Продаж будинка с.Баламутівка 10км від м.Хмельницький 53м2, натяжні стелі, м/пл вікна, пічне опалення, 25соток приватизированої землі, ділянка рівна. Поряд 15 соток неприватизированої землі. На подвірї є криниця. До зупинки 5 хвилин.В селі є школа, магазин, аптека, дитячий садочок. Показ за домовленністю.

Кінцева, 20
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в новобудові ЖК Перлина Проскурова2, район Ракове. Квартира не кутова, індивідуальне газове опалення. Секція вже повністю готова, здана. Стан квартири від забудовника: штукатурка стін, розводка електрики, лічильники, якісні вхідні броньовані двері. Територія ЖК матиме огороджену територію, зони відпочинку, дитячий майданчик та місце для парковки. Ціна вказана зі всіма витратами.

Довженка вул., 4
rieltor.ua

ЗМІНА ЦІНИ! Продам будинок село Виноградівка. До Хмельницького 19 кілометрів. Цегляний .Площа будинку 106,8 кв.м. Земельна ділянка 25 сотих. Септик 3 куба. Двохповерховий. На другому поверсі ремонту не має. Комунікації в будинку. Індивідуальне отоплення. Залишаються вмонтовані меблі. Ціна 28500$( комісія від власника) + 2%+1% земля. ТОРГ. ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ 096 3407409 АН Леся Alphabrock

Молодіжна, 6
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам цегляний будинок в с.Перегінка, Хмельницький район 12 км від міста Будинок знаходиться в центрі села неподалік магазин, амбулаторія, ставок Площа будинку 80,6м Житлова 53,8м Кімнат 3,кухня+веранда Будинок під ремонт! !! В будинку є газ Вода криниця, та скважина стоїть насос підведений до времянки В времянці є санвузол, тепла підлога Також є гараж, сарай та погріб Молодий садочок Ділянка 19 соток

Центральна, 50
rieltor.ua

Продаж будинку с. Скаржинці 🔸️Площа 108.6/68.3/11.4; 🔸️Один поверх; 🔸️Земельна ділянка 23 сотки. ✔️Зовні утеплений; ✔️На ділянці зроблений продуманий ландшафтний дизайн; ✔️Декілька заїздів до будинку; ✔️За ділянкою є озеро та ліс; ✔️Є багато допоміжних приміщень під усім будинком; ✔️Поруч зупинка та магазин. ⠀ Чудовий будинок, з ремонтом, заїжджай та живи. 23 сотки землі можна використовувати як Вам заманеться! В будинку централізоване водопостачання та каналізація. Є твердопаливний та газовий котли. Під будинком гараж, до якого окремий хороший заїзд, застелений бруківкою. Також багато місця для зберігання та окреме велике місце для зберігання дров. До будинку веде хороша дорога, 400м до нової пошти, 5 хвилин до магазину та зупинки. Від міста 10км. Зручне та безпечне місце для проживання. 78,000$ (Без комісії для покупця) + 2% ⠀ Назар “Rielt City” 📳 067-601-92-49 @tvi_x Instagram

Олімпійська
rieltor.ua

Розташування: Знаходиться за 40 км від Хмельницького, що дає можливість насолоджуватися спокоєм та тишею сільського життя, в той же час зберігаючи доступність до міста. Площа та призначення: Загальна площа 60 соток, з них 25 соток під забудову, що вже приватизовано, і 35 соток під сільське господарство. Це дозволить вам розгорнути будівництво житлового будинку та створити комфортне сільське господарство. Зручності: Наявність газу та світла в будинку додає зручності та забезпечує комфорт у побуті.

вербка, 1
rieltor.ua

Здам двух кімнатну квартиру в місті ярмоленцы 2 поверх, в наявності всі меблі електроніка посуд, ванна все працює, нічого не тече за подробностями пишіть

власник
Сдам квартиру ярмолецы
olx.ua

Продаж частину будинку Ярмолинці Загальна площа будинку 100м.кв. 3кімнати ремонт. Санвузол+тепла підлога. Опалення Газове також дровами та вугілля. Є два сараї. Довідка за номером що вказане в низу. Вайбер

Продаж будинку Ярмолинці
olx.ua

Можливо на виплату при оплаті 75% до року часу. Ярмолинці продаж будинку 3 кімнати коридор кухня. Житлового стану. Опалення 2 котли газовий та твердопаливний. оренду не розглядаються

Ярмолинці продаж будинку
olx.ua

З квартирою продаеться гараж та ділянка землі. Знаходиться на станції Ярмолинці. Моб. т. 09*********84

власник
Квартира 3-х кімнатна
olx.ua

Продаж Цегляного будинку в Ярмолинцях. Загальна площа 59,3 м.кв. Житлова 48,7 м.кв. Опалення пічне. Вода свердловина. Газ. 3 кімнати. Вхід з двух сторін. Земельна ділянка під будинком 9соток. Огород 15соток. Без кадастрових номерів.

Продаж Будинку Ярмолинеці
olx.ua

Продаж Будинку Загальна площа 80м.кв. 3 кімнати, кухня санвузол. Всі комунікації в будинку. Земельна ділянка 25 соток. Р-н Лікарні.

Продаж Будинку Ярмолинцях
olx.ua

Продається будинок в центрі села Скаржинці. Поруч всі комунікації - садочок, школа, близько до зупинки. Комбіноване опалення -газове індивідуальне, та пічне. Є бойлер. Ділянка 10 сот. городу + 8 сот. сад з плодовими деревами, що має змогу заощаджувати на опаленні. Комунікації всі є в будинку, також криниця на подвірї. Під ремонт.

Продаж будинку в с. Скаржинці
olx.ua

Продається добротний теплий будинок із затишним просторим двором, господарськими будівлями та великим городом. Будинок знаходиться у селі Баламутівка, на гарно освітленій рівній вулиці, недалеко від головної дороги на Хмельницький (15 км від міста, 10 хв. на авто). На ділянці розташовані: житловий будинок, будівля з літнею кухнею, 2 окремі комори, криниця, погріб, туалет. Газ заведений у будинок і літню кухню, центральний водопровід заведений на подвіря. Будинок має капітальний фундамент з правильною опалубкою, рівні цегляні стіни, новий дах, просторе, вмістке, сухе горище. У будинку є велика віранда, 5 кімнат, металопластикові вікна, газ, є дровяна піч. На ділянці розташована окрема будівля на 4 входи з літньою кухнею, житловою кімнатою та хлівом і коморою. Будівля цегляна, вікна металопластикові. Також є 2 окремі господарскі будівлі (комора і сарай). Є капітальний, глибокий і вмісткий погріб зі стаціонарними сходами, новими дверями і новим дахом. Ділянка з садом та городом велика, рівна і доглянута. Сусіди тільки з однієї сторони! Дуже тихе, затишне та мальовниче місце чекає на нового господаря.

власник
Добротний будинок у с. Баламутівка
olx.ua

Квартира знаходиться в центрі села.Квартира велика без ремонту замінено вікна двері,велика лоджія-балкон.Є підвальне приміщень для зберігання консервації і овочів.Є невелика приватизована земельна ділянка.В квартирі індивідуальне опалення є вода,газ,туалет,ванна.Поряд знаходиться магазин,школа,дитячий садочок,церква,зупинка.Їздить бус на Хмельницький до міста 45км.,до району 15км.

власник
olx.ua

Продається будинок (квартира) на ст.Ярмолинці.Будинок дерево, обкл.цеглою.В будинку 5 кімнат,веранда,коридор,кухня,ванна кімната,санвузол.В будинок підведена вода,також в дворі є колонка,газ,електроосвітлення.Будинок має два входи.Будинок в житловому стані,мебльований , частично потребує ремонту.Загальна площа будинку: 100.9м.кв.Житлова площа:60.1 м.кв.

власник
Терміново ! Продаж будинку (квартира) ст.Ярмолинці. Хмельницька обл.
olx.ua

Продається будинок в селі Соколівка загальна площа 86.3 кВ.м у тому числі цегляна веранда. Житлова площа 45,6 кВ.м , цегляна кухня з сараєм, камяний підвал, гараж, металева огорожа. Знаходиться за адресою: с. Соколівка пров. Шевченка,12, 3 км до центру Ярмолинець, 30 км до Хмельницького. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

власник
Будинок в с. Соколівка
olx.ua

Терміново продам будинок, 65 соток землі, 2 акти, приватизовано. Будинок площею 75м.кв, велика простора кухня, 3 кімнати, зручності у будинку, глибокий підвал. Є криниця + центральний водопровід. Великий сад плодових дерев, а також є город. На території літня кухня, курник. Гарне, тихе, спокійне місце, поряд ліс. За детальною інформацією телефонуйте за номером вказаним в оголошенні. Можливий обмін на Хмельницький.

Терміново! Продам будинок м. Ярмолинці, 65 сотих
olx.ua

Квартира в самому центрі міста. Поруч дитячий садок, парк та вся центральна інфраструктура міста. Трьох кімнатна. Загальна площа 75,3 кв. м. Всі деталі по телефону.

власник
Продам квартиру Ярмолинці
olx.ua

Продам будинок. На подвірї є криниця, гараж, хлів, льох. В будинку є інтернет, газ, світло, груба , конвектори. Великий садок, 25 сотих городу, все приватизовано. Детальніше звертайтеся за номером телефону 09******92

власник
Продам будинок в селі
olx.ua

Продам будинок у с. Шарівка Ярмолинецького р-н (На відстані 5км від С. Правдівка, що на трасі Хмельницький - Камянець Подільський). Будинок газифікований, встановлено метало - пластикові вікна. Висота стелі 2,8м, Є Літня кухня із сараєм для утримання худоби, є погреб. На вулиці є централізоване водопостачання.

власник
Будинок Ярмолинці с. Шарівка
olx.ua

Продаж Цегляного будинку в Ярмолинцях. Житловий стан. Опалення газове+ дві груби. Літня кухня гараж

Ярмолинці продаж будинку
olx.ua

Житловий будинок,90-их років побудови. Глинобитна обкладена цеглою. Параметри: Заг.площа: 69.9 кв.м. К-сть кімнат - 6 шт. Комунікації : Електрика - наявна в будинку. Центральне газопостачання. Опалення - водяне (котел). Вода -на відстані 50 м від будинку, колодязь загального користування. Каналізаці - відсутня в будинку,туалет на вулиці. Є допоміжні приміщення - сарай,літня кухня,погриб,технічні приміщення. По будинку є всі документи на право власності. Продається з меблями - в хорошому стані. Земельна ділянка - не оформлена. Площа землі - 0.33 га. Цільове землі - с/г. Заборгованості по оплаті комунальних послуг - не має!

Продається житловий будинок та земельна ділянка
olx.ua

Продається будинок провулок Б.Хмельницького 33 с.Солобківці. літня кухня.підвал.сарай.вода підведена до воріт.сад та город. 06******62

власник
Будинок та город
olx.ua
1 - 24 з 61 результатів