача. Таунхаус с хорошим евро ремонтом, є всі меблі та техніка. Тепла підлога.

Здається Шикарний Таунхаус район ЖК Барский, Перша здача.
olx.ua

Ексклюзивний будинок в італійському стилі зачарує своїм інтер*єром та здивує своєю практичністю і комфортом. Внутрішній басейн, камін, тепла підлога, окремий дворик, меблі, техніка. Будинок авторський, не планувався на оренду. Залюбки відповім на Ваші уточнення та допоможу підібрати саме Ваш довгоочікуваний варіант житла.

Окремий будинок з внутрішнім басейном та каміном
olx.ua

Сучасний затишний будинок з роздільними кімнатами, новими меблями та технікою. Ви можете бути першими мешканцями. Спокійна локація, в гарному районі міста. Вся комплектація до дрібниць. Буду рада відповісти на Ваші запитання та допомогти з вибором житла - звертайтеся по телефону.

Оренда будинку / вся комплектація
olx.ua

Свіжий ремонт.4 окремі спальні.Меблі та техніка в наявності.Для родини.

Николая Хвылевого (Бестужева) улица, Корея, Винница, Винницкая 600.0 EUR
dom.ria.com

Оренда просторого будинку на Словянці ! 5 окремих кімнат та велика зала! гардеробна, зимовий сад, 2 санвузла, 2 балкони, 2 каміни, індивідуальне опалення (2-контурний газовий котел), ландшафтний дизайн, гараж на 2 авто, великий підвал з високими стелями! Гарний ремонт, всі необхідні меблі та техніка! Ціна 2700$ на місяць. Перегляд за домовленістю, телефонуйте!

Ляли Ратушной улица, 70, Славянка, Винница, Винницкая 2700.0 USD
dom.ria.com