#9804 Запрошуємо вас відкрити для себе унікальний та розкішний будинок, доступний для оренди в захопливому місці - КМ "Хутір Ясний". Цей просторий будинок займає площу 700 квадратних метрів і розташований на просторій ділянці площею 22 сотки з прямим доступом до води. У ньому знаходиться 5 просторих спалень, включаючи дві дитячі кімнати, а також окрема кімната для занять спортом. Для більшого комфорту є приміщення для персоналу. Будинок також має гараж на два автомобілі з зарядними станціями для електромобілів, сонячні батареї та газове опалення для ефективного використання енергії. Розташувавшись в мальовничому місці навколо великого озера, КМ "Хутір Ясний" створює ідеальні умови для відпочинку та розваг. Всього 7,5 км від Києва, це місце легко доступне через Дніпровське шосе, а залізнична станція "Лісники" знаходиться в 15 хвилинах їзди. Котеджне селище "Хутір Ясний" також має розвинену інфраструктуру, що включає в себе дитячий садок, школу, кафе, супермаркет, фітнес-центр, дитячий майданчик і зону відпочинку, забезпечуючи комфортне та зручне проживання для всієї сімї.

Аренда 8к дома 700м2 ул. Центральная
olx.ua

#8985 Оренда будинку 250м2 в К/Г "Ясний Хутір" Площа ділянки 12 соток Вихід на воду Генератор/Старлінк/EcoFlow Планування: - кухня/вітальня - майстер спальня - гостьова спальня - кабінет/дитяча - 2 С/В (ванна, душ) Автонавіс на 2 машини, камін, великі панорамні вікна, тераса, гриль Автоматичні ворота, камери спостереження, охорона Перегляди у зручний для Вас час

Центральна вул.
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Сучасний котедж площею 150 м.кв. розташований на ділянці 8 соток у найпрестижнішій приміській зоні – с.Лісники. Будинок побудовано за сучасними технологіями і за індивідуальним проектом та раціонально зонований - батьківська спальня з особистим сан/вузлом та гардеробною відокремлена від інших 2-х спалень. Велика кухня-вітальня з панорамними вікнами з яких відкривається чудовий краєвид. У будинку загалом три спальні, три сан/вузли, велика гардеробна, просторий світлий хол з дзеркальними шафами, на ділянці розташований басейн. Будинок повністю мебльований і готовий прийняти мешканців у будь яку мить. Комунікації: - водопостачання – скважина з системою фільтрації; - електропостачання – трифазне з джерелом безперебійного живлення та генератором; - каналізація – автономна біо; - опалення – газовий котел, твердопаливний котел, електроінвертори (повітряний тепловий насос), камін – французька піч. - кондиціювання – електроінвертори. У випадку тимчасового відключення електроенергії усі комунікації функціонують. Загальний стан будинку та меблювання чудово видно на фото.

Центральна вул.
rieltor.ua

#8248 Площа будинка - 400 кв.м. Житлова площа - 260 кв.м. Кухня - 25 кв.м. Ділянка – 12 соток. Фундамент 2 метри глибиною, виконаний по будівельним технологіям з армопоясом і гідроізоляцією; Стеля – натяжна; Висота стелі 3-6 метри; Стіни – керамічний кирпич; Перекриття – деревяні; Двері металеві, броньовані; Вікна металопластикові з двокамерними енергозберігаючими склопакетами; Дах - металочерепиця, гідро-, паро-барєр і з утеплювачем 250мм та 100мм. Фасад будинку облицьований Травертіном, та італійськими панелями. Будинок утеплений з фасаду 150мм мінеральною ватою. Комунікації: вода - свердловина; каналізація - септик; електрика – 17кВт (3 фази); опалення - електричний двоконтурний котел До вартості включено охорона будинку з постійним охоронцем.

Оренда 6к будинку 400м2 вул.Центральна
olx.ua

Географія Лісники