SMEREKA-3 Ви всі так довго чекали на закінчення цих апартаментів і бронювали його довіряючи намє Що є: -камін на дровах -піч газова -кавоварка Гейзерна, Карпатський чай. -праска та Прасування дошка -рушники, рідке мило -Фондю -Блендер -посуда, пательня, каструлі -тераса і гойдалка Щоб забронювати пишіть або телефонуйте 09******10

власник
Оренда апартаментів-3, ціна 1600 грн за добу
olx.ua

Котедж будинок село Яблуниця, ур. Довгий Грунь, Надвірнянський р-н, Івано-Франківська обл., індекс 78592 - 10 км до Буковеля Здається на довгостроковий термін котедж, авторський проект, в с.Яблуниця, присілок Довгий Грунь, біля лісу з видом на гори Говерла та Петрус , 10 км до Буковелю. Інфраструктура (до 500 м): зелена зона, зупинка транспорту "Беркут", магазин, супермаркет, Нова пошта, ринок товарів народного промислу. Площа ділянки: 70 сотих. Комфорт: душова кімната, тепла підлога, камін. Кількість кімнат: 3 (одна з них під дахом), гостинна з мяким диваном. Спальних місць: 3. Санвузол: один. Побутова техніка: холодильник, індукційна варочна панель , охолоджувач для напоїв, пральна машина, електрочайник, пилосос, телевізор, Wі-Fі. Ціна: 19 тисяч гривень.

Котедж будинок Яблуниця, Довгий Грунь, 8 км до Буковель
olx.ua

Продається новобудова в з підведеним світлом в селі Яблуниця : незавершений особняк площею 285 м кВ на три жилі поверхи. Відстань до Буковелях 6 - 10 км, до м. Яремче 36 км. Будівля з цегли, ракушняка та дерева, є металопластикові вікна, дахове покриття з металочерепиці, перекриття бетонно - деревяне. Є підведене трифазне світло 10 кВт потужністю з документацією та лічильником . Біля входу в будівлю є чисте джерело з питною водою. З усіх сторін чудові краєвиди на гори, сонячна сторона, поруч житлові будинки, інфраструктура. Обабіч , за 50 м вниз, траса на перевал. Будинок видно з центральної дороги, нормальний заїзд, тому ідеально для готелю, хостелу, дачі тощо. Приватизована земельна ділянка площею 0.39 м кв. Всі документи в наявності. Можливий торг, обмін.

власник
Продаж незавершене будівництво з підведеним світлом с. Яблуниця
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Котедж в Карпатах в мальовничій Яблуниці. До центру Буковеля 10 км. Затишне місце з великою ділянкою. По ділянці протікає невеличка річка на нею збудована альтанка для віпочинку. Котедж 3-х поверховий. Перший поверх: - кімнатан для зберігання лиж - холл - кухня - окрема кімната для персоналу - паливна Другий поверх - холл з каміном - великий відкритий балкон - дві спальні з окремими санвузлами Третій поверх - холл - великий відкритий баллкон - санвузол - три окремі спальні Будинок укомплектований всім необхідним. Вдала інвестиція в нерухомість в Карпатах. За деталями звертайтесь.

Котедж в Карпатах для бізнесу
olx.ua

В продажі будинок в стилі барнхаус 9 хв від ГК Буковель неподалік КМ Skogur. 54 кв м житлової площі+ 25 кв мтераса з чаном. Повністю мебльована та з побутовою технікою. Неймовірний краєвид, панорама 360°. Красивий вид на г.Петрос та г.Говерла та г. Хом’як ; тиша та затишок. Земельна ділянка у власності з документами на будівництво. Автономна каналізація, відеонагляд, опалення камін + кондиціонер, чан, дизайнерський проект. Телефонуйте відповім на всі запитання.

Продаж! Панорамний барнхаус  з виглядом на Чорногору!
olx.ua

Продається таунхаус біля Буковелю На Яблунецькому перевалі Таунхаус в два поверха, земельна ділянка 3 сот Загальна площа 115 кв.м. Зроблений сучасний ремонт, облаштований меблями та технікою На першому поверсі гостьова спальня, кухня-студія, санвузол та вихід на терасу На другому поверсі дві спальні в кожній є гардероб та санвузол Є балкон з красивим виглядом на заповідну зону Біля таунхаусу є закрита альтанка з мангальною зоною Опалення електричне, тепла підлога на першому поверсі, електрокотел, бойлер на гарячу воду Оздоблення цегла, перекриття металочерепиця, вікна м/п Ціна 238 000 $ Продається зі всіма меблями та технікою 09******47 Людмила

Продаж таунхаусу в с. Яблуниця
olx.ua

Будинок площею 176 м² розташований на земельній ділянці площею 0.15 га в с. Яблуниця. Збудований будинок в 2012 році з оцилінрованого брусу, фундамент камяний, дах з металопрофілю, вікна металопластикові. Територія огороджена деревяним парканом, прокладено бетонні доріжки, є альтанка, а також зведено фундамент під гараж або ж будинок. Має власний колодязь та систему очистки води, тип опалення- твердопалевний котел, заведено 10 Кв світла. Будинок складається з цокольного приміщення та двох поверхів. На першому поверсі знаходиться прихожа, гардеробна, санвузол, спальна кімната та простора кухня студія. Другий поверх складається з трьох кімнат та санвузла. Місце розташування котеджу є дуже вдалим, і чудово підійде як для комерційної діяльності, так і для власного проживання, адже до головної дороги всього 150 м, підїзд на будь-якому авто в любу пору року, до Буковелю всього 8 км, а сам участок Горішків є найбільш розвиненою частиною с. Яблуниця, де знаходяться вся необхідна інфраструктура, та туристичні локації. Всього в 100 м від лісу.

Будинок 176 м² в с. Яблуниця(уч. Горішків)
olx.ua

Продам 4 котеджа (від Буковеля 10км.) і -та будинок для персоналу. -котеджі розташовані на 12 сотинах землі посеред лісу. - на ділянці заведено 25 кВт світла та скважина на 40 м. -до ділянки добрий підїзд так як вона знаходиться на 2й лінії від дороги -котеджі мебльовані та вже здаються в оренду. -кожен котедж має 4 кімнати та кухня - вітальня. -коло кожного котеджу є альтанка та мангал. -опалення дровяне від одної котельні. - є дровітня та приміщення для побутових речей. -є постійні клієнти які приїжджають як в літі на грибний сезон так в зимовий період для катання на лижах. -є вай фай та телебачення мегаго. - все працює та при гарній рекламі в соцмережах може приносити вам прибуток. -5й будинок для персоналу має 3 кімнати та 2 санвузла. -котеджі збудовані на сваях та по при них зроблені дренажні системи. -літом коло котеджів є багато ягід та грибів. -зимою є витяг Коза поруч з котеджами 500 метрів , також є магазин та лижне спорядження поруч риболовля форелі . -недалеко 600 м автобусна зупинка що зручно для тих туристів які не мають автомобіля. -також є можливість докупити фасадну ділянку для ведення бізнесу яка знаходиться коло центральної дороги н-09,де вже є збудована сауна та Чан (ділянка з Чаном за окремі кошти).

Продам 4 котеджі Яблуниця від Буковеля 10км.Торг
olx.ua

Без% такої ціни за подібний будинок немає ні в кого в Карпатах ! Продаж готового на 90% котеджа А-фрейм . площа будинку 50м2 та тераса 12 загалом 62 м2 будували для себе , весь метал італійский ,гвінтові сваї фірми PILLAR ! Утеплення підлоги 30см стін 20-25 см. Сантехника вся DEVIT труби UPONOR . всі матеріали дуже якісні . всі фото та відео будівництва ,присутні ! Ділянка з шикарным видом на гору Говерлу та Петрос (Піпіван) Має трикутну форму і за бажанням можете побудувати ще один будинок. Зручний підїзд , будинок в центрі Яблуниці до головної дороги 500метрів. у пішій доступності від Скогура ( Skogur ) та готелю Горгани, Аптека, продуктовий магазин.

будинок А-фрейм з видом на Говерлу, 2 поверхи, буковель Яблуниця
olx.ua

До вашої уваги пропонується продаж земельної ділянки площою 3 сотки, на якій розташовано 2 будинки А-фрейм. Будинки знаходяться в селі Яблуниця. в мальовничому тихому місці, з видом на Говерлу та Петрос. Будинки деревʼяні, стоять на геошурупах. Один з будинків готовий на 70%, стоять вікна, повністю утеплений, другий будинок в стадії коробки. Будинки можливо використовувати як під своє проживання, так і під комерцію, до курорта Буковель, 15 хвилин їзди автівкою, можливий заїзд з двох сторін. Запланований перший поверх з сунвузлом, кухнею, та зоною вітальні, на другому поверсі має бути спальня з краєвидом на гори. Продаються одразу 2 будинки, зі всією ділянкою.

будинок А-фрейм 65 кв.м.+3 сотки(Яблуниця, Поляниця, Буковель)
olx.ua

Продається житловий будинок в селі Яблуниця. Панорамний краєвид на Петрос та Говерлу! Поруч комплекс Скогур, ЖК Яблуниця,готельно-ресторанний комплекс Горгани! - рік здачі кінець 2022 року - асвальтний заїзд - прибудинкова територія - площа земельної ділянки 0,07 га - площа будинку 98 м.кв. - власна котельня (твердопаливний котел) - скважина - септик - кондикціонер - навісна зона паркування авто - гостьовий паркінг - простора кухня студіо - три спальні - просторий санвузол - повне комплектування будинку технікою та мебельними виробами

Панорамний будинок Яблуниця. Поруч SKOGUR!
olx.ua

Готовий дерев’яний будинок в експлуатації з 2020 р, з документами введений в експлуатацію 04.2015 р (під договір куплі-продажу). По документам 300 м2 Реально 3 поверхи (10х12=420 м2) Опалення водяне, тепла підлога і батареЇ, котел електричний на 24 кВт, Свердловина, свій еко-септик, інтернет, відео нагляд камери зовнішні, територія бруківка, всі ворота на пульту. Цокольний поверх: з бетонних блоків і моноліт (гараж, котельня, кімната під сауну, кімната відпочинку після сауни), два решта поверхи з дикого зрубу (не калібровані великі колоди), завжди тепло та затишно. Перший поверх : кухня 30 м2 (електрична плита на 4 камфорки, витяжка, великий холодильник, вбудована мікрохвильова, посудомийна машина, великий круглий стіл на 10-12 осіб, гостьова спальна 30 м2 зі своїм с/у, і велика вітальні з прихожою 60 м2 кутовий диван з столиком, два великих балкони/тераса з обох сторін будинку) Другий поверх: три спальні з с/у і душами по 30 м2, з меблями, телевізорами, у кожної спальні великі балкони/тераси, і спільний зал для відпочинку. Всюди вікна металопластикові панорамні з хорошими енерго/склопакетами Дах будівлі двохскатний дах з натуральної черепиці Поруч 100 м діючий готельний комплекс Gorgany зі СПА, чанами, мінімаркет магазин, колиба, корт – куди можна піти відпочити. Від центральної траси Львів-Мукачево 300 м асфальтна дорога до самого будинку,відстань від центральної дороги робить будинок тихим, та затишним без лишніх шумів, в оточені гір та лісу. До Буковеля 12 км (15хв), до Яремче 30 км (30хв) Будинок будувався для себе, робився по типу екологічного альпійського заміського будиночка. Раді будем в любий час показати та все розказати детальніше.

Котедж в Яблуниці 420 м. кв.
olx.ua

Видовий будинок у 2й черзі КМ Скогур на продаж. Свіжий ремонт! 3 спальні, 3 сан.вузли! З прекрасним видом на Говерлу і Петрос С.Яблуниця Від власника!!!

Будинок з ремонтом
olx.ua

До курорту Буковель 10-15хв. Запрошуємо вас відпочити у нашому розкішному куточку в серці Яблуниці, всього в 10-15 хвилинах їзди від курорту Буковель. Наші сучасні котеджі з великою кількістю скляних вікон дозволять вам насолоджуватися видами гір та зірками прямо з вашого помешкання. З тераси на даху та першого поверху відкриваються прекрасні види на оточуючу природу. Додайте до цього ще чан-джакузі на даху для розкоші та релаксу. Наш ресторан з панорамним видом і івент-хол створюють атмосферу східного стилю, ідеальну для відпочинку та інвестицій.

Котеджне містечко "Mandra Dzen"
olx.ua

Продається житловий будинок в урочищі Ланарівка (с. Яблуниця). Будинок знаходиться в котеджному комплексі із 8 будинків. До Буковеля відстань 12 км. На території комплексу передбачено: басейн, кафе. 1. Площа ділянки - 3,5 сот. 2. Загальна площа будинку - 138 м2 Перший поверх: *кімната-студія з виходом на терасу, гардероб, топочна, ванна кімната; Другий поверх: *хол, дві спальні, гардероб, ванна кімната. 3. Паркомісце Панорамний краєвид на гори Говерлу та Петрос, вихід до лісу. Будинок має розкішні фасади з панорамними вікнами. Опалення - камін та електрокотел. Комунікації: септик, скважина, електроенергія - 15кВт Земельна ділянка у власності з документами на будівництво. Закінчення будівництва - осінь 2024 року. Локація - с. Яблуниця (48.298********.4528658)о

власник
Продаж будинків Яблуниця
olx.ua

Рантьє проект «VERHGORY» від компанії MARKSEM. Індивідуальний будинок з неймовірним краєвидом на г. Петрос та Говерлу. Неймовірний краєвид, панорама на мільйон. Унікальне місце тиші та спокою. Неймовірні емоції спостереження за зорями та кометами, відсутність комарів влітку. Незабутній контакт з природою. ЗАЇЗД ПО ХРЕБТУ ГОРИ. ЗРУЧНО ТА БЕЗПЕЧНО В БУДЬ-ЯКУ ПОРУ РОКУ. ТУРИСТИЧНО ПРИВАБЛИВЕ МІСЦЕ УКРАЇНИ. 8 КМ ДО КУРОРТУ БУКОВЕЛЬ. ПРОСТОРІ ТЕРАСИ. РЕМОНТИ В АМЕРИКАНСЬКОМУ СТИЛІ. Деревяно каркасна технологія будівництва 56 м2 будинок 24 м2 тераса 80 м2 господарського простору під будинком Будинок може прийняти до 6 людей. В продажі лише два будинки моделі QX 560 Будинки продають повністю готовими до експлуатації готельного сервісу та інфраструктурою для відпочинку. Комплектація будинку відповідає стандарту вимог Marksem expert, компанії з управління. Звертайтеся за деталями та консультаціями.

власник
Продаж будинку в VERHGORY від MARKSEM
olx.ua

Продається сучасний котедж на 149,6 м2 в мальовничих Карпатах - с.Яблуниця! Продумане планування - з трьома окремими спальнями, великою кухнею-вітальнею, 3 санвузлами і терасою! Для автомобіля передбачається навіс Земельна ділянка 4 сот з акуратним ландшафтним дизайном Виконаний якісний ремонт, меблі і техніка - повна комплектація на вищому рівні! Комунікації * вода - свердловина * каналізація - система біосептик * електроенергія - 10 кВт * опалення - твердопаливний котел Інфраструктура: - 7 км до Буковелю та підйомників - 50 м - відкритий панорамний басейн - 50 м - сучасний ресторан - 300 м - СПА - гектари лісу для прогулянок - панорамні вигляди на Говерлу Всі деталі і огляд за номером телефону!

Продається будинок з ремонтом і меблями - вигляд на Говерлу!
olx.ua

Без % Продаж двохповерхового будинку А-фрейм в центрі Яблуниці з незабутнім видом на г. Говерлу та Петрос. До центральної дороги 500м, під‘їзд асфальтований. Будинок готовий на 90% На першому поверсі зона для відпочинку з панорамними вікнами та з виходом на терасу, ванна кімната та місце для кухні-студії. На другому поверсі розміщена спальня. Є хоз.приміщення в будинку з окремим входом. Будинок Побудований із якісних матеріалів, всі фото будівництва присутні. В процесі монтажу сантехника фірми Devit та Volle у ванну кімнату та кухню, система рекуперації повітря, зроблена Водопроводная система фірми Uponor, Товщина утеплення полу 30см, стін 20-25, що дозволяє довго утримувати тепло зимою і прохолоду літом Площа будинку 62кв.м. із них 12кв.м. тераса. Площа ділянки 2,44 сотки. Геолокація ділянки: https://maps.app.goo.gl/mnrupqRoWmLFNF4r9?g_st=iw Більш детально дзвоніть за телефоном: 09*********43

А-фрейм Будинок Буковель Яблуниця Поляниця
olx.ua

будинок в селі Яблуниця Чудове розташування до Буковелю всього 10 км, до дороги всього 800м. Проблем з доїздом немає взагалі навіть на легковому авто. В зимовий період дорогу регулярно чистять. Будинок має 4 спальні, 4 санвузли, великий зал з кухнею-студією. На першому і другому поверсі є вихід на велику терасу, звідки відкривається вид на ліс та Карпати. На першому поверсі тепла підлога. Другий поверх опалюється електробатареями. Огляд можливий в будь-який час. Всі деталі за телефоном

Вишни улица, Буковель, Буковель, Ивано-Франковская 105000.0 USD
dom.ria.com

Географія Яблуниця