Будинок по вулиці Нова н.п. Юрівка Київської області в 10 км від Києва. У продаж пропонується чудовий трьо поверховий будинок 210 кв.м., на земельній ділянці 12 соток, в мальовничому місці села Юрівка, Фастівського (Києво-Святошинського району), Київської області по вулиці Нова, із ландшафтним дизайном, зоною барбекю, зоною відпочинку оточеним безліччю дерев, молодим садом, декоративних кущів, газоном, тротуарною плиткою, альтанкою, дитячим майданчиком. Ділянка, з системою автополиву, двома септиками, освітлена (електрика 3 фази). Будинок газифікований, опалення - 2-х контурний газовий котел, свердловина - 43 м.п. Зручний вїзд/виїзд у двір, автоматичні ворота, висока огорожа - металопрофіль. Відеоспостереження, цілодобова охорона. Є потужний генератор який вирішує проблему із вирішенням відключення електроенергії. Під час будівництва будинку використовувалися якісні матеріали та декоративні елементи ручної роботи: фундамент бетон/камінь, стіни - цегла/ракушняк, залізобетонні перекриття, дах - металочерепиця, сходи - ясень, підлога - італійська плитка/паркетна дошка/ламінат, міжкімнатні двері - натуральне дерево, ганок і балкон - бетон/моноліт. Меблі та техніка іноземного виробництва відомих брендів під замовлення. Функціональне планування будинку, розраховане до дрібниць, складається з цоколя та двох поверхів: Цоколь - кабінет, кімната під котельню та управління комунікаціями, пральна із санвузла(підлога с підігрівом) і підвал. Перший поверх - велика вітальня з каміном і санвузол. Другий поверх - три спальні, кімната для одягу та санвузол. Окремо до першого поверху добудован гараж. Прекрасна інфраструктура: супермаркети, кафе, ресторани, спортзали, салони краси, аптеки, центри медобслуговування, школи, дитсадки, ринок. До міста Київ 10 кілометрів

можливий продаж по єОселя
Нова
rieltor.ua

Будинок придбаний три роки тому, але фактично проживали кілька місяців. Ділянка круто зонована та озеленена. Школа 200м, магазини, остановки транспорту, ліс, озеро, Одеська траса. Будинок максимально затишний. Сакурі, магнолії, гортензії, рози, туї, клені, сир, газон, автоматичний полив. 2 поверхи ~180м, + цоколь та гараж (за документами 258м). На першому коридор, кухня, гостина, санвузол з душовою кабіною, невелика кімната під кабінет/гардероб. На іншому поверсі велика ванна, 2 кімнати, велика площа біля сходів наразі як бібліотека. При бажанні можна відокремити ще одну кімнату. Ідеальна дитяча кімната з гіркою знаходиться між першим та іншим поверхом. Гараж можна переобладнати під ще одну кімнату (я собі думала майстерню творчу зробити замінивши ворота на склопакети). У бейсменті (цокольний поверх) покладено плитку на підлозі, стіни не встигли зробити - хотіли побачити як мине зима (чи не буде вологості). Все сухо: можна зробити сауну, кінотеатр за вашим бажанням. Там 2 кімнати і одна під тех. приміщення (котел, фільтра, додатково є туалет). Вхід туди з гаража та з будинку. Перший поверх тепла підлоги, другий поверх батареї (в санвузлі є і ті і ті, користувалися лише підлогою) Підїзд асфальтувань, дорогою плиткою викладено паркування на 6 машин (не рахуючи гараж). Ворота на вїзді та в гараж автоматизовані. Гарні сусіди. Будинок-дуплекс і має смежну стіну, але за рахунок цього значно більше місця на подвірї. Своя свердловина, найкращий фільтр на воду, каналізація централізована. З нюансів дві 5-поверхівки біля будинку. Але з окон їх не видно і ділянка так зонована рослинами, щоб на терасах не було видимості з окон. В умовах війни положення досить вигідне дім виходить захоронений за ними. #A6594

Юрівка
rieltor.ua

У світі є одне місце в якому спокій і любов, і я називаю його – будинок. Взимку я люблю сидіти біля каміна, і загорнувшись у плед слухати тріск вогню, попиваючи при цьому чашечку гарячого какао. А по вихідних мама завжди готує дуже смачну випічку. У нас великий двір, в якому все до болю рідне і знайоме, у дворі влітку цвітуть красиві троянди, а ще від спеки можна сховатися під величезними листям винограду, ще й поласувати стиглими і соковитими плодами. Біля нашого будинку є два охоронця, ми з ними дуже дружимо, одного звуть Бім, а іншого Хлопчик, вони розумні і миролюбні собачки. Але якщо у двір заходить хтось чужий, вони сумлінно виконують своє завдання, і нікого без дозволу господарів не пропускають. До мене часто приходятить багато друзів, разом ми граємо в настільні ігри і п’ємо чай з цукерками, іноді збираємося і допомагаємо один одному робити домашнє завдання. Я дуже люблю проводити час з друзями у нашому будинку,адже місця вистачає всім! У мене є своя особиста кімната, вона велика і світла. Батьки змушують мене самостійно стежити в ній за порядком, але мені це навіть подобається, так я відчуваю себе дорослою і відповідальноюї за свої речі. Мій дім – це місце, де мені добре і спокійно, де мене завжди люблять і чекають, там можна бути собою і робити все, що мені подобається. Це той куточок на Землі, де відчуваєш себе безпечно і захищено. Я вважаю себе щасливою, тому що у мене є місце, куди хочеться повертатися, і думаю, що кожна людина, у якого є таке місце, теж щасливий. Я хочу, щоб всі люди на землі мали свій будинок, і щоб ті, у кого його ще немає, в недалекому майбутньому його знайшли. І тоді світ стане щасливішим і добрішим.

можливий продаж по єОселя
Лугова
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-х поверхового дуплексу 130 м2 з ремонтом с. Юрівка, зелена 3б (Віта-Поштова) Можно по ЕОселя. Можно в розстрочку. Можно за кріпту. 5 соток. Гарний ремонт. 2 поверхи. 4 роздільні кімнати. Є своя скважина і септик. Поряд ліс, озеро, посадка з дитячим майданчиком, магазини, церква. 10 хвилин до зупинки 801, іде через Теремки до Дружби Народів.

можливий продаж по єОселя
зелена, 3 б
rieltor.ua

Адреса: Київська область, Києво-Святошинський район, с. Юрівка, вулиця Лугова 6. Відстань до Києва: 10 км до станції метро Теремки. Загальна площа: 125 м². Територія: 5 соток землі. Опис будинку: - Кімнати: 3 окремих спальні, велика кухня-вітальня з виходом на терасу, 2 санвузли, бойлерна-котельня. - Стан: Будинок повністю новий, щойно завершений ремонт, укомплектований сучасною технікою та меблями. - Матеріал будівництва: Газоблок, утеплені стіни та дах. - Опалення: Електричний котел, водяний контур (тепла підлога, радіаторів немає). Є можливість підключити газ та встановити газовий котел. - Комунікації: Свердловина 45 метрів, септик. Інфраструктура: - Підїзд: Асфальтований. - Паркування: Електричні ворота, місце для 3 автомобілів. - Зовнішній вигляд двору: Засаджений газон, посаджені рослини. - Інфраструктура: Поряд ліцей, дитячий садочок, зупинка транспорту, магазини, пошта. - Природа: В пішій доступності озеро Сіверка та ліс. Додаткова інформація: - Призначення землі: Під забудову житлових будівель. - Ремонт: Якісний та сучасний. Ідеальний варіант для сімейного проживання в затишному місці з розвиненою інфраструктурою та мальовничою природою навколо. Відео огляд по запиту. Зацікавлені? Дзвоніть або пишіть для додаткової інформації та огляду будинку!

ексклюзив
Лугова, 6
rieltor.ua

Продам будинок! Віта-Поштова, Києво-Святошинський район, село Юрівка, Нова вул., 31. Продається двоповерховий будинок. Загальна площа - 115 м2, кімната - 25 м2, передбанник - 6 м2, кухня - 18 м2, коридор - 8 м2, підвал - 25 м2, санвузол - 8 м2. Опалення індивідуальне - твердопаливний котел (на дровах та електричний). Санвузол суміщений, бойлер. У будинку виконано ремонт. Вбудовані меблі на кухні, індукційна плита, витяжка, духовка, інша техніка, в кімнатах також є всі необхідні меблі для життя. У дворі - власна каналізація, вигрібна яма, 3 кільця та переливна (14 куб.), встановлений клапан для перекачування в іншу яму. Електрика - 10 кВт, ділянка – 11 соток. Поряд із будинком будувався другий будинок, зараз будівництво зупинено. Є всі дозвільні та необхідні документи на будівництво та на землю. Будинок введений в експлуатацію! Документи готові!

Нова вул., 31
rieltor.ua

Новий двоповерховий будинок з ремонтом, каміном та терасою у с. Юрівка Продається новий 2-х поверховий будинок побудований для себе. Площа 205 м2. Виконаний ремонт, встановлені всі комунікації. Гараж, з виходом в будинок через котельню. 1-й поверх: мебльована кухня, вітальня з каміном та виходом на терасу, гостьовий санвузол, гардеробна, котельня, 2-й поверх: кабінет, пральня, три кімнати, санвузол. Свердловина, септик, генератор, електрика 24 кВт, охорона, відеонагляд. Будинок введений в експлуатацію.

можливий продаж по єОселя
Нова
rieltor.ua

Продаж неймовірного цегляного будинку в селі Юрівка, з гарною транспортної розв’язкою та зручним місцем розташуванням. Будинок двоповерховий з цокольним поверхом під будинком, з можливістю облаштування сауни. Поряд з будинком знаходяться: школа, кав’ярня, ресторан, озеро та ліс. Будинок повністю облаштований, зроблений дизайнерський ремонт. На подвір’ї - ландшафтний дизайн. Продаж будинку разом з меблями та технікою. Будинок газифікований, має опалення - газовий котел, Свердловину та централізовану каналізацію. Продаж без комісії. Для більш детальною інформацією, звертатись на viber.

Васильківська
rieltor.ua

Продаж будинку заг.пл. 167 м.кв. с. Юрівка (Віта Поштова) ділянка 5 соток. Будинок з газоблоку, утеплений пінопластом, під чистову обробку, на першому поверсі тепла підлога, 2 санвузла, 4 кімнати, котельня та велика кухня-студія. Техприміщення - окремий вхід. Фасад клінкерна плитка, дах металочерепиця. Висота стелі 3,6 м. Підключене світло, є скважина, септик, газ проходить по вулиці. Поруч солідні сусіди, вулиця асфальтована, на вїзді шлахбаум. Подвіря викладено плиткою, відкатні ворота, автонавіс. Вулиця тупікова, в кінці ліс. Ціна 135000у.о. готові розглянути продаж по державним програмах - Єоселя, сертифікат, постанова, можливе розтермінування.

можливий продаж по єОселя
Кооперативна
rieltor.ua

Віта Почтова/Юрівка, міні-котеджне містечко. БЕЗ КОМІСІЇ для Покупця пропонується на продаж сучасний дім у тихий пейзажній місцевості, в пішій доступності до всієї необхідної інфраструктури: школа, магазин, зупинка транспорту, мед.центр, ринок, церква. Добротний будинок S=130кв.м, 2 повноціні поверхи, польский проект. Будинок побудований за всіма будівельними та технічними нормами: стіни: блоки кератерм, перекриття: з/б, дах: натурал.черепиця. Металопластикові вікна - 5 -ти камерний профіль. Повноціний другий поверх. Підігрів підлоги. Раціональне планування. Просторі кімнати. Всі комунікації в будинок заведені. Закрита охороняєма теріторія. Відеонагляд. Стан: заходимо на ремонт! Ділянка: 6 соток, цільове призначення - під забудову. Почтова адреса є! Реєстрація можлива. Автонавіс. Навколо пейзажні краєвиди. Асфальт.підїзд. БЕЗ КОМІСІЇ! Подробиці за телефоном: +38(098)2686041

можливий продаж по єОселя
лугова, 7
rieltor.ua

Юровка, 2-х поверховий будинок побудований за дизайнерським проєктом,для себе. 260кв.м. Якісні, дорогі матеріали, частково меблі.На даху черепица, будинок утеплений. Єлектрика-40кват потужності.Три кімнати, розкішний зал та кухня , 2 с/в., гардероб, дві тераси.Гараж на 2 авто.Ворота на електриці. Своя свердловина, септик що не вимагає викачування. Мінімальні платежі по електриці. Генератор. Красиве озеленення у дворі та на вулиці.Солідні сусіди.Поруч зупинка транспорту та магазин, лісопосадка.Ще поруч додатково можливо використовувати ще 10 соток. Торг.

Кооперативна
rieltor.ua

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ - Продается будинок-ранчо з ВЕЛИКОЮ ДІЛЯНКОЮ у с. Морозівка, Брусилівський р-н., Житомирска обл. 50хв. Від Київа (80км від ст.м. Житомирська) Будинок 107 м2 перший поверх +80 м2 мансарда, газіфікований, 15 кВт , введений в єксплуатацію, вода - скважина, каналізація - септик, на 50% підготовлен під чистовий ремонт (зроблено майже повністю обробленя стін - штукатурка, вставлені металопластикові вікна, є розводка під теплу підлогу). З будинком продается частина будівельних матеріалів (утеплювач, сухі сумущі, армовочна сітка, кабелі, цегла, блоки ФБС) Також на ділянці розташовано додатково будинок для гостей (40м2 з двох кімнат + мансарда) та сарай/гараж (50м2) Ділянка складается з двох частин: 25 соток під забудову (призначення землі - "для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд", кадастровий № 1820982701:01:001:8132) 46,73 соток для ведення особистого селянського господарства (призначення землі "для ведення особистого селянського господарства", кадастровий № 1820982701:01:001:8133) З повагою, One Realty

можливий продаж по єОселя
Садова
rieltor.ua

Продаж Будинку с. Юрівка Києво-Святошинський р-н до Києва 10хв. Земельна ділянка 15соток, на теріторії дуже багато шикарних сосен. Поруч ліс (у радіцсі 20 метрів). Будинок загальною площею 400кв м, два поверхи, та повноцінний цокольний поверх, на всю площу будинку (дуже гарне сховище). Гараж. Будували для себе, з урахуванням всіх тонкощив. Будинок Термос, тримає температуру. По вулиці всі нобудови. Дуже гарне місце. Поруч річка, ставок. У селі є школа, садок, супермаркет, нова пошта , амбулаторія тощо...

можливий продаж по єОселя
Лісова, 17
rieltor.ua

Господар пропонує в довгострокову оренду затишний будинок біля Києва в с. Юрівка. Будинок зі сторонами 10х10 метрів має три поверхи: 1 поверх - гараж, котельня, комора, кухня, коридор, санвузол; 2 поверх - коридор, 4 кімнати, ванна кімната; 3 поверх - одна велика кімната з балконом. Великий закритий приватний двір з капітальним забором та автоматичними воротами. У дворі ще є великий капітальний сарай на 2 поверхи. Біля будинку є альтанка для відпочинку та місце для мангалу. Опалення та плита газові. Вода зі свердловини з водопідготовкою. Каналізація - септік. До будинку асфальтована дорога. На авто 10 хвилин (8 км) до метро Теремки. Регулярно ходять маршрутки. Не далеко школа з укриттям, магазини, аптеки, дитячі майданчики. 3 хвилини на авто до озера та ресторану. 5 хвилин пішки до лісу. Дім повністю готовий для проживання. Є меблі, посуд, техніка. При підключенні генератора життя стає не залежним від зовнішніх факторів. Оптичний інтернет xPON до 1 Гбіт/с не залишить Вас без звязку. Якщо що, то є і Старлінк :)

власник
Оренда будинку біля Києва
olx.ua

Дизайнерский дом на продажу. Дом расположен по адресу с.Юровка, ул кооперативная 61. Полощадь дома общая 295 м.кв. Монолитный каркас построен по европейским технологиям. Строился для себя. Материалы все из дорогих. З спальни 2 санузла Большая кухня с холлом Зал Гардероб Крытый гараж на 2 авто Терассы 2 по 50 м.кв. Благоустроенная территория Заборы ворота готовы Отделка внутренняя по дизайнам готова на половину Подключение электричества 40 квт мощности Отопление электро по тарифу день ночь + льготный уже всё подключено. Септик не требующий выкачки Скважина своя. Дом введен в эксплуатацию. Дом утеплен. Площадь участка по документам 6 соток, по факту 10. Частная дорога асфальт со шлагбаумом. Дом практически автономный. Отопление зимой в морозы тянет около 2 тыс.грн. по отоплению. Летом 200-300 на электричество. Других платежей нет. Дополнительные фото и видео в личные сообщения

власник
Продам  загородный дом
olx.ua

Продається добротний будинок (дуплекс) серед соснового лісу. За 15 хвилин їзди від Хрищатика Газ на ділянці 3 поверховий будинок 315 м.кв. Ділянка 6,69 соток 4 кімнати 3 вбиральні Величезна вітальня з виходом під камін Кухня/їдальня Гараж на дві автівки Великий цокольний простір, де можна розташувати сауну та бомбосховище. Будинок підготовлений під чистове оздоблення Побудований з цегли Фундамент монолітний залізобетон та бетонні плити перекриття Утеплення – пінопласт Утеплення даху-мінвата Дах-металочерепиця Септик із переливом 10 кубів Свердловина 55 метрів Електрика - заведено 50 кВт, розведено частково Тепла підлога на першому поверсі та санвузлах на другому До самого будинку асфальтована дорога Навколо сосновий бір Поруч житловий масив, благополучні та заможні сусіди Будинок розташований у безпосередній близькості до Києва, у селі Юрівка — до станції метро «Теремки» всього 10 хвилин їзди. В окрузі знаходяться приватні будинки, сосновий ліс та березовий гай. До зупинки громадського транспорту 10 хвилин пішки. За півгодини через сосновий ліс ви дійдете до озера, де можна порибалити у вільну годину. А за 20 хвилин на авто розташоване озеро «Гачок» з пляжами та вейк-станцією «Піратська бухта». Поруч з будинком відкрита Юрївська загальноосвітня школа, а в сусідньому селищі Тарасівка є кілька дитячих садків та приватних розвиваючих клубів. Більшість інших навчальних закладів розташовані біля метро «Теремки». До найближчих медичних центрів їхати близько 10-15 хвилин — це Unimedical, державна амбулаторія, СТОММАКС та міські поліклініки. У Чабанах, що за 15 хвилин їзди, працює кілька спортивних клубів: фітнес BODYLife та школа єдиноборств «АЛЬЯНС КОНТРОЛЬ». А біля траси на Київ у селі Гатне відкритий Sport Life з тренажерами, зонами для групових зайнять та басейном. За 15 хвилин неспішним кроком можна дійти до супермаркетів «Лоток» та «Вікторія Express». До «Фори» та «Сільпо» всього 5 хвилин на машині. Якщо лінь готувати можна відвідати ресторани «Чабані», «Техас Ранчо Стейк Хаус», «Хутір» або «Хаші&Пурі» недалеко від будинку. Чекаємо Вас на перегляді в любий зручний час! #3 1 5 9 1 7 3 5 4 4 5 7

Продажа / Дом
Киево-Святошинский район, Юровка, Васильківська, 1
olx.ua

Продається затишний 2-поверховий будинок з радянським ремонтом у селищі Юрівка на вулиці Тараса Шевченка. Цей просторий будинок має загальну площу 102.3 м², що включає житлову площу 38 м². В будинку є всі необхідні зручності для комфортного проживання. Газ та водопостачання забезпечені, користування водою здійснюється за допомогою колодязя. Опалення автономне, що дозволить вам насолоджуватися теплом в холодні місяці. Знаходиться будинок на ділянці площею 3.5 сотки, що відкриває безліч можливостей для ландшафтного дизайну та створення вашого власного затишного куточка. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає просторий будинок в тихому та затишному місці. Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб домовитися про перегляд цього чудового будинку та зробити перший крок до вашого нового дому!

Продається будинок у мальовничому селі Юрівка БЕЗ комісії
olx.ua

Продам житловий будинок 36 м2 на ділянці 4,5 соток. Місце розташування: с. Юрівка (Віта Поштова), вул. Кооперативна, 98. Серед фото до обяви є маршрут проїзду, схема місцевості. Призначення землі: для побудови будинку. На ділянці є електрика. На ділянці модульний будинок 36 м2, всередині під чистову обробку: на стінах гіпсокартон, розведена електрика і сантехніка. Щоб довести до житлового стану, необхідні мінімальні зусилля: пофарбувати стіни, поставити сантехніку та вкрутити розетки. Сусіди будуються. Грунтова дорога. Видова ділянка. До пляжу озера Крючок один кілометр. В селі є дитячий садок та школа. Маршрутка до метро Теремки кожні 15-20хвилин. Кадастровий номер 3222481202:02:007:0144 Ціна $ 35000. Без комісії. Власник. Телефонуйте: 06******75 Тетяна

власник
Житловий будинок під Києвом 36 м2, 4,5 сотки Віта Поштова, Юрівка
olx.ua

Продам будинок (таунхаус) одноповерховий на 37 м2 - власний закритий задній двір - паркомісце - закрита спільна територія з автоматичними воротами - септик - зручна інфраструктура Будинок знаходиться у селі Юрівка Віта-Поштова, вул Шевченка (поряд Тарасівка, Боярка, Крюківщина, Чабани) Черга будинків вже продана, залишився останній, поспішайте. Власник. До Києва 10хв

власник
Останній таунхаус 37м2 Юрівка Віта-Поштова
olx.ua

Вул. Кооперативна 75, в селі Юрівка ( Віта поштова / Гатнянська ОТГ) ; Залізобетонні перекриття; На 5 сотках , під житлову забудову;Новий будинок 165 кв м + будиночок ( баня / гостьовий будинок); стеля 3,6 м

Нові: будинок+ гостьо буд+ 20 кВт електр
olx.ua

Продам таунхаус (квартира з двором) 37 кв.м. - власний задній двір - закрита загальна територія - автоматичні ворота - світло 7 кВт (тариф день-ніч) - отоплення електро - можливість встановити буржуйку чи камін - скважина - септик індивідуальний для кожного власника - заїзд асфальтний, центральна дорога, але не перша лінія - немає шуму від машин. Поряд зупинка маршруток, магазинчик, Фора, школа, 2 озера Документи готові для продажу - будинок+земельна ділянка (кредит, єОселя, Сертифікат) Продаж від забудовника. Село Юрівка, вулиця Шевченка (поряд Віта-Поштова, Тарасівка, Боярка, Крюківщина)

Останній Будинок 37 м2 таунхаус Віта-Поштова Юрівка
olx.ua

Без % !Мрії здійснюються в такі святкові дні!Чудовий будинок в селі Юрівка,Вулиця Лугова Крутяче планування будинку: 3 кімнати,простора кухня-вітальня,2 санвузла, бойлерна. Розведено електрику,воду,стіни підготовлені під шпалери. Будинок утеплено. Опалення електричне. Електрики 10 кВт з можливістю +14 Каналізація септик з переливом. Скважина 19 м. Вода ідеальна. Просторий двір,який стане улюбленим місцем відпочинку для Вашої родини. Територія огороджена. Тиха вулиця. Звертайтесь. При відсутності звязку пишіть, телефонуйте у вайбер або телегра

Без %.Крутий будинок в селі Юрівка,поруч Віта Поштова,Гатне
olx.ua

Продається будинок в с. Юровка Києво-Святошинського району Загальна площа будинку 130 м2 Житлова площа 83, 9 м2 Фундамент залізо-бетонний Фундамент утеплений пінопластом (7 см) Стіни - Кератерм (25 см) Утеплення стін пінопластом (15см) Утеплення підлоги першого поверху - пінопласт (6 см) Звукоізоляція підлоги другого поверху (3 см) Утеплення горищного приміщення горизонтальне - (25 см) мінеральна вата Дах - черепиця Металопластикові вікна - (5 -ти камерний профіль) Опалення - тепловий насос Водяний підігрів підлоги - 1 та 2 поверхів Єлектрика- мідна проводка 7 кВ - електроенергії з можливістю збільшення до 16 кВ Свої власні 2 свердловини Стіна - машинна штукатурка/ Підлога- машинна стяжка Каналізація - біоочистка Навіс для двох автомобілів Підїзд з тротуарної плитки Центролізоване вивезення сміття Своя власна ділянка землі 5, 5 соток До зупинки 500 м, маршрутка до м. Теремки кожні 15 хвилин. Поблизу школа, дитячий садок, озеро, ресторан, магазини Лоток, Народний, Сільпо 3 1 5 9 1 7 3 3 1 2 9 8

Луговая улица, 28, Юровка, Киевская 150000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-поверхового будинку в с. Юрівка, Києво-Святошинський р-н.

Луговая улица, 28, Юровка (Киево-Святошинский), Киевская 135000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 51 результатів

Географія Юрівка